Mislio sam da se provalio ali nisam znao da je ovo leigitiman termin izrazavanja. Defitinivno ga necu koristiti u javnosti, da ne bi doslo do zabune.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kod Bosnjaka i Srba sto si veca sirovina to ti je veca sansa da budes uspjesan politicar. Postoji X obrazovanih ljudi i akademika ali nisu oni krivi sto narod nije glasao za njih i sto se dozvoljava da im neko prijeti, pa vise i ne ulaze u politiku.
Dok kod Hrvata 90% eksperti u svojim poljima na listama.
Dok kod Hrvata 90% eksperti u svojim poljima na listama.
- ASD
- Kontakt:
Smajo i Naser su jedno. Smajo ide na skupove SDA sa armijom podrinjaca koji nose majice na kojima piše "Smajo". Prave incidente im po skupovima, zvižde ostalim predstavnicima.mma_hz je napisao/la: ↑31 jul 2023, 21:55Ma Smaji Naser zavrsio glasove ba.Kakav Smajo.
Nego mislio sam na Sa kanton.Ne znam ko bi mogao vise od Harisa imati glasove za SDA.

Zaboli njih za SDA, bitno da prođe Smajo i njegova privatna zastupnica.
Haris može imati dosta glasova u SA, ali samo kao kandidati SDA. Jer to je on, poltron stranke, poltron Sebije i Bakira. Ali da osnuje svoju stranku, ni onaj bezlični brat ne bi otišao za njim.
Ma znam da se podrinjci drze haos pocev od vjecitog Hamdije Fejzica preko Cameta itd itd.Mislim Naser je tu br 1 nema sta njegova se pika.Ali imaju pare jbg vecina je vani imaju firme itd itd.Ma kakav Bakir i Sebija,Bake je pao k.urcu za usi.Nema od njega nista.On u Sa ne bi imao 10 hiljada.Nego usrasmo ovu temu sa politikom jbg.ASD je napisao/la: ↑31 jul 2023, 22:01Smajo i Naser su jedno. Smajo ide na skupove SDA sa armijom podrinjaca koji nose majice na kojima piše "Smajo". Prave incidente im po skupovima, zvižde ostalim predstavnicima.![]()
Zaboli njih za SDA, bitno da prođe Smajo i njegova privatna zastupnica.
Haris može imati dosta glasova u SA, ali samo kao kandidati SDA. Jer to je on, poltron stranke, poltron Sebije i Bakira. Ali da osnuje svoju stranku, ni onaj bezlični brat ne bi otišao za njim.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
danas bi mozda i bez SDA mahal je to .. al frajer nije igrac jos tek je iz coska izletio, puter je on sto se tice van Sa ..dugo se on vrti u politici al mislim da do proslih izbora i nije nesto bio na listama (mozda grijesim) sad zbog manjka kadra u Sa on se isticeASD je napisao/la: ↑31 jul 2023, 21:53Pa ova recimo Živinička ekipa. Da napuste SDA, odnijeli bi im sve glasove tamo. Ne bi 20 posto stranke ostalo.
Šemso u Tešnju bi im iznio bruku glasova i potopio ih tamo.
Smajo, Azmir i ostala podrinjska ekipa, već su im jednom iznosili glasove.
Kao kandidat SDA, možda.
A šta bi bilo da napusti SDA? jel bi taj lik imao i o čemu pričati?

podcjenujete vi njega pojeo bi on u razgovoru i konakovica, fortu,cengica itd …to sto prica javno gluposti je druga stvar takav im smjer djelovanja

Smajo je trenutno jedan od najjacih likova na SDA listama, 70% glasova su njegovi jednostavno covjek citavo vrijeme vodi kampanju i svaki dan je spreman ti izaci u susret i zavrsiti sto moze, zato citave familije i sela glasaju za njega.
Ni Naser ni Azmir trenutno nemaju taj uticaj kod Podrinjaca kakav ima on.
Pored Podrinjaca covjek ima na svim stranama TK glasove bas zbog toga sto zaposljava, lobira, a sve u svoju svrhu.
Pored Podrinjaca covjek ima na svim stranama TK glasove bas zbog toga sto zaposljava, lobira, a sve u svoju svrhu.
Zadnja izmjena: Wanderson, dana/u 31 jul 2023, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.
Recimo SDA ima Amora Mašovića, koji bi pomeo bez ikakve dileme svakog kandidata drugih stranaka.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- numanumaye22
- Kontakt:
Bivola Zahu moze samo pomest veci bivol u vidu Rame. Za sad Ramo dominira, pa cemo vidjet za kasnije. Ma i treba silu pokazat kad si mocan i kad imas para, ha ja.
Pisanje po sirotinji.

Pisanje po sirotinji.
- akisarajevo92
- Kontakt:
nevjerovatno koliko nam bosanski pravoslavci sistemski unistavaju svaki sportski savez, u interesu im da budes sto losiji, pa to niđe na svijetu nema
Don't believe the hype.
- numanumaye22
- Kontakt:
Ma jasta, uvijek drugi krivi. Kod nas sve kapaciteti i vrsni talenti, ima 30 godina.
ma sami smo krivo sjeti se onog debila sto je glasao za prijateljsku sa rusima cccakisarajevo92 je napisao/la: ↑31 jul 2023, 22:37nevjerovatno koliko nam bosanski pravoslavci sistemski unistavaju svaki sportski savez, u interesu im da budes sto losiji, pa to niđe na svijetu nema
- Marsal
- Kontakt:
Joj taj je lik jednoj ženi ukro zemljište od par duluma.kad je umrla jer je mislio da nema nasljednika, a djeca joj bila vani pa ga tužili i morao sve vratit

