FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sta je sa Osmica
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ako su prodali Kapetanovica onda mogu i Osmicu ponuditi bolji ugovor.
Sloboda za 80.000 KM prodala Kapetanovića u Sarajevo.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Zna li ko sta je sa Jusica ? Gdje je on?
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
- RollingPaper
- Kontakt:
Dogovoren procenat 20% od naredne prodaje, dobar posao.
auuu, ide plata i dio dugovanja cim Sarajevo uplati. Kapetu sve najbolje u nastavku karijere. Nadam se da nece završiti u Mošćanici
& $ ?
Nemojte se sad drzati toga ko pijan plota da je 80k na osnovu novinskih clanaka.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Opaaa, biće pojačanja ozbiljnih. Ne vjerujem da će i ovaj put biti obavijeno velom tajne
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Gledam Predragovica kako igra , dobar je igrac nema govora.
Steta sto Predragovic, Ramic i jos par igraca nisu ostali u prosloj sezoni, da smo uspjeli zadrzat kostur one ekipe uz neka pojacanja vjerujem da ne bismo ispali, al et, debilna uprava Seco i ostali i tjt..
Eto u nedjelju u 18 imamo generalku na Tusnju sa Rudarom iz Prijedora, to je jedan od jacih timova u ligi rs-a, vidjet cemo kakvi su ovi nasi manekeni
Steta sto Predragovic, Ramic i jos par igraca nisu ostali u prosloj sezoni, da smo uspjeli zadrzat kostur one ekipe uz neka pojacanja vjerujem da ne bismo ispali, al et, debilna uprava Seco i ostali i tjt..
Eto u nedjelju u 18 imamo generalku na Tusnju sa Rudarom iz Prijedora, to je jedan od jacih timova u ligi rs-a, vidjet cemo kakvi su ovi nasi manekeni
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Mora operisat koljeno, mislim da je to to od njegove karijere
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
- Beduin
- Kontakt:
Kako igra Predragovic, pratio si njegove proslogodisnje partije?mk1008 je napisao/la: ↑03 avg 2023, 21:24Gledam Predragovica kako igra , dobar je igrac nema govora.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kod nas dok je bio nije uvijek blistao nema govora, ali eto gledam ga u Borcu, uvijek je medju prvih 11, i nije los BgmBeduin je napisao/la: ↑04 avg 2023, 09:36Kako igra Predragovic, pratio si njegove proslogodisnje partije?mk1008 je napisao/la: ↑03 avg 2023, 21:24Gledam Predragovica kako igra , dobar je igrac nema govora.
Ima li kakvih pojacanja, hoce li bit kakvih bombi haha, zna li neko? Ako necete ovdje javno moze i pp
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
- Beduin
- Kontakt:
Ne mozes tako rezonovat stvari druze, sta bi bilo kad bi bilo.mk1008 je napisao/la: ↑04 avg 2023, 17:09Kod nas dok je bio nije uvijek blistao nema govora, ali eto gledam ga u Borcu, uvijek je medju prvih 11, i nije los BgmBeduin je napisao/la: ↑04 avg 2023, 09:36Kako igra Predragovic, pratio si njegove proslogodisnje partije?mk1008 je napisao/la: ↑03 avg 2023, 21:24Gledam Predragovica kako igra , dobar je igrac nema govora.
Ima li kakvih pojacanja, hoce li bit kakvih bombi haha, zna li neko? Ako necete ovdje javno moze i pp
On je kod nas bio ka ta stro fa. Neminovno je bilo da ga se pusti jer nije zasluzio da mu se i dalje daje ugovor i plata. To sto su dovedeni jos gori, umjesto da se pojaca ta pozicija, to je do Uprave i trenera. Ali opet kazem, plakati za njim a bio je kita od igraca, to je neozbiljno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Predragovic se nije sastavio sa loptom kako treba u Slobodi, samo je profitirao on i onaj koji ga je doveo kao i ostalih 98% sto su igrali, sve promasaj do promasaja od igraca, al eto ovdje ima fudbalskih znalaca koji ce drugacije reci, zato smo u rangu nize sada i mozemo gledali na TV derbi dva sela Posusje protiv sela Listice, valjda taj rivalitet postoji dok su bili nekada u zadnjem rangu neznam ni kako se zove taj rang a sad su PL....povedi nas Secere.
🔴⚫️
Izvinjavam se na upadu, možete li napisati nešto više o momku, šta možemo očekivati od njega.
Također, želim vam što brži povratak u PL

1946
-
- Kontakt:
Solidan lijevi bek za naše lige, ima dobar centaršut nije defanzivni lijevi bek, može ucestvovati i u napadima iako i to se od njega ne treba očekivati stalno. Da ima potencijala ima i da može napredovati može. A iskreno za vaše ambicije i mora napredovati. On može biti i jednu utakmicu najbolji na terenu a drugu da ga uopste ne primjetis. Po meni je on još uvijek veliki potencijal. Možda kod vas bude bolji jer prošle sezone kod nas se niko osim Mehmedovića i Vranješa nije izdvajao iz sivila ekipe.
-
- Kontakt:
Kakvo je stanje u klubu? Znamo da su na Kupresu i da su dobili neki Troglav. Imaju li u planu potvrditi nešto više i dati više informacija iz kluba. Et prodali su Kapeta nek dovedu sad neko pojačanje treba ih 4-5 inače smo čisti prosjek.
19.08
Mi igramo sa Jedinstvom na Tusnju a isti dan Sloga Simin Han igra , jel tako da ako se slucajno poklopi satnica, mi imamo prednost?
Ispravite me ako grijesim
Mi igramo sa Jedinstvom na Tusnju a isti dan Sloga Simin Han igra , jel tako da ako se slucajno poklopi satnica, mi imamo prednost?
Ispravite me ako grijesim
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