Da nas ne osporavaju ne bi nas trebalo puno i sigurno bi radili puno bolje ima nas svih struka...InatSilniBosanski je napisao/la: ↑01 avg 2023, 11:38tacno ja sam ubijeden i da su Ismeta Naninog istjerali jel nije bio podoban za njihove talove, sa Socios modelom uspjeh bi bio zagarantovan, zato sto to nije necija izmisljotina vec model upravljanja strukturama kluba koji je dao rezultate, ako se ispravno sprovodio.
u sustini samo je bitno raditi posteno, na renome kluba i pare od grada mozes se relativno lako oporaviti, opet kazem pogledajte u kakvoj situaciji je bio NK Celik, pa se spasio vratili svoju djecu u klub, ljude na tribine i imaju zdravu sredinu.
Velez treba uvijek naglasavati jel su isti ti banditi osmislili plan da ga uniste i zatri trag postojanja, od izbacivanja sa stadiona pa nadalje, a pogledajte koliko je taj Velez danas ispred nas 2 svjetlosne godine.
Ja kazem i siguran sam u to da bi ova skupina anonimusa sa foruma bolje i sigurno srcanije vodila klub, ovdje je momak pisao za dresove prije dvije sezone mi i dalje nosimo najruznije dresove u drzavi. Da li je moguce da klub od kako je u Prvoj ligi nije bio u stanju potpisati generalnog sponzora, da ne govorim o naslovnom tipa Sloga Meridianbet, isto u zadnje vrijeme jako popularno, prenijelo se iz kosarke u nogomet.
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
-
- Kontakt:
Sigurno da postenje treba biti na prvom mjestu. Mi licimo na seoski klub. Mislim da niko nije budala u Bihacu da se zamjera sa takvim ljudima koji su u klubu 30 godina, svi znamo ko su. Kad bi nas bilo 1000 pa da se borimo ali na 10 20 ljudi od toga nema nista
Koliko jaku dijasporu imamo, a klub se ne veze dijasporom nikako.
Sigurno da jakih ljudi ima po Slovenij, Austriji, pa da se rade neke prijateljske stvari koje ce podici klub na neki veci nivo. Taj klub se voli kakav god bio, ali unistili su ga koliko god su mogli.
Niko skolovan nema.
Klub za pranje para i to je to
Sigurno da jakih ljudi ima po Slovenij, Austriji, pa da se rade neke prijateljske stvari koje ce podici klub na neki veci nivo. Taj klub se voli kakav god bio, ali unistili su ga koliko god su mogli.
Niko skolovan nema.
Ma ni 1000 penzionera ne možeš u Bihaću skupitinebeskasila je napisao/la: ↑01 avg 2023, 15:37Sigurno da postenje treba biti na prvom mjestu. Mi licimo na seoski klub. Mislim da niko nije budala u Bihacu da se zamjera sa takvim ljudima koji su u klubu 30 godina, svi znamo ko su. Kad bi nas bilo 1000 pa da se borimo ali na 10 20 ljudi od toga nema nista
Niko skolovan nema.

Ovo jednostavno nije tacno.. da je zdrava prica u klubu imali bi 1500-2000 prosjek.
Pogledaj utakmicu protiv Goska, ekstra posjeta, cini mi se Tosk isto... Pogledaj ove sezone kad dodju Sloboda, Celik, Simm Bau, ljudi su zeljni nogometa u Bihacu!
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
tacno tako, da smo kojim slucajem konkurentni 3000-4000 hiljade svaku domacu utakmicu
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Pa dokaz da u upravi ne znaju raditi, mi kad se borimo za opstanak imamo dobru posjetu za razliku od drugih klubova.
Sad u augustu je Bihac pun, mogli dovesti neki jak klub da pogledamo prijateljsku, staviit ulaz 5km, doslo bi 5000 ljudi na stadion, podici pricu, prvo kolo bi opet doslo par hiljada, tu bi uzeli pare za 2 dobra igraca da se dovedu, ali jednostavno zele da omrznu klub svima i to je to
Sad u augustu je Bihac pun, mogli dovesti neki jak klub da pogledamo prijateljsku, staviit ulaz 5km, doslo bi 5000 ljudi na stadion, podici pricu, prvo kolo bi opet doslo par hiljada, tu bi uzeli pare za 2 dobra igraca da se dovedu, ali jednostavno zele da omrznu klub svima i to je to
Ne, ne govorim za publiku tu smo uvijek bili u vrhu i ako se za opstanak borimo. Govorim da nema teorije da se skupi 1000 ljudi da bude protest u znak Jedinstva kao što smo gore vodili diskusiju.
