Ja sam samo rekao da se pogresnim ljudima obraca. Navijaci su dali sve od sebe od novca do zivaca. Njega nece navijaci nogirati nego Kovacevic ako krenu dva, tri poraza u nizu.DUVNO1921 je napisao/la: ↑01 avg 2023, 13:22drug....vidi Basic realno prica.... kakav smo mi narodm, sa porazom od Sirokog, Borca ili Igmana neki pojedinci ce igrace i trenera tjerat u PM.
tu ce se pravit negativa jer smo mi eksperti za to.... ako se sjecas poslje Ferencvarosa i Litiha usli smo sa porazimo u sezonu i to od Radnika i Borca...
tako da ja iskreno racunam isto da cemo kiksat prve tekme poslije Besiktasa![]()
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Samo da mi neko objasni kako Hidić može utjecati na udarac po zglobu, kad igrač prilikom skoka na korneru osjeti bol u nekom dijelu tijela, neki lakat u tijelo, uganuće prilikom doskoka, temperaturu i ostalo što nas je zadesilo?
Uostalom ta će Hidić, Dubačkić ili Biber, standardica.
Rodjeni su pitarske picke!
Vidi druze, ovaj čovjek ne kuka nego realno priča, nemamo para i pruzili smo se koliko je jorgan dug, on komunicira to sigurno prema adresama koje si naveo ali je tip covjeka koji unutar kuce rjesava probleme, nema vise medijskog iznosenja i blacenja ekipe, honaj pita od 3 marke i slično.
Imamo SD čija je zadaća da dovodi igrace od budzeta koji imamo.
Mi smo navijaci i treba da dajemo podršku upravi, treneru i rosteru kojeg imamo.
Čovjek od Bibera napravi kotačić ekipe.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ma ti si druze pogrešno shvatio,on trazi podrsku ako lose krene.LjoZee je napisao/la: ↑01 avg 2023, 13:38Ja sam samo rekao da se pogresnim ljudima obraca. Navijaci su dali sve od sebe od novca do zivaca. Njega nece navijaci nogirati nego Kovacevic ako krenu dva, tri poraza u nizu.DUVNO1921 je napisao/la: ↑01 avg 2023, 13:22drug....vidi Basic realno prica.... kakav smo mi narodm, sa porazom od Sirokog, Borca ili Igmana neki pojedinci ce igrace i trenera tjerat u PM.
tu ce se pravit negativa jer smo mi eksperti za to.... ako se sjecas poslje Ferencvarosa i Litiha usli smo sa porazimo u sezonu i to od Radnika i Borca...
tako da ja iskreno racunam isto da cemo kiksat prve tekme poslije Besiktasa![]()
-
- Kontakt:
Kad je Hidic bio prije kod nas, ja se zaista ne sjecam da je bilo nesto vise povreda nego inace. Mozda grijesim, i mozda ima ljudi koji znaju vise od mene, koji imaju insajderske informacije o njegovom radu, onda OK. Ali tvrditi da je ubleha na osnovu ovih sad povreda je smijesno.1921boy je napisao/la: ↑01 avg 2023, 13:40Samo da mi neko objasni kako Hidić može utjecati na udarac po zglobu, kad igrač prilikom skoka na korneru osjeti bol u nekom dijelu tijela, neki lakat u tijelo, uganuće prilikom doskoka, temperaturu i ostalo što nas je zadesilo?
Treba shvatiti da se u Europi igra drugi sport u odnosu na sto mi ovdje igramo. Igraci nisu navikli na takav tempo, niti njihova tijela. Oni su navikli da se svaki jaci duel svira, da imas nekih 40-ak minuta aktivne igre, a da je ostalo ubleharenje. Sad ti Neftchi sakrije loptu, pa ti ih ganjaj, gini, bacaj se na glavu. Pa i sam Basic kaze neki su pretrcali 12 km u toj utakmici. Toliko ovdje ne pretrcis za dvije

Da li je Hidic ubleha i neznalica, mozda jeste. Ali kazem, kad ove stvari uzmes u obzir, povrede ne cude.
1921
Razlika između pitara i nas koji volimo Želju je ogromna. Pitari jednostavno neke stvari ne mogu dokučiti, nema prave ljubavi, nema strpljenja ...
Podršku će i dobiti, s tim da njegov pad ne bi trebao dugo trajati. On nije sivonja koji će zapeti i forsirati jedno te isto po svaku cijenu. Kad vidi da ne ide, sigurno će dosta mijenjati.
Raspored nam je takav da imamo samo jednu seriju od tri teške utakmice, a ostalo je sve dosta laganije, teško da će uvezati 3-4 baš loša rezultata.
