FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne mogu vam opisati koliko mi je drago sto je Ismir povukao (konacno) dobar potez i sto pokazuje naznake da zeli da klub ide u pravom smjeru.
Da je bogdo i ranije,odmah cim je zavrsila sezona,ovo uradio ali hajd nikad nije kasno.
Brisemo sve i idemo u novi pocetak.
Hajmo braco pojacati clanstvo i prisustvo na tekmama bar taj doprinos mozemo dati.
Da je bogdo i ranije,odmah cim je zavrsila sezona,ovo uradio ali hajd nikad nije kasno.
Brisemo sve i idemo u novi pocetak.
Hajmo braco pojacati clanstvo i prisustvo na tekmama bar taj doprinos mozemo dati.
Evo imao je i okršaj sa Bašićem
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
mislili smo i na skretnicare

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Vi mora da shvatite da pisete na neprijateljskom forumu, forumu cija stranica je privrzena konama i neprijateljima naseg kluba. Nemojte ih hranit sa informacija ako i imate neke info iz kluba
Zadnja izmjena: ubipara, dana/u 03 avg 2023, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.
To da ce bit, posle orve lose i izgubljene utakmice, zeljovsko **** jebomu dzeko m, doveden da bi punac bio zadovoljan itd itd itd..
Mi pravi navijaci trebamo te bljuvotine anulirat sa posrskom MIRVICU sd i ss
Nesmijemo dopustat ubacenim elementima zeljovcima da nam unose nemir
Mi pravi navijaci trebamo te bljuvotine anulirat sa posrskom MIRVICU sd i ss
Nesmijemo dopustat ubacenim elementima zeljovcima da nam unose nemir
Pa treba onda to i uraditi. Naravno ako je moguće to izvesti na javnom forumu.guadalupe je napisao/la: ↑03 avg 2023, 16:44Ma bolja je Anex-ova ideja, da se moze samo pisati sa clanskom, dosta vise i kretena i plavih govana. Ima vec ta viber grupa ali slabo ko sta pise, jer prije bi svako napisao nesta ovako "anonimno".tabba77 je napisao/la: ↑03 avg 2023, 16:37Napraviti zajednicu na Viber, gdje svi možemo pisati, uslov da budemo u grupi članska. Prednost je što nije anonimno i što neće svaki debil psovati i pokretati nepotrebne rasprave.Anex je napisao/la: ↑03 avg 2023, 16:34Uslov da se prijavi na ovaj pdf treba da bude aktivna članska a ne da raznorazni degeni i plava vanago pišu gluposti i truju sve i moderacija treba da ovo dobro prečisti,naše je da budemo članovi i da idemo na stadion u što većem broju.Sarajevo MORA imati najveću posjetu u ligi!!!
Morto daj anketu i prijedloge za nadimak ovom Rozmanu...
Mi nismo imali sefa strucnog staba , a da mu nije zakaceno novo ime, Blitvar,Ajvardzija, Narkoman,...
Haj'mo pitari, red je da se opet pokaze kreativnost...
Mi nismo imali sefa strucnog staba , a da mu nije zakaceno novo ime, Blitvar,Ajvardzija, Narkoman,...
Haj'mo pitari, red je da se opet pokaze kreativnost...

Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 03 avg 2023, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.
Pa ide Janez
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ne trebaju nam dusmani i ovi drugi, imamo ih mi dovoljno medju nama, samo pogledajte zadnjih 2,3 mjeseca sta se pisalo. Tobejarabi i gluho bilo
Podrska na max !!!
Najvaznije po meni je to da su Senijad i on saradjivali i da imaju istu viziju. Nisi spojio dva razlicita karaktera, nego nekoga ko je uspikesnu saradnju imao.
Najvaznije po meni je to da su Senijad i on saradjivali i da imaju istu viziju. Nisi spojio dva razlicita karaktera, nego nekoga ko je uspikesnu saradnju imao.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Sta ovo u Rijeci prozivaju nam trenera, da je gay? Kako ce nam to desnicari, fundamentalisti i ultrasi prihvatiti? 

Ma ako ce se razvaljivat guyice na terenu, onda oprosteno

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
UŠAO SAM SAMO DA.NABIJEM OVAJ PORTAL.NA K.U..RAAC,
davno smo ga gg.ba zvali nije to bez razloga. Uvijek u kontru uvijek za destabilizaciju i protiv bilo čega dobro. Čitam ja ovaj forum dugo godina i ponekad napišem nešto, ali ovo je katastrofa od teme i ko sve piše ma i vas isto nabijem truhle obične karine i smetljari, ako se ovi pojedinci izjašnjavaju ko navijači stid me je ako tribinu istu posjećujemo.
SARAJEVO TO SMO MI,ZAPAMTITE DOBRO SVI!.
SRETNO NOVOM SPORTSKOM SEGMENTU POSLOŽITE NAS SAMO FINO REZULTAT ĆE DOĆI A MI MORAMO NAUČITI DA BUDEMO NAVIJAČI KOJI ĆE ISTRPITI PROCES.
davno smo ga gg.ba zvali nije to bez razloga. Uvijek u kontru uvijek za destabilizaciju i protiv bilo čega dobro. Čitam ja ovaj forum dugo godina i ponekad napišem nešto, ali ovo je katastrofa od teme i ko sve piše ma i vas isto nabijem truhle obične karine i smetljari, ako se ovi pojedinci izjašnjavaju ko navijači stid me je ako tribinu istu posjećujemo.
SARAJEVO TO SMO MI,ZAPAMTITE DOBRO SVI!.
SRETNO NOVOM SPORTSKOM SEGMENTU POSLOŽITE NAS SAMO FINO REZULTAT ĆE DOĆI A MI MORAMO NAUČITI DA BUDEMO NAVIJAČI KOJI ĆE ISTRPITI PROCES.
80K za Kapetanovića i 20% od naredne prodaje.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
To sto neko ima porodicu, ne znaci da nije ovo drugo, milion takvih primjera. Iskreno, mene zaboli neka stvar je li ili nije, svejedno mi je. Neka on radi dobro kao trener i za sta je placen, a sa kim se j...., njegova stvar.

Da je deklarisani gay, ako dobro radi svoj posao, meni ni to ne bi smetalo

- ElCartel11
- Kontakt:
Janez
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 10 gostiju.