Gdje ba vece smece od nje,sta ti seres...jest bio za k.urac njegova igra i neka je otisao...al sto se tice smeca veceg od K URVE AJLE I NARKOMANA MIRZE VARESANOVICA NIJE BILO.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 avg 2023, 10:57Taj sto je dao intervju je i vece smece od nje,al neka pljuju i udaraju,smece hoce da zakuha samo. Jedino sto se slazem sto je rekao da Mirvic igracima pristupa prijateljskj jer je dobar covjek i to mu je greska,sa nasim papcima nema nista prijateljski.bordobijelisampion je napisao/la: ↑03 avg 2023, 10:45Kakvu smo mi qurvu imali u klubu![]()
Ova se izgleda pitala za sva pojacanja i raskide![]()
Dokaz koliko je Ismir naivan...
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Da ne zaboravim.
Dok svi portali prenose vijest o treneru i SD, ovaj ss naravno da pljuje sta moze.
Nek’ se j*** i oni i Suljic i Ajla, daleko im svima kuca od FKS bila.
Nije ni cudi sto je Custovic bas novinare ovog portala zvao da kaze koju negativnu.
Dok svi portali prenose vijest o treneru i SD, ovaj ss naravno da pljuje sta moze.
Nek’ se j*** i oni i Suljic i Ajla, daleko im svima kuca od FKS bila.
Nije ni cudi sto je Custovic bas novinare ovog portala zvao da kaze koju negativnu.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Nek je s srećom Rožmanu i Ibričiću, da konačno krenemo u pravom pravcu. Dobro je i što se znaju od ranije, tako da bi tu trebalo sve funkcionisati.
Raduje me što je mlad i radan trener, ima finog iskustva s obzirom na godine. Nisam sad siguran previše u njefa, a naravno neću ga ni pljuvati. Sve ćemo vidjeti nakon izvjesnog perioda. Treba čovjeku dati podršku, prostora i vremena da pokaže ono što zna.
Na nama navijačima je sada da podržimo ovaj projekat, da nas ima što više na svakoj utakmici i da stvorimo pozitivnu atmosferu, koja će značiti i nama i igračima, a i treneru. Od negative i pljuvačine nemamo ništa.
Raduje me što je mlad i radan trener, ima finog iskustva s obzirom na godine. Nisam sad siguran previše u njefa, a naravno neću ga ni pljuvati. Sve ćemo vidjeti nakon izvjesnog perioda. Treba čovjeku dati podršku, prostora i vremena da pokaže ono što zna.
Na nama navijačima je sada da podržimo ovaj projekat, da nas ima što više na svakoj utakmici i da stvorimo pozitivnu atmosferu, koja će značiti i nama i igračima, a i treneru. Od negative i pljuvačine nemamo ništa.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
i bas danas, kad eto trenera zavrsavamo. sportsport nek nadje nekog pitara novinara. ovi skretnicari su stvarno oboljeli, ne do Bog nikome
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Samo su ga sakrili da valja mora im se priznat,eto kažu danas predstavljanje pred medijima,a niko ih spomenuo nije nigdje,nit od raje nit od medija.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Simon - mlad, zeljan uspjeha i novog izazova, radio(i to uspjesno) u jacim ligama od nase(Slo i Hr)
Senijad- igrao u jakim ligama i dobrim timovima, ima jake konekcije, puno bolja opcija od spominjanih Spahica i Musemica i pogotovo Emira Hadzica.
Sretno obojici, da bude ovo fina sezona pored katastrofalnog pocetka.
Senijad- igrao u jakim ligama i dobrim timovima, ima jake konekcije, puno bolja opcija od spominjanih Spahica i Musemica i pogotovo Emira Hadzica.
Sretno obojici, da bude ovo fina sezona pored katastrofalnog pocetka.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- skullcrusher
- Kontakt:
Eto jel sad ima razloga za pljuvanje ? Jel nas napusta Mirvic ? Idemooooooo malo nam za srićuuu triiiiibaaaa
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Šupački od portala da intervju sa suljicem pusti minut nakon objave informacije o novom treneru i SD. Još veći **** od Suljića da ovako priča SAD a ne kad je trebao - znači laže. Molim da me se ne shvati kao branioca lika i djela Ajle Alimanović jer to nisam. Samo mi zasmeta ova naknadna pamet i moraliziranje suljićevo a portal je odavno znamo g-ovno obično, urednik još veće jer je sad pustio intervju a najveće od svih novinar koji je radio intervju pa ne upita Suljića zašto sad ovo priča, jel zadovoljan on lično, svojim partijama u dresu Sarajeva?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 avg 2023, 10:57Taj sto je dao intervju je i vece smece od nje,al neka pljuju i udaraju,smece hoce da zakuha samo. Jedino sto se slazem sto je rekao da Mirvic igracima pristupa prijateljskj jer je dobar covjek i to mu je greska,sa nasim papcima nema nista prijateljski.bordobijelisampion je napisao/la: ↑03 avg 2023, 10:45Kakvu smo mi qurvu imali u klubu![]()
Ova se izgleda pitala za sva pojacanja i raskide![]()
Dokaz koliko je Ismir naivan...
Refresham da vidim kad ce ovi jadovi objaviti, ne nogu od crnjaka.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑03 avg 2023, 11:02i bas danas, kad eto trenera zavrsavamo. sportsport nek nadje nekog pitara novinara. ovi skretnicari su stvarno oboljeli, ne do Bog nikome
On je jos mlad i pravi greske ali sta je bitno on to vidi i nece praviti 2x istu gresku. u Celju nije bio dobar imao je strasan napad ali rezultat nije bio dobar trebalo bolje biti.
Domzale je losa ekipa i tu nije mogao vise. u Mariboru bilo dosta problema u ekipi. imao je dobar pocetak i bio velika nada u Sloveniji. onda malo stalo kod njega.
voli igrati prema napred ali nekad previse. i onda dobiju bez veze golove. ali kako kazem jos je mlad i uci.
ne treba ocekivati previse na pocetku. treba njemu vremena i za njega je to prvi posao van svoje drzave.
Domzale je losa ekipa i tu nije mogao vise. u Mariboru bilo dosta problema u ekipi. imao je dobar pocetak i bio velika nada u Sloveniji. onda malo stalo kod njega.
voli igrati prema napred ali nekad previse. i onda dobiju bez veze golove. ali kako kazem jos je mlad i uci.
ne treba ocekivati previse na pocetku. treba njemu vremena i za njega je to prvi posao van svoje drzave.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Bravo, bravo i bravo! Odlična 2 poteza, sad samo strpljenja i 101% podrške za našeg Simona i Ibričića
AkoBogda da prvu sezonu vratite na Koševo bar jedan trofej

