FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlanskinacin
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlanskinacin » 04 avg 2023, 23:29

mk1008 je napisao/la:
04 avg 2023, 23:28
19.08
Mi igramo sa Jedinstvom na Tusnju a isti dan Sloga Simin Han igra , jel tako da ako se slucajno poklopi satnica, mi imamo prednost?
Ispravite me ako grijesim
Trebalo bi tako biti iako smo u Federalki nas je stadion, ko im uopste dozvoli da ikad odigranu i jednu utakmicu kao "domacini" na Tusnju.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 04 avg 2023, 23:42

mk1008 je napisao/la:
04 avg 2023, 23:28
19.08
Mi igramo sa Jedinstvom na Tusnju a isti dan Sloga Simin Han igra , jel tako da ako se slucajno poklopi satnica, mi imamo prednost?
Ispravite me ako grijesim
Ma mi imamo prednost. Citav stadion u nasim bojama i sad da oni budu ispred nas :nene:

Svakako citava BiH zna da je Tusanj nas stadion
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Sarmica
Kontakt:

Post Postao/la Sarmica » 05 avg 2023, 00:07

Samo što je ta 'Sloga Simin Han' u Premier ligi, a Sloboda u Federalnoj. Šteta. Možda i nije tolika šteta koju godinu provesti u Federalnoj ili eventualno u Kantonalnoj da se vrate dugovi i slično. To je ono što sam upratio.

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 05 avg 2023, 09:57

Soko87 je napisao/la:
04 avg 2023, 23:08
Slobodas je napisao/la:
03 avg 2023, 16:44
Sloboda za 80.000 KM prodala Kapetanovića u Sarajevo.
Izvinjavam se na upadu, možete li napisati nešto više o momku, šta možemo očekivati od njega.

Također, želim vam što brži povratak u PL :bih:
Jedina prednost što je zaštićeno godište, inače bolji igrači od njega su i Radović i Duraković.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 05 avg 2023, 10:34

MMA075 je napisao/la:
05 avg 2023, 09:57
Soko87 je napisao/la:
Slobodas je napisao/la:
03 avg 2023, 16:44
Sloboda za 80.000 KM prodala Kapetanovića u Sarajevo.
Izvinjavam se na upadu, možete li napisati nešto više o momku, šta možemo očekivati od njega.

Jedina prednost što je zaštićeno godište, inače bolji igrači od njega su i Radović i Duraković.
Upravo, jedino sto mu ide u prilog je zasticeno godiste i nista vise. Ono sto je u Slobodi odigrao bi odigralo vecina nas s foruma.
Od cijele sezone kad odigras tek 1 odlicnu partiju i 3-4 solidne, o kakvim vrlinama mi onda ovdje pricamo.
Istina, cijela Sloboda je bila u kanalu, svi su imali ocajnu sezonu pa su i lose partije Kapeta bile barem malo opravdane, ali kao talenat i potencijal trebas se izdici, iskazati, doprinjeti timu kao sto je Mehmedovic.

Jedini od te "djece" me je Maksimovoc razocarao, a evo vidimo i s kakvim ambicijama igra fudbal kad je otisao u oizdu materinu negdje da igra sa zidarima i konobarima (ako je istina).
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 05 avg 2023, 11:44

Beduin je napisao/la:
05 avg 2023, 10:34
MMA075 je napisao/la:
Soko87 je napisao/la:

Upravo, jedino sto mu ide u prilog je zasticeno godiste i nista vise. Ono sto je u Slobodi odigrao bi odigralo vecina nas s foruma.
Od cijele sezone kad odigras tek 1 odlicnu partiju i 3-4 solidne, o kakvim vrlinama mi onda ovdje pricamo.
Istina, cijela Sloboda je bila u kanalu, svi su imali ocajnu sezonu pa su i lose partije Kapeta bile barem malo opravdane, ali kao talenat i potencijal trebas se izdici, iskazati, doprinjeti timu kao sto je Mehmedovic.

Jedini od te "djece" me je Maksimovoc razocarao, a evo vidimo i s kakvim ambicijama igra fudbal kad je otisao u oizdu materinu negdje da igra sa zidarima i konobarima (ako je istina).
Gdje je Maksa zavrsio?
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

montolivo18
Kontakt:

Post Postao/la montolivo18 » 05 avg 2023, 11:48

klasik je napisao/la:
05 avg 2023, 11:44
Beduin je napisao/la:
MMA075 je napisao/la:

Gdje je Maksa zavrsio?
5-6 liga Njemačke. :urnebes:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 05 avg 2023, 13:42

montolivo18 je napisao/la:
05 avg 2023, 11:48
klasik je napisao/la:
05 avg 2023, 11:44
Beduin je napisao/la:

Gdje je Maksa zavrsio?
5-6 liga Njemačke. :urnebes:
Vjerovatno u LIDL-u radi i vikendom igra tekme. 😂

075 ❤

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 05 avg 2023, 14:01

Sreća pa će zarađivati više od 99% svojih hejtera :D
Sve mi znamo :) zadnji u svemu i svakog ugasimo... Nije ni čudo što ste zgadili momku klub toliko da nije pomislio da ostane čak ni kad bi izbjegli ispadanje.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

montolivo18
Kontakt:

