NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

Truhlo
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la Truhlo » 03 avg 2023, 10:39

PonosniSmogovci je napisao/la:
03 avg 2023, 10:24
Truhlo je napisao/la:
03 avg 2023, 09:44
03 avg 2023, 09:32
Da, vezni red koji je pojeo Goška na BP. Očigledno se nisu dovodila pojačanja da guše projekte kluba već konkurencija i širina.

Za napad se slažemo čisti promašaj.
Da ne guse projekat Zunu od 23 godine i Mehica od 26 godina? Ja projekata i govana. Ok, za Alija se slazem da je projekat, ali ova dvojica nisu nikakvi projekti.
Ne mislim samo na njih nego općenito na sve. Durmo, Arnautović, Karalić, Durmiš, Međuseljac pa i Bašić i Begić za koje smo vidjeli da imaju kuveta.

Poštujem mišljenje ali neozbiljan si mi truhlo postao. Neozbiljno je od tebe kao respektovanog forumaša s normalnom svijesti da pljuješ nešto nakon 3-4 pripremne utakmice.

U subotu će biti prava provjera i mislim da ćemo poprilično znati na ćemu smo. Laktaši prvi konkurent u RSu za ulazak.
Nije mi rijecnik na mjestu, to priznajem, moze se kritika i na ljepsi nacin napisati. Malo zamorano izbija iz mene :mrgreen:

Ovo je plod frustracije. Buraz, frustriran sam jer je najavljena borba za vrh, a ekipa nam za sredine tabele. Ja prvi sam tu od kantona i bit cu i dalje, ali ide mi na zivce. Podilazi se derbi ****, kao ako najavimo borbu za vrh dolazit ce na stadion. Aha, hoce al u qrcu, samo rezultat bajo moj. Kog qrca su i Duvnjak i Robert i Hrelja najavili borbu za vrh?

Ovo se moze i mora ispraviti. Press pred laktase i lagano, cilj nam je sredina tabele i promocija mladih igraca i pravljenje kostura za narednu sezonu. Sve pet, sve posteno, pa rahat navijamo. Ovako jesu li najavili vrh, jesu. Ja cu proganjati i smarati sve redom ako vrha tabele ne bude :bih:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

flash84
Kontakt:

Post Postao/la flash84 » 03 avg 2023, 10:41

zona072 je napisao/la:
03 avg 2023, 10:17
Truhlo je napisao/la:
Da, vezni red koji je pojeo Goška na BP. Očigledno se nisu dovodila pojačanja da guše projekte kluba već konkurencija i širina.

Da ne guse projekat Zunu od 23 godine i Mehica od 26 godina? Ja projekata i govana. Ok, za Alija se slazem da je projekat, ali ova dvojica nisu nikakvi projekti.
Javna tajna je da je Gošk došo izgubit, ako misliš na kup utakmicu 4:0, tako da to bas i nije relevantno
Jel i Sarajevo isto tako poslije njih namjerno izgubilo? Jesi li gledao tekmu protiv Goska?

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 03 avg 2023, 10:42

Ubjedljivo prvi cemo biti.
Celik!3,2,2.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 03 avg 2023, 10:54

Mozda sa sacekas da vidimo hoce li biti vrh tabele? Ovako ne znam sta hoces da postignes, prvenstvo nije ni pocelo, sudi im nakon 10 ili 5 kola. Ovdje smo svi napali Convictsa kad je srao o novom golmanu i kad je pljuvao po Durmisu, a uzdizao Karalica. Nismo ga napali sto je napisao svoje misljenje, nego sto ga je nametao svima nama. Tako i ti, stvarno ne znam zbog cega tolika frustracija, a nismo ih jos ni vidjeli kako treba. Sve da je tako, ne moras svaki drugi post popljuvat sve ono sto je do sada uradjeno i nemoj molim te, te rijeci protiv nasih igraca. Zuna mozda nije Modric, ali je nas i bio je tu kad su svi digli sidro. Mehic mozda nije Gatusso, ali momak daje sve od sve svaku utakmicu. Jel treba da gledamo igrace ko u vakat babalu ili dedica kako se setaju po terenu?

