Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- thenaturalone
- Kontakt:
Re: Arsenal
I da je tako kao sto kazes, bar nisam pobjegao sa citavog foruma vec si me u 2 klicka mogao prozivati na drugoj temi koja je bila uzarena, i to odmah nakon utakmice.
Pa tim bolje,imacemo ga protiv Man utd-a vec u punoj snaziArsenalisation je napisao/la:Lik se vraca odma poslije "international brake-a" znaci pocetkom aprilaArnelinho je napisao/la:ps.mislim da se Van Persie vraca bas pred tekmu sa Man Utd-jem

"Uporedite penal koji su svirali Njukaslu protiv nas sa ovim koji nisu nama svirali. Trebalo je da budemo strpljivi. Nismo imali sreće, pogodili smo prečku par puta. I naravno, Aršavin je postigao gol iz čiste situacije i razočaravajuće je da je sudija svira ofsajd. Veoma je teško da prihvatimo da su nas te odluke koštale veoma bitnih bodova. Ako je ofsajd onda je ofsajd. Ali pošto nije, svi smo veoma razočarani"
Zarota!

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- Rafa Benitez
- Kontakt:
Bolje da ispadnete iz lige prvaka i okrenete se premiershipu koji je duplo važniji neko liga prvaka bar za Engleze.
- armin arsenalovac
- Kontakt:
e evo ja gledam slike s treninga..i na njima RvP...jel on igra sutra ?Faraon iz Visokog je napisao/la:i ko mu to kaze![]()
pa visio si ovdje prije utakmice i kad ste izgubili nisi se pojavljivo sedmicu
![]()
![]()
Vidjecete sutra kad pocnu Van Persi i Walcott
Jesl se ti to zajebavas ili...armin arsenalovac je napisao/la:e evo ja gledam slike s treninga..i na njima RvP...jel on igra sutra ?Faraon iz Visokog je napisao/la:i ko mu to kaze![]()
![]()
![]()
- Megamon
- Kontakt:

Trenira i RVP i Fabregas,pise se da nece igrati mada nikad se ne zna.....

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- armin arsenalovac
- Kontakt:
ev 19 igraca odputovalu u barcu...van persie je na spisku..walcott i song nisu !!!ensadek je napisao/la:Jesl se ti to zajebavas ili...armin arsenalovac je napisao/la:e evo ja gledam slike s treninga..i na njima RvP...jel on igra sutra ?Faraon iz Visokog je napisao/la:i ko mu to kaze![]()
![]()
![]()
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Upravo sam i ja ušao da napišem da će RvP igrati protiv Barcelone. Bez Piquea i Puyola su osuđeni na propast.
Vjerovatno će im štopere igrati Keita/Busquetes i Abidal.

Da,da..RVP je u postavi
Song i Walcot su out,mada se to nikad ne moze sa sigurnoscu reci..Ove godine sam imao dosta primjedbi na racun Fabregasa,ali tek sada kada ga nema vdim koliko on ustvari znaci za ovu ekipu.Sto se tice utakmice sa Barselonom vjerujem da ce nam biti mnogo lakse postici gol,nego odbraniti svoj..Barselona kao i uvjek ce krenuti sa potpunom ofanzivom,i kao sto Wenger rece,odbrana je kljucna u ovoj utakmici,.S uspjesnom odbranom,i sigurno s mnogo prostora za kontre,jer Barselona ostavlja dosta prostora nazad,imamo realne sanse za prolaz u ovom mecu..Najveca briga pred ovaj mec mi je Song,odnosno pozicija zadnjeg veznog,Denilson je za klasu slabiji od njega i tesko da moze odigrat na nekom zavidnom nivou,jos ga nisam gledao takvog ove sezone..Ali,njegovo igranje moze imati i svoju prednost,to ce mu biti jedinstvena prilika da dokaze koliko vrijedi kao igrac,i da li je on klasa za Arsenala..Jos bi rekao,Bice gusto,bice 0-2 

- Megamon
- Kontakt:
Arshavin bi mogao sutra biti kljucni igrac.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Kljucan ce biti Jack i bice igrac odluke,covjek koji ce povuci Arsenal kad bude gusto i tesko i odluciti tekmu.
Cesc ce jos jednom dokazati da mu Xavi nije ni do koljena,Szczesny potvrditi atribut najboljeg golmana na svijetu,Djuro zaustaviti sve iole opasnije napade barce a nasri ce ih jos jednom malo izmijesati i potvrditi da je jedini legitimni nasljednik ronaldinha i jedini koji ima pravo ove godne se okitit nagradom najboljeg igraca planete.