- SoloControTutti
- Kontakt:
Kakve koristi imate od prie ovdje i spominjanja nekih protesta ? Koliko je protesta bilo do sad ? Nikad nikakve koristi, uvijek se zavrsi s nekom reportazom i pricom gradonacelnika od 3 minute kako ponavlja sve ono sto mi zahtjevamo ustvari, a niko ne mrdne s mjesta da nesto uradi. Nema niko interesa, strategije i klub nema strukturu, da bi to sve imao trebaju da rade u klubu ljudi koji vole nogomet i vole Jedinstvo, a malo manje vole pare, takvog neces naci u gradu vjerovatno.
Mi smo spremili sve zivo sto smo trebali 2015e i po gradu sirili pricu, pravili peticije, grafite "Jedan clan-jedan glas" sistem, oni ne da nisu to implementirali i izglasali, nego nisu ni procitali kako treba nekoliko istampani stranica, a blehnuli u projekat kao tele u maglu. Ponavljam da smo volontirali, cistili stadion, unosili i slagali drva, farbali ograde itd. Na kraju ti isti ljudi u klubu, ti hohstapleri i prevaranti jeftini pricaju kako smo mi hrpa huligana i klosara.
Rjesenje je da gradonacelnik zavrne rukave i pozabavai se Jedinstvom i sportom generalno u gradu koji je propao, ali ne na nivou grada samo nego kantona, da Bihac bude matica, da Jedinstvo bude matica, a da cijeli kanton zivi i dise za taj klub. Da se napravi sistem i struktura u klubu da dise zdravo, vratiti sve dugove svima koji su ikad povezani s Jedinstvom, krenuti od nule cisto, dovoditi i okupiti djecu i talente na jednom mjestu, ne dovoditi proletere na jedno ljeto da se kupaju na Uni i odu dalje. Restaurirati komplekse u i oko stadiona, svlaccionice, pomocne terene itd sve to lici na smetljiste sada sto je sramota i svi gledaju niko nista ne radi. Pored svega toga treba da bude nadzorni odbor, da se polazu racuni redovno, mjesecno, da se napravi proracun generalno za sve, da se zna gdje je posljednja marka otisla.
Od prazne price nema nista, prica se 15 godina i nista se ne desava, sada vam nemo ko dolaziti na proteste uopce, otisli svi vani, mnogo ne zanima to vise u smislu da protestuju, ako grad na celu sa sportskim savezom, sportskim radnicima i zainteresiranim privrednicima ne naprave strategiju nema od Jedinstva nista i nece ni biti.
Mi smo spremili sve zivo sto smo trebali 2015e i po gradu sirili pricu, pravili peticije, grafite "Jedan clan-jedan glas" sistem, oni ne da nisu to implementirali i izglasali, nego nisu ni procitali kako treba nekoliko istampani stranica, a blehnuli u projekat kao tele u maglu. Ponavljam da smo volontirali, cistili stadion, unosili i slagali drva, farbali ograde itd. Na kraju ti isti ljudi u klubu, ti hohstapleri i prevaranti jeftini pricaju kako smo mi hrpa huligana i klosara.
Rjesenje je da gradonacelnik zavrne rukave i pozabavai se Jedinstvom i sportom generalno u gradu koji je propao, ali ne na nivou grada samo nego kantona, da Bihac bude matica, da Jedinstvo bude matica, a da cijeli kanton zivi i dise za taj klub. Da se napravi sistem i struktura u klubu da dise zdravo, vratiti sve dugove svima koji su ikad povezani s Jedinstvom, krenuti od nule cisto, dovoditi i okupiti djecu i talente na jednom mjestu, ne dovoditi proletere na jedno ljeto da se kupaju na Uni i odu dalje. Restaurirati komplekse u i oko stadiona, svlaccionice, pomocne terene itd sve to lici na smetljiste sada sto je sramota i svi gledaju niko nista ne radi. Pored svega toga treba da bude nadzorni odbor, da se polazu racuni redovno, mjesecno, da se napravi proracun generalno za sve, da se zna gdje je posljednja marka otisla.
Od prazne price nema nista, prica se 15 godina i nista se ne desava, sada vam nemo ko dolaziti na proteste uopce, otisli svi vani, mnogo ne zanima to vise u smislu da protestuju, ako grad na celu sa sportskim savezom, sportskim radnicima i zainteresiranim privrednicima ne naprave strategiju nema od Jedinstva nista i nece ni biti.
-
- Kontakt:
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
U svakoj ovoj generaciji koja je otjerana u zadnji 4,5 godina je bio jedan vrhunski igrac ybt.
Evo sad ovaj Merdovic nam se iz nicega pojavio strasan igrac, Haracic, Kladar, onaj mali Besagic sto sada igra u Igmanu, Tankuljic, Willi golman strasna ekipa se mogla okupiti samo da smo pojedince ostavljali
Evo sad ovaj Merdovic nam se iz nicega pojavio strasan igrac, Haracic, Kladar, onaj mali Besagic sto sada igra u Igmanu, Tankuljic, Willi golman strasna ekipa se mogla okupiti samo da smo pojedince ostavljali
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Stojanov, Haračić sad u Želji, Šero GOŠK, bilo je i par naše djece Sinan, Nuspahić, Mujo...InatSilniBosanski je napisao/la: ↑02 avg 2023, 12:28U svakoj ovoj generaciji koja je otjerana u zadnji 4,5 godina je bio jedan vrhunski igrac ybt.
