FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Beduin
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Beduin » 01 avg 2023, 08:50

baboedindzeko09 je napisao/la:
01 avg 2023, 04:21
Toliko ponuda, raspitivanja i završenih transfera iz Turske, Francuske i sl., a na kraju i Kurta i Kape ostadoše. Ima li gdje Kapetovog oca/amidže/dajdže da nas opet napadne na forumu?
Ja ga ne bih zvao pelet da mi unosi jer znam da bi pola vreca izderao i rasuo pelet po podu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 01 avg 2023, 16:51

kako se pojavi nova skupština nestadose ljudi sa foruma. pozicije izborene. Pobjednici sute a poraženi cekaju novu priliku da zapocnu forumsku kampanju navodne borbe za Slobodu a u pozadini promocije vlastitih interesa.
Nije to ništa sto mi vec ne vidjamo na svakom koraku u BIH.
I zato karta se kupila i cekamo prvo kolo, pivo i kospe.
Pripreme za novu runda psovanja majki, djece i ko zna cega su krenule.
& $ ?

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 01 avg 2023, 19:57

Ne mozes se rijesiti zdene jurica ko god bio u upravi, koji đeriz.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 01 avg 2023, 20:15

Otkako smo ispali iz lige pa sve do momenta biranja Senada za predsjednika, Sloboda je dozivila jedan od najburnijih perioda zadnjih godina...
Nakon 2012 ovo je bio najburniji period za klub..
Da smo zadovoljni izborom predsjednika i nismo bas.
Ja licno uvijek sam bi stava da Husic moze ali oprezno, ne treba mu previse vjerovat , pokazao je da zna i da moze ostvarit rezultate , ali zbog svih desavanja moje potpuno povjerenje nije imao..
Eto to s njim je propalo, dosli su novi ljudi, vidjet cemo sta ce bit i da li ce naucit iz prethodnih gresaka, njima jos manje vjerujem.
Nacin na koji je izabrana skupstina je supacki jer je sve bilo iza paravana, ali ima u toj skupstini par imena koja stvarno su korektna i da su bar prije bili tu, a nazalost opet ima i nekih uhljeba.
Sad nam je ovakva situacija, igraci kakvi takvi su tu, rukovodstvo je tu, pratit cemo sve kako sta
Vidjet dokle ce nas ovo sve odvest , ali mislim da bismo trebali ici na utakmice i podrzavati igrace , pogotovo ako budu imali dobre rezultate..Ne smijemo dozvoliti sebi da neki Gornji Rahic ima vecu posjetu od nas jer eto mi smo ljuti ..
Ionako zadnjih godina sve manje je ljudima na utakmicama, kako kod nas tako i kod drugih klubova...

Sloboda je bila prije nas i bit ce i poslije svih nas aktuelnih forumasa, navijaca, simpatizera, i ostat ce narednim generacijama ...
Neki dan u parku sjedim i cujem nekog djecaka kaze " tata hocemo li ici na utakmice iako je druga liga " , covjek odgovara " hocemo jasta sine"
Tako da ako nista ne mozemo trenutno, mozemo barem bodriti svoj tim.
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 01 avg 2023, 20:34

mk1008 je napisao/la:
01 avg 2023, 20:15
Otkako smo ispali iz lige pa sve do momenta biranja Senada za predsjednika, Sloboda je dozivila jedan od najburnijih perioda zadnjih godina...
Nakon 2012 ovo je bio najburniji period za klub..
Da smo zadovoljni izborom predsjednika i nismo bas.
Ja licno uvijek sam bi stava da Husic moze ali oprezno, ne treba mu previse vjerovat , pokazao je da zna i da moze ostvarit rezultate , ali zbog svih desavanja moje potpuno povjerenje nije imao..
Eto to s njim je propalo, dosli su novi ljudi, vidjet cemo sta ce bit i da li ce naucit iz prethodnih gresaka, njima jos manje vjerujem.
Nacin na koji je izabrana skupstina je supacki jer je sve bilo iza paravana, ali ima u toj skupstini par imena koja stvarno su korektna i da su bar prije bili tu, a nazalost opet ima i nekih uhljeba.
Sad nam je ovakva situacija, igraci kakvi takvi su tu, rukovodstvo je tu, pratit cemo sve kako sta
Vidjet dokle ce nas ovo sve odvest , ali mislim da bismo trebali ici na utakmice i podrzavati igrace , pogotovo ako budu imali dobre rezultate..Ne smijemo dozvoliti sebi da neki Gornji Rahic ima vecu posjetu od nas jer eto mi smo ljuti ..
Ionako zadnjih godina sve manje je ljudima na utakmicama, kako kod nas tako i kod drugih klubova...