Cesc ce jos jednom dokazati da mu Xavi nije ni do koljena,Szczesny potvrditi atribut najboljeg golmana na svijetu,Djuro zaustaviti sve iole opasnije napade barce a nasri ce ih jos jednom malo izmijesati i potvrditi da je jedini legitimni nasljednik ronaldinha i jedini koji ima pravo ove godne se okitit nagradom najboljeg igraca planete.

- Nail for Real
- Kontakt:
Imamo li Paju III ?Arnelinho je napisao/la:Kljucan ce biti Jack i bice igrac odluke,covjek koji ce povuci Arsenal kad bude gusto i tesko i odluciti tekmu.![]()

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Mora neko da ga nadomjesti u ovim teskim trenucimaNail for Real je napisao/la:Imamo li Paju III ?

ps.bez sale:optimist sam

- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Biće teško jer je veliki praznik u Barceloni. Kao što znate sutra je osmi mart pa će igračice Barcelone biti naložene.
No, fudbal je muška igra sa 22 igrača na terenu u kojoj engleski timovi uvijek pobjeđuju. Prolazak Arsenala je neminovnost.
No, fudbal je muška igra sa 22 igrača na terenu u kojoj engleski timovi uvijek pobjeđuju. Prolazak Arsenala je neminovnost.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
- Nail for Real
- Kontakt:
Paja IV...koja dinastija jbteRizah je napisao/la:Biće teško jer je veliki praznik u Barceloni. Kao što znate sutra je osmi mart pa će igračice Barcelone biti naložene.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- _karabaja_
- Kontakt:
Odvadi malo.Arnelinho je napisao/la:Kljucan ce biti Jack i bice igrac odluke,covjek koji ce povuci Arsenal kad bude gusto i tesko i odluciti tekmu.![]()
Jack je vec sada sjajan igrac, ali ne treba na njega stvarati pritisak da vas izvlaci u ovakvim utakmicama ako zagusti, ipak ima tu Fabregas, Nasri, van Persi (mozda), Fabregasu treba jos malo pa da bude kao Xavi zato nemoj pretjerivati jer valjda Del Boske zna bolje od tebe i drzi Xavia u prvih 11 u reprezentaciji, Djuru solidan ali nema jos toliko iskustva u ovako velikim utakmicama i tesko da on moze tako lako zaustaviti Barcelonin napad, Nasri je trenutno najbolji igrac u EPL a da bi osvojio nagradu za najboljeg igraca treba da vodi svoju ekipu barem do jednog velikog trofeja (sto ce tesko biti).
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
Jack,ako on ne rijesi tekmu,nece niko
to za njega nije pritisak nego on uziva u tome,covjeku je fudbal u krvi i ja zadovoljan sa 2 asistencije i 1 golom...naravno,prije toga ocekujem od Nasrija da ce tako izbaciti Messia da ce ovaj od huje sam seb zabit autogol,mozda mu Valdes pomogne,sumnjam da moze sam da da go(l)

Nema to veze, protivnik Barce na onom velikom prostranstvu (Camp Nou) rijetko kad ima vise od 5 izleta (ne doslovno) na Barcin gol, a to nije posljedica djelovanja Piquea i Puyola nego sjajnog veznog reda koji protivniku ne dozvoljava brze kontre ili bilo sta slicno. U njihovom sistemu igre loptu "prenosi" cijela grupu igraca koji se samo dodaju sa jednim eventualno 2 dodira. Medjutim ako je neko od vas gledo utakmicu protiv Athletica, i to njihovo pimplanje ako ne prodje stvara i kod njih trenutnu dekoncentraciju i rupe otraga, koje mogu biti fatalne za njih. Kad im zatvoris prostor, (upravo oni igraju tako) ne trceci za njima i pustajuci ih da pridju, prisiljeni su na individualne prodore a tu su slabiji, za razliku od ovoga recimo sto redovno prakticiraju. Ali sumnjam da Arsenal moze odigrati pametno, bez pretjeranih izleta, koji ce stvoriti konfuziju u njihovim redovima. Mislim, volio bih ja da Arsenal prodje, ali to je nerealno ocekivati, da je se povrijedio Xavi, Iniesta ili Messi mozda bi se i mogli cemu nadati, ali nedostatak Piquea i Puyola za njih kada moraju juriti rezultat prakticki nista ne znaci. Kakogod, drzim vam fige, pa pokusajte, valjda ce Veliki vodja nesto iskemijat. I... steta sto nema Paje, bar bi se cojk sad mogo posteno nasmijat.OTNYS_YNWA je napisao/la:Upravo sam i ja ušao da napišem da će RvP igrati protiv Barcelone. Bez Piquea i Puyola su osuđeni na propast.
btw. kvota na Barcu 1,30, kao kad igraju sa Osasunom

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.