3 u21 moras imat od pocetka do kraja poluvremena, u drugom poluvremnu je vec lakse za rotacije jer samo jedan mora zavrsiti utakmicu.montolivo18 je napisao/la: ↑31 jul 2023, 15:50Gore u tekstu ima nekih grešaka. Jovan Novak nije bek (barem nije bio prije 2 ili 3 godine dok sam ga ja pratio); igrao je uglavnom u sredini, možda je sada prekomandovan na beka. Vukičević isto igra lijevo krilo. Fali nam sigurno jedan iskusan stoper, jedan iskusniji desni bek i jedan defanzivni veznjak s iskustvom. Isto tako, gore u napadu ima dosta prostora za rotacije gdje pozicije mogu mijenjati Lelić, Husejinović, Mućaj, Dervišagić
![]()
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Znam to, više sam random postavljao igrače samo da se vidi na čemu smo.Skojevska je napisao/la: ↑31 jul 2023, 16:043 u21 moras imat od pocetka do kraja poluvremena, u drugom poluvremnu je vec lakse za rotacije jer samo jedan mora zavrsiti utakmicu.montolivo18 je napisao/la: ↑31 jul 2023, 15:50Gore u tekstu ima nekih grešaka. Jovan Novak nije bek (barem nije bio prije 2 ili 3 godine dok sam ga ja pratio); igrao je uglavnom u sredini, možda je sada prekomandovan na beka. Vukičević isto igra lijevo krilo. Fali nam sigurno jedan iskusan stoper, jedan iskusniji desni bek i jedan defanzivni veznjak s iskustvom. Isto tako, gore u napadu ima dosta prostora za rotacije gdje pozicije mogu mijenjati Lelić, Husejinović, Mućaj, Dervišagić
![]()

- ASD
- Kontakt:
Ma ovo sam ja na brzinu, nisam nikog prebacivao nego gdje je ko najbliže upisan.montolivo18 je napisao/la: ↑31 jul 2023, 15:50Gore u tekstu ima nekih grešaka. Jovan Novak nije bek (barem nije bio prije 2 ili 3 godine dok sam ga ja pratio); igrao je uglavnom u sredini, možda je sada prekomandovan na beka. Vukičević isto igra lijevo krilo. Fali nam sigurno jedan iskusan stoper, jedan iskusniji desni bek i jedan defanzivni veznjak s iskustvom. Isto tako, gore u napadu ima dosta prostora za rotacije gdje pozicije mogu mijenjati Lelić, Husejinović, Mućaj, Dervišagić
![]()
U biti upitno je samo da li će početi sa Hasanovićem na veznom ili Mućajem na krilu, ovo ostaje isto ostalo kako sam postavio.montolivo18 je napisao/la: ↑31 jul 2023, 16:11Znam to, više sam random postavljao igrače samo da se vidi na čemu smo.Skojevska je napisao/la: ↑31 jul 2023, 16:043 u21 moras imat od pocetka do kraja poluvremena, u drugom poluvremnu je vec lakse za rotacije jer samo jedan mora zavrsiti utakmicu.montolivo18 je napisao/la: ↑31 jul 2023, 15:50Gore u tekstu ima nekih grešaka. Jovan Novak nije bek (barem nije bio prije 2 ili 3 godine dok sam ga ja pratio); igrao je uglavnom u sredini, možda je sada prekomandovan na beka. Vukičević isto igra lijevo krilo. Fali nam sigurno jedan iskusan stoper, jedan iskusniji desni bek i jedan defanzivni veznjak s iskustvom. Isto tako, gore u napadu ima dosta prostora za rotacije gdje pozicije mogu mijenjati Lelić, Husejinović, Mućaj, Dervišagić
![]()
![]()
Vjerovatno će nekad i Dalipagić golman početi, ma da je kriv za gol protiv Rahića.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Kakve veze ima to sto ti pricas sa ovim cemu se mi smijemo?Skver je napisao/la: ↑31 jul 2023, 14:44Nije za smijanje, ovo je za plakanje. Kako neznamo, odlicno znamo da su nas ovi istjerali u federalnu, sa svojom nesposobnoscu, neznanjem, sa qurcenjem da su neki faktor u fudbalu. Svi znaju u gradu i tetke i nene, i tetkine tetke da su Secer, Dzambic i ostali najveci smradovi u gradu i u klubu i ne misle otici.crvenocrnitz je napisao/la: ↑31 jul 2023, 08:42![]()
![]()
![]()
![]()
tacno za smijanja do suza, rekla mi od konine tetke, prva rodica da je od njene nene sestrine tetka... svi nesto kao pljuju a u biti 0,1% nas zna bilo sta. Sve se svodi na rekla-kazala

1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
Sto ce vam ovaj tik toker i guzzni haver Dine Dizdarevica 
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
jel potpisao za nas i onaj veliki talent sto nam se vrati iz Rijeke nekad davno. Sad je vjerojatno stekao dovoljno iskustva da ha ara ovom ligom
& $ ?
