NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

Truhlo
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la Truhlo » 02 avg 2023, 18:01

laudrop je napisao/la:
02 avg 2023, 17:51
Truhlo je napisao/la:
02 avg 2023, 17:45
prisonbreak je napisao/la:
02 avg 2023, 17:39

Realno gledajuci ima istine. Zato ne treba ocekivati neki bum.
Treba od utakmice do utakmice, pa sta bude.

Tteba opet vidjeti i ostale ekipe, imas 3-4 ekipe koje su sigurno jace, a ostalo sve je Mrtvi prosijek.

DOBAR NAPADAC BI DOSTA POPRAVIO PROSIJEK EKIPE. Al ocigledno nije prioritet, cim je na probi napadac sa jednim golom u 30 utakmica
Meni je veca rupa na sredini i vise nam treba kvalitetan play, nego napadac. Bar 7, 8 ekipa ima playa u rangu kobilice i sakrit ce nam loptu na sredini terena.
Fina diskusija, neću ništa reći, donekle se slažem da Kobilica u ovoj ligi ima 7-8.

Ono što mi je naumpalo, Sulejman Salkić. Zamislite da je ostao sve vrijeme s klubom, da je trenirao i kanio se malog nogometa. Sad bi mogao birati koliku platu će imati. Šteta, debilna glava kao i 90% fudbalera,
Svi su se uhvatili tog napadaca, a u biti pisao sam nedavno da bih rizikovao i krenuo u sezonu sa Bronjom i Salkanovicem. Neka grizu i oru teren momci pa sta bude. Kakav Pehilj i Karic starohan, samo mi je zao sto produzi ugovor nakon katastrofalne sezone, ali jeb.aji ga sad.

Valjda ce Zuna, Mehici, Basic i Tabakovic moci odgovoriti zadatku na sredini terena. Nekako sirina je tu, ali brate sve kad ih sastavis ne vrijede ni kao jedna noga Arezine.

Salkic je ispravnu odluku donio, pravi futsal igrac. Nikad se on ne bi oslobodio i rijesio meljanja lopte.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

nickiZe88
Kontakt:

Post Postao/la nickiZe88 » 02 avg 2023, 18:02

laudrop je napisao/la:
02 avg 2023, 17:55
Adi Durmo odmara jer je do sad svaku utakmicu igrao od prve minute i sad se prilika daje preostalim dvojici golmana Brkiću i Mlači.

Majko draga ko sebi ovdje za pravo daje da piše neke stvari... 20 eura se spominje ko da smo Vrbanjuša, užas!
Onda sam ja u krivu, zna to najbolje Durmo, i sta je istina. Drago mi je da nije nista drugo u pitanju. Ziv bio ;)

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 02 avg 2023, 18:03

nickiZe88 je napisao/la:
02 avg 2023, 18:02
laudrop je napisao/la:
Adi Durmo odmara jer je do sad svaku utakmicu igrao od prve minute i sad se prilika daje preostalim dvojici golmana Brkiću i Mlači.

Majko draga ko sebi ovdje za pravo daje da piše neke stvari... 20 eura se spominje ko da smo Vrbanjuša, užas!
Onda sam ja u krivu, zna to najbolje Durmo, i sta je istina. Drago mi je da nije nista drugo u pitanju. Ziv bio ;)
Neće kod Durme nikad u pitanju biti novac, to je neiskvareno dijete za svaku pohvalu.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

nickiZe88
Kontakt:

Post Postao/la nickiZe88 » 02 avg 2023, 18:06

laudrop je napisao/la:
02 avg 2023, 18:03
nickiZe88 je napisao/la:
laudrop je napisao/la:

Neće kod Durme nikad u pitanju biti novac, to je neiskvareno dijete za svaku pohvalu.
Ma ne brate, nisam mislio Bgm da je njemu do toga, nego kazem da niko ne bi radio za 100 km ili nebitno, bubam, samo sam htio reci da je to mozda u tom trenutku bilo, i da ce sve biti placeno ua roku dan dva. Nisam ja ni mislio reci da nekom igra ulogu para vise od ljubavi. Samo sam rekao da niko u ovoj ligi a pogotovo PL nece igrati za male pare. Drago mi je da nije do toga. :bih:

rz88
Kontakt:

Post Postao/la rz88 » 02 avg 2023, 18:14

nickiZe88 je napisao/la:
02 avg 2023, 17:43
Durmo trazio platu i dobio 20 eura, ne bi me cudilo da je to razlog zasto ga danas nema.

Govorim ono sto sam cuo, a sad vi kako hocete.

Koliko para toliko muzike, tako isto za Kupres i za napadace koje spominjete.

