FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
37%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
37
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
22
9%
Samo stranac
58
24%

Ukupno glasova: 246

Seipronto
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Seipronto » 03 avg 2023, 11:56

Ne znam šta se neki ibrete što je Balzan izbacio Domžale, pa uopće Domžale nije igrački kvalitetnija ekipa. Po Transfermarktu Domžale 4,5 mil € (28 igrača) a Balzan 3 mil € (23 igrača) to je više bio derbi sa podjednakim šansama, Balzan imao više sreće i tjt

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 03 avg 2023, 11:58

ŠTA_JE je napisao/la:
03 avg 2023, 11:54
To sjedi i duma šta sad negativno da napišem?!?!?!
Ma odoh spomenuti Dala ko ga **** njega svakako niko ne voli.
Šetnja, priroda, more, neka radna terapija, nagli povratak vjeri
probajte pa nešto će pomoći.
Bas tako! :clap:

Eo kaze ovaj razbuco ga Mirza u prijateljskoj :urnebes: nije mu Husref izabran izgleda.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 03 avg 2023, 11:58

A sad Sarajevooo igraj i pobijediiii
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Sanchez87hz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez87hz » 03 avg 2023, 11:59

nokee je napisao/la:
03 avg 2023, 11:58
ŠTA_JE je napisao/la:
03 avg 2023, 11:54
To sjedi i duma šta sad negativno da napišem?!?!?!
Ma odoh spomenuti Dala ko ga **** njega svakako niko ne voli.
Šetnja, priroda, more, neka radna terapija, nagli povratak vjeri
probajte pa nešto će pomoći.
Bas tako! :clap:

Eo kaze ovaj razbuco ga Mirza u prijateljskoj :urnebes: nije mu Husref izabran izgleda.
Pred nama je sve ce se vidjeti.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 03 avg 2023, 12:00

Sportske pišu da smo kupili Tarika Kapetanovića iz Slobode. Potpuno čudan i nepotreban transfer, al hajd. Nadam se samo da ovo ne znaci da Radovic odlazi.

retromoos
Kontakt:

Post Postao/la retromoos » 03 avg 2023, 12:01

Ja licno mislim da je Simon dobar izbor, da trenere iz nase lige treba zaobilaziti u sirokom luku. Svi nasi treneri su pod uticajem mahale, apsolutno svi. Da bi Simon koji je moderan trener i ima dovoljno iskustva, postigao dobre rezultate, mora imati i kvalitetne fudbalere. Sarajevo ima solidan tim, ali dovoljan za osvajanje prvenstva i to jednostavno MORA biti cilj u ovoj sezoni. Stavite sutra Guardiolu da vodi Igman npr., on nema nikakve sanse da osovoji prvenstvo. Svaki trener mora imati alate, logicno.

Sto se tice Ibiricica, ja smatram da je on totalni promasaj. Lik je krpelj, priljepak, pravi onaj parazit, cijeli zivot se slepa uz druge ljude da bi ostvario bolju karijeru. Iskoristava ljude, zato sam 100% siguran da je na razne nacine lobirao kod Simona da on bude dio paketa. Mahalas najgore vrste.
Citavu karijeru se preko Dzeke gurao u reprezentacijiu BH na silu , to svi znaju. Nema nikakve sumnje da je ovo odlicna vijest za Dala Varesanovica.

Sretno svima i do titule!

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 03 avg 2023, 12:02

Uzeći u obzir situaciju i ostale kandidate - Rožman i Ibričić mi dođu kao jackpot.

Rožmana sam pratio samo u Rijeci. Igrao jako brzo i ofanzivno, tako da se čini kao dobro rješenje za nas. Ibričić manje-više, ali je bitno da imamo nekoga na toj poziciji.

To od koga je gubio ili ispadao može biti relevantno samo djeci. Fudbal je sport, svašta se desi. Totalno nebitna stvar.

Daće Bog da na hajr izađe!

Čim izađe, detaljno se pozabaviti akademijom, šatro profesorom i ostalim ublehama. Bojim se da ćemo tek osjetiti rezultate njihovog (ne)rada. Ne crnjačim, samo kažem.

Do zadnjeg dana života mog!
The saddest thing in life is wasted talent.

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 03 avg 2023, 12:02

Nego gdje su ovi insajderi sto kazu da je Hus zavrsen :rol:
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 03 avg 2023, 12:04

Usref je ostavljen na klupi za rezervne igrace 😀
Ps:je li Rundeka zaljevaju germom :urnebes:
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 03 avg 2023, 12:07, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 03 avg 2023, 12:04

nokee je napisao/la:
01 avg 2023, 11:02
Joj kad ga Ismir izvuce sad iz naftalina i predstavi nekog za kojeg niko nije pisao :cool:
;)

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 03 avg 2023, 12:04

U međuvremenu Musemić se razišao s Igmanom, čekao je ishode pregovora…

– Nije tajna da smo razgovarali, pregovarali… Ko je sve ‘u igri’ bio, stvarno ne znam, ali čitam evo da će novi trener biti Rožman. Je li to definitivno ili ne, ne znam, ali očigledno su našli rješenje. Ako misle da je to najbolje rješenje, ja to poštujem. Oni su ti koji odlučuju i vode klub. Tako je to u našem poslu, prokomentarisao je Musemić za ****.

I Igmanu je u proteklom periodu radio vrlo dobar posao.

