NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Kako smo mislili da ćemo igrat sa juniorima ovo je zlatno, žal samo što nisu ostavili kojeg dečka iz prošle sezone...
Dosta dobar, vidjet cemo opet kako ce biti u prvenstvu.
Kazu da su zvali sve sa kantona i ove malo blize, takodjer iz Hrvatske, ne mogu naci nikog da je slobodan a da zeli doci.nebeskasila je napisao/la: ↑03 avg 2023, 23:18Znaci slaze se dobra ekipa, da nece biti neka bolja prijateljska u Bihacu
I otkud pare da se dovode ti bolji igraci
Mozda se trebalo pokusati sa nekim premijerligasom, npr ovi sto pauziraju jer su im odgodjene utakmice, pa stavi 2-3KM ulaz vratit ces pare, al to niko nece ni da pokusa jer im je skupa ideja u startu pa samo gledaju ove sto su blize.
Nismo imali jake generalke od onog meca sa Zeljom ima 10ak godina.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Jel sad dolazi Amer Mehic, Amar Mehic ili obojica?

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Amer je valjda u pitanju
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
Ma treba napraviti prijateljsku svake godine u Bihacu sa nekim koliko toliko dobrim klubom, ali ne mogu kad ne znamo nikad hocemo poceti pripreme pa ne mogu dogovoriti na vrijeme.
Od prve četiri utakmice, tri igramo u Bihaću 

Ljiga od momka
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
-
- Kontakt:
Nemoj blatiti bezveze momka. Momak iz vjerske i fine familije,lijepo odgojen! Za tosk i sim bau odigaro 85 utakmica u prvoj ligi bez i jedne mrlje. Zahvalan i dobar igrac. Nije ti to lijepo!
.....Sidje li sunce na luke dole....
.............biscani zive............
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
Odgovorno tvrdim ljiga od momka. Poznat po tome što protivničim igračima psuje djecu. Dvoličan i najveći domet će mu u karijeri biti Prva liga FBiH, nadam se da ima završenu makar srednju školu.Bihacit1937 je napisao/la: ↑04 avg 2023, 08:56Nemoj blatiti bezveze momka. Momak iz vjerske i fine familije,lijepo odgojen! Za tosk i sim bau odigaro 85 utakmica u prvoj ligi bez i jedne mrlje. Zahvalan i dobar igrac. Nije ti to lijepo!
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
-
- Kontakt:
Subhanallah al ga cojk ocrni na pravdi Bogalaudrop je napisao/la: ↑04 avg 2023, 08:58Odgovorno tvrdim ljiga od momka. Poznat po tome što protivničim igračima psuje djecu. Dvoličan i najveći domet će mu u karijeri biti Prva liga FBiH, nadam se da ima završenu makar srednju školu.Bihacit1937 je napisao/la: ↑04 avg 2023, 08:56Nemoj blatiti bezveze momka. Momak iz vjerske i fine familije,lijepo odgojen! Za tosk i sim bau odigaro 85 utakmica u prvoj ligi bez i jedne mrlje. Zahvalan i dobar igrac. Nije ti to lijepo!