Ova ekipa od prosle sezone je vrh bila, da su ostali na okupu sigurno bi bili TOP5, a nesto ne vjerujem da su toliko skupi bili svi. Pandzic je super igrac, Hrustan takodjer.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ako je bilo novca za ove nove, bilo je i za ove iz prošle sezone. Ako ništa barem za par igrača, ovo je sve isti scenario kao i svake godine...
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
jooooj gdje se Urketa Stojanova sjeti, kakva igracina koliko je momak zavolio Bihac i ljude, skoro svaki godisnji dode
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Ma gdje se nećeš sjetiti Uroša, ono malo što je bio kod nas djeci uzor bio. Sređivao ja tečiću da se slika sa njim, jer sam imao jarana u svlačionici tada, luda vremenaInatSilniBosanski je napisao/la: ↑02 avg 2023, 23:24jooooj gdje se Urketa Stojanova sjeti, kakva igracina koliko je momak zavolio Bihac i ljude, skoro svaki godisnji dode

SoloControTutti je napisao/la: ↑02 avg 2023, 07:46Kakve koristi imate od prie ovdje i spominjanja nekih protesta ? Koliko je protesta bilo do sad ? Nikad nikakve koristi, uvijek se zavrsi s nekom reportazom i pricom gradonacelnika od 3 minute kako ponavlja sve ono sto mi zahtjevamo ustvari, a niko ne mrdne s mjesta da nesto uradi. Nema niko interesa, strategije i klub nema strukturu, da bi to sve imao trebaju da rade u klubu ljudi koji vole nogomet i vole Jedinstvo, a malo manje vole pare, takvog neces naci u gradu vjerovatno.
Davno sam pisao ovdje, u klubu moraju doci ljudi Koji zive Nogomet! Ljudi koji nece „sa Visine“ gledat prvo na okolna mjesta oko Bihaca pa dalje na cijeli kanton. Da bi stvorio klimu koja odgovara …
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
-
- Kontakt:
Mozemo mi pricati sta i kako, ali to ne pije vode
Svjesni smo svi kakvi su ljudi u klubu zadnjih 20 30 godina i to je to.
Gradonacelnik se ne zeli zamjerati sa takvim ljudima, prvo jer sjedi sa njima svima, a i vjerujem da je svaki gradonacelnik do sad imao veliku korist od kluba.
U nas nista ne moze funkcionisati, ni klub, ni grad ni drzava.
Svi smo se rasuli, nazalost
Volio bih opet nekad na stadionu zapjevati, ali na jednoj jakoj utakmici, da smo svi zajedno , ja sam rodjen pored Une
Gradonacelnik se ne zeli zamjerati sa takvim ljudima, prvo jer sjedi sa njima svima, a i vjerujem da je svaki gradonacelnik do sad imao veliku korist od kluba.
Volio bih opet nekad na stadionu zapjevati, ali na jednoj jakoj utakmici, da smo svi zajedno , ja sam rodjen pored Une
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
nazalost si upravu, ja licno sam uporan ko mazga i x me puta to u zivotu syebalo, ali iskustvo mi govori da je dosta, obecao sam sebi cvrsto da se vise necu zanimati svojim klubom, jednostavno naucis u zivotu da borba protiv vjetrenjaca ne moze imati pozitivan ishod.nebeskasila je napisao/la: ↑03 avg 2023, 00:28Mozemo mi pricati sta i kako, ali to ne pije vode
ja bi halalio sve i fening sto su pronevjerili samo kad bi potpisali ostavke i dali navijacima klub, gradonacelnik nam ja qarina kao i prethodnik mu unistili su sport satrali ga do temelja najvise postavljanjem ovi spodopa na vazna mjesta.
da ga imalo to interesuje slali bi dopise kako ljudima iz sporta tako i privatnicima kao pisma molbe da se preuzme klub, ja vjerujem da bi bar negdje proslo, sto kazes unisten nam je klub, a nazalost i grad i kanton koji je po svemu sudeci bio bitan samo od 92-95te
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Dosao i Dejan Zaric iz Goska, posudba.
-
- Kontakt:
Amer Mehic iz celika potpisao za jedinstvo. Igrao za tosk i sim bau,strasan igrac. Odigrao u prvoj ligi federacije hrpu utakmica. Bice ovo fina ekipa na kraju. Ocekuje se jos provjereni igraca do pocetka. Sa ovim trenerom koji svaku utakmicu ide pobjedu bez obzira na protivnika bice to dobro aBd...
.....Sidje li sunce na luke dole....
.............biscani zive............
Nkj❤🤍
.............biscani zive............
Nkj❤🤍
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.