I što je najgore tad je bio pod istragom i to nije jedini slučaj samo je ostalo uspio zataškat.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 01 avg 2023, 00:37, ukupno mijenjano 1 put.
Bio je na listi i 2018, uzeo je fin broj glasova (3. ili 4. ako se dobro sjećam), ali nije prešao onaj prag od 20%. Kasnije ga ubacili kad je ona bula otišla, a četvero ispred njega odbilo mandate.bob je napisao/la: ↑31 jul 2023, 22:10
danas bi mozda i bez SDA mahal je to .. al frajer nije igrac jos tek je iz coska izletio, puter je on sto se tice van Sa ..dugo se on vrti u politici al mislim da do proslih izbora i nije nesto bio na listama (mozda grijesim) sad zbog manjka kadra u Sa on se istice
podcjenujete vi njega pojeo bi on u razgovoru i konakovica, fortu,cengica itd …to sto prica javno gluposti je druga stvar takav im smjer djelovanja![]()
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- ASD
- Kontakt:
Upravo. Lik je skontao da radi za sebe, drugi kandidati ga ne zanimaju, osim ako ih on ne odredi.Wanderson je napisao/la: ↑31 jul 2023, 22:17Smajo je trenutno jedan od najjacih likova na SDA listama, 70% glasova su njegovi jednostavno covjek citavo vrijeme vodi kampanju i svaki dan je spreman ti izaci u susret i zavrsiti sto moze, zato citave familije i sela glasaju za njega.
Procitaj memorandum SANU 2 iz 2013. godine. Od tog drzavnog projekta do danas sve se provodi kako je napisano. A mi po obicaju bezmudi i pored pisanog traga dopustamo.akisarajevo92 je napisao/la: ↑31 jul 2023, 22:37nevjerovatno koliko nam bosanski pravoslavci sistemski unistavaju svaki sportski savez, u interesu im da budes sto losiji, pa to niđe na svijetu nema
Pocev od fudbala evo gdje se navijaci iz HZ, TM, RA izmedju sebe pljuju, a ovamo ti dusmani unistise sta mogu.
Sramotno sta bi.
Tako blizu, a tako daleko.
- ASD
- Kontakt:
Ti stvarno misliš da se oni ne glođu međusobnu i da svi slijede taj memorandum?Civa je napisao/la: ↑31 jul 2023, 23:10Procitaj memorandum SANU 2 iz 2013. godine. Od tog drzavnog projekta do danas sve se provodi kako je napisano. A mi po obicaju bezmudi i pored pisanog traga dopustamo.akisarajevo92 je napisao/la: ↑31 jul 2023, 22:37nevjerovatno koliko nam bosanski pravoslavci sistemski unistavaju svaki sportski savez, u interesu im da budes sto losiji, pa to niđe na svijetu nema
Pocev od fudbala evo gdje se navijaci iz HZ, TM, RA izmedju sebe pljuju, a ovamo ti dusmani unistise sta mogu.
Sramotno sta bi.
Pa mečevi između Zvezde i Partizana su nabrijaniji 10 puta od mečeva Želje i Sarajeva.
Oni se medjusobno mogu klat koliko hoce, ali u jednom su slozni i to slijede koliko treba.ASD je napisao/la: ↑31 jul 2023, 23:20Ti stvarno misliš da se oni ne glođu međusobnu i da svi slijede taj memorandum?Civa je napisao/la: ↑31 jul 2023, 23:10Procitaj memorandum SANU 2 iz 2013. godine. Od tog drzavnog projekta do danas sve se provodi kako je napisano. A mi po obicaju bezmudi i pored pisanog traga dopustamo.akisarajevo92 je napisao/la: ↑31 jul 2023, 22:37nevjerovatno koliko nam bosanski pravoslavci sistemski unistavaju svaki sportski savez, u interesu im da budes sto losiji, pa to niđe na svijetu nema
Sramotno sta bi.
Sjecam se 2015-16 vracam se s kolegom iz Sa sa posla vijesti na BN radiu, u jednoj **** vijesti je naziv rs spomenut cetrnaest puta. A to je bio sami pocetak provodjenja, danas je to aktivno na svim poljima.
Ti koji pratis drustveno ekonomsko sociolosko politicke okolnosti si trebao to da upratis.
Tako blizu, a tako daleko.
Kakav god da je savez ukoliko Željo ima dobre trenere i odgaja dobre igrače imat ce i zaradu i repka će imati korist.
Kakav je savez bio u Hr kada je Mamić bio lik koji je odlučivao o cijelom nogometu u Hr pa i sistemu takmičenja liga..
Kakav je savez bio u Hr kada je Mamić bio lik koji je odlučivao o cijelom nogometu u Hr pa i sistemu takmičenja liga..
- ASD
- Kontakt:
Znam za to, ali to nije presudno. Možeš kod njih naći milion različitih neslaganja u mišljenju.Civa je napisao/la: ↑31 jul 2023, 23:24
Oni se medjusobno mogu klat koliko hoce, ali u jednom su slozni i to slijede koliko treba.
Sjecam se 2015-16 vracam se s kolegom iz Sa sa posla vijesti na BN radiu, u jednoj **** vijesti je naziv rs spomenut cetrnaest puta. A to je bio sami pocetak provodjenja, danas je to aktivno na svim poljima.
Ti koji pratis drustveno ekonomsko sociolosko politicke okolnosti si trebao to da upratis.
Evo recimo, kad već povlačiš paralelu sa sportom, jel znaš na koji je način Novi Pazar ušao prvi put u Superligu Srbije? kratak hint, nisu se plasirali.
Niko generalno federaciji nije kriv što je RS imala i ima još uvijek dugogodišnje šampione u košarci, rukometu, odbojci, vaterpolu.
Ili evo, jel to sportski savez kriv što RS ima 2 olimpijska bazena, a federacija 1?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.