FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
54
20%
2. Borbu za Evropu
123
46%
3. Sredinu tabele
49
18%
4. Borbu za opstanak
43
16%

Ukupno glasova: 269

AlijagaPetkim
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AlijagaPetkim » 01 avg 2023, 15:58

irfo je napisao/la:
01 avg 2023, 15:00
Ma pričaju ljudi gluposti, Hidic je jedan od najboljih u državi što se tiče fizičke pripreme. Al izgleda da neki prate ovdje Želju od jučer i ne znaju da je Hidic bio kondicioni kad smo najjači bili početkom prošlog desetljeća.
Ljudi pričaju gluposti a pola ekipe ti povrijeđeno. Nećemo mi vjerovati svojim očima nego forumasima. Oni su se povrijediti zato što su puno trčali. Vidimo kako nam lijepo covjek objasnio da se povrijedio zato što je pravio presing. Svašta naučimo na temi..
Zadnja izmjena: AlijagaPetkim, dana/u 01 avg 2023, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 01 avg 2023, 16:01

LjoZee je napisao/la:
01 avg 2023, 12:03
Ne znam da li postoji trener u ovoj ligi koji se vise 'prepao' nove sezone od ovog naseg. Koliko to potencira u svakoj izjavi sam ce sebi otkaz naslutiti.

Druze, moli Bekrica i Upravu da ti sta kvalitetno dovedu, a ne nas za strpljenje.
Svi trpimo tvoje postove bote kamatarov,ali ti si jedan neotesani,jadni i napaceni tenkre
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

Vandeta
Kontakt:

Post Postao/la Vandeta » 01 avg 2023, 16:03

Ima li kakvog habera za Amoaha i Jasara?

Glupo je pricati da su nam igraci nespremni. Momci su pretrcali u 3 tekme koliko nekada nase ekipe za cijelu sezonu. Od Krpica i Haracica je samo Tuka vise pretrcao. Amoah, Jasarevic i Galic ludi. I Ovcina kad je usao u drugoj tekmi je svojom trkom pravio belaja Dinamu. Nismo mi kao liga uharnjeni da bi mogli ove terete iznijeti. Nije to samo do Zelje. Ako prodjemo ove sad u cetvrtak pa odigramo dvije sa turcima tek ce te onda vidjeti sta znaci umorna i iscjedjena ekipa. Daj Boze da mi prodjemo. Ali ce ovo sve ostaviti traga na tim i osjetice se kad krenemo premijerligaske utakmcie igrati.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 avg 2023, 16:03

GIBRA je napisao/la:
01 avg 2023, 16:01
Svi trpimo tvoje postove bote kamatarov,ali ti si jedan neotesani,jadni i napaceni tenkre
:plac: :plac: :plac:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 01 avg 2023, 16:06

Vandeta je napisao/la:
01 avg 2023, 16:03
Ima li kakvog habera za Amoaha i Jasara?
Rece Basic danas bi trebali malo trenirati obojica. Svakako ohrabrujuce, pa cemo vidjeti, ali mislim da su male sanse da obojica odrade 90 minuta.
1921

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 01 avg 2023, 16:08

LjoZee je napisao/la:
01 avg 2023, 16:03
GIBRA je napisao/la:
01 avg 2023, 16:01
:plac: :plac: :plac:
Movas se potvudti da izgubis pet

TVOJE LICEMJERSTVO NE ZNA ZA GRANICE PO PITANJU KLUBA,JADNO KO JE MODERATOR :plac: :plac:
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 avg 2023, 16:11

GIBRA je napisao/la:
01 avg 2023, 16:08

TVOJE LICEMJERSTVO NE ZNA ZA GRANICE PO PITANJU KLUBA,JADNO KO JE MODERATOR :plac: :plac:
Prije bih rekao sreca po tebe pa sam moderator. Da je ko drugi vjerujem da bi te do sada prijavio adminu za ban s obzirom na uvrede, ali ja necu. Neka te, zanimljivo je pratiti tvoje postove.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 01 avg 2023, 16:13