Inace kod vas u zenici? Ulazi li celik ove ili iduce godine?
.....Sidje li sunce na luke dole....
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
Realnije mi je naredne sezone, ali nećemo se ni ove godine predati sigurno ako se ukaže prilika. Imamo finu ekipu koja može svašta uraditi. Vidjet ćemo, idemo uživat iz utakmice u utakmicu, bez pritiska.Bihacit1937 je napisao/la: ↑04 avg 2023, 09:01Subhanallah al ga cojk ocrni na pravdi Bogalaudrop je napisao/la: ↑04 avg 2023, 08:58Odgovorno tvrdim ljiga od momka. Poznat po tome što protivničim igračima psuje djecu. Dvoličan i najveći domet će mu u karijeri biti Prva liga FBiH, nadam se da ima završenu makar srednju školu.Bihacit1937 je napisao/la: ↑04 avg 2023, 08:56
Nemoj blatiti bezveze momka. Momak iz vjerske i fine familije,lijepo odgojen! Za tosk i sim bau odigaro 85 utakmica u prvoj ligi bez i jedne mrlje. Zahvalan i dobar igrac. Nije ti to lijepo!![]()
![]()
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
moram te razocarati ulazi Jedinstvo u Premijer ligu i ove i naredne godine cemo ucilaudrop je napisao/la: ↑04 avg 2023, 09:05Realnije mi je naredne sezone, ali nećemo se ni ove godine predati sigurno ako se ukaže prilika. Imamo finu ekipu koja može svašta uraditi. Vidjet ćemo, idemo uživat iz utakmice u utakmicu, bez pritiska.Bihacit1937 je napisao/la: ↑04 avg 2023, 09:01Subhanallah al ga cojk ocrni na pravdi Boga![]()
![]()

Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Hahahahhahaha naredne ulazite pa eksprespno ispadate preko ljetne pauze, i onda one tamo ulaziteInatSilniBosanski je napisao/la: ↑04 avg 2023, 12:32moram te razocarati ulazi Jedinstvo u Premijer ligu i ove i naredne godine cemo ucilaudrop je napisao/la: ↑04 avg 2023, 09:05Realnije mi je naredne sezone, ali nećemo se ni ove godine predati sigurno ako se ukaže prilika. Imamo finu ekipu koja može svašta uraditi. Vidjet ćemo, idemo uživat iz utakmice u utakmicu, bez pritiska.Bihacit1937 je napisao/la: ↑04 avg 2023, 09:01
Subhanallah al ga cojk ocrni na pravdi Boga![]()
![]()
Inace kod vas u zenici? Ulazi li celik ove ili iduce godine?![]()

U Bihaću je sve mogućelaudrop je napisao/la: ↑04 avg 2023, 14:03Hahahahhahaha naredne ulazite pa eksprespno ispadate preko ljetne pauze, i onda one tamo ulaziteInatSilniBosanski je napisao/la: ↑04 avg 2023, 12:32moram te razocarati ulazi Jedinstvo u Premijer ligu i ove i naredne godine cemo uci![]()
![]()
![]()
![]()

