Nije mi rijecnik na mjestu, to priznajem, moze se kritika i na ljepsi nacin napisati. Malo zamorano izbija iz menePonosniSmogovci je napisao/la: ↑03 avg 2023, 10:24Ne mislim samo na njih nego općenito na sve. Durmo, Arnautović, Karalić, Durmiš, Međuseljac pa i Bašić i Begić za koje smo vidjeli da imaju kuveta.Truhlo je napisao/la: ↑03 avg 2023, 09:44Da ne guse projekat Zunu od 23 godine i Mehica od 26 godina? Ja projekata i govana. Ok, za Alija se slazem da je projekat, ali ova dvojica nisu nikakvi projekti.PonosniSmogovci je napisao/la: ↑03 avg 2023, 09:32Da, vezni red koji je pojeo Goška na BP. Očigledno se nisu dovodila pojačanja da guše projekte kluba već konkurencija i širina.
Za napad se slažemo čisti promašaj.
Poštujem mišljenje ali neozbiljan si mi truhlo postao. Neozbiljno je od tebe kao respektovanog forumaša s normalnom svijesti da pljuješ nešto nakon 3-4 pripremne utakmice.
U subotu će biti prava provjera i mislim da ćemo poprilično znati na ćemu smo. Laktaši prvi konkurent u RSu za ulazak.

Ovo je plod frustracije. Buraz, frustriran sam jer je najavljena borba za vrh, a ekipa nam za sredine tabele. Ja prvi sam tu od kantona i bit cu i dalje, ali ide mi na zivce. Podilazi se derbi ****, kao ako najavimo borbu za vrh dolazit ce na stadion. Aha, hoce al u qrcu, samo rezultat bajo moj. Kog qrca su i Duvnjak i Robert i Hrelja najavili borbu za vrh?
Ovo se moze i mora ispraviti. Press pred laktase i lagano, cilj nam je sredina tabele i promocija mladih igraca i pravljenje kostura za narednu sezonu. Sve pet, sve posteno, pa rahat navijamo. Ovako jesu li najavili vrh, jesu. Ja cu proganjati i smarati sve redom ako vrha tabele ne bude