BH klubovi u Europi 23/24

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Suvorov
Kontakt:

Re: BH klubovi u Europi 23/24

Post Postao/la Suvorov » 01 avg 2023, 13:02

maliboro je napisao/la:
01 avg 2023, 12:47
let3 je napisao/la:
01 avg 2023, 12:44
Zaboravio si dodati mošnjo i balija :kafa:
Ne rece nam koja te metropola odgojila. :mrgreen: pusti sad nacionalizam emancipuj nas malo
Foca, Sandzak ili srednja Bosna.
Naselili se iz raznih vukojebina nakon Olimpijade, a pogotovo nakon rata.
Onaj MortemHz koji je pravi Sarajlija porijeklom, roditelji, njihovi roditelji, je pisao da ne zna u Sarajevu nikog ko je pravi Sarajlija, da su mu roditelji ili babe i djedovi rodjeni tu.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 01 avg 2023, 13:03

Traktorcad se uzjebala zbog nezgodne istine i sad prozivaju gradsku raju :yawn:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 01 avg 2023, 13:10

Suvorov je napisao/la:
01 avg 2023, 13:02
maliboro je napisao/la:
01 avg 2023, 12:47
let3 je napisao/la:
01 avg 2023, 12:44
Zaboravio si dodati mošnjo i balija :kafa:
Ne rece nam koja te metropola odgojila. :mrgreen: pusti sad nacionalizam emancipuj nas malo
Foca, Sandzak ili srednja Bosna.
Naselili se iz raznih vukojebina nakon Olimpijade, a pogotovo nakon rata.
Onaj MortemHz koji je pravi Sarajlija porijeklom, roditelji, njihovi roditelji, je pisao da ne zna u Sarajevu nikog ko je pravi Sarajlija, da su mu roditelji ili babe i djedovi rodjeni tu.
Ista ti je to stvar sa svakim vecim gradom, ljudi idu u isti zbog vece poslovne mogucnosti, skole itd. Isto mozes reci i za BL, vjerovatno ostatak RS trazi sansu tu ili pici dalje za BG. Za New York da i ne govorimo i svaki veci grad, prije ces naci stranca i doseljenika nego nekog ko je rodjen tu. To je sasvim normalno.

PointBlank
Kontakt:

Post Postao/la PointBlank » 01 avg 2023, 13:18

Jest drug, al se u tim vecin gradovima ljudi asimiliraju, pokusavaju “stopiti” s okolinom.. ne ponasa se neko iz Alabame u New Yorku onako kako se ponasa dole njegov narod, nego radi na emancipaciji… a kod nas sve kontra. Ljudi u Sarajevu s balkona tresu deke, bacaju smece, o opuscima i da ne govorim.. i to je samo djelic ponasanja, a gdje su socijalne navike, interakcije…

letsgofighter
Kontakt:

Post Postao/la letsgofighter » 01 avg 2023, 13:19

let3 je napisao/la:
01 avg 2023, 13:03
Možeš ti biti gradska raja ali ti si najiritantniji lik na forumu, a da si najgluplji to je već odavno poznato !
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA

letsgofighter
Kontakt:

Post Postao/la letsgofighter » 01 avg 2023, 13:24

let3 je napisao/la:
A ovo traktorčad, samo imbecil može napisati i prozivati na ovaj račun, čovjek bez imalo mozga, jer ta djeca koja su došla na traktorima nisu nikome ništa skrivila, takođe i obrnuto....niko od nas iz BL sa foruma nikada nije napisao ništa ovako pogrdno za ono što se vama desilo, možeš prelistati sve prepiske od početka ovog foruma i nikada nećeš naći, i to govori o tebi kakav si čovjek !
Kod mene se u ulicu doselilo 3 falimilje iz Sanskog Mosta, i jedna iz Drvara, djeca su imala od 3 do 10 godina, i šta sada, treba da ih jedan maloumnik kao ti karakteriše kao traktorčad ! stidi se

