dosadno momku na raspustu pa udara kao alija sirotanovic normu sa postovima

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Dobro skontali smoNoDi80 je napisao/la: ↑31 jul 2023, 21:37Standardno isti sto su napadali brata manijakanost mrkimedo zgembo i ta ekipa
Al dzabe da vas jos 400
Cinjenice govore drugacije
Svako europsko gostovanje evo od 2015 do danas je Nezobiljno i gotovo
Svaki put se isto ponavlja
I onda dodje zuti u podgorici fol tjera ove navijace sto su iza s autom dosli
I to jedino godtovanje gdje smo bas pokidali
Jer smo svi zajedno isli
I 7 dana ranije su prijave bile
Odmah sljedece gostovanje 14 dana poslije raspad sistema
Kad je najvise trebalo da grmi
Jesmo ih nastocali al dzabe nismo prosli dalje
Svaki put belaj s kartama svaku gostujucu euro tekmu znaci
Svaki put se suti o broju karata
Nikad da klub skonta 500 karti za navijace
**** tirana ima sve zivo kad je u pitanj usluga navijaca a nista od navijaca nemaju
A kod nas kad treba nesto tad su navijaci dobri
Ovo ostalo sve ide grupi
![]()
Hahahahahahahhahaha kad se sjetim kad je to bio uradiodrzgemboadislic je napisao/la: ↑31 jul 2023, 22:11De napravi novu temu NoDi80, samo za prave navijace Zeljeznicara i one koji se ne uvlace grupi u pakaš![]()
![]()
Sta ce objavljivati fino odete u udruzenje I dobijete informacije .Nemojte da se pravimo pametni ko pojedinici I pametujemo o stavovima grupe za koje imaju razlozi.KONTRASVIH je napisao/la: ↑31 jul 2023, 19:02Sve je tacno napisao osim ovog drugog dijela.
Grupa kako se stabilizovala u nekim segmentima cesto zna da ne objavi i ne organizuje gostovanje (Evropsko). Iz razloga jer je tu uzi krug ljudi koji su tu uvijek a njih je dobar broj ocigledno. Ali sta je sa ostalima koji bi isli. Siguran sam da bi ih jos toliko bilo minimalno. Svi su bili grupa kad treba pomoci, a evo konkretno sad za Baku nisu objavili nista jer su ociglendo popunili ovi "najbitniji".
Ja sam prvi imao upit od momaka iz dijaspore koji su htjeli ici ali kurko, niko nista ne pise.
Nije stvar u tome. Nodi je u pravu za ovo gostovanje, ne znam zasto omalovazavate. Imamo najvise navijaca u drzavi.Cuspajz je napisao/la: ↑31 jul 2023, 22:54Sta ce objavljivati fino odete u udruzenje I dobijete informacije .Nemojte da se pravimo pametni ko pojedinici I pametujemo o stavovima grupe za koje imaju razlozi.KONTRASVIH je napisao/la: ↑31 jul 2023, 19:02Sve je tacno napisao osim ovog drugog dijela.
Grupa kako se stabilizovala u nekim segmentima cesto zna da ne objavi i ne organizuje gostovanje (Evropsko). Iz razloga jer je tu uzi krug ljudi koji su tu uvijek a njih je dobar broj ocigledno. Ali sta je sa ostalima koji bi isli. Siguran sam da bi ih jos toliko bilo minimalno. Svi su bili grupa kad treba pomoci, a evo konkretno sad za Baku nisu objavili nista jer su ociglendo popunili ovi "najbitniji".
Ja sam prvi imao upit od momaka iz dijaspore koji su htjeli ici ali kurko, niko nista ne pise.
Upravo ovo. Gdje ima volje ima i nacina. Neke stvari ne moraju na sva zvona bit objavljenaCuspajz je napisao/la: ↑31 jul 2023, 22:54Sta ce objavljivati fino odete u udruzenje I dobijete informacije .Nemojte da se pravimo pametni ko pojedinici I pametujemo o stavovima grupe za koje imaju razlozi.KONTRASVIH je napisao/la: ↑31 jul 2023, 19:02Sve je tacno napisao osim ovog drugog dijela.
Brate momak ti je objasnio da si htio otici mogao si otici u udruzenje poceo si malo smarat sa kartama
ko hoce naci nacina ko nece kmeci na forumu veoma jednostavno svakako ne bi ni otisao da je bilo i javno tako da sta je tu jeNoDi80 je napisao/la: ↑31 jul 2023, 23:20Kakva grupa bolan
Klub treba karte da prodaje
Jeste neozbiljni
To je i poenta
Hocu isto ko za derbi
Najave prodsja tad i tad
Sta ja treba da idem da se vozam
Brat mi bolestan
I da se raspitujem
Ima knline objava
Ako vec grupa ima razloge ko sto kaze momak gore
Reci nema nista i gotovo
Nisam ja jedini lik milion raje ima
Nema nista ni na drustvenim o karatama
Isli bi mozda
Nek klub il grupa objave nedje nema nema i gotovo ima toliko ice grupa jbg
Da zna se
Ti u kopu hahahahahlakilone je napisao/la: ↑31 jul 2023, 23:35Slazem se sa svim navedenim. Ja sam malo mlađi, tako da sam i dalje u kopu, redovan na gostovanjima širom države, međutim informacija o ovom gostovanju nema. Tek danas sam vidio da neki od vas pisu u fazonu da se to objavljuje na "themaniacs.org" i evo poslao sam molbu za registraciju, međutim nije problem u meni, dosta ljudi bi htjelo da ide, slažem se da nije isto kao kad se ide busem, ali brate mili napisi nesto da raja zna, a ne ovako nikakvih informacija. I kao što Nodi kaže, sutra da izvučemo CZV, bile bi širom grada parole da se ide...
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Ferroviere1987 i 25 gostiju.