Dobar siphillies je napisao/la: ↑04 avg 2023, 22:50OnlyLeft22 je napisao/la: ↑04 avg 2023, 22:25On i more![]()
Dobar si, znam ga licno
Radnim danima je konobar a vikendom je stripper (živa istina).
Nije na moru, nego je na poslu trenutno![]()
Jesi li ga upoznao radnim danom ili vikendom hahahahahaahaha
Halali.
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Slo Slo

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Mogu potvrditi, pravi profesionalac a i ko momak je topOnlyLeft22 je napisao/la: ↑04 avg 2023, 22:25Dobar si, znam ga licno
Radnim danima je konobar a vikendom je stripper (živa istina).
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ja se ne razumijem u ove gej klubove, kako muškarci mogu gledati gole muškarce (u ovom slučaju sky9).harden je napisao/la: ↑04 avg 2023, 23:43Mogu potvrditi, pravi profesionalac a i ko momak je topOnlyLeft22 je napisao/la: ↑04 avg 2023, 22:25Dobar si, znam ga licno
Radnim danima je konobar a vikendom je stripper (živa istina).![]()
A i ružan je do bola, i ti ga eto znaš. Možeš potvrditi
Mora da ima 25+ cenata, ne vidim drugog razloga da ga ovoliko vole u klubu
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Nisam mjerio al odokativno bih rekao da si u pravu.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑05 avg 2023, 00:01Mora da ima 25+ cenata, ne vidim drugog razloga da ga ovoliko vole u klubu
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Hvala na informacijiharden je napisao/la: ↑05 avg 2023, 00:05Nisam mjerio al odokativno bih rekao da si u pravu.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑05 avg 2023, 00:01Mora da ima 25+ cenata, ne vidim drugog razloga da ga ovoliko vole u klubu
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- BatistutA19
- Kontakt:
Kako mozes ti podcijenit neki trofej i reci dzaba vam taj trofej koji je mislim osvajala Crvena Zvezda i Milan i Čelik 2 putaga osvajo i Celik je bio peti u tada ex yugi .Skver je napisao/la: ↑04 avg 2023, 21:47Dzaba vam taj trofej, najbolji plasman vam bio 11-to mjesto, nekoliko puta ispadali.....drugorazredna ekipa te lige kad ste bili u njoj, tako tabele kazu ne ja, malo pa malo pa druga liga zapad, plus kaznjavani zbog namjestanja utakmica......smijurija od ekpe bili u tom rangu fudbala.....malo odskocili poslije rata kad je liga bila pod kontrolom SDA i to je to......Zenica bila poznata vise po ragbiju nego po fudbalu, imali par izleta u fudbalu ostalo nula.
- BatistutA19
- Kontakt:
Ja cu ti rec sudjenje u barazu sa Klisom prva utakmica ,ne znam onaj sudija iz Gorazda kako mu ime prezime ali je sudio pa mogu rec europski bez ijedne greske i u revansu u Zenici je isto sudjenje bilo extra..Ja vijerujem da je se i sudjenje popravilo samo sto mi vecinom svi gledamo navijacki .Moze se pogresit grese i najbolje svijetke sudija.Ja mislim da nam su nam igraci ko sudije mi bi igrali grupne lige u Europi.Samo nikad jaca liga mislimmk1008 je napisao/la: ↑04 avg 2023, 21:50Kakvoo suđenje ocekujete, pogotovo mi koji smo tek usli u ligu, Celik, Sloboda?
Kakva je situacija sa suđenjem do sad bila, ako ima neko ko je pratio ovu ligu?
S obzirom na sudenje u PL koje je ravno katastrofi osim kad sudi Peljto, mislim da nece biti vecih odstupanja.