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 01 avg 2023, 13:30

Traktorcad tolliko zapjenila na neke nezgodne cinjenice, da po dva puta replicira na isti post :rol:

Ko fol ono uvrijeđeno nesto, al ce zato sutra bez imalo stida ponovo pjevati o pampers đeneralu. Gamad dvolicna.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 01 avg 2023, 13:34

let3 je napisao/la:
01 avg 2023, 13:30
Traktorcad tolliko zapjenila na neke nezgodne cinjenice koje su pomenute, da po dva puta replicira na isti post :rol:

Ko fol ono uvrijeđeno nesto, al ce zato sutra bez imalo stida ponovo pjevati o pampers đeneralu. Gamad dvolicna.
Hajd ponovi to traktorcad, upalio sam snimanje ekrana, da ne bi sutra bilo nisam ja to rekao, a ti samo snimak priznajes.

Isti si ko i ti sto pisu o djeneralu. I opet, vidis koliko ti malo fali da napises traktorcad, isprovociraju te glupani, a zamisli, tesko ti povjerovat da je neko spomenuo Praljka kad gubi Zeljo. Bas tesko povjerovati.

I jos dodao gamad dvolicna. A sta si onda ti :mrgreen:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 01 avg 2023, 13:38

killafrommanilla je napisao/la:
01 avg 2023, 13:34
let3 je napisao/la:
Traktorcad tolliko zapjenila na neke nezgodne cinjenice koje su pomenute, da po dva puta replicira na isti post :rol:

Hajd ponovi to traktorcad, upalio sam snimanje ekrana, da ne bi sutra bilo nisam ja to rekao, a ti samo snimak priznajes.

Isti si ko i ti sto pisu o djeneralu. I opet, vidis koliko ti malo fali da napises traktorcad, isprovociraju te glupani, a zamisli, tesko ti povjerovat da je neko spomenuo Praljka kad gubi Zeljo. Bas tesko povjerovati.

Sta sam onda ja, jel :lol:

Jel to samo zato sto ste ufaceni u lazima i sto ne mozete dostaviti nijedan dokaz o skadniranju Praljku, sada stajes na stranu trosprstaša koji skadniraju đeneralu.

eee furdo pijacarska, mozes li nize pasti :puke:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 01 avg 2023, 13:40

PointBlank je napisao/la:
01 avg 2023, 13:18
Jest drug, al se u tim vecin gradovima ljudi asimiliraju, pokusavaju “stopiti” s okolinom.. ne ponasa se neko iz Alabame u New Yorku onako kako se ponasa dole njegov narod, nego radi na emancipaciji… a kod nas sve kontra. Ljudi u Sarajevu s balkona tresu deke, bacaju smece, o opuscima i da ne govorim.. i to je samo djelic ponasanja, a gdje su socijalne navike, interakcije…
Dobro to je sad malo dublja tematika, rat je to poremetio u smislu da se veci broj nekih skupina doselio odjednom, mozda je prije rata dolazilo 10 ljudi iz Foce, 15 iz Doboja, 10 iz Sandzaka a u ratu hiljade. Ali Sarajevo je zadrzalo svoju furku, ovi mladji su se morali uklopiti ili su mimo raje, a starije jebga star se pas u lov ne vodi. Posalji covjeka od 40 godina u Berlin, tesko ce nauciti jezik, njihov trend, neki ce gledati da okrene janje na balkonu jebga to je tako.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 01 avg 2023, 13:42

let3 je napisao/la:
01 avg 2023, 13:38
let3 je napisao/la:

Jel to samo zato sto ste ufaceni u lazima i sto ne mozete dostaviti nijedan dokaz o skadniranju Praljku, sada stajes na stranu trosprstaša koji skadniraju đeneralu.

