Glupani !!!!!!!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
A vala i on, ako si mudar i pametan nikad o voljenom klubu ne iznosis prljave stavri, kome je ovo zanimljivo, mahali koja se nasladjuje..ee moj Asmire u šta si sprcao tolike godine
Sve su to ista vanago za mene,ovaj njegov intervju je sve dokazao,cuj mu papanske price kao stranci su tu da uzmu pare,nece ni dvojica ostati da zive u Sarajevu. Kontradiktorna budala,kaze greska Mirvica je sto pristupa prijateljski sa igracima pa onda Sarajevo nema dusu,koji smrad moras bitimma_hz je napisao/la: ↑03 avg 2023, 11:00Gdje ba vece smece od nje,sta ti seres...jest bio za k.urac njegova igra i neka je otisao...al sto se tice smeca veceg od K URVE AJLE I NARKOMANA MIRZE VARESANOVICA NIJE BILO.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 avg 2023, 10:57Taj sto je dao intervju je i vece smece od nje,al neka pljuju i udaraju,smece hoce da zakuha samo. Jedino sto se slazem sto je rekao da Mirvic igracima pristupa prijateljskj jer je dobar covjek i to mu je greska,sa nasim papcima nema nista prijateljski.bordobijelisampion je napisao/la: ↑03 avg 2023, 10:45Kakvu smo mi qurvu imali u klubu![]()
Ova se izgleda pitala za sva pojacanja i raskide![]()
Dokaz koliko je Ismir naivan...
Ne bi baš rekao odličan jer ima neke vrlo upitne rezultate ali da je perspektivan sa već dosta iskustva i mnogo bolja opcija od prijašnjih to svakako.
ako je to kako svi pricaju a tj da malo fali da ga tusnemo prezivjet cu i njega. Vjerujem da ce imati drugacije zadatke kod ovog trenera. I da svi biti jednaki kod trenera, i da oni najspremniji i najbolji u datom trenutku igraju. Znaci hocu najbolje FK Sarajevo sto moze biti.
To je bitno, doveli su dvojicu koji vec rade zajedno, poznaju se, nema animoziteta izmedju njih. Koliko puta se desi da su sportski direktor i trener dusmani jedan drugom (flick i salihamidzic npr) pa naravno da ne ide
Zamisli brate sa Ajle i Mirze na Rožmana i Ibričića, daleko daleko bolje. Hajde Sarajevo!bordobijelisampion je napisao/la: ↑03 avg 2023, 10:45Kakvu smo mi qurvu imali u klubu![]()
Ova se izgleda pitala za sva pojacanja i raskide![]()
Dokaz koliko je Ismir naivan...
Istog sam mišljenja, samo najspremniji i najbolji u datom trenutku.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑03 avg 2023, 11:11ako je to kako svi pricaju a tj da malo fali da ga tusnemo prezivjet cu i njega. Vjerujem da ce imati drugacije zadatke kod ovog trenera. I da svi biti jednaki kod trenera, i da oni najspremniji i najbolji u datom trenutku igraju. Znaci hocu najbolje FK Sarajevo sto moze biti.
NEcu da igra bude za qurac da bi se jedan igrac istakao. Svako ima sansu, Dalkan ako treba da igra jer zasluzue na treninzima onda nek igra.
Ali isto tako necu da ga gledam ako nije zasluzio i to je to. Da je iz maradoninih damu ispo ili da se rodio bukvalno ispod sjeverne tribine gdje je onaj grafit vutrasi bio. ne interesuje me.
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, Samba71 i 36 gostiju.