FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Kejn sa svim sto bi donio Bayernu vrijedi 100 mil na današnjem trzistu.
Jednostavno i renome,i kapiten Engleske,i covjek koji je godinama najbolji strijelac ili jedan od najboljih u engleskoj u Totenhemu,jednostavno mora imati takvu trzisnu vrijednost.
Volio bih da dodje,s njim bi lakse doveli i jos nekoj zvijezdu,jer nije isto kada ti u napadu igra Kejn ili Choupo.
A vjerujem da bi napao dosta levinih rekorda i nadam se oborio mnoge samo zbog onog vrbovanja igrača Bayern su Barcu.
Nazalost klubovi iz Bundeslige i oni koji bi mogli ne usudjuju se ulaziti u neke vece poslove,jer se boje neuspjeha i kraha a tada nema ko da vrati ulozeni novac.
Mada po meni odlicna primjer je upravo Bayern i ona kupovina u godinu dvije Robena Klosea Tonija itd...i koliko su oni podigli Bayern.
Uvjeren sam da Leipzig i Dortmund mogu koliko toliko jos uvjek parirati englezima,ako nista talijanima i spancima.
Ali problem rizika i neuspjeha je veći i to je kocnica vecini klubova da uvijek korak vise i pokusaju napraviti iskorak i u evropi i u ligi.
Po meni apsolutno imaju predispozicije da to rade,Dortmund bez obzira na gubitak Belinghama da je ulozio tih 100 mil na igrače uz vec neki usvojeni budzet mogao je napraviti tim koji je mnogo jaci od ovoga sto sada imaju.
Nemozete mi reci da nisu mogli baciti za Alvareza 50 mil,ili za lupam Gundogana dati neku platu koja bi ga privukla i neki projekat u kojem bi on bio vodja tima koji uzima titulu.
Pa Zaha je slobodan otisao u tursku,za Bi desligu top igrač,evo Juve prodaje Chiesu,Barca Torresa,Kesija,pa i Tadic slobodan bio sigurno ima jos godinu dvije vrhunskog fudbal.
Roma uze Puta,Ndicku,top igraci sigurno pojacanje za vecinu Bundesligasa.
Evo Kamada jos bez kluba odlican igrac,
Sve to treba platiti zato ih Bundesligasa zaobilaze u širokom luku.
Pa brate Joao Felix zamisli ga u Dortmundu,Atletiko traži nekih 50 mil,a sta bi značio Dortmundu na polju marketinga,popularnosti,svega ...isto vazi i za Leipzig.
U
Jednostavno i renome,i kapiten Engleske,i covjek koji je godinama najbolji strijelac ili jedan od najboljih u engleskoj u Totenhemu,jednostavno mora imati takvu trzisnu vrijednost.
Volio bih da dodje,s njim bi lakse doveli i jos nekoj zvijezdu,jer nije isto kada ti u napadu igra Kejn ili Choupo.
A vjerujem da bi napao dosta levinih rekorda i nadam se oborio mnoge samo zbog onog vrbovanja igrača Bayern su Barcu.
Nazalost klubovi iz Bundeslige i oni koji bi mogli ne usudjuju se ulaziti u neke vece poslove,jer se boje neuspjeha i kraha a tada nema ko da vrati ulozeni novac.
Mada po meni odlicna primjer je upravo Bayern i ona kupovina u godinu dvije Robena Klosea Tonija itd...i koliko su oni podigli Bayern.
Uvjeren sam da Leipzig i Dortmund mogu koliko toliko jos uvjek parirati englezima,ako nista talijanima i spancima.
Ali problem rizika i neuspjeha je veći i to je kocnica vecini klubova da uvijek korak vise i pokusaju napraviti iskorak i u evropi i u ligi.
Po meni apsolutno imaju predispozicije da to rade,Dortmund bez obzira na gubitak Belinghama da je ulozio tih 100 mil na igrače uz vec neki usvojeni budzet mogao je napraviti tim koji je mnogo jaci od ovoga sto sada imaju.
Nemozete mi reci da nisu mogli baciti za Alvareza 50 mil,ili za lupam Gundogana dati neku platu koja bi ga privukla i neki projekat u kojem bi on bio vodja tima koji uzima titulu.
Pa Zaha je slobodan otisao u tursku,za Bi desligu top igrač,evo Juve prodaje Chiesu,Barca Torresa,Kesija,pa i Tadic slobodan bio sigurno ima jos godinu dvije vrhunskog fudbal.
Roma uze Puta,Ndicku,top igraci sigurno pojacanje za vecinu Bundesligasa.
Evo Kamada jos bez kluba odlican igrac,
Sve to treba platiti zato ih Bundesligasa zaobilaze u širokom luku.
Pa brate Joao Felix zamisli ga u Dortmundu,Atletiko traži nekih 50 mil,a sta bi značio Dortmundu na polju marketinga,popularnosti,svega ...isto vazi i za Leipzig.
U
Uli i Rumenigge su trebali na pregovore, ona dvojica su pokazala da ne mogu.lako je dogovoriti se sa njim za neki transfer, ali je u stanju da tri sata pregovora o jednom evru. Prosto, neće ti dati. Impresionirao me je, on je najveći predsednik koga sam video u životu. Niko se ne može ravnati sa njim. Naravno, on ima vlasnika iznad sebe koji živi u Americi, ali je od Totenhema napravio mašinu“.
Oni bi itekako htjeli dovest Kanea ali im je bila muka pregovarat sa Levyjem, znaju da bi to potrajalo do kraja prijelaznog roka, sa neizvjesnim ishodom. Za njih ne bi vrijedila cijena od 100 milki, možda prije 130, i tko zna što bi ih još tražio. Levyja izbjegava svako ko god ima bilo kakvu alternativu.Bundesliga je napisao/la: ↑01 avg 2023, 16:45
United ne bi dao jer su doveli Hojlunda za 70 miliona, a i prije toga su odustali od Kanea baš zbog cijene jer nisu htjeli platiti koliko je Levy tražio.
Levy zateze koliko Kane dopusti. Niko ne gubi 100 mil iz principa pa makar se zvao i Levy. I nisu samo dvije strane u igri vec su i tri, Keneova. I on taktizira, a cim to radi Bajernu je teze pregovarati.
-
- Kontakt:
Htjeli su ali za nekih 80 miliona maks. Čim su vidili da to ide na 100 ili više odustali su. Bilo je više izvješća ovih popularnih tviteraša da je United odustao zbog cijene koja je bila previsoka za igrača sa godinom ugovora.ledar je napisao/la: ↑01 avg 2023, 19:44Oni bi itekako htjeli dovest Kanea ali im je bila muka pregovarat sa Levyjem, znaju da bi to potrajalo do kraja prijelaznog roka, sa neizvjesnim ishodom. Za njih ne bi vrijedila cijena od 100 milki, možda prije 130, i tko zna što bi ih još tražio. Levyja izbjegava svako ko god ima bilo kakvu alternativu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Levy mrzi United ono baš baš, ne bi im ga pustio ni za 350m, zato između ostalog nisu ozbiljno ni pokušavali da ga doveduBundesliga je napisao/la: ↑01 avg 2023, 16:45United ne bi dao jer su doveli Hojlunda za 70 miliona, a i prije toga su odustali od Kanea baš zbog cijene jer nisu htjeli platiti koliko je Levy tražio. Chelsea vjerovatno, ali Tottenham ne želi pojačavati konkurenciju niti bi Kane tamo išao. U PSG isto ne bi išao i dođeš do zaključka da ga jedino mogu prodati Bayernu.ledar je napisao/la: ↑01 avg 2023, 16:26Ja mislim da bi u Unitedu bez puno pitanja istresli 100 milki funti, u Chelseu još i više, samo kad bi Levy dao mig. Ali je pitanje oportunitetnog troška, vrijedi li za taj novac pojačavat konkurenciju. Psg bi isto dao, ali on je van konkurencije jer se Kejncu tamo baš i ne ide.

