Svi su se uhvatili tog napadaca, a u biti pisao sam nedavno da bih rizikovao i krenuo u sezonu sa Bronjom i Salkanovicem. Neka grizu i oru teren momci pa sta bude. Kakav Pehilj i Karic starohan, samo mi je zao sto produzi ugovor nakon katastrofalne sezone, ali jeb.aji ga sad.laudrop je napisao/la: ↑02 avg 2023, 17:51Fina diskusija, neću ništa reći, donekle se slažem da Kobilica u ovoj ligi ima 7-8.Truhlo je napisao/la: ↑02 avg 2023, 17:45Meni je veca rupa na sredini i vise nam treba kvalitetan play, nego napadac. Bar 7, 8 ekipa ima playa u rangu kobilice i sakrit ce nam loptu na sredini terena.prisonbreak je napisao/la: ↑02 avg 2023, 17:39
Realno gledajuci ima istine. Zato ne treba ocekivati neki bum.
Treba od utakmice do utakmice, pa sta bude.
Tteba opet vidjeti i ostale ekipe, imas 3-4 ekipe koje su sigurno jace, a ostalo sve je Mrtvi prosijek.
DOBAR NAPADAC BI DOSTA POPRAVIO PROSIJEK EKIPE. Al ocigledno nije prioritet, cim je na probi napadac sa jednim golom u 30 utakmica
Ono što mi je naumpalo, Sulejman Salkić. Zamislite da je ostao sve vrijeme s klubom, da je trenirao i kanio se malog nogometa. Sad bi mogao birati koliku platu će imati. Šteta, debilna glava kao i 90% fudbalera,
Valjda ce Zuna, Mehici, Basic i Tabakovic moci odgovoriti zadatku na sredini terena. Nekako sirina je tu, ali brate sve kad ih sastavis ne vrijede ni kao jedna noga Arezine.
Salkic je ispravnu odluku donio, pravi futsal igrac. Nikad se on ne bi oslobodio i rijesio meljanja lopte.