LjoZee je napisao/la:
01 avg 2023, 16:11
GIBRA je napisao/la:
01 avg 2023, 16:08

Prije bih rekao sreca po tebe pa sam moderator. Da je ko drugi vjerujem da bi te do sada prijavio adminu za ban s obzirom na uvrede, ali ja necu. Neka te, zanimljivo je pratiti tvoje postove.
Hoces slavit ako ispadnemo? S obzirom da jedva cekas da nesto prigovoris covjeku ko i nase legende
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

Zoze19
Kontakt:

Post Postao/la Zoze19 » 01 avg 2023, 16:13

A.H.

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 01 avg 2023, 16:17

Kod Neftcija vjerovatno Koffi neće nastupiti,povrijedio se na Grbavici,doveli su danas neko lijevo krilo ne znam da li ima pravo nastupa
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 01 avg 2023, 16:21

Napoleon1921 je napisao/la:
01 avg 2023, 14:36
braco je napisao/la:
01 avg 2023, 14:30
19vendetta87 je napisao/la:
01 avg 2023, 13:54
Kakve su ponude za krilne igraca na trzistu, a da su bez kluba? Eno Hiros nastupio u zadnjoj utakmici za Osijek, sumnjam da ce ici negdje na posudbu, tako da ga mozemo zaboraviti
Lijevo krilo Tonći Mujan je postao slobodan igrač ovog ljeta.
Ne znam u kakvoj je formi trenutno, al sjecam se da je bio "talenat"...kako god za nasu ligu i nase finansije mislim da bi bio top pojacanje
Izbor slobodnih lijevih krila, a uz to da su kvalitetni je očajan i gotovo da ne postoji, tako da i ja mislim da je Mujan ok opcija. Bio je ovo proljeće u drugoj ligi Egipta preko jednog Hajdukovog trenera, teško je naći bilo kakve informacije ali sam vidio da je u jednom meču tamo dao 2 gola. Polusezonu prije toga je bio u Vietnamu, gdje je skupio 2 gola i 6 asistencija u ta 3-4 mjeseca koliko je bio tamo. Mogao je on sigurno igrati u dobrim klubovima u BiH, ali eto bolje su pare po tim egzotičnim destinacijama.
KapitenK je napisao/la:
01 avg 2023, 14:46

Edi Baša je slobodan :mrgreen: Standardan bio u Kukesiju, dao 4 gola prošle sezone, pretprošle 10.
Čuo sam prošlo ljeto da ima malo veće zahtjeve oko plate. :mrgreen:

Mada vjerovatno ništa manje od Mujana.
Mana je napisao/la:
01 avg 2023, 15:33
Ako je istina za Mujana da je slobodan igrac, mislim da bi nam dosao ko kec na deset, meni je on odlican igrac….Volio bi da nas obraduju nasi momci kao sto su protiv Dinamo Minska a onda sta bude protiv Besiktasa…..
Slobodan je, evo na transfermarktu

https://www.transfermarkt.com/tonci-muj ... ler/205937

drzgemboadislic
Kontakt:

Post Postao/la drzgemboadislic » 01 avg 2023, 16:32

braco je napisao/la:
01 avg 2023, 16:21
Napoleon1921 je napisao/la:
01 avg 2023, 14:36
braco je napisao/la:
01 avg 2023, 14:30

Lijevo krilo Tonći Mujan je postao slobodan igrač ovog ljeta.
Ne znam u kakvoj je formi trenutno, al sjecam se da je bio "talenat"...kako god za nasu ligu i nase finansije mislim da bi bio top pojacanje
Izbor slobodnih lijevih krila, a uz to da su kvalitetni je očajan i gotovo da ne postoji, tako da i ja mislim da je Mujan ok opcija. Bio je ovo proljeće u drugoj ligi Egipta preko jednog Hajdukovog trenera, teško je naći bilo kakve informacije ali sam vidio da je u jednom meču tamo dao 2 gola. Polusezonu prije toga je bio u Vietnamu, gdje je skupio 2 gola i 6 asistencija u ta 3-4 mjeseca koliko je bio tamo. Mogao je on sigurno igrati u dobrim klubovima u BiH, ali eto bolje su pare po tim egzotičnim destinacijama.
KapitenK je napisao/la:
01 avg 2023, 14:46

