A Dybala i Lukaku karine. U BL dolaze samo klase poput Zakarije.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Bili su igrači prije 5 godina kad si ih najavljivao, sada su čisti prosjek pa možda sad i dođu u BundesliguFRANK RIBERY je napisao/la: ↑28 jul 2023, 15:24Lukaku i Dybala igraciVjeverica777 je napisao/la: ↑28 jul 2023, 08:45Ribery brani ovo smeće od lige kao da mu je rođena mater. Šta bi od onih transfera Lukakua, Dybale u Wolfsburg. Jel to još aktualno? Čovječe prosipaš se godinama, najavljuješ neke nerealne transfere u smiješne klubove tipa Wolfsburg, Hoffenheim, Bayer a ništa se od toga nije ostvarilo.![]()
Koliko si puta banovan,trolas svaku temu i svaki pdf na kojem se pojavis, idi bojkotu Sarajevo hordasu, psuj Mirvicu majku po forumu dok raspust ne prodje. Jel moguce da je ovoliko nezaposlenih u ovoj državi...
Svaki post ti je dno dna, depresija se lijeci brate, trebas pomoc
Imas simptome djeteta kojeg su zlostavljali, priznaj![]()
Pa i Tesla po "papirima" više vrijedi nego VW, Toyota i General Motors skupa, pa ti sad vidi.CarlitoBrigante je napisao/la: ↑28 jul 2023, 18:10Danas sam na TM pročitao nešto što me prenerazilo - da Brighton ima vrijedniji kadar od Dortmunda i Bayera.![]()
Ja uopste nisam zadovoljan dosadašnjim transferima u Wolfsburgu.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑28 jul 2023, 23:19Lovro Majer uskoro u dresu Vukova. Spominje se i Lazar Samardzic kao opcija. Dobar posao Wolfsburga ovo ljeto.
Štefanu Lajneru dijagnostifikovan kancer limfnih čvorova
Uvaženi kolega, nisam ni aludirao na kvalitetu nego na tržišnu moć. Prem postaje financijski previše moćan za sve ostale da je po TM igrački vrijedniji od sljedeće dvije lige u zbroju. To mi se uopće ne sviđa.Centre forward je napisao/la: ↑28 jul 2023, 20:05Pa i Tesla po "papirima" više vrijedi nego VW, Toyota i General Motors skupa, pa ti sad vidi.CarlitoBrigante je napisao/la: ↑28 jul 2023, 18:10Danas sam na TM pročitao nešto što me prenerazilo - da Brighton ima vrijedniji kadar od Dortmunda i Bayera.![]()
A po čemu dobar? Cerny, Jenz, Tomas i Zesiger su mi na papiru igrači za Augsburg ili Mainz. Majer je igrač jače reputacije, ali meni osobno on niti smrdi niti miriše.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑28 jul 2023, 23:19Lovro Majer uskoro u dresu Vukova. Spominje se i Lazar Samardzic kao opcija. Dobar posao Wolfsburga ovo ljeto.
Tamo su nerealne cifre, je li u pitanju pranje para ili nesto drugo ne znam.CarlitoBrigante je napisao/la: ↑01 avg 2023, 10:28Uvaženi kolega, nisam ni aludirao na kvalitetu nego na tržišnu moć. Prem postaje financijski previše moćan za sve ostale da je po TM igrački vrijedniji od sljedeće dvije lige u zbroju. To mi se uopće ne sviđa.Centre forward je napisao/la: ↑28 jul 2023, 20:05Pa i Tesla po "papirima" više vrijedi nego VW, Toyota i General Motors skupa, pa ti sad vidi.CarlitoBrigante je napisao/la: ↑28 jul 2023, 18:10Danas sam na TM pročitao nešto što me prenerazilo - da Brighton ima vrijedniji kadar od Dortmunda i Bayera.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.