AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

robovi88
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la robovi88 » 07 mar 2011, 17:56

juventus 0244 je napisao/la:
eurofighter typhoon je napisao/la:
i malo budi realan-ljudi dobro igraju al mogu da budu tek 3 il 4 stoperski tandem u evropi

subotic-humels
piqe-puyol
vidic-ferdinand
T.silva-Nesta
Čuj ovo subotic i humels najjači stoperski par u evropi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ( budi i ti malo realan ;) )
da a donedavno su to bili Compper i Simunic, Madlung i Barzagli, Noveski i Svensson, Demichelis i Buyten ... :mrgreen: :lol:
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 07 mar 2011, 18:12

robovi88 je napisao/la:
eurofighter typhoon je napisao/la:dobro to, al fali vam jedan vrhunski bek.
Bayen-Lahm
Inter-Maicon
Barca-Alves
Milan-????
Jooj eto ti nas uci sta nama fali a sta ne fali, navijam za ovaj klub 20 godina i ti meni ovdje poso pametovat ko nam fali, pricas nesto za odbranu a neznas da je ta odbrana primila najmanje golova u Seriji A
u Seriji A-a vecc sam rekao da to nije ni slicno LP a to vem je i totenham dokazao---pazi-totenham
i da su T.Silva i Nesta najbolji stoperski tandem na svijetu !
i malo budi realan-ljudi dobro igraju al mogu da budu tek 3 il 4 stoperski tandem u evropi

subotic-humels
piqe-puyol
vidic-ferdinand
T.silva-Nesta
ajde da si stavio Vidica i Ferdnanda nego ove tuljane i z Borusije ili 2 klepana iz Barce hahahahah bas si me nasmijao, djete moje pojma ti nemas od fudbala

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 07 mar 2011, 18:32

juventus 0244 je napisao/la:

subotic-humels
piqe-puyol
vidic-ferdinand
T.silva-Nesta
Čuj ovo subotic i humels najjači stoperski par u evropi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ( budi i ti malo realan ;) )
izvini ako si me pogresno protumacio al nisam htio da napisem da su subotic-humels najbolji....
htio sam rec da su ova tri tandema(bez obzira na redoslijed) ipak bolji od neste-t.silve
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"

dr.feelgood
Kontakt:

Post Postao/la dr.feelgood » 07 mar 2011, 19:41

Subotic-Humels ove sezone dobro odigrali i odmah su najbolji sotperski tandem na svijetu, smijesno
ali jos je smjesnije ovo Piqe-Puyol, sa Barcinim veznim redom bih i ja bio vrhunski stoper.

Silva je trenutno jedan od najjjacih stopera u Evropi a Nesta institucija i odlicno se slazu na terenu,
sta bi tek radili da imamo malo jace bekove

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 07 mar 2011, 19:42

dr.feelgood je napisao/la:Subotic-Humels ove sezone dobro odigrali i odmah su najbolji sotperski tandem na svijetu, smijesno
ali jos je smjesnije ovo Piqe-Puyol, sa Barcinim veznim redom bih i ja bio vrhunski stoper.

Silva je trenutno jedan od najjjacih stopera u Evropi a Nesta institucija i odlicno se slazu na terenu,
Kolko si gledo utakmica barce 2 ili 3 ?
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

dr.feelgood
Kontakt:

Post Postao/la dr.feelgood » 07 mar 2011, 19:49

DAVID VILLA 7' je napisao/la:
dr.feelgood je napisao/la:Subotic-Humels ove sezone dobro odigrali i odmah su najbolji sotperski tandem na svijetu, smijesno

Kolko si gledo utakmica barce 2 ili 3 ?
Postujem Barcu maksimalno, ali ekipe koje igraju protiv njih imaju u toku utakmice 2-3 postena napada,
i normalno je da nece primiti puno golova. Kad su Xavi i Iniesta zadnji put izgubili loptu na sredini terena
pa da je sjevnula neka kontra i da su se tu stoperi iskazali...
Piqe u Man U. nije mogao prici prvom timu, a Puyol je cesto znao da pravi kikseve u odbrani...
u bilo kojem drugom klubu oni bi bili prosjecni ili u najboljem slucaju samo "dobri igraci" i nista vise.

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 07 mar 2011, 20:12

@robovi
De mi reci sto stalno potenciras cetvrtak,sta je to u cetvrtak? :roll:

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 07 mar 2011, 20:21

scudetto je napisao/la:@robovi
De mi reci sto stalno potenciras cetvrtak,sta je to u cetvrtak? :roll:
Hahhahahahah ja mene, ma trebam u cetvrtak vadit ljekarski za poso pa me prpa' :P
A Utakmica u srijedu pa sve mijesam :roll:

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 07 mar 2011, 20:45

Joj ,cujte typhona . ... sto se lik bruka ,subotic ,pa sramota ako im bayern ne moze uvalit dva gola ,oni onda dobar :D stoperski par ,joj bruko moja ..... bayern ne moze uvalit Hanoveru da uvali njima ,naravno nisu oni losi ,u odnosu na bundes ligu imaju dobre stopere ,al halo lille ima bolje stopere realno ,a ovo da milan ima najbolji stoperski par ,pa tu i tamo ,imaju sjajne igrace ..al on je zaboravio spomenuti chelsea (terry i ivanovic ) ,inter(lucio ,samuel ),real (pepe,carvalho ) ,liverpool (carragher,skrtel )..pa cak i juventus :D (chileini ,bonuchi ),,znaci sve su ovo stoperski parovi koji su daleko bolji od subotic i humelsa ,a koji milanu mogu konkurisat a neki su mozda i bolji od milanovi ,kao man.utd .. barcin ..takoder ..itd..da ne bi otvarali novu raspravu ,to je otprilke to ... ;)
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 07 mar 2011, 20:51