Raspored nam je takav da imamo samo jednu seriju od tri teške utakmice, a ostalo je sve dosta laganije, teško da će uvezati 3-4 baš loša rezultata.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Kakve su ponude za krilne igraca na trzistu, a da su bez kluba? Eno Hiros nastupio u zadnjoj utakmici za Osijek, sumnjam da ce ici negdje na posudbu, tako da ga mozemo zaboraviti
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- jointunija
- Kontakt:
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Neftci doveo napadača iz mls-a
-
- Kontakt:
Lijevo krilo Tonći Mujan je postao slobodan igrač ovog ljeta.19vendetta87 je napisao/la: ↑01 avg 2023, 13:54Kakve su ponude za krilne igraca na trzistu, a da su bez kluba? Eno Hiros nastupio u zadnjoj utakmici za Osijek, sumnjam da ce ici negdje na posudbu, tako da ga mozemo zaboraviti
-
- Kontakt:
Ne znam u kakvoj je formi trenutno, al sjecam se da je bio "talenat"...kako god za nasu ligu i nase finansije mislim da bi bio top pojacanjebraco je napisao/la: ↑01 avg 2023, 14:30Lijevo krilo Tonći Mujan je postao slobodan igrač ovog ljeta.19vendetta87 je napisao/la: ↑01 avg 2023, 13:54Kakve su ponude za krilne igraca na trzistu, a da su bez kluba? Eno Hiros nastupio u zadnjoj utakmici za Osijek, sumnjam da ce ici negdje na posudbu, tako da ga mozemo zaboraviti
Edi Baša je slobodanbraco je napisao/la: ↑01 avg 2023, 14:30Lijevo krilo Tonći Mujan je postao slobodan igrač ovog ljeta.19vendetta87 je napisao/la: ↑01 avg 2023, 13:54Kakve su ponude za krilne igraca na trzistu, a da su bez kluba? Eno Hiros nastupio u zadnjoj utakmici za Osijek, sumnjam da ce ici negdje na posudbu, tako da ga mozemo zaboraviti

Pa normalno, o tome i pričam, pogledaj samo tempo trčanja, i u utakmici s Minskom koji je duboko u takmičarskoj formi i s Neftchijem. Pogledaj onog Lebona, čovjek je mašina, trči kao lud, pa ti njega ganjaj cijelu utakmicu, gore-dole, gore-dole.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑01 avg 2023, 13:51Kad je Hidic bio prije kod nas, ja se zaista ne sjecam da je bilo nesto vise povreda nego inace. Mozda grijesim, i mozda ima ljudi koji znaju vise od mene, koji imaju insajderske informacije o njegovom radu, onda OK. Ali tvrditi da je ubleha na osnovu ovih sad povreda je smijesno.
Treba shvatiti da se u Europi igra drugi sport u odnosu na sto mi ovdje igramo. Igraci nisu navikli na takav tempo, niti njihova tijela. Oni su navikli da se svaki jaci duel svira, da imas nekih 40-ak minuta aktivne igre, a da je ostalo ubleharenje. Sad ti Neftchi sakrije loptu, pa ti ih ganjaj, gini, bacaj se na glavu. Pa i sam Basic kaze neki su pretrcali 12 km u toj utakmici. Toliko ovdje ne pretrcis za dvijeA prije toga si igrao dvije takve tekme protiv Minska, peglao se po aerodromima 12 sati, nisi spavao... sve to nakon tri pripremne. To ostavi traga itekako.
Da li je Hidic ubleha i neznalica, mozda jeste. Ali kazem, kad ove stvari uzmes u obzir, povrede ne cude.
Pa nije Hidić udario Jašarevića po zglobu, niti je Cocalića udario kad je morao napustiti utakmicu s Minskom.
Krpić osjetio bol u loži, pa i ne osjetio koliko je (pre)trčao u tri utakmice, koliko vremena je radio presing, tukao se sa odbranom, vraćao se na centar i kupio lopte.
A te gluposti, da je do Hidića je zbog toga jer je većina pročitala mišljenje nekog forumaša na temi Veleža.
Rodjeni su pitarske picke!
Ma pričaju ljudi gluposti, Hidic je jedan od najboljih u državi što se tiče fizičke pripreme. Al izgleda da neki prate ovdje Želju od jučer i ne znaju da je Hidic bio kondicioni kad smo najjači bili početkom prošlog desetljeća.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Momcima koji se brinu za fizičku pripremu igrača se samo može čestitati.
Intenzitet sa kojim igramo je jako visok, sto je prije bilo nezamislivo.
Povrede su sastavni dio fudbala
Intenzitet sa kojim igramo je jako visok, sto je prije bilo nezamislivo.
Povrede su sastavni dio fudbala
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Hidic bio 8+ godina u klubu i našim navijačima je referenca neki navijač Veleža gdje je ovaj bio tri mjeseca
Hoce od normalne raje, a on priprema i ove ostale na pad, kao i igrace i da je sve to normalno.Virtu4l je napisao/la: ↑01 avg 2023, 13:53Podršku će i dobiti, s tim da njegov pad ne bi trebao dugo trajati. On nije sivonja koji će zapeti i forsirati jedno te isto po svaku cijenu. Kad vidi da ne ide, sigurno će dosta mijenjati.
On pravi sistem i ako igraci prihvate a do sada jesu, za nadati se da ce biti manji pad.
Ako je istina za Mujana da je slobodan igrac, mislim da bi nam dosao ko kec na deset, meni je on odlican igrac….Volio bi da nas obraduju nasi momci kao sto su protiv Dinamo Minska a onda sta bude protiv Besiktasa…..
Trenutno korisnika/ca: Hansestadt i 7 gostiju.