Edi Baša je slobodan :mrgreen: Standardan bio u Kukesiju, dao 4 gola prošle sezone, pretprošle 10.
Čuo sam prošlo ljeto da ima malo veće zahtjeve oko plate. :mrgreen:

Mada vjerovatno ništa manje od Mujana.
Mana je napisao/la:
01 avg 2023, 15:33
Ako je istina za Mujana da je slobodan igrac, mislim da bi nam dosao ko kec na deset, meni je on odlican igrac….Volio bi da nas obraduju nasi momci kao sto su protiv Dinamo Minska a onda sta bude protiv Besiktasa…..
Slobodan je, evo na transfermarktu

https://www.transfermarkt.com/tonci-muj ... ler/205937
Benjamin Tatar?

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 01 avg 2023, 16:44

Mujan je bio odlican prosle sezone. Predprosle, pardon.
Zadnja izmjena: Hansestadt, dana/u 01 avg 2023, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 01 avg 2023, 16:47

LjoZee je napisao/la:
01 avg 2023, 12:46
bhsport je napisao/la:
01 avg 2023, 12:36
Čovjek je jedan od rijetkih koji govori realno, radi do maksimuma i ne obećava kule i gradove.
Naravno da ce biti tesko jer nema sirinu a igraci ce izgubiti na motivaciji, sa druge strane svi su motivisani protiv nas.
Nermine sretno, rad se uvijek isplati.
Jesmo li mi krivi sto nemamo sirinu? Jesmo li mi dovodili igrace i ublehu Hidica koji je rastimao i ono malo sto imamo? Na pogresnoj adresi trazi i strpljenje i sve. Ovu pricu neka forsira Upravi i Bekricu i onda ok.
@Ljoze slazem se za Hidica on je katastrofa ali sto se tice Nermina Basica to je nase najbolje pojacanje koje smo mogli dobiti.
Kouč je za cenera i naravno da Bekric mora ali mora pronaci pojacanja ili nek ne glumi.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

segasega1
Kontakt:

Post Postao/la segasega1 » 01 avg 2023, 16:49

Sta god da bude protiv Nefticija samo nek se bore...a ova atmosfera oko navijaca i igraca mora nekako da se prenesena Pl BiH..e sad kako...pa ne sumnjam u Manijake da ce napraviti neki hajc pred prvu utakmicu al ono bas da nas dode i podrzimo i uz neku parolu mozda...jer ovo sto smo napravili ove godine nismo svjesni...od skoro potonuca da izlaska u Europu i to odigramo tri maestralne utakmice...sa losim koeficijentom sto smo imali...zato polako...moramo i ove sezone imati cilj samo europu iako nimalo ne sumnjam da sa ovim entuzijazmom mozemo i vise...jer nikad se ne zna...jeste da je Zrinjski organizovaniji finansiski ali nisu me bas inpresionirali ove tri utakmice,Sarajevo pogotovo oni ne znaju gdje gone..samo ako ovo prenesemo na PL mi smo prvi favorit iz sjene....

