FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
54
20%
2. Borbu za Evropu
123
46%
3. Sredinu tabele
49
18%
4. Borbu za opstanak
43
16%

Ukupno glasova: 269

Pablo11
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Pablo11 » 01 avg 2023, 22:29

Kamaga11 je napisao/la:
01 avg 2023, 22:24
Hulahopka je napisao/la:
01 avg 2023, 22:16
Kad vam je babo pisao da je grupa u parama, i da je uprava najgora od svih ikad oni nikad neće tjerati takve jer imaju koristi od toga. Dobili su malonogometni klub, imaju shop. Shop kluba prazan da bi se prodao u drugom. I ljude boli tuki,uzimaju karte, uzimaji pare a vi možete samo mlatiti po forumima. Babo je to davno pisao..
Ja vjerujem da si ti u sustini dobar momak. Vjerovatno poslije posla nekog dodjes navecer napises neku tesku kontrasku pricu i cekas da se ljudi upale a ti vristis od smijeha
Kakvog bolan posla ima 15 godina objavili ga bili prije mjesec.
Fk Željezničar.

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 01 avg 2023, 22:32

Pablo11 je napisao/la:
01 avg 2023, 22:29
Kamaga11 je napisao/la:
Hulahopka je napisao/la:
Kad vam je babo pisao da je grupa u parama, i da je uprava najgora od svih ikad oni nikad neće tjerati takve jer imaju koristi od toga. Dobili su malonogometni klub, imaju shop. Shop kluba prazan da bi se prodao u drugom. I ljude boli tuki,uzimaju karte, uzimaji pare a vi možete samo mlatiti po forumima. Babo je to davno pisao..
Ja vjerujem da si ti u sustini dobar momak. Vjerovatno poslije posla nekog dodjes navecer napises neku tesku kontrasku pricu i cekas da se ljudi upale a ti vristis od smijeha
A dobro ako ima 15 onda je na raspustu. Samo sto sam ja u njegovim godinama na raspustu ako nije bilo zeljinih utakmica ganjao curice,a ne pisao gluposti po forumu. Sta ces na kraju ima nas svakakvih :rol: :rol:
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 01 avg 2023, 22:35

Pablo11 je napisao/la:
Kamaga11 je napisao/la:
Hulahopka je napisao/la:
Imaš iq 23 plafon, al nisu još objavili

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 01 avg 2023, 22:36

Pablo11 je napisao/la:
Kamaga11 je napisao/la:
Hulahopka je napisao/la:
Kakvih 15 godina, klasicni dusmanluk koji se tolerise i podrzava.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 01 avg 2023, 22:42

Dahoce se skupit organizovat i namarat ovog majmuna. Picka mu materina nista pozitivno nikad nije napisao.
**** ti bordo prijatelji majku, debilu klosarski.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 01 avg 2023, 22:45

Hulahopka je napisao/la:
Đe Alijaga, jel to ban popusio?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

amkok
Kontakt:

Post Postao/la amkok » 01 avg 2023, 23:09

Hajde da se organizujemo i ignorišemo komentare koji nemaju veze sa relanim stanjem...?
Ukoliko se reaguje na tu vratu komentara, onda ovaj forum nema svrhu, a imamo milion stvari o kojim možemo diskutivati.

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 01 avg 2023, 23:31

Ja stvarno ne znam kako vi ovog lika ne znate ignorosati....

Ignorisite ljudi dragi
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

lolipop
Kontakt:

Post Postao/la lolipop » 01 avg 2023, 23:42

Pririsak je napisao/la:
01 avg 2023, 20:02
ALI KLUB TREBA PRODAVATI KARTE. OK MI JE DA SE REZERVISU KARTE ZA GRUPU ALI KLUB JE TAJ KOJI TREBA OBJAVITI PRODAJU PREOSTALIH ULAZNICA.

