Ljudi pričaju gluposti a pola ekipe ti povrijeđeno. Nećemo mi vjerovati svojim očima nego forumasima. Oni su se povrijediti zato što su puno trčali. Vidimo kako nam lijepo covjek objasnio da se povrijedio zato što je pravio presing. Svašta naučimo na temi..
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zadnja izmjena: AlijagaPetkim, dana/u 01 avg 2023, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.
Svi trpimo tvoje postove bote kamatarov,ali ti si jedan neotesani,jadni i napaceni tenkre
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Ima li kakvog habera za Amoaha i Jasara?
Glupo je pricati da su nam igraci nespremni. Momci su pretrcali u 3 tekme koliko nekada nase ekipe za cijelu sezonu. Od Krpica i Haracica je samo Tuka vise pretrcao. Amoah, Jasarevic i Galic ludi. I Ovcina kad je usao u drugoj tekmi je svojom trkom pravio belaja Dinamu. Nismo mi kao liga uharnjeni da bi mogli ove terete iznijeti. Nije to samo do Zelje. Ako prodjemo ove sad u cetvrtak pa odigramo dvije sa turcima tek ce te onda vidjeti sta znaci umorna i iscjedjena ekipa. Daj Boze da mi prodjemo. Ali ce ovo sve ostaviti traga na tim i osjetice se kad krenemo premijerligaske utakmcie igrati.
Glupo je pricati da su nam igraci nespremni. Momci su pretrcali u 3 tekme koliko nekada nase ekipe za cijelu sezonu. Od Krpica i Haracica je samo Tuka vise pretrcao. Amoah, Jasarevic i Galic ludi. I Ovcina kad je usao u drugoj tekmi je svojom trkom pravio belaja Dinamu. Nismo mi kao liga uharnjeni da bi mogli ove terete iznijeti. Nije to samo do Zelje. Ako prodjemo ove sad u cetvrtak pa odigramo dvije sa turcima tek ce te onda vidjeti sta znaci umorna i iscjedjena ekipa. Daj Boze da mi prodjemo. Ali ce ovo sve ostaviti traga na tim i osjetice se kad krenemo premijerligaske utakmcie igrati.
-
- Kontakt:
Rece Basic danas bi trebali malo trenirati obojica. Svakako ohrabrujuce, pa cemo vidjeti, ali mislim da su male sanse da obojica odrade 90 minuta.
1921
Movas se potvudti da izgubis pet
TVOJE LICEMJERSTVO NE ZNA ZA GRANICE PO PITANJU KLUBA,JADNO KO JE MODERATOR

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Prije bih rekao sreca po tebe pa sam moderator. Da je ko drugi vjerujem da bi te do sada prijavio adminu za ban s obzirom na uvrede, ali ja necu. Neka te, zanimljivo je pratiti tvoje postove.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Hoces slavit ako ispadnemo? S obzirom da jedva cekas da nesto prigovoris covjeku ko i nase legende
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
A.H.
Kod Neftcija vjerovatno Koffi neće nastupiti,povrijedio se na Grbavici,doveli su danas neko lijevo krilo ne znam da li ima pravo nastupa
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Izbor slobodnih lijevih krila, a uz to da su kvalitetni je očajan i gotovo da ne postoji, tako da i ja mislim da je Mujan ok opcija. Bio je ovo proljeće u drugoj ligi Egipta preko jednog Hajdukovog trenera, teško je naći bilo kakve informacije ali sam vidio da je u jednom meču tamo dao 2 gola. Polusezonu prije toga je bio u Vietnamu, gdje je skupio 2 gola i 6 asistencija u ta 3-4 mjeseca koliko je bio tamo. Mogao je on sigurno igrati u dobrim klubovima u BiH, ali eto bolje su pare po tim egzotičnim destinacijama.Napoleon1921 je napisao/la: ↑01 avg 2023, 14:36Ne znam u kakvoj je formi trenutno, al sjecam se da je bio "talenat"...kako god za nasu ligu i nase finansije mislim da bi bio top pojacanjebraco je napisao/la: ↑01 avg 2023, 14:30Lijevo krilo Tonći Mujan je postao slobodan igrač ovog ljeta.19vendetta87 je napisao/la: ↑01 avg 2023, 13:54Kakve su ponude za krilne igraca na trzistu, a da su bez kluba? Eno Hiros nastupio u zadnjoj utakmici za Osijek, sumnjam da ce ici negdje na posudbu, tako da ga mozemo zaboraviti
Čuo sam prošlo ljeto da ima malo veće zahtjeve oko plate.