Nista, sljedeci put eto RA sa kamerom po osobi. Nema druge.

ja samo kazem, ako ces se uhvatiti i vrijedjati drugu stranu, da si isti kao i oni. Nista vise a ni manje od toga. I ne, tako ne branis svoje niti dobijas poene nekakve ili sta vec ti mislis da ces dobiti s tim. ako je neko ljudski otpad, znaci i ti moras biti isto jel? Hoce li ti nastetiti nesto sto on pise ovdje djeneral ili sta vec?

Da nije takvih kao ti, ne bi se ni trudio da napise jer zna da nema glupana koji se pecaju na to. Ali evo, ima

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

letsgofighter
Kontakt:

Post Postao/la letsgofighter » 01 avg 2023, 13:45

01 avg 2023, 13:42
let3 je napisao/la:
01 avg 2023, 13:38

Nista, sljedeci put eto RA sa kamerom po osobi. Nema druge.

ja samo kazem, ako ces se uhvatiti i vrijedjati drugu stranu, da si isti kao i oni. Nista vise a ni manje od toga. I ne, tako ne branis svoje niti dobijas poene nekakve ili sta vec ti mislis da ces dobiti s tim. ako je neko ljudski otpad, znaci i ti moras biti isto jel? Hoce li ti nastetiti nesto sto on pise ovdje djeneral ili sta vec?

Da nije takvih kao ti, ne bi se ni trudio da napise jer zna da nema glupana koji se pecaju na to. Ali evo, ima
Najgore što niko od nas nikada nije ni napisao ništa o tome koga on spominje, niti je provocirao !
Kakav djeneral kakvi bakrači ko to spominje od nas na ovom forumu !?
Druga je stvar što nas generalizuje zbog onih koji to pjevaju na stadionu, ali to je korektno, ima pravo! ovdje nema jer to niko ne spominje !

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 01 avg 2023, 13:49

Bukvalno on donio djenerala na temu, i pripisuje to covjeku koji mozda nikad nije stao s Lesinarima, mozda ne dijeli isto misljenje, pojma on nema ali etiketa je pripremljena da se zalijepi :mrgreen:

Pravi pacenik. Isti kao i ovi sto dizu parole Mladicu. Za mene, isti.

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 01 avg 2023, 13:50

Killa

2023 godina i nigdje nijednog mobitela da snimi to famozno skandiranje... šta ima, kako si ;) aha istrošile se baterije, pa dobro :mrgreen:

Nista, nastavi biti pusikurac traktorcadima i ne brini puno za mene... a ja cu se i dalje pecati na njihove postove, nije ni to problem :kafa:

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 01 avg 2023, 14:17

Upravu je let3 sve :thumbup:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

Vandeta
Kontakt:

Post Postao/la Vandeta » 01 avg 2023, 14:29

Daj ba yebite se. Igra Zeljeznicar za 2 dana. Idite ba na temu FKS kod njih nema nista zanimljivo pa tamo serite.

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 01 avg 2023, 14:31

Tabakovic presao u Hertu, bice manje izljeva fasizma na tribinama gradskog stadiona u BL.
1921

ZaNjuBoriSe
Kontakt:

Post Postao/la ZaNjuBoriSe » 01 avg 2023, 14:32

slika
Cijeli video na zvanicnim mrezama kluba :opaopa:
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...

Unknown12
Kontakt:

Post Postao/la Unknown12 » 01 avg 2023, 14:36

Samo dokaz koliki ste kompleksaši :thumbup:
srpski šampion :urnebes:
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!

jedanjeborac
Kontakt:

Post Postao/la jedanjeborac » 01 avg 2023, 14:56

let3 je napisao/la:
Smješne su mi te vaše uvrede na račun traktora. Zna se na što se aludira. Ako ćemo ići toliko niski - Srbi gospoda na traktorima. Bošnjaci maraton trčali kroz šume s vukovima... Ni traktora,ni bicikla.
Za Srbiju!

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.