Sto govori o tome koliko nam je jadan fudbal
Hahaha ej tek ćete da vidite šta je ovdje suđenje, suđenje u PL je za 1 federalnu kao liga prvaka. Pa bolan svako gostovanje je obavezno da te studija pokrade. Dobrodošli u najtežu ligu, uživajte 
Nadam se da si upravu.BatistutA19 je napisao/la: ↑05 avg 2023, 02:08Ja cu ti rec sudjenje u barazu sa Klisom prva utakmica ,ne znam onaj sudija iz Gorazda kako mu ime prezime ali je sudio pa mogu rec europski bez ijedne greske i u revansu u Zenici je isto sudjenje bilo extra..Ja vijerujem da je se i sudjenje popravilo samo sto mi vecinom svi gledamo navijacki .Moze se pogresit grese i najbolje svijetke sudija.Ja mislim da nam su nam igraci ko sudije mi bi igrali grupne lige u Europi.Samo nikad jaca liga mislimmk1008 je napisao/la: ↑04 avg 2023, 21:50Kakvoo suđenje ocekujete, pogotovo mi koji smo tek usli u ligu, Celik, Sloboda?
Kakva je situacija sa suđenjem do sad bila, ako ima neko ko je pratio ovu ligu?
S obzirom na sudenje u PL koje je ravno katastrofi osim kad sudi Peljto, mislim da nece biti vecih odstupanja.
Sto govori o tome koliko nam je jadan fudbal
Samo vjerujem da ce se i druge ekipe nalozit kad igraju sa Slobodom i Celikom , da ce zapet vise neg inace, tako da ce nam s te strane bit tesko.
A mislim i da ce sudije , cast izuzetcima namjerno nas ostetit da bi izvukli pare od nas jer su i oni svjesni ambicija klubova poput Slobode i Celika.
A pogotovo dodaj na to cinjenicu budzet nas, i Stupcanice. Imamo najvece budzete u ligi.
Mislim da cemo imat poseban tretman od sudija, al nadam se da grijesim..
A to da je ovo do sad jedna od najjacih sezona otkako postoji Federalna liga itekako
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Subota 12.8. 17:00 h
NK Jedinstvo - BFK Simm Bau
FK Radnik H. - FK Gornji Rahić
OFK Gradina - NK Bratstvo G.
FK Budućnost B. - NK TOŠK
NK Zvijezda - HNK Tomislav
FK Sloboda - FK Rudar K.
Nedjelja 13.8. 17:00 h
FK Mladost DK - FK Goražde
NK Stupčanica - NK Čelik
NK Jedinstvo - BFK Simm Bau
FK Radnik H. - FK Gornji Rahić
OFK Gradina - NK Bratstvo G.
FK Budućnost B. - NK TOŠK
NK Zvijezda - HNK Tomislav
FK Sloboda - FK Rudar K.
Nedjelja 13.8. 17:00 h
FK Mladost DK - FK Goražde
NK Stupčanica - NK Čelik
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Niste mi jasni, hocete da vas cijene po onim rezultatima u bivsoj drzavi.....???? Opet ponavljam Zenica je bila poznatija po ragbiju nego po fudbalu, niko vas nije dozivljavao kao fudbalsku sredinu....halo bolan hocete da vas cijene nizastoBatistutA19 je napisao/la: ↑05 avg 2023, 01:59
Kako mozes ti podcijenit neki trofej i reci dzaba vam taj trofej koji je mislim osvajala Crvena Zvezda i Milan i Čelik 2 putaga osvajo i Celik je bio peti u tada ex yugi .
Jedni napravili i punili stadion kapaciteta tada 30000, a jedni nisu ni razmisljali o pravljenju veceg stadiona, jer nisu tada, kao ni sada mogli napuniti tribinu od 5000
Novi dan, a na temi sve isto 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Rekord stadiona im 10000 protiv zvezde
U Zenici sasvim rutinski bilo 25000 protiv ofk beograda ili vojvodine
Protiv cetvorke necemo ni navoditi posjete, da ne pricamo sada o euro tekmama protiv Fiorentine, Catanije, Chelsea, Malage...
U Zenici sasvim rutinski bilo 25000 protiv ofk beograda ili vojvodine
Protiv cetvorke necemo ni navoditi posjete, da ne pricamo sada o euro tekmama protiv Fiorentine, Catanije, Chelsea, Malage...
Čekaj, ovima je uspjeh sredina tabele u yugi od 75te od 85te, i oni se time hvale ovdje po forumu!?!?
Ne samo to, nego ce imati pola prihoda od ulaznica i prodaje pica na stadionu i cak ulaznice za gostujuce utakmice ce im klub obezbjediti i hvale se time
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.