Pomutnju si toliku napravio bez razloga ikakvog. Cak imam osjecaj da ovdje nisu u pitanju ni igraci, vec da imas nesto licno protiv uprave kluba. Takav sam dojam stekao.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 03 avg 2023, 10:56

zona072 je napisao/la:
03 avg 2023, 10:17
Truhlo je napisao/la:

Javna tajna je da je Gošk došo izgubit, ako misliš na kup utakmicu 4:0, tako da to bas i nije relevantno
Opet zenička rekla-kazala. Ljudi došli s prvom ekipom.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 03 avg 2023, 10:57

Hajmo ko god je u Bosni ovdje sa foruma dan prije Stupčanice organizovati roštilj, pive sokove ko šta voli uzeti jedan bus do Smetova i svako svakome u oči reći i priznati a onda svi u Nedelju u Olovo hu ha :opaopa:
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Zenca1988
Kontakt:

Post Postao/la Zenca1988 » 03 avg 2023, 11:14

Jedino sto ja mogu trenutno zamjeriti upravi je netransparentnost. A to je osnova novog sistema. Malo me brine. Znam da su u frci puno posla ima, njih malo ali ne komunicira se sa javnosti ili bar clanovima kluba dovoljno. Konkretno oko odblokiranja racuna. Niko ne izlazi ne govori zasto nije racun jos odblokiran, pocinju vec price da se kradu pare, itd.. U tome se jedino moze u kraj stat redovnim obavjestenjima. Druga stvar, neke stvari prije saznam ovdje ili preko nekog portala, nego zvanicno od kluba kao npr. koje cemo igrati prijateljske, kad i skim, da trazimo novog napadaca,itd. Samo se nadam da ce prepoznati tu gresku i ispraviti na vrijeme.

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 03 avg 2023, 11:23

Truhlo je napisao/la:
03 avg 2023, 10:39
Truhlo je napisao/la:

Ne mislim samo na njih nego općenito na sve. Durmo, Arnautović, Karalić, Durmiš, Međuseljac pa i Bašić i Begić za koje smo vidjeli da imaju kuveta.

Poštujem mišljenje ali neozbiljan si mi truhlo postao. Neozbiljno je od tebe kao respektovanog forumaša s normalnom svijesti da pljuješ nešto nakon 3-4 pripremne utakmice.

U subotu će biti prava provjera i mislim da ćemo poprilično znati na ćemu smo. Laktaši prvi konkurent u RSu za ulazak.
Nije mi rijecnik na mjestu, to priznajem, moze se kritika i na ljepsi nacin napisati. Malo zamorano izbija iz mene :mrgreen:

Ovo je plod frustracije. Buraz, frustriran sam jer je najavljena borba za vrh, a ekipa nam za sredine tabele. Ja prvi sam tu od kantona i bit cu i dalje, ali ide mi na zivce. Podilazi se derbi ****, kao ako najavimo borbu za vrh dolazit ce na stadion. Aha, hoce al u qrcu, samo rezultat bajo moj. Kog qrca su i Duvnjak i Robert i Hrelja najavili borbu za vrh?

Ovo se moze i mora ispraviti. Press pred laktase i lagano, cilj nam je sredina tabele i promocija mladih igraca i pravljenje kostura za narednu sezonu. Sve pet, sve posteno, pa rahat navijamo. Ovako jesu li najavili vrh, jesu. Ja cu proganjati i smarati sve redom ako vrha tabele ne bude :bih:
Razumijem ja i poštujem. Nemojte davati izjave ako se ne stojite iza njih. Preletili su par puta počev od Tarika advokata za slučaj na sudu: "Raznijet' ćemo ih" ili kako već, direktora par puta također u izjavama, Robertovo "odblokirat ćemo račun do rođendana" i sigurno da je to kritika koju trebaju primiti i usvojiti. Ali čvrsto tvrdim i vjerujem da je ekipa za top5, a to će i vrijeme pokazati.

Jel top5 vrh tabele? Za mene jest i mislim da ćemo to lagano ostvariti.

A ono što svima vadi živce je tvoje pretjerano trollanje koje je postalo toliko ljigavo :sick: onda izmišljanje nekih stvari poput one za Durmu i 20€. Sve su to priče koje neko namjerno pušta kako bi narušio atmosferu i pozitivnu priču sad kad sve ide kako treba.