Zato ja mislim da ćete vi njega na kraju dovesti, mora on malo glumiti baju i održavati taj neki svoj "stil", ali realno zna i on da je ovo najbolja adresa i solucija za sve strane. On pare u džep, Kane daleko od EPL-a.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Za Man Utd pare nisu problem pa ljudi su istresli 95 mil za onog klauna Antonya što sam sebe dribla a da im je puno za Kanea dati 120 mil.Za njih je problem Levy koji bi postavio neku suludu cijenu i uslove.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sretno Mane! 30m je premija, nismo puno ni izgubili na njemu, sto je najbitnije nema plate od 20m 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Bayern offered €85m plus €10m add-ons for Harry Kane
@BILD

Nema goreg skrtice od svabe.

Na kraju ce platiti tacno onoliko koliko Levy zeli cijelo vrijeme... mogao se transfer zavrsiti prije mjesec dana.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Danas pravi test da vidimo gdje smo i imali ikakvog napretka,u igri.
Bilo bi lijepo Doci do pobjede
Bilo bi lijepo Doci do pobjede
pravit ce se za mjesec dana Julian od blata
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kakav amaterski ispad u odbrani.
Sommer s 183 pao na koljena, lagani gol. Neshvatljivo da ozbiljna ekipa moze primiti s dva dodavanja ovakav gol.
Upamecano mora na klupu, koja smijurija od igraca.
Sommer s 183 pao na koljena, lagani gol. Neshvatljivo da ozbiljna ekipa moze primiti s dva dodavanja ovakav gol.
Upamecano mora na klupu, koja smijurija od igraca.
Roster idealan za 3 pozadi, sta Tuchel izmislja..
Sta promasi Pavard, haha.
Dobro izgledamo naprijed. Nadam se da ce de Ligt uci kasnije. Coman bi svakako trebao uci. Tel se trudi maksimalno, Musiala sjajan na lopti. Gnabry cak rastrcan. Sane standarno nevidljiv. Kim par dobrih odbrambenih stvarii. Davies dobar pri prodora, volio bih ga vidjeti na krilu. Leimer dosta trci, Kimmich pokusava dugim loptama.
Izgledamo solidno s obzirom da je ovo pocetak priprema i utakmica.
Dobro izgledamo naprijed. Nadam se da ce de Ligt uci kasnije. Coman bi svakako trebao uci. Tel se trudi maksimalno, Musiala sjajan na lopti. Gnabry cak rastrcan. Sane standarno nevidljiv. Kim par dobrih odbrambenih stvarii. Davies dobar pri prodora, volio bih ga vidjeti na krilu. Leimer dosta trci, Kimmich pokusava dugim loptama.
Izgledamo solidno s obzirom da je ovo pocetak priprema i utakmica.
Tuchel je gori trener od Nika Kovača, ako je vjerovati kraju prošle sezone i početku ovih priprema.
Samo mi primamo gol iz kornera u 2023
Pavard majstor. Gdje Upamecano u skoku
Dominiras, gubis 2:0 ali ok, ovo je pripremna utakmica, ne znaci nista ali opet smijurija od sjaja do ocaja.

Pavard majstor. Gdje Upamecano u skoku

Dominiras, gubis 2:0 ali ok, ovo je pripremna utakmica, ne znaci nista ali opet smijurija od sjaja do ocaja.
Ovo je odron što danas igramo odbrana ne postoji.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Vadi Tuchelu raspalog Upamecana iz prvih 11.
I am not yet born; O hear me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.