Sloboda je bila prije nas i bit ce i poslije svih nas aktuelnih forumasa, navijaca, simpatizera, i ostat ce narednim generacijama ...
Neki dan u parku sjedim i cujem nekog djecaka kaze " tata hocemo li ici na utakmice iako je druga liga " , covjek odgovara " hocemo jasta sine"
Tako da ako nista ne mozemo trenutno, mozemo barem bodriti svoj tim.
Ma opet cemo imati uz Celik najvecu posjetu u ligi. Al da je sve ovo hinjski odradjeno, jasta je :puke:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 avg 2023, 21:11

Meni je win win i kad izgube i kad pobjede. Drago mi je i jedno i drugo.
Ovo stanje infuzije oni najvise vole, da je klub uvijek polu-ugasen. Ovo je trosenje gradskih para i nadam se da ce neko jednog dana ako se drzava uredi biti osudjen za ovo.

U 10 godina su bacili u Slobodu 15 miliona, a jedini Azmir izborio Evropu i bio konkurentan, sa svojim parama.

montolivo18
Kontakt:

Post Postao/la montolivo18 » 01 avg 2023, 22:29

Sarajevo nudi 60.00KM za Kapetanovića. :rol:

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 01 avg 2023, 22:33

montolivo18 je napisao/la:
01 avg 2023, 22:29
Nemaju zaštićenog godišta pouzdanog, a nemaju ni lijevog beka dobrog.

hulehule
Kontakt:

Post Postao/la hulehule » 01 avg 2023, 22:34

Dat im 70.000 i nek ga vode i platu preuzet ako budu zatezali

montolivo18
Kontakt:

Post Postao/la montolivo18 » 01 avg 2023, 22:37

ASD je napisao/la:
01 avg 2023, 22:33
Imaju oni Radovića i Tomaševića po lijevom boku.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 01 avg 2023, 22:45

01 avg 2023, 22:37
ASD je napisao/la:
01 avg 2023, 22:33
Imaju oni Radovića i Tomaševića po lijevom boku.
Tomašević se neće naigrati. Imaju i Durakovića, ali se nije pokazao ni prosječnim.
Ta im je pozicija najslabija i vjerovatno im zbog toga treba zaštićeno godište tu.
Iako, ruku na srce, Kape nije za tog nivoa. On jeste igrača za ove Slobode, gdje je odlično rješenje.

Sjenjak075Sloboda
Kontakt:

Post Postao/la Sjenjak075Sloboda » 01 avg 2023, 23:00

Sve znalci naši i pljuvotori od Kapetanovica i Mehmedovica dugo nije bilo boljih talenata u generaciji 2002/2003..a treneru vrlom koji još i ne znamo jel trener je igrač broj 1 .:: bježi kape od ove truleži sto sky reče kad ljubiš loptu sve je nama jasno koliko si srcem igrao za svetinju i hvala ti
Bježi dijete i ti iz ove sredine nek te sreća prati .
Prepoznali su drugi sto mi nismo .

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 01 avg 2023, 23:09

A Sarajevo je onace prepoznatljivo po tome da prepoznaje najlvalitetnije mladice i pravi od njih igracine.

Ja cu prije od ove macke ispred zgrade napraviti tigricu, nego Sarajevo vrsnog beka od Kapeta.

075 ❤

Sjenjak075Sloboda
Kontakt:

Post Postao/la Sjenjak075Sloboda » 01 avg 2023, 23:16

A ti si beduinu si karcinom ovog foruma i pametolog neviđeni
haman ti fali malo proteina vise i zbog tebe mi forum omrzao
Frajeru tebi niko ne valja stara uprava nova uprava navijači igrači forumasi malo ti uzmi kakve terapije ..pa napravi od sebe nešto
Sretno novoj Upravi da pokaže sto su tu napravite sve i vratite svetinju gdje pripada .. a ZAPAD JE UZ VAS UVIJEK

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 01 avg 2023, 23:16

klma1 je napisao/la:
01 avg 2023, 16:51
kako se pojavi nova skupština nestadose ljudi sa foruma. pozicije izborene. Pobjednici sute a poraženi cekaju novu priliku da zapocnu forumsku kampanju navodne borbe za Slobodu a u pozadini promocije vlastitih interesa.
Ima i nas neutralnih tu jos uvijek, a jedva da pisemo. Razocarani u sve sto se desavalo ili se desava, sta pametno pisati ovdje brate? Da je anksiozni Secer Jr. uspio otjerati i Ninu i zgaditi mu sve oko Slobode, jer mu je toliko vjerovao i branio ga od drugih pa na kraju vidio sa kim je vodio klub i gdje ga doveo?
Ili o tome da je Secer pogurao pripreme iz svog dzepa, samo da Mujkanovic se prihvati uloge predsjednika kluba kontra Azmira?
Ili o pravim razlozima zasto je buljooki jos uvijek tu oko Slobode, Savez, ovo-ono?
A ne d'o Bog da krenemo o clanovima Skupstine, Uprave, o j3benom Struji, miljeniku Sloge Simin Han gdje im je bezdusno pruzao podrsku na tekmi protiv nas i provocirao pa ga eto sad tu!?
Ili o nekim drugim stvarima da pokrenemo temu, a sto dosta momaka ovdje nema pojma i frapiralo bi se? Nije sve za foruma i javnosti, zato je bolje biti sastrane, da ti puca kita i stedis svoje zivce.

