FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dobio je Bašica prošle godine u oba duela u Sloveniji 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jel moguće da si odmah spreman nekog omalovažiti? De nam napiši s kim je dobar a s kim nije pa da znamo mojne tih seljačkih "znam ga ja glup je ko k.!"feniksptica je napisao/la: ↑03 avg 2023, 11:25Nije Ibricic neka sreca. Al eto sad ce imat vise para pa da vidimo njegove konekcije. A nema neke to je sigurno.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jel ovo onaj sto ga Mirza pregazio u prijateljskoj 

Nisam htio pisati da ne bi bilo ono naše standardno...ubleha..ali sada kada je Suljić sve ispričao da kažem. Menso mi je od slova do slova identičnu priču ispričao prije mjesec i po kada smo se sreli (a znamo se dobro) uz dodatak da bi se sutra vratio u fks na najminimalniju platu da bi se od karijere oprostio pred Hz i ostalim navijačima istoka i zapada...
E ovaj potez mirise na dobro. Taman sam bio prelomio da je ubleha i da sano donosi pogresne odluke na osnovu one price od sinoc i jutros iznenadi me covjek pozitivno.
Ne mora znaci ti da ce oni biti odlicni ali su sigurno solidan temelj za nadgradnju u buducnosti.
To za koga je ko navijao i slme ne zanima. Da je to tolika ljubav nebi dosao nama. Samo neka radi profesionalno i ja zadovoljan.
Ne mora znaci ti da ce oni biti odlicni ali su sigurno solidan temelj za nadgradnju u buducnosti.
To za koga je ko navijao i slme ne zanima. Da je to tolika ljubav nebi dosao nama. Samo neka radi profesionalno i ja zadovoljan.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Svaka čast Ahmetoviću (sam čovjek rekao da je Feđa fula) ali ne trebaju nam. Pogotovo ne Suljić. Daleko mu kuća od naše. A za Ahmetovića kad odluči, može komotno doći i oprostiti seThasos je napisao/la: ↑03 avg 2023, 11:40Nisam htio pisati da ne bi bilo ono naše standardno...ubleha..ali sada kada je Suljić sve ispričao da kažem. Menso mi je od slova do slova identičnu priču ispričao prije mjesec i po kada smo se sreli (a znamo se dobro) uz dodatak da bi se sutra vratio u fks na najminimalniju platu da bi se od karijere oprostio pred Hz i ostalim navijačima istoka i zapada...
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!
-
- Kontakt:
Kako smo se nadali, dobro smo se udali
Sretno Simon, sretno Senijade (zeljovac
)
Hajde Saraj'vo
Sretno Simon, sretno Senijade (zeljovac

Hajde Saraj'vo
Zadnja izmjena: roccosiffredi, dana/u 03 avg 2023, 11:46, ukupno mijenjano 1 put.
Zaboravljas cinjenicu da je Dal Amrin buduci zet, a da su Dzeko i Senijad ko braca vec 15 godina