Klub je udruženje građana.
Svako ima pravo doći na skupštinu na kojoj se bira upravni odbor, pa i predsjednik.
Tako da Jedinstvo uopšte nije teško “preuzeti”.
Model “jedan član - jedan glas” je pokrenut kad je Kurić bio predsjednik. Ali ni tada ta uprava nije bila dovoljno dobra, “školovana” a ni moderna da uspostavi stvari kako treba.
Ja sam zainteresiran za Jedinstvo, ali ja nemam svojih para da uložim. Znanja imam i znam koji bi tim složio. Problem je što ne živim u Bihaću…mada mislim da bi i sa distance to bolje vodio nego ovi sada.
Aljo sad vodi web. Prije sa Stambijem. Sve je to loše, loše, loše. Meni nije jasno da ne mogu jednostavno pođoniti ako ne znaju sami. Vidjeti Sarajevo, Želju, Dinamo, Hajduka… Ali fazon je što oni dobijaju neku lovicu, tehnički nisu sposobni to izvesti i onda urade koliko mogu i znaju sami.
PR u Jedinstvu ne postoji, niti je ikad postojao. Malo dok je Bajric bio, ali je on to najvise koristio za samopromociju plus imao one neke debilne ideje poput onih cudnih poruka dobrodoslice gostujucim klubovima po gradu…
Mi bi morali imati zatvoreni forum, gdje bi nastupali da pravim imenima i prezimenima i vidjeti sta moze o uraditi za klub ako zelimo nesto.
Svako ima pravo doći na skupštinu na kojoj se bira upravni odbor, pa i predsjednik.
Model “jedan član - jedan glas” je pokrenut kad je Kurić bio predsjednik. Ali ni tada ta uprava nije bila dovoljno dobra, “školovana” a ni moderna da uspostavi stvari kako treba.
Ja sam zainteresiran za Jedinstvo, ali ja nemam svojih para da uložim. Znanja imam i znam koji bi tim složio. Problem je što ne živim u Bihaću…mada mislim da bi i sa distance to bolje vodio nego ovi sada.
Aljo sad vodi web. Prije sa Stambijem. Sve je to loše, loše, loše. Meni nije jasno da ne mogu jednostavno pođoniti ako ne znaju sami. Vidjeti Sarajevo, Želju, Dinamo, Hajduka… Ali fazon je što oni dobijaju neku lovicu, tehnički nisu sposobni to izvesti i onda urade koliko mogu i znaju sami.
PR u Jedinstvu ne postoji, niti je ikad postojao. Malo dok je Bajric bio, ali je on to najvise koristio za samopromociju plus imao one neke debilne ideje poput onih cudnih poruka dobrodoslice gostujucim klubovima po gradu…
Mi bi morali imati zatvoreni forum, gdje bi nastupali da pravim imenima i prezimenima i vidjeti sta moze o uraditi za klub ako zelimo nesto.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
pa sta ti mislis da tu neko svoje pared, legendo moja jedini u ovoj novijoj historiji ko je ulagao svoja sredstva je Hamdo, Emir je davao pa naplatio svoje, ako mislis da postoji sansa da preuzmes klub i da imas znanje, ja cu ti prvi pomoci koliko mogu, ali vjeruj mi da ne mozes, ni blizu kluba prici.Chevalier je napisao/la: ↑04 avg 2023, 18:41Klub je udruženje građana.
Jedan clan jedan glas je imao itekako potencijala i nije manjkalo znanja sigurno samo se ne moze protiv politike.
Predsjednik bi trebao biti sposoban, moderan takoder i upravni odbor da ne bude samo na papiru, ja sam odavno govorio da se pocnu zvati ljudi da preuzmu klub, od cekanja da ti neko dode na noge nema nista cesto mi umislimo da smo Real
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Ja sam prosle godine u ime kluba stupio u kontakt sa No1 da nam rade opremu, da bude lijepa, retro, da se prodaje online itd… To ne vec drugi put da sam se umjesao u to. Prije 6-7 god sam sa Haadom to dogovarao.
Onda sam se obratio upravi koji su rekli da su vec za vise para nego nam je trebalo za No1, kupili Givova opremu, na koji ce samo zaljepiti grb.
Jednostavno ljudi rade seljacki.
Takodjer sam insistirao da se u Statutu promijeni zvanicni grb. Da se stavi onaj revitaliziran stari koji je Ami Kurtvoci uradio za potrebe monografije ili da se makar sada koristi pravi trenutni, potpuni. Sa grbom grada u lopti, sa kvacicom na Ć i posebnim onim fontom…
Ali ne kontaju to nista ljudi koliko je bitno, koliko je vracanje branda bitno.
Onda sam se obratio upravi koji su rekli da su vec za vise para nego nam je trebalo za No1, kupili Givova opremu, na koji ce samo zaljepiti grb.
Jednostavno ljudi rade seljacki.
Takodjer sam insistirao da se u Statutu promijeni zvanicni grb. Da se stavi onaj revitaliziran stari koji je Ami Kurtvoci uradio za potrebe monografije ili da se makar sada koristi pravi trenutni, potpuni. Sa grbom grada u lopti, sa kvacicom na Ć i posebnim onim fontom…
Ali ne kontaju to nista ljudi koliko je bitno, koliko je vracanje branda bitno.
- prisonbreak
- Kontakt:
I sta bi na kraju s Mehicem?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Izvinite ponovno na upadu na vašu temu,čitam i nesto mi nije jasno zar ste vi imali statut u Jedinstvu 1 član jedan glas i kao u nas sto je trenutno u klubu,zbog čega je propao u vas taj model?