FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Amoah za zadnjih 15 minuta, da uđe i da zabije 

- avalPacidoroP
- Kontakt:
Zna Bašić da ja poznajem fudbal19vendetta87 je napisao/la: ↑03 avg 2023, 18:09Izgleda da Basic stvarno prati forum![]()
Neko je bio napisao da bi trebalo ubaciti Ovcinu na desnu stranu da pomogne Galicu cuvati onoga Lebona, i evo ga u prvih 11 bas na toj poziciji![]()

Sretno Zeljo! Basic zna najbolje. Drago mi je za Muftu. Nadam se da ce opravdati povjerenje. Ona dilajla ma golu mi ne ulijeva povjerenje. Za 3 od 5 golova je kriv u evropi! Mufta nam je donio evropu i zna s ekipom igrati. Imam dobar osjecaj. Ovog naseg sefa ne bi ni Kapelo skontao, a kamoli ovaj droga trener mutu.igrajte za nas, za Manijake koji vas nikad nece ostaviti niti izdati.
Nikako mi nije jasna promjena golmana,ja u ovoga nemam ni najmanje povjerenje
Na hajr
Na hajr
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Diazepam se popio ranije, a sad krenulo i cugat pomalo. Smirena varijanta što bi se reklo. Sve je rečeno manje više, ali svakako sretno našim pa šta bude. Radosna vijest je i Jašar u početnoj. U svakom slučaju, pobit se pa šta bude bude.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
-
- Kontakt:
Ma nema sta. Ko god da igra istrčati koliko se može. Ako prodjemo vrh, ako ne prodjemo Boze moj idemo dalje nema sta..
- akisarajevo92
- Kontakt:
ljudi su jaci od nas u svim segmentima osim mozda trenera i zelje za prolaskom, na te dvije karte najvise i racunam
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Prolazimo 100 posto. Moj punac otisao sa punicom do cqrsoje da prosetaju. Ja to nikad u zivotu nisam dozivio.
Nefchi ga je popusio veceras.
Nefchi ga je popusio veceras.
Nisam ni ja zadovoljan promjenom golmana, Mulalić je dobro branio, ali Bašić najbolje zna.
Imam osjećaj da će utakmica imati mnogo preokreta u kojoj će ako Bog da nadam se Željo na kraju slaviti, ali ko će to sve pratiti i ostati živ.
Sretno Željo ako Bog da!
Imam osjećaj da će utakmica imati mnogo preokreta u kojoj će ako Bog da nadam se Željo na kraju slaviti, ali ko će to sve pratiti i ostati živ.
Sretno Željo ako Bog da!
- diplomatija
- Kontakt:
Moze li nam neko neku stranicu postaviti za link, a da nije bhliga i balkanprenosi, kod njih još uvijek stoje arene da prenose, hvala
-
- Kontakt:
Rdlive.comdiplomatija je napisao/la: ↑03 avg 2023, 18:40Moze li nam neko neku stranicu postaviti za link, a da nije bhliga i balkanprenosi, kod njih još uvijek stoje arene da prenose, hvala
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Pozdrav iz Bakua, atmosfera je odlična. Stadion gori. Haracic 2 gola
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Dajte link nema ga nigdjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
https://****/match/football/11458128 Kanal je Moja TV na Arena 3 pod bh zastavicomdiplomatija je napisao/la: ↑03 avg 2023, 18:40Moze li nam neko neku stranicu postaviti za link, a da nije bhliga i balkanprenosi, kod njih još uvijek stoje arene da prenose, hvala
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
-
- Kontakt:
Ti i brat NoDi predvodite navijanje sigurno
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Hahahhahha prva dobra i od hopke
-
- Kontakt:
http://utakmice.net/uzivo/ pa nadji imas sve tekme samo je puno reklamadiplomatija je napisao/la: ↑03 avg 2023, 18:40Moze li nam neko neku stranicu postaviti za link, a da nije bhliga i balkanprenosi, kod njih još uvijek stoje arene da prenose, hvala
Sta vam ba nije jasno.Da nisu Beca i Gasal trebali igrat u prvih 11.
- Meraak1921
- Kontakt:
- TheTruth34
- Kontakt:
Hajmo plavi
Trenutno korisnika/ca: Manijakdolopate i 38 gostiju.