AkoBogda da prvu sezonu vratite na Koševo bar jedan trofej

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nova anketa je aktivna.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ovaj Suljicev članak je najbolji pokaz koliko nas svi mrze i žele nas pad i odlazak Ismira.
U trenutku imenovanja ovakvih stručnjaka oni su odlučili da ove gluposti izbacuju sad.
U inat svima, zajedno do kraja
U trenutku imenovanja ovakvih stručnjaka oni su odlučili da ove gluposti izbacuju sad.
U inat svima, zajedno do kraja

NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Suljicu ne seri.Nisi pretrcao 5km sve ukupno kako si se vratio.Normalno da si najgori kapiten.Pricas o nekakvom ugovoru sa madjarskim drugoligasem ko da si sa Realom raskinuo da bi se vratio a nisi ni ovdje imao nista manju platu nego tamo.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Ferrante071
- Kontakt:
3068 aktivnih članova!
Zar je 20 BAM puno izdvojiti i biti član FK Sarajevo?
Hajde ljudi umjesto šuplje da napravimo svako svoju mikro mobilizaciju i da pokažemo da smo jedno sa klubom.
Zar je 20 BAM puno izdvojiti i biti član FK Sarajevo?
Hajde ljudi umjesto šuplje da napravimo svako svoju mikro mobilizaciju i da pokažemo da smo jedno sa klubom.
Do zadnjeg dana života mog samo Sarajevo
Solidno ne bajno, mali smradec ce opet da igra: Sofija--->Dzeko--->Ibricic--->Rozman
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
zeljin basic kojeg ovdje svi dizete u nebo je samo godinu mladji od simona a troduplo gori cv,tako da ja ne sumnjam u rozmanov uspijeh samo ga pustiti da radi i ako krene lose i ako bude lose na polusezoni nek ostane do kraja,sretno
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Vakat je da se zbiju redovi sad apsolutno nema razloga da raja bude podijeljena. Dušmana imamo i previše da se međusobno koljemo