kiler je nasmijan mogao bi ubiti neke Azere

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
kiler je nasmijan mogao bi ubiti neke Azere
Tako nekako, nisi ništa puno fulio.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑31 jul 2023, 19:23Nemojte me pogresno shvatiti ali prvo se moras dokazati preko tribine i nasih livada, sto bi te neko zvao u Baku, a ne zna hoces li se tagovati preko instagrama ili fb pa te docekaju Delije u povratku ( karikiram ). Ko hoce da ode odnosno ko je htio zavrsi karte za Baku i pridruzi se grupi u Azerbejdzanu, na tekmi. Vrlo prosto. Ko hoce da bude neki faktor cima se po BiH dokaze se i to je to. Nema preskakanja stepenica, zna se kako to ide. Otici na gostovanje i biti 24/7 clan grupe su ogromne, rekao bih zivotne, razlike. Cast svima koji idu na gostovanja da se razumijemo.
Zbog svega navedenog TM je beton sa tendencijom daljeg jacanja grupe![]()
Ne pisem u ime grupe, naravno. Samo neko ko zna kako stvari ferceraju u ozbiljnim navijackim grupama sto TM87 svakako jeste![]()
Pozdrav svim forumasima novi sam, a moram se obratiti da pises nebuloze, jer sam ja kontaktirao momka i pitao ih odgovorio mi je sve fino kulturno za gostovanje, nigdje mi nije rekao idu odabrani i tako.NoDi80 je napisao/la: ↑31 jul 2023, 18:12Imal sta za baku hocemol zajedno ici
Sto nikad nista ne objavljuju
Losa je organizacija za europu
Kad mi nismo mogli organizovat put za **** stoklom sve ti je jasno
U limassol nista
Talin nista
Jedino u podgoricu se islo orgaznizovano jos od Budimpeste
Pitari u gruziju organizovano, ultrasi u armeniji organizovano
Tanki smo s europom i gostovanjima ko gruppa boga mi
Al bas smo tanki pravo
Neke puno manje grupe organizuju se i idu po 3000 kilometara zajedno
Sve javno ranije na stranicu objave za prijave
Isto ko mi po BiH
Bgm pitari su puno jaci od nas sto se tice ovog
Kod njih organizovano islo se u gladbach il gruziju
Dok kod nas europa preko qurca
Ja da moram traziti s kim da idem necu
Ne moram ni otici
Sramota za grupu
Isto godtovanja repke nikad da nesto najave na drustevenim
nego se izmedju par likova dogovara
I ako ne znas nekog nes ni otici s manijacima
I to minus
Kad vec hvalim puna mi usta grupe dje god da odem
Moram i reci sto mi smeta
Sasvim logicno je ako su nasi dobili jedan dio karti da ce iz grupe ljudi ici, a ne neki lijevi.NoDi80 je napisao/la: ↑31 jul 2023, 20:34Haj dobro to mogu i ja skontat da idem da zovem
Al to nije grupa to je pojedinac
Grupa zvanicno se nije izjasnila
Drugo kako klub nema karte za obicne navijace
Hoce moj stari npr da ide
U ratu bio 5 godina i sta on sad treba da se u kopu dokazuje i da akcija pitare da bi dobio kartu?
Opusti se, sad da hoces mozes skontati da odes.NoDi80 je napisao/la: ↑31 jul 2023, 20:39Nema tu nikakve logike da samo grupa moze ici na gostujuce utakmice
Vidjeli ssmo u stoklomu da nije bilo dijaspore ne bi nas pola bilo od onog sto je bilo
I tad se islo neorganizovano
Klub je duzan skontati i simpatizerima karte
Ako vec nema treba se neko izjasniti oglasiti
A ne sve ispod tepiha
Neozbiljno totalno
tebra nemas na Kosevu karte za obicne navijace a ne u BakuNoDi80 je napisao/la: ↑31 jul 2023, 20:34Haj dobro to mogu i ja skontat da idem da zovem
U ratu bio 5 godina i sta on sad treba da se u kopu dokazuje i da akcija pitare da bi dobio kartu?
Simpatizeri su bili i prije grupe ko je bodrio zelju do 1987
Sad su samo u stranu sklonjeni
Sto nije u redu
Sta god pricali
Meni je klub ispred grupe i pojedinca
Kako nemaKamaga11 je napisao/la: ↑31 jul 2023, 20:51tebra nemas na Kosevu karte za obicne navijace a ne u BakuNoDi80 je napisao/la: ↑31 jul 2023, 20:34Haj dobro to mogu i ja skontat da idem da zovem
Sto nije u redu
Sta god pricali
Jesi naporan, ne ides na domace utakmice a ti bi da ides na gostujuceNoDi80 je napisao/la: ↑31 jul 2023, 20:53Kako nemaKamaga11 je napisao/la: ↑31 jul 2023, 20:51tebra nemas na Kosevu karte za obicne navijace a ne u BakuNoDi80 je napisao/la: ↑31 jul 2023, 20:34Haj dobro to mogu i ja skontat da idem da zovem
Sto nije u redu
Sta god pricali
Unaprijed se kaze prodaja karata tad i tad
I svaki navijac moze kupiti kartu
Pa onda odes u Baku i kupis kartu nema nas klub nikakve veze sa kartama u Baku nego ti daje Nefci koliko je po uefinim standardimaNoDi80 je napisao/la: ↑31 jul 2023, 20:53Kako nemaKamaga11 je napisao/la: ↑31 jul 2023, 20:51tebra nemas na Kosevu karte za obicne navijace a ne u BakuNoDi80 je napisao/la: ↑31 jul 2023, 20:34Haj dobro to mogu i ja skontat da idem da zovem
Sto nije u redu
Sta god pricali
Unaprijed se kaze prodaja karata tad i tad
I svaki navijac moze kupiti kartu
Da ti nije manijaka ne bi ti sad gledao utakmicu protiv NeftchijaPririsak je napisao/la: ↑31 jul 2023, 21:10Nodi je u pravu kada mi ne bismo bili Bosna i kada manijaci ne bi vodili klub tj direktno aminovali odluke uprave. Posto je sve obrnuto onda je i logicno da bude ovako kako jeste.
Nego, svidja mi se sto smo ranije otisli tamo i sto ce igraci imati vremena da se naviknu i oporave od puta. Ako ih prodjemo ovako oslabljeni onda stvarno nemam rijeci.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 31 gost.