Hoće. 4 utakmice tokom cijele sezone.
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Utakmice Čelika?
Moj te babo bodri, a i moje će dijete, simbol si grada od 45te!
Sveukupno. I to ce najvjerovatnije biti kad bude reprezentativna pauza. Realno po kvaliteti 1LF je na posljednjem mjestu u odnosu na ovo sta Arena prenosi, pa tako jedino mogu i upasti u prenos, kad ponuda ostalih dogadjaja bude siromasna. Tako je bilo prosle godine, tako ce se i nastaviti.
Belmin Kobilica 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
To je super, nek se napuni stadion. Samo me hastra da sve padne u vodu sto se tice publike. Takav smo kolektiv zaredaj malo lošijih rezultata neće niko na stadion, pogotovo zimi.phillies je napisao/la: ↑05 avg 2023, 08:15Sveukupno. I to ce najvjerovatnije biti kad bude reprezentativna pauza. Realno po kvaliteti 1LF je na posljednjem mjestu u odnosu na ovo sta Arena prenosi, pa tako jedino mogu i upasti u prenos, kad ponuda ostalih dogadjaja bude siromasna. Tako je bilo prosle godine, tako ce se i nastaviti.
Piljug
Masic
Kobilica
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Mislim da ga je Kakanj zaposlio u opcini, da bi igrao kod njih. Radi i igra.
-
- Kontakt:
Nema od tog ništa

Ne ide.
Durmo
Sivac Hora Iske/Vardo Arnautović
Žuna Mehić
Durmiš/Šarić Ali Karalić
Mašić
Isakovic ima posaoPonosniSmogovci je napisao/la: ↑05 avg 2023, 09:58Nema od tog ništarješavamo se poluprofesionalnih igrača s poslovima da dovodimo igrače s poslovima.
Ne ide.
Durmo
Sivac Hora Iske/Vardo Arnautović
Žuna Mehić
Durmiš/Šarić Ali Karalić
Mašić

Ako je tako onda necemo Kobilicu, Samir Radovac je slobodan igrac

Kolko znam ugovor je potpisan na 3 godine u augustu mjesecu 2020. godine i nigdje nije bilo zvanično objavljeno da je produžena saradnja između NSFBiH i m:tel kao što je to bio slučaj sa NFSBiH i Premier ligom, a možda vjerovatno i neće biti jer su klubovi u 1.FL nezadovoljni šta sadrži taj ugovor i stvara im probleme.phillies je napisao/la: ↑05 avg 2023, 08:15Sveukupno. I to ce najvjerovatnije biti kad bude reprezentativna pauza. Realno po kvaliteti 1LF je na posljednjem mjestu u odnosu na ovo sta Arena prenosi, pa tako jedino mogu i upasti u prenos, kad ponuda ostalih dogadjaja bude siromasna. Tako je bilo prosle godine, tako ce se i nastaviti.
Evo pročitajte i zašto.
- Zenicanin988
- Kontakt:
Sve i da ima ugovor, klub bi mogao traziti dozvolu od Arene da prenosi svoje tekme, zasto ne?
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
"ČZ stream" je obustavljen jer pored autorskih prava, problem je u nemogućnosti provođenja istog na pojedinim stadionima (zbog lošeg signala za Internet, loše infrastrukture itd).Zenicanin988 je napisao/la: ↑05 avg 2023, 12:02Sve i da ima ugovor, klub bi mogao traziti dozvolu od Arene da prenosi svoje tekme, zasto ne?
Mada bih ja uradio sto Sarajevo radi za pripremne utakmice, plati pa gledaj. Ili eventualno naći nekog sponzora (BH Telecom, telemach) koji će dati prijenosni router sa velikim kapacitetom protoka interneta da stream bude neometan.
Zenicanin988 je napisao/la: ↑05 avg 2023, 12:02Sve i da ima ugovor, klub bi mogao traziti dozvolu od Arene da prenosi svoje tekme, zasto ne?
Da, ali dozvola od Arene kosta.
Najbolja opcija je PayPerView kao što kažeš, Sarajevo radilo sa BH telecomom u par navrata.Vjerujem svaki prijenos da bi minimalno 1000 duša bilo na streamu.Dok je ČZ znalo biti i preko 3000 uživo.Klub bi nešto malo i zaradio ,naravno ne mnogo ali svaka marka dobro dođe.Probati jednom pa vidjeti kako ide.Pogotovo ako m:tel više ne bude sponzor imali bi odrješene ruke.Ze072 je napisao/la: ↑05 avg 2023, 12:18"ČZ stream" je obustavljen jer pored autorskih prava, problem je u nemogućnosti provođenja istog na pojedinim stadionima (zbog lošeg signala za Internet, loše infrastrukture itd).Zenicanin988 je napisao/la: ↑05 avg 2023, 12:02Sve i da ima ugovor, klub bi mogao traziti dozvolu od Arene da prenosi svoje tekme, zasto ne?
Mada bih ja uradio sto Sarajevo radi za pripremne utakmice, plati pa gledaj. Ili eventualno naći nekog sponzora (BH Telecom, telemach) koji će dati prijenosni router sa velikim kapacitetom protoka interneta da stream bude neometan.
"Kompanija m:tel i Nogometni savez Federacije BiH danas (13.08.2020. godine) su potpisali sponzorski ugovor o saradnji na naredne tri godine."
NSFBiH!
Nemojte pisati unaprijed da Arena ima i naredne sezone prava.Sačekajte da vidimo, valjda su toliko pošteni da se oglase ko nam je naredne sezone sponzor lige.
NSFBiH!
Nemojte pisati unaprijed da Arena ima i naredne sezone prava.Sačekajte da vidimo, valjda su toliko pošteni da se oglase ko nam je naredne sezone sponzor lige.
Mislis da ce ici u kontru Vici i odabrati nekog drugog? Mislim, volio bih ali cisto sumnjam.
Zanimljivo, ugovor istice kad nova sezona pocne
Zanimljivo, ugovor istice kad nova sezona pocne

Pa kolko Celik dobija od Arene/Saveza za oduzimanje prava prijenosa svojih utakmica?phillies je napisao/la: ↑05 avg 2023, 12:19Zenicanin988 je napisao/la: ↑05 avg 2023, 12:02Sve i da ima ugovor, klub bi mogao traziti dozvolu od Arene da prenosi svoje tekme, zasto ne?
Da, ali dozvola od Arene kosta.
Sigurno mrvice. To je problem u nasem fudbalu sto se tice ove tematike. Da postoji Udruzenje prvoligasa i da ono direktno pregovara sa ljudima zainteresovanim za otkup prava prenosa, bilo bi vise i za klubove. Ovako Savez je tu capo di capo, a klubovi cekaju sta se glavesine dogovore.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.