Vjerovatno misli na novog štopera Hasanbegovića.
Dresovi baš amaterski odrađeni ko sve u i oko ovog "našeg" kluba.
Zadnja izmjena: Unknown12, dana/u 31 jul 2023, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Mislim da smo ovu opremu dobili samo dok nam ne stigne Legea, dobili smo je preko pred. RK Sloboda koji je postao glavni zastupnik za ovog proizvođača ERIMA.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
ma dres je vrh, crven crn sa petokrakom to je to Al ne igra, ne daje golove, ne donosi bodove, ne prodaje karte
& $ ?
-
- Kontakt:
treba na ovu ekipu jos par dobrih iskusnih igraca a sve ce nam biti jasnije poslije Rudara na Tusnju
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
Pozivamo sve navijače FK Sloboda Tuzla da se odazovu JAVNOM SKUPU koji ćemo organizovati u subotu ( 05.08. ) u 19 sati. Mjesto skupa popularni KAVEZ na Slatini.
Svi koji imaju sugestija, primjedbi, pohvala, kritika odnosno sve što im leži na duši neka dođu i iznesu javno. Nastojimo u svakom segmentu popraviti ugled, pojačati situaciju i vratiti sjaj grupe.
Konverzacijom želimo naći zajednički jezik sa svim navijačima, simpatizerima, podgrupama i frakcijama FK Sloboda i pokazati da se nismo prodali i da se Fukare ne mogu kupiti. Želimo da u novu sezonu uđemo zajedno, da podržavamo Svetinju i guramo je do PL BiH gdje nam je i mjesto.
Želimo ovim putem najaviti i članske karte koje će biti puštene prije početka sezone, a o čemu ćete biti pravovremeno obavješteni.
Svi zajedno, svi za Slobodu !
Svi koji imaju sugestija, primjedbi, pohvala, kritika odnosno sve što im leži na duši neka dođu i iznesu javno. Nastojimo u svakom segmentu popraviti ugled, pojačati situaciju i vratiti sjaj grupe.
Konverzacijom želimo naći zajednički jezik sa svim navijačima, simpatizerima, podgrupama i frakcijama FK Sloboda i pokazati da se nismo prodali i da se Fukare ne mogu kupiti. Želimo da u novu sezonu uđemo zajedno, da podržavamo Svetinju i guramo je do PL BiH gdje nam je i mjesto.
Želimo ovim putem najaviti i članske karte koje će biti puštene prije početka sezone, a o čemu ćete biti pravovremeno obavješteni.
Svi zajedno, svi za Slobodu !
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Hasanbegovic
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Definitivno,jer su očigledno zbog sponzora (Legea) skinuli Erima sa desne strane
https://teamsportshop24.de/erima-Jersey ... -3131815_9
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Toliko ponuda, raspitivanja i završenih transfera iz Turske, Francuske i sl., a na kraju i Kurta i Kape ostadoše. Ima li gdje Kapetovog oca/amidže/dajdže da nas opet napadne na forumu?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt: