FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Meraak1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kolko je nasih tamo? Jel istina da ce biti 100-150?
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Nek nabiju od 60te kad budemo imali vodstvo od 2.razlike i nek ga zabiju u 96oj da im još teže padne

Ma ne mogu ja to,kad se branimo minuta mi ko godina...avalPacidoroP je napisao/la: ↑03 avg 2023, 10:22Nek nabiju od 60te kad budemo imali vodstvo od 2.razlike i nek ga zabiju u 96oj da im još teže padne![]()

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Sretno velikom navijaču Željezničara Senijadu Ibricicu 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Pare mijenjaju sve to ti je tako
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Sve zavisi kad sjedneš i počneš piti.delinjo je napisao/la: ↑03 avg 2023, 10:26Ma ne mogu ja to,kad se branimo minuta mi ko godina...avalPacidoroP je napisao/la: ↑03 avg 2023, 10:22Nek nabiju od 60te kad budemo imali vodstvo od 2.razlike i nek ga zabiju u 96oj da im još teže padne![]()
![]()
Npr za sahatak ti je taman da bi utakmicu rahatnije pregledao

Ma jok, vjeruj mi, Željin bolesnik. Potvrdit će ti svak ko ga je upoznao. Vidio da ovim levatima svi uzimaju pare pa što ne bi ni on, dobio bolesnu platu i procenat od budućih transfera.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Ako bude nalik Ayli onda je dobar

Ako se za satak krenem nadoljevat tu ce mi i kraj biti.avalPacidoroP je napisao/la: ↑03 avg 2023, 10:38Sve zavisi kad sjedneš i počneš piti.delinjo je napisao/la: ↑03 avg 2023, 10:26Ma ne mogu ja to,kad se branimo minuta mi ko godina...avalPacidoroP je napisao/la: ↑03 avg 2023, 10:22
Nek nabiju od 60te kad budemo imali vodstvo od 2.razlike i nek ga zabiju u 96oj da im još teže padne![]()
![]()
Npr za sahatak ti je taman da bi utakmicu rahatnije pregledao![]()
Svi su Zeljini bolesnici dok novac ne dodje, od danas Ibricic persona non grata na Grbavici, a sam je odabrao.
Nego, lijepo je da se u tisini priprema a na terenu prica.
Sretno momci veceras, igrajte za sebe za klub a rezultat ako dodje dobro i jeste.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Jeste Ibricic navijac Zelje. Nabijace mu to na nos i tjerati ga, ali hajde yebo njih. Sta ocekujete danas? Raduje sto je dosta povreda sanirano. Nece biti svi na 100%, ali mogu igrati. Mene vec nervoza puca, produzetke ili penale ne bih prezivio. Nadam se da je Basic spremio nesto zayebano. Ovi naprijed imaju boli glava igraca, treba izdrzati prvih pola sata, kad navale. Djeluje mi da su nas malo potcijenili, tu vidim nasu prednost.
1921
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ma danas moramo biti bezobrazni i uzeti loptu koliko je moguće u naš posjed. Makar se štoperi između sebe dodavali..
-
- Kontakt:
Ma ne smijemo ih pustiti da igraju vidjeli smo drugo pol na Grbavici šta se desilo. Ako budemo imali snage igrati.90 min kao prvih 45 min na Grbavici imamo šanse. Ne treba se predati. Ovo je sve nagađanja ne znamo u kakvom je stanju ekipa,to će biti presudno.
Ukoliko u roku 7-10 dana ne pronađe klub u inostranstvu, Benjamin Čolić potpisuje ugovor s nama. 
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
Samo gdje nam je brat NoDi i hulahopka da odrade detaljnu analizu utakmice
-
- Kontakt:
Pa evo ti Hulahopke iznad, Alijaga mu je alter ego, jedan od njih

1921
Dobro si vala NoDi otisao u Baku zaboravio odmah na raju da foruma,a ni karte mu vise ne predstavljaju problemAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑03 avg 2023, 12:04Pa evo ti Hulahopke iznad, Alijaga mu je alter ego, jedan od njihNodi moze bit da predvodi u Bakuu.
![]()

Nešto razmišljam o golovima koje smo primili u Evropi...
Na Grbavici protiv Dinamo Minska dvije kontre, dvijie greške i dva gola.
U gostima protiv istog protivnika penal, bez neke potrebe.
Na Grabavici protiv Nefčija, prvi gol bezpotrebno građenje, greška, gol. Drugi gol, krenuvši od bespotrebnog kornera, lošeg boksovanja lopte na šesnest metara, do šuta koji se ne pogađa svaki dan...Ovo zaista moramo ispraviti za večeras.
Ako već večeras primimo gol, samo da to ne bude iz naših nekakvih ''kardinalnih'' grešaka, komplikovanja bez potrebe i da probamo što skuplje prodati kožu. Nek se protivnik napati za svaki centimetar terena, za svaki aut, korner, duel...Ako ako uspijemo izdržati početni pritisak od 20-tak minuta, vjerujem da će se i nama ukazati koja prilika za gol.
I Barcelona dominirana u posjedu preko 70% protiv mnogih protivnika, pa zna čak i izgubiti od tamo neke Osaune, Levantea i sl.
Hoću da kažem, nek ''poginu'' kao i u prethodne 3 utakmice, sa što manje individualnih grešaka, a ako unatoč tome protivnik bude bolji i zasluženo slavi, nemamo za čim žaliti.
Sretno Željo!
P.S. Sanjao sam prolaz na penale.
Na Grbavici protiv Dinamo Minska dvije kontre, dvijie greške i dva gola.
U gostima protiv istog protivnika penal, bez neke potrebe.
Na Grabavici protiv Nefčija, prvi gol bezpotrebno građenje, greška, gol. Drugi gol, krenuvši od bespotrebnog kornera, lošeg boksovanja lopte na šesnest metara, do šuta koji se ne pogađa svaki dan...Ovo zaista moramo ispraviti za večeras.
Ako već večeras primimo gol, samo da to ne bude iz naših nekakvih ''kardinalnih'' grešaka, komplikovanja bez potrebe i da probamo što skuplje prodati kožu. Nek se protivnik napati za svaki centimetar terena, za svaki aut, korner, duel...Ako ako uspijemo izdržati početni pritisak od 20-tak minuta, vjerujem da će se i nama ukazati koja prilika za gol.
I Barcelona dominirana u posjedu preko 70% protiv mnogih protivnika, pa zna čak i izgubiti od tamo neke Osaune, Levantea i sl.
Hoću da kažem, nek ''poginu'' kao i u prethodne 3 utakmice, sa što manje individualnih grešaka, a ako unatoč tome protivnik bude bolji i zasluženo slavi, nemamo za čim žaliti.
Sretno Željo!
P.S. Sanjao sam prolaz na penale.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 62 gosta.