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 01 avg 2023, 16:57

segasega1 je napisao/la:
01 avg 2023, 16:49
Sta god da bude protiv Nefticija samo nek se bore...a ova atmosfera oko navijaca i igraca mora nekako da se prenesena Pl BiH..e sad kako...pa ne sumnjam u Manijake da ce napraviti neki hajc pred prvu utakmicu al ono bas da nas dode i podrzimo i uz neku parolu mozda...jer ovo sto smo napravili ove godine nismo svjesni...od skoro potonuca da izlaska u Europu i to odigramo tri maestralne utakmice...sa losim koeficijentom sto smo imali...zato polako...moramo i ove sezone imati cilj samo europu iako nimalo ne sumnjam da sa ovim entuzijazmom mozemo i vise...jer nikad se ne zna...jeste da je Zrinjski organizovaniji finansiski ali nisu me bas inpresionirali ove tri utakmice,Sarajevo pogotovo oni ne znaju gdje gone..samo ako ovo prenesemo na PL mi smo prvi favorit iz sjene....
Mozda bi i bili da se Gigovic i kompanija nista ne pitaju, a pitaju se, tako da od te ljubavi nema nista, borba za Europu je realna pa sta bude taman je ne izborili dok se bore ja zadovoljan :opaopa:

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 01 avg 2023, 17:00

Kakav druze favorit iz sjene, brisi to. :mrgreen: Zrinjski igra lose u Europi, istina, ali dozvace se oni. Proigrace sigurno, pitanje je vremena. Borac sa Vicom i Dodikom iza ledja je itekako medju favoritima, jos ove godine imaju sasvim finu ekipu, a i dobrog trenera. Po meni su oni mozda i prvi favorit. Za pitare si u pravu, Mirvah ostani, ali uprkos svemu imace oni dobrih momenata (ako pogode s jednim od 2-3 trenra koji ce ih voditi ove godine) i uhvatiti Europu. Sad dodaj Velez, vazda nezgodan Siroki... nama je Europa i ove godine cilj. Budimo realni.
1921

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 01 avg 2023, 17:00

GIBRA je napisao/la:
01 avg 2023, 16:17
Kod Neftcija vjerovatno Koffi neće nastupiti,povrijedio se na Grbavici,doveli su danas neko lijevo krilo ne znam da li ima pravo nastupa
Nebitan je, dobar igrac ali nespreman dosao kod njih, a novi nece imati pravo nastupa.
Fk Željezničar.

segasega1
Kontakt:

Post Postao/la segasega1 » 01 avg 2023, 17:00

RatoborniMrmot je napisao/la:
01 avg 2023, 16:57
segasega1 je napisao/la:
01 avg 2023, 16:49
Mozda bi i bili da se Gigovic i kompanija nista ne pitaju, a pitaju se, tako da od te ljubavi nema nista, borba za Europu je realna pa sta bude taman je ne izborili dok se bore ja zadovoljan :opaopa:
Gigovic i ekipamogu utjecati na jednu dvije utakmice..i ako je bara bara,da prelome...ako igras i das svoje sanse ne moze ri ni 10 gigovica nista....

gegenpressing
Kontakt:

Post Postao/la gegenpressing » 01 avg 2023, 17:02

MocMahale444 je napisao/la:
01 avg 2023, 16:47
LjoZee je napisao/la:
01 avg 2023, 12:46
bhsport je napisao/la:
01 avg 2023, 12:36
Čovjek je jedan od rijetkih koji govori realno, radi do maksimuma i ne obećava kule i gradove.
Naravno da ce biti tesko jer nema sirinu a igraci ce izgubiti na motivaciji, sa druge strane svi su motivisani protiv nas.
Nermine sretno, rad se uvijek isplati.
Jesmo li mi krivi sto nemamo sirinu? Jesmo li mi dovodili igrace i ublehu Hidica koji je rastimao i ono malo sto imamo? Na pogresnoj adresi trazi i strpljenje i sve. Ovu pricu neka forsira Upravi i Bekricu i onda ok.
@Ljoze slazem se za Hidica on je katastrofa ali sto se tice Nermina Basica to je nase najbolje pojacanje koje smo mogli dobiti.
Kouč je za cenera i naravno da Bekric mora ali mora pronaci pojacanja ili nek ne glumi.
Kouč je izričito tražio Anela,sad mi pametni a trener budala.
Baš gluposti pišete.
Brohra ribo se...

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.