Pa u zadnje vrijeme se više pljuje rad Duvnjaka i ovih ljudi u Upravi KOJI SU PREUZELI KADA NIKO NIJE HTIO i to nemojte zaboraviti nikako nego što se pljuvao rad Turčina. Svršavali smo tad na razna strana pojačanja, na brekale, huseinbasiće i nekakve polovne strance od kojih nas je kasnije glava bolila.

Zato strpljenja i ništa više, a nadam se da ćemo jednog dana kao sredina promijeniti ovaj mentalitet rekla-kazala i tračanja po gradu. Zavist i ljubomora su najgore ljudske osobine, a sigurno da ti ljudi i puštaju takve priče.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 03 avg 2023, 11:40

03 avg 2023, 11:23
Truhlo je napisao/la:
03 avg 2023, 10:39

Razumijem ja i poštujem. Nemojte davati izjave ako se ne stojite iza njih. Preletili su par puta počev od Tarika advokata za slučaj na sudu: "Raznijet' ćemo ih" ili kako već, direktora par puta također u izjavama, Robertovo "odblokirat ćemo račun do rođendana" i sigurno da je to kritika koju trebaju primiti i usvojiti. Ali čvrsto tvrdim i vjerujem da je ekipa za top5, a to će i vrijeme pokazati.

Jel top5 vrh tabele? Za mene jest i mislim da ćemo to lagano ostvariti.

A ono što svima vadi živce je tvoje pretjerano trollanje koje je postalo toliko ljigavo :sick: onda izmišljanje nekih stvari poput one za Durmu i 20€. Sve su to priče koje neko namjerno pušta kako bi narušio atmosferu i pozitivnu priču sad kad sve ide kako treba.

Pa u zadnje vrijeme se više pljuje rad Duvnjaka i ovih ljudi u Upravi KOJI SU PREUZELI KADA NIKO NIJE HTIO i to nemojte zaboraviti nikako nego što se pljuvao rad Turčina. Svršavali smo tad na razna strana pojačanja, na brekale, huseinbasiće i nekakve polovne strance od kojih nas je kasnije glava bolila.

Zato strpljenja i ništa više, a nadam se da ćemo jednog dana kao sredina promijeniti ovaj mentalitet rekla-kazala i tračanja po gradu. Zavist i ljubomora su najgore ljudske osobine, a sigurno da ti ljudi i puštaju takve priče.
Boldirano nije moje i ja nikada, ali apsolutno nikada nisam vrtio poluinformacije, mahalske i ostale gluposti, nego sam komentarisao samo javne izjave i cinjenice.

Ja sam najveci kriticar ali u isto vrijeme i guram klub finansijski koliko mogu i na ostale sve moguce nacine. Uopste ne iznosim informacije iz kluba i branio sam trenutnu upravu 1000 puta, ali isto tako skretao sam paznju na propuste. Mozda nacin na koji to predstavljam u zadnje vrijeme iritira raju, ok , preskocit cemo smajlije i sarkazam.

@redbull nemam nista licno protiv uprave, cak sta vise, pisao sam i stojim iza toga da trebaju uzeti jos jedan mandat ako su zainteresovani, radi kontinuiteta rada istih ljudi i da se nastavi rast. Bas iz tih razloga volio bih da se ne podilazi sirokoj derbi masi i najavljuje napad na vrh zbog trenutnih mogucnosti i prioriteta, da zastite sebe i da ispune zacrtane ciljeve. Ovo dizanje ljestvice nije im trebalo, jer svakako tu je ekipa od 500 do 1000 ljudi, a oni sto dodju na kup ce doci ako bude rezultata, fino vrijeme, leprsava igra i ostalih 100 faktora.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 03 avg 2023, 12:01