Anes Mašić nije nigdje potpisao jer je preskup igrac, tako da...
Kakvi sve debili pišu po ovom forumu to je čudo :puke:
Život nema smisla ako teče bez tebe, mi smo ponos Zenice, Čelik ti si nama sve!

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 02 avg 2023, 18:14

nickiZe88 je napisao/la:
laudrop je napisao/la:

Ma ti si lave sve ofulo

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 02 avg 2023, 18:15

Kakve gluposti se pisu.Prestanite trolat, ljudi koji nisu registrivani citaju i prenose dalje.Jel hocete da unistite finu pricu oko Celika ? Ako Vas ista zanima obratite se klubu direkt u prostorije i pitajte.A ne na forumu bacat kosti i zakuhavat.Svaku informaciju ce podijeliti sa Vama.Kakvih sto maraka kakvih 20 eura vise su u kantonu imali daj malo prvo se raspitajte, imate svi oko sebe krug ljudi koji mozete pitati.
Pogotogo da neko pise za Durmu. :rol:
!

rz88
Kontakt:

Post Postao/la rz88 » 02 avg 2023, 18:16

nickiZe88 je napisao/la:
02 avg 2023, 18:00
02 avg 2023, 17:54
Ako je istina oko Durme, sretno momak.
Ak su prioritet dugovi, ne mogu svi dobiti ono sto ocekuju i to je to.

Al zaista mislim da je sve mahalska. Jel onda iz tog razloga nema ni Arnautovica?
Ma rijetko pisem ovdje al jednostavno me "bode" to iznutra, i sto se jos nije islo na Kupres i svasta nesto me nekako zasmetalo, i eto htio sam reci nesto sto sam cuo i sto se iskreno nadam da nije istina. Nase je da punimo Bilino dok je lijepog vremena, jer kasnije je zaebano. Imamo malo domacih utakmica i to je velika steta.

Znaš li razlog zašto se nije otišlo na Kupres?

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 02 avg 2023, 18:20

Kako stojimo na terenu?
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 02 avg 2023, 18:25

Zasto se nije otislo na Kupres?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 02 avg 2023, 18:27

Forum je postao užasno mjesto širenja i plasiranja potpunih dezinformacija. Rekla - kazala, čuo - načuo ko tetkice kakve.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 02 avg 2023, 18:32

02 avg 2023, 18:25
Zbog dodatnih napora u procesu deblokade racuna.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 02 avg 2023, 18:33

30. minut susreta, igrači Famosa strašno fauliraju naše igrače, trenutno je utakmica prekinuta zbog pregrube igre domaćih koji iskorištavaju svaku priliku, pa onu i bez dodira lopte, da upute udarac našim igračima.

nickiZe88
Kontakt:

Post Postao/la nickiZe88 » 02 avg 2023, 18:33

Ma sve je pozitivno i o tome treba pisati. Ne treba nikad nista trolat ni govoriti ono sto je cuo, vi sve znate i svi ste najpametniji. A nikad niko nije rekao zasto se nije islo na Kupres. Lafo odustalo se i to je sva prica.

Uzivajte onda, sta vam ja imam pisati. Sve je odlicno, samo sto je receno do 16.06. Da ce biti deboliran racun :salut:

rz88
Kontakt:

Post Postao/la rz88 » 02 avg 2023, 18:33

02 avg 2023, 18:25
Neke stvari nisu za pisanja po forumu :)

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 02 avg 2023, 18:33

U ljudskoj psihi je nažalost uglavnom tako.

Znamo 10% istine, a 90% onda sebi iskonstruišemo. To radimo svi. E sad da li ćemo to onda pričati kao 100% istinu je opet do nas. 99% ljudi neće, ali je dovoljan onaj 1% i onda trač krene.

To što u klubu neke stvari pokušavaju završiti u tišini, je često dvojsekli mač i donosi ovakve situacije. Pa tako i to oko neodlaska na Kupres. Vjerovatno je i @nickiZe88 čuo priču od onoga koji spada u 1% onih koji kad iskonstruišu priču, dalje je prenose kao "100 istinu"...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 02 avg 2023, 18:34

Utakmica je nastavljena uz veliku opomenu sudijske trojke prema igračima Famosa.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 02 avg 2023, 18:36

Hamza Bronja je zbog zadobivenog udarca morao napustiti igru, u igru je ušao Kenan Salkanović.

Igrač sa brojem 88 kod FK Famos dobio je crveni karton.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 02 avg 2023, 18:39

Dobrodosli momci u drugi rang :mrgreen:

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 02 avg 2023, 18:39

Hebo te takva prijateljska gdje igrač zbog grube igre izlazi povrijeđen, a drugi igrač isključen.

Nadam se da će klub ubuduće opreznije birati protivnika...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BLN030, denza, Google Adsense [Bot], nebeskasila i 11 gostiju.