BH klubovi u Europi 23/24
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u Europi 23/24
01.08 Slovan - Zrinjski 20:30 AS 3 Premium, AS 1
03.08 Neftçi - Željezničar 19:00 MY TV, AS 3
03.08 Borac - Austrija 20:30 AS 1
Zanimljivo Slovan je jucer gostovao Kosicama u prvenstvu 0-0 zavrseno
Austrija je danas domacin Sturmu 0-2 prvo poluvrijeme
Zrinjski ukoliko prodje u trece pretkolo ugostit ce boljeg u mecu Sheriff-Maccabi Haifa i objezbjediti sebi playoff europa lige i grupnu kazu konferencijske lige
Ako ispadnu igrace trece pretkolo europa lige portiv eliminisanog iz dvomeca Breiðablik-Coppenhagen
Zeljeznicar ako prodje ide u goste boljem u mecu
Beskitas-Tirana
Borac ako prodje ide na pobjedika Ordabasy-Legia
03.08 Neftçi - Željezničar 19:00 MY TV, AS 3
03.08 Borac - Austrija 20:30 AS 1
Zanimljivo Slovan je jucer gostovao Kosicama u prvenstvu 0-0 zavrseno
Austrija je danas domacin Sturmu 0-2 prvo poluvrijeme
Zrinjski ukoliko prodje u trece pretkolo ugostit ce boljeg u mecu Sheriff-Maccabi Haifa i objezbjediti sebi playoff europa lige i grupnu kazu konferencijske lige
Ako ispadnu igrace trece pretkolo europa lige portiv eliminisanog iz dvomeca Breiðablik-Coppenhagen
Zeljeznicar ako prodje ide u goste boljem u mecu
Beskitas-Tirana
Borac ako prodje ide na pobjedika Ordabasy-Legia
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Jadni ovi navijaci Sarajeva dodju sprdaju Zelju nakon 2:2 kontra Neftcija, a oni ne mogu sa Slogom na kraj izaci xd
Vjeruješ da mi je zbog toga najviše drago i da sam o tome razmišljao od kako je povela Sloga. Ne isplati se provocirat, ali ne daj Bože nek krene nešto po zlu u četvrtak protiv Neftcija za koji su bh klubovi godinama priželjkivali da ga ne izvuku, eto ti njih opet. Za Neftcija i Mutua niko nije čuo, ali čuli su svi za Slogu Merdian iz Doboja. Ni stida ni srama. Čast pojedincima naravno.
-
- Kontakt:
Cudo se treba desiti da bar 1 od 3 preostala kluba prođe.
Zeljo - desetkovan ide u goste. Stilic i Drina propustaju utakmicu, Cocalic, Jasarevic i Amoah upitni. Fakticki pola prve postave ti fali
Borac - tesko moze ponoviti prvu utakmicu, Cetkovic ih spasio od veceg poraza u Becu.
Zrinjski - ne lici na ekipu iz prosle sezone. Patili se sve 3 utakmice u Evropi, tesko se mogu ovakvom igrom izvuci protiv Slovana, i to jos u gostima
Zeljo - desetkovan ide u goste. Stilic i Drina propustaju utakmicu, Cocalic, Jasarevic i Amoah upitni. Fakticki pola prve postave ti fali
Borac - tesko moze ponoviti prvu utakmicu, Cetkovic ih spasio od veceg poraza u Becu.
Zrinjski - ne lici na ekipu iz prosle sezone. Patili se sve 3 utakmice u Evropi, tesko se mogu ovakvom igrom izvuci protiv Slovana, i to jos u gostima
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ja bi volio da svi prodzu ali realnost mi govori da je ovako.Će da vidimo.
Ako se igdje desavaju cuda to je u danasnjem fudbalu. Sve tri ekipe imaju vise nego aktivan rezultat i mislim da je uopste glupo pricati o nekim cudima.19vendetta87 je napisao/la: ↑31 jul 2023, 02:08Cudo se treba desiti da bar 1 od 3 preostala kluba prođe.
Za Borac su svi pricali da ne trebamo ni ici u austriju da ce nas ispratiti sa petardom odigrali smo odličnu utakmicu gdje smo mogli primiti tih 5 ali smo isto tako mogli dati 3.a neki igraci nam nisu ni igrali tipa vranjesa onog napadaca kolumbijca pa hrelje kulasin bio rovit .da dodam na to da smo u BL pobjedili Makabi pobjedili Kluz a od Rio Ave primili gol u 90.minutu.domaci teren je domaci teren i ako povedemo ne znam zasto bi bilo nemoguce proci
Sto se Zeljeznicara tice mislim da je suvisno pricati o tome sta mogu a sta je ekipa je pokazala karakter vracala se sa 0:2 prosla prvu prepreku uprkos podsmijavanjima. I protiv nefcija su primili taj gol u zadnjoj min kao i borac (boljka nasih klubova).lose je jedino sto igraju u gostima pa nema te publike ali **** moze se
A Zrinjski ko Zrinjski ubjedljivo najbolji kolektiv trenutno u BiH opet aktivan rezultat 400-500 ultrasa u Bratislavi Slovan im je ostao duzan od prosle godine ulog je ogroman korak ka grupnoj fazi tako da im motivacije sigurno nece faliti.kad će biti motivisani ako ne sada.