Ovdje se ne prica o tome ko bi isao i ko ne bi nego o tome sta je normalno. Mogu i ja kupiti kartu od kluba a mogu i od tapkarosa, jel shvata iko razlilu zasto je bitno da klub objavi pa.makar niko ne kupio od tih ulaznica sto su ostale poslije rezervacije za grupu
Jadu jadni i ti i ovaj drugi sto peglate narod, ulaz je besplatan gore, da si htio otici otisao bi i ti i bilo ko drugi. Ali ne cudi me od ovog foruma, svakako ljudi po zadatku pljuju mjesecima i godinama sve u i oko kluba.

1921ljoze
Kontakt:

Post Postao/la 1921ljoze » 02 avg 2023, 00:00

Hulahopka je napisao/la:
Nakon ovoga sve i jedan ISKRENI ZELJOVAC MU TREBA IGNORISATI POSTOVE I TO JE TO,ovp je bruka i sramota da neko nesto ovako napise za ovu upravu i ove momke iz grupe koji su zadnjih godina dali sve sto imaju za klub....
IGNORISITE GA MOLIM VAS

Viking1921
Kontakt:

Post Postao/la Viking1921 » 02 avg 2023, 00:06

Da li ga moze administracija konacno trajno banovati.

Pririsak
Kontakt:

Post Postao/la Pririsak » 02 avg 2023, 00:08

lolipop je napisao/la:
01 avg 2023, 23:42
Pririsak je napisao/la:
ALI KLUB TREBA PRODAVATI KARTE. OK MI JE DA SE REZERVISU KARTE ZA GRUPU ALI KLUB JE TAJ KOJI TREBA OBJAVITI PRODAJU PREOSTALIH ULAZNICA.

Ovdje se ne prica o tome ko bi isao i ko ne bi nego o tome sta je normalno. Mogu i ja kupiti kartu od kluba a mogu i od tapkarosa, jel shvata iko razlilu zasto je bitno da klub objavi pa.makar niko ne kupio od tih ulaznica sto su ostale poslije rezervacije za grupu
Jadu jadni i ti i ovaj drugi sto peglate narod, ulaz je besplatan gore, da si htio otici otisao bi i ti i bilo ko drugi. Ali ne cudi me od ovog foruma, svakako ljudi po zadatku pljuju mjesecima i godinama sve u i oko kluba.
A sta ja pljujem? Ljudi vi ste operisani od realnosti. Jesmo najjaca grupa u drzavi i to daleko al to za sobom nosi i kako i zbog cega pitanja sto je i realno u nasem drustvu al eto ovdje se neki prave da to ne vide.

Ja nemam problem sa tim jer meni niko na silu pare ne uzima iz dzepa ali stojim iza toga da klub mora zvanicno objavljivati stvari i za gostujuce europske utakmice. Kao sto se moglo uvesti i online kupovina karata ili bar iznijeti 3 4 one kucice pa prodavati karte clanovima a ne onaj cirkus. I na sve te kontruktivne kritike iz kojih bi pametan covjek zakljucio ok, mozemo bolje od ovog, dodje neko i kaze ti pljujes klub hahaha.

Takvim mentalitetom ce se i ostati tu gdje jesmo, vazsa nam malo fali za taj neki iskorak a to su upravo ove sitnice na kojima pokzujes da si pravi i profesionalni klub.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 02 avg 2023, 00:13

Pririsak je napisao/la:
02 avg 2023, 00:08
lolipop je napisao/la:
01 avg 2023, 23:42
Pririsak je napisao/la:

Jesmo najjaca grupa u drzavi i to daleko.

Takvim mentalitetom ce se i ostati tu gdje jesmo.
😍
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 02 avg 2023, 01:03

Ja bi prije Beču stavio u prvih 11 ako nema niko drugi nego Rustemovića. Čovjek je ubjedljivo najgori bio u obadvije utakmice protiv Dinama.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 02 avg 2023, 06:58

Sad si to izjavio i nemoj vise molim te.Beca se boji sam sebe,lopte i lošeg vremena.Koji crni Beca.Maštat je fino ali taj se promjenit nece.