Post Postao/la montolivo18 » 05 avg 2023, 14:12

simonknows je napisao/la:
05 avg 2023, 14:01
Sve mi znamo :) zadnji u svemu i svakog ugasimo... Nije ni čudo što ste zgadili momku klub toliko da nije pomislio da ostane čak ni kad bi izbjegli ispadanje.
Daleko im kuća od Tušnja bila, i svi oni će biti upamćeni po tome što su ispali iz lige gdje ti je konkurencija Igman, Posušje i Sloga Doboj.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 05 avg 2023, 14:43

Kakav je ovo skup Fukara danas? Sta ce danas raditi?
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 05 avg 2023, 14:50

jbg to su nase lige i sport uopšte. sa 18 dijete, sa 25 talenat a sa 30 top igrac. Doduse sano u svojim i ocima roditelja, prijetelja, eventualno komsija. Jbg al hajmo pricat o marketingu, dizajnu. Vidi nas kako mocno izgledamo. Instagram, tweet, youtub, t.v za dijasporu koja mnogio voli svoj klub, promocija super izgled. To je sad in svi to rade, veliki klubovi to rade. Samo veliki klub postajes rezultatima, das gol vise i pobjedis. Iphone, super dres iti tu ne pomazu puno.
& $ ?

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 05 avg 2023, 14:54

Mi mu zgadili klub, zamisli ti to, sram nas bilo. Ovo samo Simon moze nalupati. 😂
A nema veze sto smo ispali iz lige, sto je on nama zgadio ovu prelijepu igru i ovaj predivan klub i crveno-crnu boju. Zajedno sa ostalima.

Pravo ambiciozan sportista, jakog karaktera i duha, opasne radne etike i svjestan svojih mogucnosti i dometa da se odgurnuo u amatersku Njemacku ligu.
Aldi i Lidl placu za takvim egzibicionistima.

075 ❤

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 05 avg 2023, 15:02

DamirT je napisao/la:
05 avg 2023, 14:43
Otidji Damire.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 05 avg 2023, 15:04

MMA075 je napisao/la:
05 avg 2023, 15:02
DamirT je napisao/la:
05 avg 2023, 14:43
Otidji Damire.
:kuknjava:
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 05 avg 2023, 15:06

simonknows je napisao/la:
05 avg 2023, 14:01
Pametno zboris, nije da je do onih koji su vodili klub, nego naravno do navijaca je, krivi navijaci za ispadanje i ti isti mu zgadili njegov voljeni klub.....tacno sta sve demagogija nece izbaciti ovdje.....
🔴⚫️

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 05 avg 2023, 15:16

Beduin je napisao/la:
05 avg 2023, 14:54
Mi mu zgadili klub, zamisli ti to, sram nas bilo. Ovo samo Simon moze nalupati. 😂
A nema veze sto smo ispali iz lige, sto je on nama zgadio ovu prelijepu igru i ovaj predivan klub i crveno-crnu boju. Zajedno sa ostalima.

Pravo ambiciozan sportista, jakog karaktera i duha, opasne radne etike i svjestan svojih mogucnosti i dometa da se odgurnuo u amatersku Njemacku ligu.
Aldi i Lidl placu za takvim egzibicionistima.
Ne kontaš. Ti si stručnjak svakako za sve a svi ostali lupaju.

Da ti evo objasnim šta znači to lupanje.

Znači da hebeš ambiciju kad će mu prihodi za jedan mjesec biti kao u 50% fleka kad se skupi sa sve proteinima tegovima i čime već.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 05 avg 2023, 16:06

Sta li je pisac htio reci, uspio si lupiti a da ni sam ne znas sta si napis'o. 😂😂

Kome smo jos ogadili fudbal da nije u inat htio potpisati novi ugovor nakon sto nas je izbacio u Federalnu, nego otisao raditi u Migrosu?

A posto si tako pametan, de dodji ovamo da ti pokazem u 4 oka kako tvoj novi omiljeni predsjednik skpala poslove i trguje igracima na ho ruk - korida style. Posto nije za foruma da se kace screenshotovi. 😉

075 ❤

montolivo18
Kontakt:

Post Postao/la montolivo18 » 05 avg 2023, 19:27

Šta mislite, koja tri U21 igrača bi trebala "konkurisati" za prvu postavu? Odlaskom Kapetanovića smo izgubili jednog takvog. Mislim da je Hadžibeganović siguran, neka raja koja je gledala utakmice kažu da ni Mućaj nije loš, Mujkić stoper isto, a tu su još golman Dalipagić,Kovačević, Novak, Sejranić,Bajrić i Hasanović, za kojeg se pisalo na forumu da je tanak.

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 05 avg 2023, 19:46

Simone zar stvarno to što si napisao i misliš?

Kako navijači ili forum mogu igraču zgaditi klub? Ako je taj isti klub bio korektan prema igraču. Razumijem da je pritisak bio na igrače i da je bilo nezadovoljstvo, ali prvo za ovakav klub kao što je Sloboda u onakvoj situaciji gdje se ispada a na kraju se i ispalo pritisak je bio čak i mali, a i nezadovoljstvo. Ispadanje je tiho propračeno.

I u drugim klubovima navijači su nezadovoljni rezultatima i tamo je pritisak, ali ako je profesionalac a klub mu redovno plaća on se mora znat nositi sa tim. Jedino ko može klub igraču ogaditi je samo i isključivo taj klub, ako tog igrača ne poštuje, ne isplacuje i slično ili ne staje u odbranu istog ako je baš napadnut od strane navijača. A ja koliko se sjećam Maksa nam je ovdje svima bio jedan od miljenika.

Ovo je neko moje mišljenje.

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.