Mada vjerovatno ništa manje od Mujana.
Slobodan je, evo na transfermarktu
https://www.transfermarkt.com/tonci-muj ... ler/205937
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Benjamin Tatar?braco je napisao/la: ↑01 avg 2023, 16:21Izbor slobodnih lijevih krila, a uz to da su kvalitetni je očajan i gotovo da ne postoji, tako da i ja mislim da je Mujan ok opcija. Bio je ovo proljeće u drugoj ligi Egipta preko jednog Hajdukovog trenera, teško je naći bilo kakve informacije ali sam vidio da je u jednom meču tamo dao 2 gola. Polusezonu prije toga je bio u Vietnamu, gdje je skupio 2 gola i 6 asistencija u ta 3-4 mjeseca koliko je bio tamo. Mogao je on sigurno igrati u dobrim klubovima u BiH, ali eto bolje su pare po tim egzotičnim destinacijama.Napoleon1921 je napisao/la: ↑01 avg 2023, 14:36Ne znam u kakvoj je formi trenutno, al sjecam se da je bio "talenat"...kako god za nasu ligu i nase finansije mislim da bi bio top pojacanje
Čuo sam prošlo ljeto da ima malo veće zahtjeve oko plate.![]()
Mada vjerovatno ništa manje od Mujana.
Slobodan je, evo na transfermarktu
https://www.transfermarkt.com/tonci-muj ... ler/205937
-
- Kontakt:
Mujan je bio odlican prosle sezone. Predprosle, pardon.
Zadnja izmjena: Hansestadt, dana/u 01 avg 2023, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.
- MocMahale444
@Ljoze slazem se za Hidica on je katastrofa ali sto se tice Nermina Basica to je nase najbolje pojacanje koje smo mogli dobiti.
Kouč je za cenera i naravno da Bekric mora ali mora pronaci pojacanja ili nek ne glumi.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Sta god da bude protiv Nefticija samo nek se bore...a ova atmosfera oko navijaca i igraca mora nekako da se prenesena Pl BiH..e sad kako...pa ne sumnjam u Manijake da ce napraviti neki hajc pred prvu utakmicu al ono bas da nas dode i podrzimo i uz neku parolu mozda...jer ovo sto smo napravili ove godine nismo svjesni...od skoro potonuca da izlaska u Europu i to odigramo tri maestralne utakmice...sa losim koeficijentom sto smo imali...zato polako...moramo i ove sezone imati cilj samo europu iako nimalo ne sumnjam da sa ovim entuzijazmom mozemo i vise...jer nikad se ne zna...jeste da je Zrinjski organizovaniji finansiski ali nisu me bas inpresionirali ove tri utakmice,Sarajevo pogotovo oni ne znaju gdje gone..samo ako ovo prenesemo na PL mi smo prvi favorit iz sjene....
-
- Kontakt:
Mozda bi i bili da se Gigovic i kompanija nista ne pitaju, a pitaju se, tako da od te ljubavi nema nista, borba za Europu je realna pa sta bude taman je ne izborili dok se bore ja zadovoljansegasega1 je napisao/la: ↑01 avg 2023, 16:49Sta god da bude protiv Nefticija samo nek se bore...a ova atmosfera oko navijaca i igraca mora nekako da se prenesena Pl BiH..e sad kako...pa ne sumnjam u Manijake da ce napraviti neki hajc pred prvu utakmicu al ono bas da nas dode i podrzimo i uz neku parolu mozda...jer ovo sto smo napravili ove godine nismo svjesni...od skoro potonuca da izlaska u Europu i to odigramo tri maestralne utakmice...sa losim koeficijentom sto smo imali...zato polako...moramo i ove sezone imati cilj samo europu iako nimalo ne sumnjam da sa ovim entuzijazmom mozemo i vise...jer nikad se ne zna...jeste da je Zrinjski organizovaniji finansiski ali nisu me bas inpresionirali ove tri utakmice,Sarajevo pogotovo oni ne znaju gdje gone..samo ako ovo prenesemo na PL mi smo prvi favorit iz sjene....

-
- Kontakt:
Kakav druze favorit iz sjene, brisi to.
Zrinjski igra lose u Europi, istina, ali dozvace se oni. Proigrace sigurno, pitanje je vremena. Borac sa Vicom i Dodikom iza ledja je itekako medju favoritima, jos ove godine imaju sasvim finu ekipu, a i dobrog trenera. Po meni su oni mozda i prvi favorit. Za pitare si u pravu, Mirvah ostani, ali uprkos svemu imace oni dobrih momenata (ako pogode s jednim od 2-3 trenra koji ce ih voditi ove godine) i uhvatiti Europu. Sad dodaj Velez, vazda nezgodan Siroki... nama je Europa i ove godine cilj. Budimo realni.

1921
Nebitan je, dobar igrac ali nespreman dosao kod njih, a novi nece imati pravo nastupa.
Fk Željezničar.
Gigovic i ekipamogu utjecati na jednu dvije utakmice..i ako je bara bara,da prelome...ako igras i das svoje sanse ne moze ri ni 10 gigovica nista....RatoborniMrmot je napisao/la: ↑01 avg 2023, 16:57Mozda bi i bili da se Gigovic i kompanija nista ne pitaju, a pitaju se, tako da od te ljubavi nema nista, borba za Europu je realna pa sta bude taman je ne izborili dok se bore ja zadovoljansegasega1 je napisao/la: ↑01 avg 2023, 16:49Sta god da bude protiv Nefticija samo nek se bore...a ova atmosfera oko navijaca i igraca mora nekako da se prenesena Pl BiH..e sad kako...pa ne sumnjam u Manijake da ce napraviti neki hajc pred prvu utakmicu al ono bas da nas dode i podrzimo i uz neku parolu mozda...jer ovo sto smo napravili ove godine nismo svjesni...od skoro potonuca da izlaska u Europu i to odigramo tri maestralne utakmice...sa losim koeficijentom sto smo imali...zato polako...moramo i ove sezone imati cilj samo europu iako nimalo ne sumnjam da sa ovim entuzijazmom mozemo i vise...jer nikad se ne zna...jeste da je Zrinjski organizovaniji finansiski ali nisu me bas inpresionirali ove tri utakmice,Sarajevo pogotovo oni ne znaju gdje gone..samo ako ovo prenesemo na PL mi smo prvi favorit iz sjene....![]()
- gegenpressing
- Kontakt:
Kouč je izričito tražio Anela,sad mi pametni a trener budala.MocMahale444 je napisao/la: ↑01 avg 2023, 16:47@Ljoze slazem se za Hidica on je katastrofa ali sto se tice Nermina Basica to je nase najbolje pojacanje koje smo mogli dobiti.
Kouč je za cenera i naravno da Bekric mora ali mora pronaci pojacanja ili nek ne glumi.
Baš gluposti pišete.
Brohra ribo se...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.