FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Ako sam dobro shvatio ovo je nova ponuda? Od danas? Onda tek ne vjerujem da će se Levy večeras oglasit.
Također nije jasno kolika je točno ponuda. Neki kažu 100 milki ojra sa bonusima, drugi kažu da ide preko 100 milki (kolko preko?), dok treći (španjolci) navode 100 milki garantirano + 20 milki bonusa. Ako je to što kaže espn točno onda će se posao brzo zgotovit, ali nekako sumnjam da ide baš tolko preko.
U svakom slučaju dobro je da pokazujete odlučnost da ovo finiširate jer će sigurno ubrzat stvari.
Također nije jasno kolika je točno ponuda. Neki kažu 100 milki ojra sa bonusima, drugi kažu da ide preko 100 milki (kolko preko?), dok treći (španjolci) navode 100 milki garantirano + 20 milki bonusa. Ako je to što kaže espn točno onda će se posao brzo zgotovit, ali nekako sumnjam da ide baš tolko preko.
U svakom slučaju dobro je da pokazujete odlučnost da ovo finiširate jer će sigurno ubrzat stvari.
-
- Kontakt:
Oglasit će se oglasit. Inače se odustaje.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Šta treba da se Bayern ponaša kao Barcelona da troše koliko neko zine ? Pa sad ne mogu dovesti ćoravu kokoš.Scholl je napisao/la: ↑04 avg 2023, 17:41Jeste smijesni
Ko da vama iz dzepa daju pare hahahhaa
Kakvih sve pacijenata ovdje ima
Da hoce dat 150 za Kanea jer jednom u zivotu mozes gledati takvog napadaca u Bayernu
A nakon njega nek izvale jos 100 za nekog da zamijeni goretsku
I
Jos 100
Za novog golmana
Nek prave galaxticose
Boli me kita milijardu nek potrose
Sta ste vi? Klupski ekonomi?
Hahahahha jbt ljudi radi 20 tudjih miliona oni ovdje raspravljaju
Čuj galatikose u kojem svijetu ti živiš.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
I ja gledam šta lik piše i ne vjerujem. Trebaju propast ko Barcelona i nemati za kifle da bi se pojedinim dizao na skupa pojačanja.
Nerealno šta je lik napisao.Kao da iz kluba stoji Qatar i Emirati kao u slučaju Psg i Citya.Bundesliga je napisao/la: ↑04 avg 2023, 18:11I ja gledam šta lik piše i ne vjerujem. Trebaju propast ko Barcelona i nemati za kifle da bi se pojedinim dizao na skupa pojačanja.
100 mil.je sasvim fer i realna ponuda.
Sa bonusima koji ce biti ukljuceni ici ce i preko.
Ne vjerujem da imaju muda pa davati zidovu rok do kada da se izjasni.
Razvuce se ovo preko vikenda.
Sa bonusima koji ce biti ukljuceni ici ce i preko.
Ne vjerujem da imaju muda pa davati zidovu rok do kada da se izjasni.
Razvuce se ovo preko vikenda.
100+20 su budalaštine.
- Centre forward
- Kontakt:
Levy, il' kako već, radi što bi i svaki biznismen. Razvlači do krajnjih granica jer se vidi da su naši zagrizli a i realno na tržištu za naše potrebe nema takvog igrača.
Eto, da se ne daj Bože sve to izjalovi, koga da dovedu?
Eto, da se ne daj Bože sve to izjalovi, koga da dovedu?
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Tako je Gary.Gary Lineker has urged Harry Kane to leave Tottenham and join Bayern Munich:
“I think Harry will leave Tottenham - and he should do. I think he wants to go and that they will make it happen.
The time is right for him, and the right club has come in for him. Munich is a lovely city and Bayern are one of the great clubs in world football.
Alan Shearer is willing to drive Harry to the airport because he wants to keep his Premier League goalscoring record intact.
But Harry is already the all-time record scorer for England and Tottenham.
The game is about winning team honours rather than individual records and that is what Harry needs.
I don’t see Spurs finishing even close to the top four next season.
And if Harry doesn't win trophies with Bayern then he really must be a jinx.” [The Sun]

U međuvremenu Sommer je otišao u Inter za 6 mil.
Odlazi i Tillman na posudbu u PSV.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Taj Plettenberg je objavio da se odgovor ocekuje u narednih “par sati”, sad odjednom ne moze potvrditi nista.
Klaun kao i onaj Falk, nikakve razlike.
Razvlacice ovo zidov do krajnih granica.
Klaun kao i onaj Falk, nikakve razlike.
Razvlacice ovo zidov do krajnih granica.

