FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dobrodoslica ljudima bez mnogo polemike. Konacno treba nekome ponuditi kontinuitet, a ne nakon prve krize noga. Kvalitetni, mladi ljudi, za nasu ligu pogotovo. Bez kopanja po proslosti, bez pritiska, pustiti ih da rade u miru, niti ih hvaliti niti kuditi.
Simon ili Rozman, bez nadimka.
Ne treba mu nadimak nego podrska, ima dovoljno otrovnih ljudi da mu nadimke daju poslije prvog kiksa
Ne treba mu nadimak nego podrska, ima dovoljno otrovnih ljudi da mu nadimke daju poslije prvog kiksa

Želim im puno sreće jer ne čeka ih nimalo lagan posao. Nadam se da će ostvariti zacrtane ciljeve. Našim navijačima izgleda probleme prave samo ljudi koji dolaze iz FK Sarajevo, Nekako nemaju povjerenja u nas, ali i ne daju nam vremena. Izgleda da smo bolji domaćini za tuđe, nego za svoje. Tuđe više cijenimo. Opet kažem, teški smo kada nema rezultata, zato im želim svu sreću.
Mi smo ostvarili zacrtane ciljeve, a to je bio izlazak u Evropu u dogovoru sa direktorom. U meni će ponovo imati najvećeg navijača, jer Sarajevo je najveći klub u BiH", kazao je Repuh.
Cim ovakvi odu sto dalje od kluba, napredak je odmah vidljiv.
Mi smo ostvarili zacrtane ciljeve, a to je bio izlazak u Evropu u dogovoru sa direktorom. U meni će ponovo imati najvećeg navijača, jer Sarajevo je najveći klub u BiH", kazao je Repuh.
Cim ovakvi odu sto dalje od kluba, napredak je odmah vidljiv.
Da li ima gdje live presica da se moze gledat?
Goni se Repuscino i ti i takvi kao ti, a medij naklonjeni plavim bas krenuli zestoko, majku im prcim.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 03 avg 2023, 17:44, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Sad nešto kontam ovu tekmu sa Hajdukom je sigurno Ibricic i dogovorio,to je njegov klub da tako kažem.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nek neko postavi link za pressicu kad bude dostupan. Da čujemo šta kaže novi trener i SD 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Katastrofa, lijepo je rekao Vule u podcastu kod Marijana da 20 trenera stoji u redu i ceka gresku ili podmecu nogu treneru Sarajeva i da smo zanimljivi sada svima.. zato jacu podrsku nego ikad i da krene na dobro sve.. trener je po svemu prikazanom odlican, a Ibricica cemo vidjeti na polusezoni. Lijepo je vidjeti ovo jer je donedavno bilo nezamislivo i pregovarati sa ovakvim imenima.. sada samo rezultati.
Vec je haman i trening odradio,ovaj lijevi celavi je neki njegov nismo ga do sad vidjali

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Svaka mu takva bila protiv Basica.
- ElCartel11
- Kontakt:
Super stvar je sto idu sa njim njegov prvi pomocnik i trener golmana. Ove uhljebe naše sve nabiti sa noge na nogu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ovo bi klub trebao live prenositi...
link?
Jel moguce da niko ne prenosi press? Ne mogu da vjerujem da klub nije prenos organizovao
Zadnja izmjena: Zutti, dana/u 03 avg 2023, 18:06, ukupno mijenjano 1 put.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Kakvi neprofesionalci ne znaju live upalit pa makar na instagramu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.