Dobro znam ko su, cim u 100 karata je odvojeno za njih onda je besmisleno bilo sta pricati. Fino je napisano koga je zanimalo mogao se raspitati.Pririsak je napisao/la: ↑01 avg 2023, 19:14Ponavljam, ja nisam ovdje da se raspravljam niti je ovo mjesto toj raspravi. A ovo pitanje za momke iz Austrije mi govori da si totalno neupucen u bilo sta i da i ne znas ili se pravis da ne znas ko su momci.Pablo11 je napisao/la: ↑01 avg 2023, 18:53Nebuloze, kako onda momci iz Austrije idu ako mogu samo pojedinci?Pririsak je napisao/la: ↑01 avg 2023, 18:46
Hvala na ispravci, Manijaci. Ustati pa reci za dosta stvari. Ali da se tu radi o talovima i mnogo cemu znamo svi ali nit me zanima nit ja treba o tome da vodim racuna.
Ja pricam o Zeljeznicaru i da smo normalan klub svaki simpatizer bi imao priliku kuputi kartu. Ako i u europi vazi 5% za goste to je 550 karti min na njihovom stadionu. Ja znam da je tesko izvodivo ako bi se svi ti ostali koji nisu u prvoj ekipi nasli u organizovanom prevozu pa te presretne neka navijacka grupa. Sad ne govorimo o huliganizmu i ultra pokretima nego o ljudima koji bi voljeli pogledati mec uzivo. A ti ako hoces ovo shvatiti napad na nekog ili spustanje grupe, to je onda do tebe, svako normalan ko imalo razmislja onda mu je jasno da bi i gostujuce europske utakmice trebale imati transparentnost oko karti, eto taj grupi rezervisan broj karti a ovo ostalo pusti fanovima i mirna Bosna (ne smijem grijesiti u velikim i malim slovima jer ovdje imamo i lingvistu).
Sve me strah ovo izgovoriti ali nesto kako se blizi sve bolji osjecaj imam al haj vidjrt cemo sve, hvala im i za ovo kako god. Nek se potuku pa sta bude
U svakom slucaju dobro je sto cemo imati podrsku Manijaka i nadam se uz tu podrsku nekako izvuci prolaz.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Fk Željezničar.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Steta velika sto je radni dan. Okupio bi se veliki broj zeljovaca iz Krajine i bilo bi to lijepo druzenje, ali gotovo. Ljudi u klubu trebaju poraditi na tome da Zelju priblize jos vise Krajini. Nama nije mrsko redovno putovati, neka ne bude i vama
Pa o tome i govorim da nije transparentno ako ja moram otici i pitati nekog kako da idem. Ne idem za Ukrajinu na front da moram nekim ilegalnim kanalima dolaziti do informacije. I kao sto neko napisa, da se ide u Beograd bilo bi i kao sa Borcem dizanje raje da se ide al hajde pravis se da ne kontas o cemu pricam.Pablo11 je napisao/la: ↑01 avg 2023, 19:19Dobro znam ko su, cim u 100 karata je odvojeno za njih onda je besmisleno bilo sta pricati. Fino je napisano koga je zanimalo mogao se raspitati.Pririsak je napisao/la: ↑01 avg 2023, 19:14Ponavljam, ja nisam ovdje da se raspravljam niti je ovo mjesto toj raspravi. A ovo pitanje za momke iz Austrije mi govori da si totalno neupucen u bilo sta i da i ne znas ili se pravis da ne znas ko su momci.
U svakom slucaju dobro je sto cemo imati podrsku Manijaka i nadam se uz tu podrsku nekako izvuci prolaz.
Nego da se okrenemo Zeljeznicaru, gledajuci ovaj intervju sa Basicem na n1 jasno je da se covjek pribojava da bi mu se mogla skidati glava ako lose krene a jasno je da hoce kad se zavrsu Europa. Mi ako budemo glupi pocet cemo tjerati ljude, a jedina pametna stvar sto mozemo odraditi jeste da im pruzimo podrsku, ponavljam, kad se Sablja mogao trpiti 2 godine, moze i mora i Basic.
@MocMahale, profesore jel sve udure gramaticki?
Poziv da se objavi i jos po tabletu protiv povracanja da vam se obezbijedi.
Ma da se objavilo i reklo treba 2000KM,dosla bi raja rekla evo ih kradu za sebe, preskupo.. Nase suplje price.
Fk Željezničar.
ALI KLUB TREBA PRODAVATI KARTE. OK MI JE DA SE REZERVISU KARTE ZA GRUPU ALI KLUB JE TAJ KOJI TREBA OBJAVITI PRODAJU PREOSTALIH ULAZNICA.
Ovdje se ne prica o tome ko bi isao i ko ne bi nego o tome sta je normalno. Mogu i ja kupiti kartu od kluba a mogu i od tapkarosa, jel shvata iko razlilu zasto je bitno da klub objavi pa.makar niko ne kupio od tih ulaznica sto su ostale poslije rezervacije za grupu
Ovdje se ne prica o tome ko bi isao i ko ne bi nego o tome sta je normalno. Mogu i ja kupiti kartu od kluba a mogu i od tapkarosa, jel shvata iko razlilu zasto je bitno da klub objavi pa.makar niko ne kupio od tih ulaznica sto su ostale poslije rezervacije za grupu
- MocMahale444
@Pritisak opusteno samo mi zapalo za oko to Manijaci malim pocetnim slovom kao da si nafo (namjerno).
Ako nisi halali.
Ako nisi halali.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Nadam se da ovaj put kamerman neće snimati iz cepelina..prošli put durbinom zumirao teren.
Ovaj Zrinjski igra vec 4 utakmicu i Europi bez ideje,bez igre,pate se ko imi sa Mulalicem birvaktile...
Sto nam sad nije Mulalic da ne razmisljam o ovim tekmama po 7 dana

Fk Željezničar.
Nebi mi sa Mulalicem ni dosli do prilike da igramo protiv Minska
Jes vala lijepi Mulalic

MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
Odličan potez kluba da se snime motivacione poruke koje će biti prikazane igračima 
Koliko je moguće da se organizujemo i napunimo barem jug, da navijamo 45 minuta, i da se to pokaže kao motivaciona poruka?
Koliko je moguće da se organizujemo i napunimo barem jug, da navijamo 45 minuta, i da se to pokaže kao motivaciona poruka?
E to bi bio pun pogodak...ono live slika sa Grbavice da im se pokaze u svlacionici prilikom izlaska...top
Kad vam je babo pisao da je grupa u parama, i da je uprava najgora od svih ikad oni nikad neće tjerati takve jer imaju koristi od toga. Dobili su malonogometni klub, imaju shop. Shop kluba prazan da bi se prodao u drugom. I ljude boli tuki,uzimaju karte, uzimaji pare a vi možete samo mlatiti po forumima. Babo je to davno pisao..
Ja vjerujem da si ti u sustini dobar momak. Vjerovatno poslije posla nekog dodjes navecer napises neku tesku kontrasku pricu i cekas da se ljudi upale a ti vristis od smijehaHulahopka je napisao/la: ↑01 avg 2023, 22:16Kad vam je babo pisao da je grupa u parama, i da je uprava najgora od svih ikad oni nikad neće tjerati takve jer imaju koristi od toga. Dobili su malonogometni klub, imaju shop. Shop kluba prazan da bi se prodao u drugom. I ljude boli tuki,uzimaju karte, uzimaji pare a vi možete samo mlatiti po forumima. Babo je to davno pisao..
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.