Zenca1988 je napisao/la:
03 avg 2023, 11:14
Jedino sto ja mogu trenutno zamjeriti upravi je netransparentnost. A to je osnova novog sistema. Malo me brine. Znam da su u frci puno posla ima, njih malo ali ne komunicira se sa javnosti ili bar clanovima kluba dovoljno. Konkretno oko odblokiranja racuna. Niko ne izlazi ne govori zasto nije racun jos odblokiran, pocinju vec price da se kradu pare, itd.. U tome se jedino moze u kraj stat redovnim obavjestenjima. Druga stvar, neke stvari prije saznam ovdje ili preko nekog portala, nego zvanicno od kluba kao npr. koje cemo igrati prijateljske, kad i skim, da trazimo novog napadaca,itd. Samo se nadam da ce prepoznati tu gresku i ispraviti na vrijeme.
Isto me zanima.Hocemol do kluba danas da nam direktor da odgovore?
!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 03 avg 2023, 12:27

bambus je napisao/la:
03 avg 2023, 12:01
Zenca1988 je napisao/la:
Ja bih iskreno volio da promjenimo tu taktiku. Meni je recimo glupo otici u klub i traziti neke informacije, nit ja imam vremena, nit oni imaju vremena da ih ja bespotrebno ispitkujem.

Kod velikih stvari treba biti redovno izvjestavanje, pa bilo ono pozitivno bilo negativno. Ako ne zelimo obavjestavati javnost, onda mozemo samo clanove kluba.
Celik!3,2,2.

RubikovaKocka
Kontakt:

Post Postao/la RubikovaKocka » 03 avg 2023, 12:31

Na sta bi to licilo da svi idemo po informacije u klub :stop:

Zenca1988
Kontakt:

Post Postao/la Zenca1988 » 03 avg 2023, 12:33

bambus je napisao/la:
Zenca1988 je napisao/la:
Ne bi trebalo da se zbog takve informacije ide u klub.Kad bi citava javnost isla u klub za informacije, na sta bi to licilo. A iz kluba su najavili odblokadu pa se usutili. I ne treba objavljivati pojedinosti, ali napisati da se ima problema s necim ako se ima i da klub drzi sve pod kontrolom. Cisto da se odrzi dobra atmosfera. Ali ja sam i rekao da djelimicno razumijem da ipak nemoze bit sve kako treba, nigdje nije savrseno. Nase je da ukazujemo na neke stvari koje bi se mogle popraviti i to je to.

Duvnjaku vjerujem, i vjerujem u ovu metodu dovodjenja mladih igraca jer od njih mozes napravit nesto. Stare igrace moras đasno platiti a opet ti niko ne garantuje da ce se uklopit.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 03 avg 2023, 13:02

Zenca1988 je napisao/la:
03 avg 2023, 12:33
bambus je napisao/la:
Zenca1988 je napisao/la:
Ne bi trebalo da se zbog takve informacije ide u klub.Kad bi citava javnost isla u klub za informacije, na sta bi to licilo. A iz kluba su najavili odblokadu pa se usutili. I ne treba objavljivati pojedinosti, ali napisati da se ima problema s necim ako se ima i da klub drzi sve pod kontrolom. Cisto da se odrzi dobra atmosfera. Ali ja sam i rekao da djelimicno razumijem da ipak nemoze bit sve kako treba, nigdje nije savrseno. Nase je da ukazujemo na neke stvari koje bi se mogle popraviti i to je to.

Duvnjaku vjerujem, i vjerujem u ovu metodu dovodjenja mladih igraca jer od njih mozes napravit nesto. Stare igrace moras đasno platiti a opet ti niko ne garantuje da ce se uklopit.
Klub je duzan jednom godisnje podnjeti izvjestaj clanovima kluba i sve dok se taj minimum postuje, klub je transparentan.

Transparentnost nije iznositi u javnost koliko kojem fizickom, pravnom licu se duguje, sve detalje oko deblokade racuna i ostalo. Dovoljno je sto svako malo se izadje i kaze da se radi na tome i to je to. Jeste se oduzilo, jest se fulalo sa prognozom ali ide puna podrska.

