FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Još jednom molim režisera i kamermana da ne snimaju iz balona utakmicu ! Hvala !
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Sad gledam ovaj isječak sa treninga i nije mi jasno što smo Drinu vodili kad je suspendovan? Ili možda nije?!
S obzirom da smo nekoliko dana tamo razumljivo. Ostao bi sam ovamo 3,4 dana. Ovako bar trenira sa njima.avalPacidoroP je napisao/la: ↑03 avg 2023, 00:32Sad gledam ovaj isječak sa treninga i nije mi jasno što smo Drinu vodili kad je suspendovan? Ili možda nije?!
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Pa ostali su i Alysson i Jaber u Sarajevu, a dio su ekipe skoro 2 mjeseca. Malo nepravedno je ovo prema njima dvojiciLjoZee je napisao/la: ↑03 avg 2023, 00:57S obzirom da smo nekoliko dana tamo razumljivo. Ostao bi sam ovamo 3,4 dana. Ovako bar trenira sa njima.avalPacidoroP je napisao/la: ↑03 avg 2023, 00:32Sad gledam ovaj isječak sa treninga i nije mi jasno što smo Drinu vodili kad je suspendovan? Ili možda nije?!
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ova dvojica jos uvijek nemaju gotove papire i nece moci zaigrati uskoro. Drina je suspendovan i za prvu ligasku utakmicu, on i Drljo cini mi se.19vendetta87 je napisao/la: ↑03 avg 2023, 01:27Pa ostali su i Alysson i Jaber u Sarajevu, a dio su ekipe skoro 2 mjeseca. Malo nepravedno je ovo prema njima dvojiciLjoZee je napisao/la: ↑03 avg 2023, 00:57S obzirom da smo nekoliko dana tamo razumljivo. Ostao bi sam ovamo 3,4 dana. Ovako bar trenira sa njima.avalPacidoroP je napisao/la: ↑03 avg 2023, 00:32Sad gledam ovaj isječak sa treninga i nije mi jasno što smo Drinu vodili kad je suspendovan? Ili možda nije?!
Hajmo Hamo izgori veceras.Hamo zavali ga imas Remzin burek 7 dana bedza sa jogurtom.Hamo posalji ih po vapace veceras.Hajmoooooooooo.Jeb…. Nefci.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
LjoZee je napisao/la: ↑03 avg 2023, 00:57S obzirom da smo nekoliko dana tamo razumljivo. Ostao bi sam ovamo 3,4 dana. Ovako bar trenira sa njima.avalPacidoroP je napisao/la: ↑03 avg 2023, 00:32Sad gledam ovaj isječak sa treninga i nije mi jasno što smo Drinu vodili kad je suspendovan? Ili možda nije?!

NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA !!!
-
- Kontakt:
Nikad se nismo dizali da smo najbolji, najjaci, najorganizovaniji, nekako smo uvijek bili prisebni i svjesni svojih mogucnosti.
Veceras STA GOD da bude mi cemo opet biti tu, iz srca cemo te voljeti i dolaziti na utakmice, jer MI SMO ZELJINI, ZELJO JE NAS
Veceras STA GOD da bude mi cemo opet biti tu, iz srca cemo te voljeti i dolaziti na utakmice, jer MI SMO ZELJINI, ZELJO JE NAS
Cmon Źeljo
Šta će im Jasar činiti po lijevoj 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Hajde Zeljo molim teeeeeee
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
Jutroo raja, da li se može u inostranstvu pay per view kupiti za tekmu danas? Ako može, kako? Znam da je prije bilo nešto na onoj aplikaciji moja web tv da ne možeš koristiti ako nisi na BHT mreži...
Sretno nam večeras!
Sretno nam večeras!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Sretno braći u Bakuu! Poderite ih Manijački i donesite nam pobjedu !
- grbavicka1921
- Kontakt:
Trema me drma već a nije ni 10 ujutro.
Idemo Plavo-Bijeli jaki kao lokomotiva!!
Idemo Plavo-Bijeli jaki kao lokomotiva!!

*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Jel se noDi javio kome?
Ja bez problema koristim godinama.
https://prijava.bhtelecom.ba/authentica ... AL%3ALOCAL
Registruj se preko ovog linka i kupi utakmicu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hvala ti puno.Virtu4l je napisao/la: ↑03 avg 2023, 09:59Ja bez problema koristim godinama.
https://prijava.bhtelecom.ba/authentica ... AL%3ALOCAL
Registruj se preko ovog linka i kupi utakmicu.
Valja docekat utakmicu. Hajde zeljkane da se opijem veceras ko nikad
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Ispadanje mi nece tesko pasti ako se postavimo muski i da ne bude pickasto brani se ,ostalo je sve bonus,mi sm sa ovim limitiranim kadrom vec premasili ocekivanja,samo eto zelim uzivati u Zelji kojeg ne mozes nabiti u 16 metara 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Cwirek, edinedin, Hrasno15, knoa, MrkiMedo, Orvel, svemalim1, zeljovolimte i 84 gosta.