DUVNO1921
Kontakt:

Post Postao/la DUVNO1921 » 02 avg 2023, 08:12

bojamora je napisao/la:
02 avg 2023, 01:03
Ja bi prije Beču stavio u prvih 11 ako nema niko drugi nego Rustemovića. Čovjek je ubjedljivo najgori bio u obadvije utakmice protiv Dinama.
Meni Beca nije jasan uopste… znaci drug je profesionalni fudbaler, igras u Zelji na Grbavici pred sjajnim
Navijacima, mlad si, mozes se fino prodat, egzistenciju rijesit…. jok on nazaduje iz sezone u sezonu… kako je to moguce vjeruj mi pitam se svako malo…
3 zadnje utakmice nije igrao tako da cisto sumnjam da je on uopste u nekoj kombinaciji
FK Zeljezničar Sarajevo 1921
AUT

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 02 avg 2023, 08:47

1921ljoze je napisao/la:
02 avg 2023, 00:00
Hulahopka je napisao/la:
Nakon ovoga sve i jedan ISKRENI ZELJOVAC MU TREBA IGNORISATI POSTOVE I TO JE TO,ovp je bruka i sramota da neko nesto ovako napise za ovu upravu i ove momke iz grupe koji su zadnjih godina dali sve sto imaju za klub....
IGNORISITE GA MOLIM VAS
Ti prvo ne ideš na utakmice dijete drago. Ti si simpatizer iz BIH i to je lijepo da imamo navijace u cijeloj BIH. Al nemoj puno da se pravis pametan kad nemaš pojma o stanju bilo kakvom osim sto pročitaš na forumu od nekog xy forumasa i izaberes sebi šta ti se svidja, ti mislis da je to istina. Mali, to je isto da ja pričam o klubu iz Zenice, zenicanu koji ide svaku utakmicu. Ne znam kako da ti dočaram da si dosadan i smaras. I skinite mi se s grbače vi iz dijaspore i drugih gradova a ovdje vas je 70%.

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 02 avg 2023, 08:52

DUVNO1921 je napisao/la:
02 avg 2023, 08:12
bojamora je napisao/la:
02 avg 2023, 01:03
Meni Beca nije jasan uopste… znaci drug je profesionalni fudbaler, igras u Zelji na Grbavici pred sjajnim
Navijacima, mlad si, mozes se fino prodat, egzistenciju rijesit…. jok on nazaduje iz sezone u sezonu… kako je to moguce vjeruj mi pitam se svako malo…
3 zadnje utakmice nije igrao tako da cisto sumnjam da je on uopste u nekoj kombinaciji
Malac je trazio papire da ide i dobio je dozvolu,medjutim nije da jr neka potraznja za njim
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

Blueforce21
Kontakt:

Post Postao/la Blueforce21 » 02 avg 2023, 09:52

E jest ovaj forum šega, hoćeš da pročitaš nešto konstruktivno, na svakoj temi dočeka te 5 stranica prepucavanja ko je ko i čiji je šiljak veći po nekom osnovu. Najjači ste vi što po cijeli dan pišete i **** mater jedni drugima, ovi lažnjaci posebno. Jeste najjači mislite da imate neki uticaj. Ima ljudi vidi se da su Željovci, ostali mijenjaju zastave kako puhne. A ja sve imam osjećaj da ćemo proći u četvrtak :pray:, pa da se veselimo. Sp

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 02 avg 2023, 10:04

Blueforce21 je napisao/la:
02 avg 2023, 09:52
E jest ovaj forum šega, hoćeš da pročitaš nešto konstruktivno, na svakoj temi dočeka te 5 stranica prepucavanja ko je ko i čiji je šiljak veći po nekom osnovu. Najjači ste vi što po cijeli dan pišete i **** mater jedni drugima, ovi lažnjaci posebno. Jeste najjači mislite da imate neki uticaj. Ima ljudi vidi se da su Željovci, ostali mijenjaju zastave kako puhne. A ja sve imam osjećaj da ćemo proći u četvrtak :pray:, pa da se veselimo. Sp
Moramo proći, inače će mi propasti karte za stambol
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, Stanceski, voltron30 i 29 gostiju.