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Izganjati Kyeremehu srpske papire te ako već može da otvorimo mjesto strancu, pa valjda bude nešto i od Pene i Viverosa u narednom periodu. Neselektivan prelazni rok, odbrana tanka, valjda je novi trener utegne bar koliko može. Da je dobiti i novog investitora, valjalo bi, ali valja nam s Mirvahom dalje...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Shvatite da je uslov treneru postavljen da Dal mora igrati jer je projekat kluba... Ja se iskreno nadam da će što prije otići jer neko ko ima 21 godinu a mrtav je na terenu još veznjak. Ja ne znam kakvu karijeru može napraviti. Tj. sumnjam da može ikakvu... Ali neka je nama sretno da se uzdignemo a damo full podršku a ovaj mali gov nar će biti i proći...
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!
https://www.transfermarkt.com/simon-roz ... 952/plus/1
Fina karijera Simona.
4231,imao uspjeh u jacim ligama,bio u grupi sa Rijekom.
Sretno njemu i Ibricicu.
Fin izbor Mirvica
Fina karijera Simona.
4231,imao uspjeh u jacim ligama,bio u grupi sa Rijekom.
Sretno njemu i Ibricicu.
Fin izbor Mirvica
Bolje je da nema ni jednog pomočnog pored sebe, nego da mu klub nametne neku ublehu iz Akademije. Obucu su uvalili i Dudiću i Varešanoviću, čovjek je ni za šta uzimao platu.
- Shategabri
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Clanak kad je postao trener Rijeke.
- Rožman će postati trener Rijeke? Odlična vijest. Znam ga iz Domžala gdje je bio uz momčad dok je Elsner bio trener budući da ga se pripremalo da ga naslijedi kada ode. Što da kažem osim da je riječ o dobrom čovjeku i treneru, tu nema nikakve dvojbe, rezultati s Domžalama govore njemu u prilog - kaže Matic Črnic, bivši ofenzivac Bijelih koji je s novim trenerom Rijeke surađivao prije dolaska na Rujevicu.
Pratio je Rožmanove Domžale protiv Freiburga i Marseillea u europskim kvalifikacijama, ali i način na koji je radio s momčadi.
- Kod njega možeš samo napredovati, tip je trenera koji traži ofenzivni nogomet, koji se stalno usavršava... I nakon što sam otišao iz Domžala, dečki su mi govorili da teži napadačkoj igri, brzim tranzicijama, da uživaju igrati i raditi s njim - rekao je Črnic.
Rožman je klupu Domžala prije 20-ak dana napustio nakon što ih je vodio na 157 utakmica, u kojima je njegova momčad ostvarila 67 pobjeda i postizala gotovo dva pogotka po utakmici što potvrđuje tezu o napadačkom nogometu kojeg gaji.
- Mislim da sam sa suradnicima postavio prepoznatljiv model igre i da smo imali vlastiti DNK, što je široko poznato i cijenjeno. Znanje se prikazuje samo kada je rad na duži rok prikazan. U roku od mjesec ili dva nitko ne može učiniti čuda - govorio je Rožman na odlasku iz Domžala gdje ga je pratila i etiketa takozvanog “laptop trenera” zbog čega su ga neki nazivali i slovenskim Julianom Nagelsmannom.
- Rožman će postati trener Rijeke? Odlična vijest. Znam ga iz Domžala gdje je bio uz momčad dok je Elsner bio trener budući da ga se pripremalo da ga naslijedi kada ode. Što da kažem osim da je riječ o dobrom čovjeku i treneru, tu nema nikakve dvojbe, rezultati s Domžalama govore njemu u prilog - kaže Matic Črnic, bivši ofenzivac Bijelih koji je s novim trenerom Rijeke surađivao prije dolaska na Rujevicu.
Pratio je Rožmanove Domžale protiv Freiburga i Marseillea u europskim kvalifikacijama, ali i način na koji je radio s momčadi.
- Kod njega možeš samo napredovati, tip je trenera koji traži ofenzivni nogomet, koji se stalno usavršava... I nakon što sam otišao iz Domžala, dečki su mi govorili da teži napadačkoj igri, brzim tranzicijama, da uživaju igrati i raditi s njim - rekao je Črnic.
Rožman je klupu Domžala prije 20-ak dana napustio nakon što ih je vodio na 157 utakmica, u kojima je njegova momčad ostvarila 67 pobjeda i postizala gotovo dva pogotka po utakmici što potvrđuje tezu o napadačkom nogometu kojeg gaji.
- Mislim da sam sa suradnicima postavio prepoznatljiv model igre i da smo imali vlastiti DNK, što je široko poznato i cijenjeno. Znanje se prikazuje samo kada je rad na duži rok prikazan. U roku od mjesec ili dva nitko ne može učiniti čuda - govorio je Rožman na odlasku iz Domžala gdje ga je pratila i etiketa takozvanog “laptop trenera” zbog čega su ga neki nazivali i slovenskim Julianom Nagelsmannom.
-
- Kontakt:
Dobar za jedno 6 mjeseci ne treba odmaShategabri je napisao/la: ↑03 avg 2023, 11:52Ja ba, zamisli pregazio ga u prijateljskoj.
Otkaz momentalno!

To sjedi i duma šta sad negativno da napišem?!?!?!
Ma odoh spomenuti Dala ko ga **** njega svakako niko ne voli.
Šetnja, priroda, more, neka radna terapija, nagli povratak vjeri
probajte pa nešto će pomoći.
Ma odoh spomenuti Dala ko ga **** njega svakako niko ne voli.
Šetnja, priroda, more, neka radna terapija, nagli povratak vjeri
probajte pa nešto će pomoći.
- Shategabri
- Kontakt:
Ma odmah, čuj Mirza ga pregazio!Sanchez87hz je napisao/la: ↑03 avg 2023, 11:53Dobar za jedno 6 mjeseci ne treba odmaShategabri je napisao/la: ↑03 avg 2023, 11:52Ja ba, zamisli pregazio ga u prijateljskoj.
Otkaz momentalno!![]()
Ako je i prijateljska!
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Fudo, juka55, Lecler, N3R3D, napoleon72, Zagor i 45 gostiju.