La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Bolje niko neg 50+ miliona za nove Jovice
Slazem se,samo ne znam kome je palo na pamet dati za tog decka 60miliona.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pa imali su Kejna za 100 mil. Ovako se kockaju sa Mbappeom, a PSG se zainatio da ga sad proda ne bi li zaradio. To znači za Real 200 mil ako idu all-in po Kyliana.
Ne znam, bez napadača mi je nerealno da Real uđe u sezonu. Ostaje možda još Osimhen do kraja augusta, ali i to znamo da je 130 mil.
Odustali su od Kanea cim se Mbappe pojavio. Ocito je on jedina opcija. Iskreno ne vidim da ce iko u napad biti doveden ako Mbappe ne dodje. Pare za njega Realu sigurno nisu problem obzirom da je klub poslovao vrhunski godinama unazad i da od 2019. nisu imali prelazno rok gdje su potrosili neke velike pare. Jedini jaci transfer do ovog ljeta je bio Aurelian prosle sezone, a i on je kompenziran prodajom Casija. 300m za Judea i Mbappea ovo ljeto nece biti problem sasvim sigurno.Poligon10 je napisao/la: ↑04 avg 2023, 19:00Pa imali su Kejna za 100 mil. Ovako se kockaju sa Mbappeom, a PSG se zainatio da ga sad proda ne bi li zaradio. To znači za Real 200 mil ako idu all-in po Kyliana.
Ne znam, bez napadača mi je nerealno da Real uđe u sezonu. Ostaje možda još Osimhen do kraja augusta, ali i to znamo da je 130 mil.
Presmiješno mi je kako se ljudi brinu za finansije najuspješnijeg kluba na svijetu, pogotovo što se tiče revenua i keša. Mbappe niti ne treba ovom Realu, Vlahović ili Darwin iz Liverpoola su opcije koje bi legle u ovaj Real kao Benzema.Epidaurus je napisao/la: ↑04 avg 2023, 20:28Odustali su od Kanea cim se Mbappe pojavio. Ocito je on jedina opcija. Iskreno ne vidim da ce iko u napad biti doveden ako Mbappe ne dodje. Pare za njega Realu sigurno nisu problem obzirom da je klub poslovao vrhunski godinama unazad i da od 2019. nisu imali prelazno rok gdje su potrosili neke velike pare. Jedini jaci transfer do ovog ljeta je bio Aurelian prosle sezone, a i on je kompenziran prodajom Casija. 300m za Judea i Mbappea ovo ljeto nece biti problem sasvim sigurno.Poligon10 je napisao/la: ↑04 avg 2023, 19:00Pa imali su Kejna za 100 mil. Ovako se kockaju sa Mbappeom, a PSG se zainatio da ga sad proda ne bi li zaradio. To znači za Real 200 mil ako idu all-in po Kyliana.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Ma znam ali on se meni na toj poziciji cini 30% slabijim. Vidjet cemo ako dodje. A sa druge strane on i 2 Brazilca naprijed, ko bi to stigao....
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Đe ćeš na Iniestu Zinedine
La Liga clubs have made 90 signings this window, only 39 have been able to be registered by the clubs until now.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- Shategabri
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Kane sigurno nikad nije bio opcija za 100 miliona.Epidaurus je napisao/la: ↑04 avg 2023, 20:28Odustali su od Kanea cim se Mbappe pojavio. Ocito je on jedina opcija. Iskreno ne vidim da ce iko u napad biti doveden ako Mbappe ne dodje. Pare za njega Realu sigurno nisu problem obzirom da je klub poslovao vrhunski godinama unazad i da od 2019. nisu imali prelazno rok gdje su potrosili neke velike pare. Jedini jaci transfer do ovog ljeta je bio Aurelian prosle sezone, a i on je kompenziran prodajom Casija. 300m za Judea i Mbappea ovo ljeto nece biti problem sasvim sigurno.Poligon10 je napisao/la: ↑04 avg 2023, 19:00Pa imali su Kejna za 100 mil. Ovako se kockaju sa Mbappeom, a PSG se zainatio da ga sad proda ne bi li zaradio. To znači za Real 200 mil ako idu all-in po Kyliana.
Jedino da je 5 godina mlađi.
Pa vuku se na samom Benzemi u napadu evo dvije sezone, sad doveli Joselua i to ono za ne daj Bože.
Neće Perez po svaku cijenu dovoditi centralnog napadača kad bi igrao samo sa dva krila u napadu.
Koševo Zapad
Tibo pokido prednji ukrsteni ligament,Mbappe ne dolazi,pozdraviti se sa sezonom prije nego sto je i pocela 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
- BosniaBoston
- Kontakt:
Onom malom turčinu je jedan od idola iz djetinstva Antonio Adan, nek ga plati da ga nauči branit i pomogne ekipi u odsustvu kurte
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Nije ni Barca bajna s ovim napadom. 11 pobjeda s rezultatom 1 0, a sad ti je i lošiji napad.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Nije sve bajno ali u rejalu je raspad.
Nekakav Joselu glavni napadac, najbolji član ekipe pokido ligament ,Ancelotti i dalje trener itd
A ne tako davno rejalovci su govorili da je Barcelona propala

Povreda Kurte, strasan hendikep za Real. Kurto je vjerovatno broj 1 golman na svijetu trenutno.
Plus, ostanu li na ovim napadacima sad sto imaju, Realu se sprema epski losa sezona.
Ne vjerujem da ce sa ovom ekipom Perez uci u sezonu. Mbape ili ko vec, morat ce biti doveden, golman neki takodje. De Gea je logican izbor.
Plus, ostanu li na ovim napadacima sad sto imaju, Realu se sprema epski losa sezona.
Ne vjerujem da ce sa ovom ekipom Perez uci u sezonu. Mbape ili ko vec, morat ce biti doveden, golman neki takodje. De Gea je logican izbor.
ova liga je propala sa ovim restrikcijama što su uveli... već sad engleski klubovi mogu komotno kupiti bar 15 prvoligasa i tu razvijati igrače za njihovu ligu
mislim da će se liga srozati kao i italijanska... jos se malo koprcaju Atletico, Real i Barca ali i to će ispuhati kad ne budu mogli kupovati
mislim da će se liga srozati kao i italijanska... jos se malo koprcaju Atletico, Real i Barca ali i to će ispuhati kad ne budu mogli kupovati
E cuj raspad dan te je.bo 

I to epski raspad kazu
ko da pisu o Osasuni
ekipa koja u svojim redovima ima Alabu, Militaoa, Valvrdea, Modrica, Kroosa, Belinghama, Rodryga, Viniciusa i ostali anonimusi.
Pojedini forumasi su operisani od realnosti

Pojedini forumasi su operisani od realnosti

Zadnja izmjena: let3, dana/u 10 avg 2023, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.