075 ❤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 01 avg 2023, 23:21

Sjenjak075Sloboda je napisao/la:
01 avg 2023, 23:16
A ti si beduinu si karcinom ovog foruma i pametolog neviđeni
haman ti fali malo proteina vise i zbog tebe mi forum omrzao
Frajeru tebi niko ne valja stara uprava nova uprava navijači igrači forumasi malo ti uzmi kakve terapije ..pa napravi od sebe nešto
Sretno novoj Upravi da pokaže sto su tu napravite sve i vratite svetinju gdje pripada .. a ZAPAD JE UZ VAS UVIJEK
Iskocio si iz pastete opet.
Umjesto baljezhanja, bolje da si bacio demant po pitanju Kapeta, osim subjektivnih hvalospjevki o djetetu koje je vecinu sezone bilo ocajno na tom beku, gdje su ga protivnici budalom pravili i prolazili kako su htjeli, a veliki broj golova upravo pao po njegovoj strani gdje bi isti zakazao. A o fazi napada tek nema fajde pricati, ko je pratio tekme objektivko i vidio je sta je vidio. Tek pred kraj sezone nesto je odradio, ali sporadicno i nedovoljno za neku visoku prolaznu ocjenu ili da ga se okarakterise kao velik potencijal.

Na njemu je hoce li me/nas demantovati i napredovati kao fudbaler. A do tad mi se zivo j3be sta ti kao njegov clan familije mislis, totalno irelevantna forumska smoracina.

075 ❤

Sjenjak075Sloboda
Kontakt:

Post Postao/la Sjenjak075Sloboda » 01 avg 2023, 23:28

Ma nikad a pun mi qurac i tebe koji sve znaš i koji si ti faktor
tako “upućen “dobro čiji si ti igrač .. ovdje si dosad mnogo laži iznio i netacnih info pa napadao Simona i nema koga nisi
Za koga ti radiš ovdje pa tako si pametan ???
J mi se ko tamo sjedi nek nas vrate gdje pripadamo
A ninjednog igrača neću pljuvati fala im sto su to još uvijek
A Ko otišao sretno mu … malo se ti ugasi ili unesi pozitive kakve
na ove napaćene iskrene navijače

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 01 avg 2023, 23:31

Ovdje unjeti pozitive? Evo odmah 😂😂

Zna se ciji sam igrac, soliram, ponekad mi andjeo s neba daje stoju-dvije pa pisem protiv oponenata, kad kasni uplata onda i njega pljucnem. Kameleon pravi.

Ali bitno da si ti iskocio iz pastete. A sad voz, zaobidji me.

075 ❤

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 01 avg 2023, 23:35

Beduin je napisao/la:
01 avg 2023, 23:16
klma1 je napisao/la:
01 avg 2023, 16:51
Ima i nas neutralnih tu jos uvijek, a jedva da pisemo. Razocarani u sve sto se desavalo ili se desava, sta pametno pisati ovdje brate? Da je anksiozni Secer Jr. uspio otjerati i Ninu i zgaditi mu sve oko Slobode, jer mu je toliko vjerovao i branio ga od drugih pa na kraju vidio sa kim je vodio klub i gdje ga doveo?
Ili o tome da je Secer pogurao pripreme iz svog dzepa, samo da Mujkanovic se prihvati uloge predsjednika kluba kontra Azmira?
Ili o pravim razlozima zasto je buljooki jos uvijek tu oko Slobode, Savez, ovo-ono?
A ne d'o Bog da krenemo o clanovima Skupstine, Uprave, o j3benom Struji, miljeniku Sloge Simin Han gdje im je bezdusno pruzao podrsku na tekmi protiv nas i provocirao pa ga eto sad tu!?
Ili o nekim drugim stvarima da pokrenemo temu, a sto dosta momaka ovdje nema pojma i frapiralo bi se? Nije sve za foruma i javnosti, zato je bolje biti sastrane, da ti puca kita i stedis svoje zivce.
Treba da pises sve pikanterije da se zna. Sto da se šuti i pravimo ludi. Pa veći papci od nas teško da postoje. Opet ćemo se vrtiti u krug
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 01 avg 2023, 23:42

Sjenjak075Sloboda je napisao/la:
01 avg 2023, 23:00
Sve znalci naši i pljuvotori od Kapetanovica i Mehmedovica dugo nije bilo boljih talenata u generaciji 2002/2003..a treneru vrlom koji još i ne znamo jel trener je igrač broj 1 .:: bježi kape od ove truleži sto sky reče kad ljubiš loptu sve je nama jasno koliko si srcem igrao za svetinju i hvala ti
Bježi dijete i ti iz ove sredine nek te sreća prati .
Prepoznali su drugi sto mi nismo .
Naša djeca su zakon , dok se nauče ispadneš iz lige pa onda im ne valja ova sredina treba da bježe glavom bez obzira. Stara priča se ponavlja , samo zauzeti stav da igraju oni koji će gledaoce zabavljati i zadovoljiti a ne oni koje ćemo trpiti da prokinu i odu. Na Tomaševiću smo zaradili vise para nego na pet naših a tudje dijete
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.