Ahaha ja kontam koji Sabanovic ima u Bologni.Admir_Sa je napisao/la:Nekakav Sabanovic dao gol za Bolognu u 90 i nekoj minuti

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ahaha ja kontam koji Sabanovic ima u Bologni.Admir_Sa je napisao/la:Nekakav Sabanovic dao gol za Bolognu u 90 i nekoj minuti
dugo,al dugo se nisam ovako ismijodr.feelgood je napisao/la:Receno igracima Genove u svlacionici da se ne zezaju i da ovu utakmicu moraju izgubiti,
od 50. do 57.min 3 gola u mrezi Genove, pa moglo je ovo malo suptilnije.
jedan je Massimo Morattidr.feelgood je napisao/la:Receno igracima Genove u svlacionici da se ne zezaju i da ovu utakmicu moraju izgubiti,
od 50. do 57.min 3 gola u mrezi Genove, pa moglo je ovo malo suptilnije.
Najpravednije je da bude tako.robovi88 je napisao/la:Meni se sve cini da ovome nadigravanju nema kraja, te da ce prvenstvo odluciti Della Madonnina
Nista ovo ne valja, nema Musićawarden je napisao/la:Evo nesto za ljubitelje Seria A i za one koji je ne vole ,mali historijski osvrt na VELIKE igrace koji su setali onim krajevimahttp://www.football-italia.net/sw/top50partone.html (ko nije gledao i ko nije upoznat sa ovim )..
Mi kad bi od svih ekipa u Seriji A uzeli najbolje igrace i od njih sastavili najbolju ekipu, nebi dosli dalje od polufinala max.silenT. je napisao/la:stvarno ova Roma svake godine propisno obruka talijanski nogomet... treba im stavit zabranu izlazaka u Europska takmičenja dok ne sastave bolju ekipu(šalim se)
sutra Forza Milan.... nadam se da mogu do pobjede
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.