BH klubovi u Europi 23/24
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u Europi 23/24
Potpuno zasluzeno. Iskreno svaka cast golmanu Mufticu, fino je skinuo 3-4 odlicne sanse
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Hahahahahahahah mutavi 1921 
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Vi kao da ne znate da je najgore voditi 2:0 pored nas 

- Meraak1921
- Kontakt:
Ovaj sto ga je zabio trebao je drugi zuti dobiti nad ovcinom u 1pol, yebem li vam djecu
Fina epizoda u Europi. Samo ostaje žal za tim što se moglo možda bolje rezultatski protiv ovih jer se fino igralo.
Toliko para ne moze ukupno skupiti haustor novosarajevske bijedeMeraak1921 je napisao/la: ↑03 avg 2023, 20:17leo1946 je napisao/la: ↑03 avg 2023, 20:15Sto ti nisi otiso?Meraak1921 je napisao/la: ↑03 avg 2023, 20:13
Pa mater ti yebem retardiranu, jel znas kolko su karte ? Znas li da je sezona u toku? Aj mrsh u pm
790€ samo let sine za ici , haj ni jedne

Mi na Carsiji toliko bacamo na kerove

Sedmicno

Busi,busi

Zeljo je svoj obraz osvjetlao uz silne povrede i probleme, za razliku od nekih.
Mjau !
Kmeee kmeeeeeeMeraak1921 je napisao/la: ↑03 avg 2023, 20:34Ovaj sto ga je zabio trebao je drugi zuti dobiti nad ovcinom u 1pol, yebem li vam djecu

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Heroji nacije
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Zeljkan borba od 6-10 mjesta sa Posusjem Slogom Tuzlom i Igmanom
Jaci Neftci, nema sta.
Oni su nekad davno mislim, dok im je liga rasla igrali vs Siroki i prosli a tada je kao Siroki favorit bio.
Jednostavno su ovi rezultati snaga nase lige i zato nam se liga po koeficijentu nalaze gdje se nalazi.
Iako im zelim najgore, za mene bi ravno cudu bilo da zrinjski ne ugra u grupnoj fazi pomocu koje ce dobit milione.
Oni su nekad davno mislim, dok im je liga rasla igrali vs Siroki i prosli a tada je kao Siroki favorit bio.
Jednostavno su ovi rezultati snaga nase lige i zato nam se liga po koeficijentu nalaze gdje se nalazi.
Iako im zelim najgore, za mene bi ravno cudu bilo da zrinjski ne ugra u grupnoj fazi pomocu koje ce dobit milione.
Opet se javljaju kerovi sa Kobilje
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Napokon osmjeh na lavoru.
Ovaj Zeljo deset godina isti, kronicno nekvalitetni i prosjecni. Kao kod Jedinstva iz Bihaca, samo jaca verzija, ali isti obrazac. Svaka sezona ista, ista igra nizakurac, sve isto svake godine.
Izbušim ti sestru i mamu ....uhljupeAntikloc je napisao/la: ↑03 avg 2023, 20:35Toliko para ne moze ukupno skupiti haustor novosarajevske bijede![]()
Mi na Carsiji toliko bacamo na kerove![]()
Sedmicno![]()
Busi,busi![]()
![]()
Jer si JEDAN JEDINI...........
Steta nisu nas specijalno nadigrali, mi svoje fulili oni zabili i to je to. Hajde Borac makar ti.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.