– Jesam li otišao zbog Sarajeva? Ne, ne… Nema to veze, jednostavno tako je ispalo i to je to. Idemo dalje, podvukao je Musemić.

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 03 avg 2023, 12:05

Novom treneru zelim svako dobro nasoj svetinji, i da vidimo sta moze uraditi sa ovom ekipom ;)

Ibricic manijak no hajde mirva zna sta valja za sportskog dr :kafa:

Sretno nam braco i nadam se da ce se ovi momci trznuti, i poceti ginuti za ovaj sveti dres , na kraju krajeva od toga i hljeb zaradjuju . ;)

Na haj i na dobro abd ! :pray:
04.10.2009 !

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 03 avg 2023, 12:08

Dakle za svaki naredni kiks greške tražiti isključivo u igračima i (ne)voljnom momentu!
NEMA NAZAD

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 03 avg 2023, 12:10

Rozman definitivno -DA
Ibričić-Ne
Da ne idem u detalje.
Nek su nam sretni,jer samo nam malo srece treba.
Hvala Godpodine Mirvicu i da se nadamo da je ovo napokon pravi
Izbor sto se trenera tiče !
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 03 avg 2023, 12:10

Fenomenalan intervju Asmira Suljića, pametnom dosta. Posebno mi se svidio dio o Fedji, ko je god pratio utakmice Sarajeva a sa ove teme vjerujem svi, sada hladne glave, može analzirati te utakmice i toliko promašaja, pehova i slično da se može napisati knjiga. Ja i dalje stojim iza toga da je Fedja za naše uslove vrhunski trener.

Zamisli da ti neka Ajla kaže da si najlošiji kapiten u historiji Sarajeva, a odrekneš se para i svega iz ljubavi prema Sarajevu i vratiš se na Koševu.

Sarajevo bez hijerarhije u timu. Valjda se to sada promijeni, sretno vam.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 03 avg 2023, 12:11

Zukanovic je napisao/la:
03 avg 2023, 12:04
U međuvremenu Musemić se razišao s Igmanom, čekao je ishode pregovora…

– Nije tajna da smo razgovarali, pregovarali… Ko je sve ‘u igri’ bio, stvarno ne znam, ali čitam evo da će novi trener biti Rožman. Je li to definitivno ili ne, ne znam, ali očigledno su našli rješenje. Ako misle da je to najbolje rješenje, ja to poštujem. Oni su ti koji odlučuju i vode klub. Tako je to u našem poslu, prokomentarisao je Musemić za ****.

I Igmanu je u proteklom periodu radio vrlo dobar posao.

– Jesam li otišao zbog Sarajeva? Ne, ne… Nema to veze, jednostavno tako je ispalo i to je to. Idemo dalje, podvukao je Musemić.
Ma ja i tamo je zasro :facepalm:

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 03 avg 2023, 12:12

Nista, onda Simundzu na zimu zaganjat.
Salim se, sretno novom treneru i SD-u.
Sarajevo ljubavi moja.

n0dix
Kontakt:

Post Postao/la n0dix » 03 avg 2023, 12:12

Neutral je napisao/la:
03 avg 2023, 12:10
Fenomenalan intervju Asmira Suljića, pametnom dosta. Posebno mi se svidio dio o Fedji, ko je god pratio utakmice Sarajeva a sa ove teme vjerujem svi, sada hladne glave, može analzirati te utakmice i toliko promašaja, pehova i slično da se može napisati knjiga. Ja i dalje stojim iza toga da je Fedja za naše uslove vrhunski trener.

Zamisli da ti neka Ajla kaže da si najlošiji kapiten u historiji Sarajeva, a odrekneš se para i svega iz ljubavi prema Sarajevu i vratiš se na Koševu.

Sarajevo bez hijerarhije u timu. Valjda se to sada promijeni, sretno vam.
Drug očito da nisi vidio Suljića u toj cijeloj epizodi povratka u FKS. Lik je najlošiji bio nije htio da potrči bukvalno, otkrije se itd.
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!

Riki10HZ
Kontakt:

Post Postao/la Riki10HZ » 03 avg 2023, 12:14

n0dix je napisao/la:
03 avg 2023, 11:48
Shvatite da je uslov treneru postavljen da Dal mora igrati jer je projekat kluba... Ja se iskreno nadam da će što prije otići jer neko ko ima 21 godinu a mrtav je na terenu još veznjak. Ja ne znam kakvu karijeru može napraviti. Tj. sumnjam da može ikakvu... Ali neka je nama sretno da se uzdignemo a damo full podršku a ovaj mali gov nar će biti i proći...
E ovo je klasican primjer lika koji vjerovatno nikad nije sutno lopte pa baljezga u prazno. Vjerovatno ni clansku kluba nemas. Dodira sa fudbalom ima samo preko tva al on zna ko ce kakvu karijeru napravit. Dajte ljudi manite se auplje price. Dal je veliki potebcijal i to zna svako ko se bavio fudbalom. Dosta vise pljuvanja nase djece ponislit cu da su se strumfovi nakotili ovdje...

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 avg 2023, 12:15

Sad čekamo hoće li se prodati naša desetka, pa da možda i proigramo na nekom solidnom nivou! Hajde, Ibričiću, završi mu nešto barem preko štele.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], Fudo, Hamagara, Proximic, skank, tenpenny, Varijantas8 i 64 gosta.