Puyol je srcan igrac i nista vise napravio je u kraije xy gresaka, ali ja ga volim jer gine za svaku loptu nesto slicno ko Gattuso nema izgubljne lopte...a ove Subotice i Humelse necu ni komentarisati jer nisu vrijedi ;)

patinho7
Kontakt:

Post Postao/la patinho7 » 07 mar 2011, 20:59

eurofighter typhoon ------ Po svemu sudeći ti navijas za neki Njemački klub :twisted: :evil: :twisted: :evil:
Jer ako su Hummels i Subotic najbolji tandem u evropi onda ... :)
onda ... :P
Nemam šta više reći :roll:
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 07 mar 2011, 21:20

Hajde dosta vise i fightera i stopera,nego sve se vise spominje da ce Merkel igrati od pocetka u srijedu

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 07 mar 2011, 21:25

scudetto je napisao/la:Hajde dosta vise i fightera i stopera,nego sve se vise spominje da ce Merkel igrati od pocetka u srijedu
-------------------------------------Abbiati---------------------------------------
--------Abate------------Nesta----------------Yepes-------------Jankulovski--
-------------------------------------------------------------------------------------
--------------------Merkel-------T.Silva-------Flamini-------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------Robinho----------------------------------------
-----------------------Ibrahimovic------Pato------------------------------------

8-) :roll:
Zadnja izmjena: robovi88, dana/u 07 mar 2011, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 07 mar 2011, 21:27

Sto Yepes ispred Silve :roll:

dr.feelgood
Kontakt:

Post Postao/la dr.feelgood » 07 mar 2011, 21:58

robovi88 je napisao/la:
scudetto je napisao/la:Hajde dosta vise i fightera i stopera,nego sve se vise spominje da ce Merkel igrati od pocetka u srijedu
-------------------------------------Abbiati---------------------------------------
-----------------------------------Robinho----------------------------------------
-----------------------Ibrahimovic------Pato------------------------------------

Ja bih radije Sedorfa u sredinu a Silvu vratio na stopera,
Nesta-Yepes prespori a staticnost Sedorfa bi mogli nadomjestiti Merkel i Flamini.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 07 mar 2011, 22:01

robovi88 je napisao/la:

Cek', je l' vi to nameravate da jurite rezultat sa tri zadnja vezna od kojih je jedan stoper po vokaciji? :lol: Legendarno.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 07 mar 2011, 22:36

nije merkel zadnji vezni, dečko je mlad pa me ne čudi da neznaš, poprilično šansi je dobijao ove sezone i za svoje godine je više nego dobar, trči trudi se, zna s loptom, doduše imao je i grešaka al ništa neobično za njegove godine, a ovo je dosta ofanzivnija formacija od one protiv juventusa i napolija nedavno, a ja svakako očekujem ispadanje tako da bi volio i da je starsera ubacio kad već nema boatenga
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 07 mar 2011, 22:41

-Ne dajem nam neke velike sanse protiv rastrcanog Tottenhema.. A i igracki kadar sto se tice LP je tanak, ne bi me cudilo da i Tassoti u srijedu zaigra
-RIVALDO-

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 07 mar 2011, 23:26

[youtube][/youtube]
drago mi je zbog ovog čovjeka vidi se da je sretan, čovjek osim fudbala voli i uživati u životu, samba fazoni, a za jednog brazilca nema boljeg mjesta od ria.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 08 mar 2011, 05:53

warden je napisao/la:Joj ,cujte typhona . ... sto se lik bruka ,subotic ,pa sramota ako im bayern ne moze uvalit dva gola ,oni onda dobar :D stoperski par ,joj bruko moja ..... bayern ne moze uvalit Hanoveru da uvali njima ,naravno nisu oni losi ,u odnosu na bundes ligu imaju dobre stopere ,al halo lille ima bolje stopere realno ,a ovo da milan ima najbolji stoperski par ,pa tu i tamo ,imaju sjajne igrace ..al on je zaboravio spomenuti chelsea (terry i ivanovic ) ,inter(lucio ,samuel ),real (pepe,carvalho ) ,liverpool (carragher,skrtel )..pa cak i juventus :D (chileini ,bonuchi ),,znaci sve su ovo stoperski parovi koji su daleko bolji od subotic i humelsa ,a koji milanu mogu konkurisat a neki su mozda i bolji od milanovi ,kao man.utd .. barcin ..takoder ..itd..da ne bi otvarali novu raspravu ,to je otprilke to ... ;)
pa ljudi ne govorim vam da su humels-subotic najbolji(redoslijed na spisku nije 1,2,3 nego samo tri stoperska tandema koja ja trenutno smatram najbolje(tj.bolje od milanovih) u evropi(pogledajte efikasnost)Interovi stoperi su konkurentni ali ovi sto sam ja nabrojao su ove sezone najbolji..Kakav juve,liverpool sta bolan pricas ti wardene :mrgreen:
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.