Meho Kodro - selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Meho Kodro - selektor reprezentacije BiH
Ako sam ga dobro razumio, on je taj koji će dati prijedloge za pomoćnike, ako je tako, još jedan plus.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Dobrodosao nazad, ali da se razumijemo: Kodro je vracen na isti nacin kao Hadzibegic, zbog druge postave saveza. Isto tako je vracen jer mi u ovom trenutku sa losim rezultatima i niskom platom ne mozemo boljeg ni dovesti i da hocemo. Kako god, puna podrska Kodri, sto manje do nikakvog petljanja u sastavljanju spiska, solidnih rezultata, pa aBd i taj baraz vise da prodjemo, sretno kapetane 
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
-
- Kontakt:
Ne, ostace kao selektor ako odradi dobro kvalifikacije, a ne uspijemo se plasirati ukoliko o plasmanu bude utjecala Slovacka sa svojim rezultatima.
A dobice nogu ako nastavimo prosipati bodove protiv Luxemburga, Slovacke i Islanda
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Sretno Mehi, sve cemo znati s eventualnim igranjem Sanicanina u prvih jedanaest. Za njega je Milisevic doktor odbrane.
Nista posebno nije receno na ovoj pressici...
Ni jedan selektor do sada nije smio reci da ce uvesti disciplinu.

Palestina! Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
Znači opet kamp Brajlović priprema repku
Zamisli da te neko sa strane pita koje su glavne reference selektora Vaše reprezentacije ?
Paaaa, dobar je covjek...i jak karakter.Eto.
Sretno u svakom slucaju, koliko para toliko muzike.
Paaaa, dobar je covjek...i jak karakter.Eto.
Sretno u svakom slucaju, koliko para toliko muzike.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
-
- Kontakt:
Tacno tako. Ako Sanicanin bude u 11 ili cak i u 18, znaci da se ista muzika svira kao i dosad. Meho, sretno.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Znači ako Saničanin dobije poziv - Meho odlazi!
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nažalost vidjeli smo kako je kada se pojavi čovjek kontra tih kvaliteta. Hebiga, ne znaju i ne mogu boljeg dovest.
⚜️~⚜️~⚜️
To sve sto je Sehic rekao, trajalo je do sljedeceg okupljanja. Nesto cisto sumnjam da ce se to promijeniti kod Kodre. Cuj da dodju u reprezentaciju i da ne locu i zderu kolace
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Taj tip se desit nece ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Čekaj..jesam li dobro razumio...naslijedio od Faruka 3 boda iz 4 tekme..i pucaju na drugo mjesto...i otkaz ako ne bude drugi....ha,ha..kao oni ludaci što skaču u prazan bazen..pa ako budu dobri obećali su im bazen i napuniti vodom.
- katalinski
- Kontakt:
ima vremena i utakmice da pripremi ekipu za baraž.
ove kvalifikacije su sad spale na misimovica da odradi posao i pridobije igrače da igraju za nas.
ove kvalifikacije su sad spale na misimovica da odradi posao i pridobije igrače da igraju za nas.
Ajvatar
Ma dobro, matematički ni kvale nisu izgubljene. Nek uveže sad 3 pobjede protiv Lihtenštajna i Islanda, te da Slovaci ne iznenade Portugal popravit će se slika tabele.
Falit će na kraju svakako bodovi protiv Luxa kući koje je vječiti luzer Madafaka prokockao.
Baraž ćemo uprskati svakako da igramo protiv Malte, Andore i Moldavije. Tako da svakako je realnije da kroz kvalifikacije Kodro i ekipa stignu deficit od trenutno ogromnih 7 bodova nego da u 4-5 dana u martu vežemo prolaz protiv dvije ekipe kvalitetnije ili u najboljem slučaju našeg kvaliteta od nas.
U vezi Kodre imam fin osjećaj, ali daleko od toga da mislim da je sposoban ovo izvući. Za to ne bih bio spreman reći ni za Kloppa i Pepa, prevelika je **** ostavio kApItEn sa talijanskih terena bivše nam države. Vjerujem da će Meho za vrijeme svog mandata uraditi finih stvari, što Faruku nije uspjelo.
Falit će na kraju svakako bodovi protiv Luxa kući koje je vječiti luzer Madafaka prokockao.
Baraž ćemo uprskati svakako da igramo protiv Malte, Andore i Moldavije. Tako da svakako je realnije da kroz kvalifikacije Kodro i ekipa stignu deficit od trenutno ogromnih 7 bodova nego da u 4-5 dana u martu vežemo prolaz protiv dvije ekipe kvalitetnije ili u najboljem slučaju našeg kvaliteta od nas.
U vezi Kodre imam fin osjećaj, ali daleko od toga da mislim da je sposoban ovo izvući. Za to ne bih bio spreman reći ni za Kloppa i Pepa, prevelika je **** ostavio kApItEn sa talijanskih terena bivše nam države. Vjerujem da će Meho za vrijeme svog mandata uraditi finih stvari, što Faruku nije uspjelo.
Vidjet ćemo da li ce se osloniti na "Saudijca" Sehica ili ce pozvati penzionera Begovica koji je godinama grijao klupu i napokon počeo braniti u Championshipu.
Ne bih se iznenadio da pozove Asmira i tako indirektno išamara Vicu i kompaniju jer je bolji od Vasilja i Pirica a rezultat je prvom planu. Ili ce ipak nastaviti s politikom "podmladjivanja".
Samo se nadati da u novoj epizodi dotični ne bi birao utakmice.
Hoće li se zakuhati vec na prvom spisku?!
Ne bih se iznenadio da pozove Asmira i tako indirektno išamara Vicu i kompaniju jer je bolji od Vasilja i Pirica a rezultat je prvom planu. Ili ce ipak nastaviti s politikom "podmladjivanja".

-
- Kontakt:
Sta ce se zakuhati, rekao je da ce biti samo 1-2 nova imena, a ostalo nece mijenjatihurem je napisao/la: ↑06 avg 2023, 10:51Vidjet ćemo da li ce se osloniti na "Saudijca" Sehica ili ce pozvati penzionera Begovica koji je godinama grijao klupu i napokon počeo braniti u Championshipu.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 23 gosta.