Nije ovo ništa kako je nekad znalo biti. Eh, sad ne znam jel ovdje ili na nekom drugom forumu. Naime, pratio se let aviona kada je stizao Martinez

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Oko Kenjca se ne zna više ko tu koga. Poslali ste novu poboljšanju ponudu, ne niste poslali, to je ona stara. Ponuda je preko 100 milki, ali se ne zna koliko preko, ili je možda ponuda ipak 95 milki sa bonusima. Dali ste deadline, nema nikakvog deadlinea.
Ko zna jeste li uopće dali ikakvu ponudu, možda je sve to samo tako, neformalno, da pitaju Levyja on bi možda reko da nema pojma o nikakvoj ponudi i da su ovi samo došli jest i pit.
Ko zna jeste li uopće dali ikakvu ponudu, možda je sve to samo tako, neformalno, da pitaju Levyja on bi možda reko da nema pojma o nikakvoj ponudi i da su ovi samo došli jest i pit.
Bilo bi pošteno da taj Plettenberg lijepo napiše "ljudi dragi, nemam pojma" umjesto što zamajava lažnim informacijama i poluinformacijama, nije zato čudo da su ljudi postali blazirani.
Novinari zive od nasih klikova, pa i ja sam bar 20ak puta danas otvorio njegov i Romanov profil da vidim ima li sta novo.
Jedan od novinara stavi neku vijest, ostali je samo copy/paste uz dodatak neke svoje insajderske i onda to postane provjerena informacija, a zapravo samo dimne bombe bacaju.
Prva vijest: Sutra je smak svijeta!
Druga vijest: Sutra ipak nije kraj svijeta!
Treca vijest: Danas nije bio smak svijeta, bas kako smo vam jucer ekskluzivno i javili!
Uli je najavio bio da informacije vise nece curiti vani, pa se onda sam raskokodakao o svemu i svacemu.
Ma sve je ovo samo soubiznis, a mi navijacki onako samo posmatramo sa strane.
Jedan od novinara stavi neku vijest, ostali je samo copy/paste uz dodatak neke svoje insajderske i onda to postane provjerena informacija, a zapravo samo dimne bombe bacaju.
Prva vijest: Sutra je smak svijeta!
Druga vijest: Sutra ipak nije kraj svijeta!
Treca vijest: Danas nije bio smak svijeta, bas kako smo vam jucer ekskluzivno i javili!
Uli je najavio bio da informacije vise nece curiti vani, pa se onda sam raskokodakao o svemu i svacemu.
Ma sve je ovo samo soubiznis, a mi navijacki onako samo posmatramo sa strane.
Pletti ništa ovdje nije pogriješio, čak šta više ispostavi se da je bio najtačniji. U svom prvom postu jučer je lijepo napisao da je Bayern poslao novu ponudu više od 100mil€ sa bonusima, te da čelnici kluba očekuju odgovor u narednim satima, nikakav rok nije mogao potvrditi da je Bayern dao, što ima i logike. Na kraju svaki od njih ima izvore u klubu, i objavljuje na osnovu toga, i taj Pletti je i prvi prenio da je Bayern zagrizao za Kanea, i da igrač želi u Bayern, i da PSG nije opcija za njega itd, dok su ga Tottašovi fanovi sve vrijeme sage ismijavali. A npr. Bild (Falk) po završetku sezone prenio da je Kane odbio Bayern.
Daniel Levy ignored the supposed deadline given by Bayern to respond to the offer for Harry Kane and is now going on vacation to Miami with his family for two weeks. The 'poker' continues [@altobelli13, @cfbayern]

-
- Kontakt:
Glupi su što ne odustanu. Ovo je postalo cirkus već.
Rahmetli Mino Raiola veliki gospodin za tog Levya, kao i Pini Zahavi, za koje smo do sada smatrali da su smeće od ljudi, uvijek ima gore od goreg.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.