Bas zbog toga sam kritikovao one najave, u slucaju fule, da ne bi bilo masa komentara i upitnika, kako to i zasto nismo prvi na tabeli.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 03 avg 2023, 13:17

Dokle je stigao račun?
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 03 avg 2023, 13:26

To je to Truhlo. Vecina nas je istog misljenja, samo sto se tice igrackog kadra mislim da treba imati malo vise vjere u ovaj sastav, bar dok se ne odigra nekoliko kola.
Misljenja sam, sto se tice ove sezone " ispasti necemo, tesko da cemo biti prvi", tako da laganini, ako se potrefe rezultati pa finansijski dio ode dobrano u suficit, onda slijedece ljeto sklapamo ekipu za PL! Sve ostalo je bespotreban teret i na igracima, struci ali i Upravi, jer ocigledno je da neke stvari ne idu kao po loju, i da i pored njihovih zelja i zalaganja, ima itekako prepreka u radu... Zato "hvala" bivsim upravama i investitoru, sto ostavise klub u ovakvom stanju.

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 03 avg 2023, 13:28

Armin Šarić prešao u Žepče 1919

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 03 avg 2023, 13:59

redbull93 je napisao/la:
03 avg 2023, 10:54
Mozda sa sacekas da vidimo hoce li biti vrh tabele? Ovako ne znam sta hoces da postignes, prvenstvo nije ni pocelo, sudi im nakon 10 ili 5 kola. Ovdje smo svi napali Convictsa kad je srao o novom golmanu i kad je pljuvao po Durmisu, a uzdizao Karalica. Nismo ga napali sto je napisao svoje misljenje, nego sto ga je nametao svima nama. Tako i ti, stvarno ne znam zbog cega tolika frustracija, a nismo ih jos ni vidjeli kako treba. Sve da je tako, ne moras svaki drugi post popljuvat sve ono sto je do sada uradjeno i nemoj molim te, te rijeci protiv nasih igraca. Zuna mozda nije Modric, ali je nas i bio je tu kad su svi digli sidro. Mehic mozda nije Gatusso, ali momak daje sve od sve svaku utakmicu. Jel treba da gledamo igrace ko u vakat babalu ili dedica kako se setaju po terenu?

Pomutnju si toliku napravio bez razloga ikakvog. Cak imam osjecaj da ovdje nisu u pitanju ni igraci, vec da imas nesto licno protiv uprave kluba. Takav sam dojam stekao.
I Žuna je digao sidro u Rudar!!! Pobjegao je i on al skonto lik da je trnokop od igrača i da samo u Čeliku može igrat! Ne pravite nas budalama da je Žuna ostao kad su ga svi nabrali,i on ga je nabro!!! I nek je naš sta ako je naš ako ga Arežina prekuca za dvije utakmice,Ali ko djete došo prekuco ga! Imaš 23 godine ne donosiš ama baš nikakvu prevagu na terenu,još imš 6 godina i veteran si! Ne pišite ono što nije,nabro ga i on al se vratio i to je istina a ne ostao je kad niko nije htio ostat,jest ostao al malo morgen!
::::SAMO ČELIK::::

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 03 avg 2023, 14:08

zamorano je napisao/la:
03 avg 2023, 13:59
redbull93 je napisao/la:
03 avg 2023, 10:54

I Žuna je digao sidro u Rudar!!! Pobjegao je i on al skonto lik da je trnokop od igrača i da samo u Čeliku može igrat! Ne pravite nas budalama da je Žuna ostao kad su ga svi nabrali,i on ga je nabro!!! I nek je naš sta ako je naš ako ga Arežina prekuca za dvije utakmice,Ali ko djete došo prekuco ga! Imaš 23 godine ne donosiš ama baš nikakvu prevagu na terenu,još imš 6 godina i veteran si! Ne pišite ono što nije,nabro ga i on al se vratio i to je istina a ne ostao je kad niko nije htio ostat,jest ostao al malo morgen!
Naveo sam to iz razloga da se ne treba pljuvati po nasim igracima i toliko ih omalovazavati. Yebeni arezina nam je pobjegao kad je bilo najpotrebnije, da se nije ni javio. Djaba mu to sve, ako se ne mozes u takvog igraca pouzdati. Kako tako mozete pisati u pm, stavljate jednog arezinu ispred nase djece. Da je ronaldo, ako je supak i ako strepimo kad ce pobjeci ili ga prenijeti nesto, goni ga u pm, sta ce nam takav. Jel hocete opet da imamo jamake, okice... koji imaju potez, al discipline nigdje.

Na sta ce se onda ove nove generacije ugledati? Na arezinu mozda?
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.