Ja vjerujem u cudo i prolaz sve tri ekipe.i Vlado jagodic je vjerovao u cuda

- Shategabri
- Kontakt:
- TheNoblesMo
- Kontakt:
Prodano je blizu 500 ulaznica za gostujuci sektor u Bratislavi do sad. I svoje tribine su Slovaci skoro rasprodali, gorit ce.
Forza Zrinja
Forza Zrinja

Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju
Kao što sam i pisao prije utakmice, baš je Borac bio potcijenjen.
Pričati o austrijskom fudbalu kao o nekoj sili je neozbiljno. To je liga u kojoj je samo Salzburg ozbiljna ekipa, imaju deset vezanih titula, a ostale ekipe nisu ni približno toliko jake.
Borac treba igrati pametno, neće ni gosti srljati, treba se potući pa šta bude.
Sa druge strane, nešto mi govori da će utakmica ostati u sjeni fašističkog orgijanja na tribinama.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Pa vi kao da imate instrukcije za botovanje ( slicno Vucicu u Srbiji). Na svaki pomen Borca neko vam rekao da morate pomenuti i fasizam. A spajas rijec fasizam sa narodom koji je procentualno najvise izginuo na svijetu u borbi protiv tog istog fasizma.
Ubise vas kompleksi druze. Izadji iz svoje avlije malo, obuj cipele majku mu...ja se mogu kladiti da sam vise proputovao kroz tu istu BiH nego ti, iako se ti kunes u nju.
Sto si tice utakmice, potucemo se sa njima pa sta Bog da. Igraci ce imati pun stadion iza ledja i motiva nece nedostajati, iako je Austrija i dalje veliki favorit.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
-
- Kontakt:
750TheNoblesMo je napisao/la: ↑31 jul 2023, 12:56Prodano je blizu 500 ulaznica za gostujuci sektor u Bratislavi do sad. I svoje tribine su Slovaci skoro rasprodali, gorit ce.
Forza Zrinja![]()
Kakvi crni kompleksi o čemu pričaš. Nema skupa na kojem je više od pet Srba da se ne brani Kosovo i veličaju ratni zločinci. To je činjenica i ne znam zašto je to tako, kako normalna raja nema snage da odupre toj pošasti.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑31 jul 2023, 17:02Pa vi kao da imate instrukcije za botovanje ( slicno Vucicu u Srbiji). Na svaki pomen Borca neko vam rekao da morate pomenuti i fasizam. A spajas rijec fasizam sa narodom koji je procentualno najvise izginuo na svijetu u borbi protiv tog istog fasizma.
Ubise vas kompleksi druze. Izadji iz svoje avlije malo, obuj cipele majku mu...ja se mogu kladiti da sam vise proputovao kroz tu istu BiH nego ti, iako se ti kunes u nju.
Apsolutno se slažem sa tim procentom poginulih o kojem govoriš, zato mi je danas još manje jasno šta se desilo sa tim narodom pa je tako zastranio.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Necemo vise polemisati na ovu temu, ne ocekujem od tebe stvarno neku evoluciju.Virtu4l je napisao/la: ↑31 jul 2023, 17:13Kakvi crni kompleksi o čemu pričaš. Nema skupa na kojem je više od pet Srba da se ne brani Kosovo i veličaju ratni zločinci. To je činjenica i ne znam zašto je to tako, kako normalna raja nema snage da odupre toj pošasti.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑31 jul 2023, 17:02Pa vi kao da imate instrukcije za botovanje ( slicno Vucicu u Srbiji). Na svaki pomen Borca neko vam rekao da morate pomenuti i fasizam. A spajas rijec fasizam sa narodom koji je procentualno najvise izginuo na svijetu u borbi protiv tog istog fasizma.
Apsolutno se slažem sa tim procentom poginulih o kojem govoriš, zato mi je danas još manje jasno šta se desilo sa tim narodom pa je tako zastranio.
Dovoljno si rekao o sebi kad ti smeta sto Srbi smatraju Kosovo svojim od pamtivjeka. Ocito si sa istorijom na Vi. Sta vise pricati s tobom...
Drzi se sporta i uzivaj.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Dug je spisak svega onoga što Srbi smatraju svojim od pamtivjeka, ali to nije poenta ove priče. Poenta je da svako javno okupljanje iskoriste za političke i nacionalističke poruke. Uz standardno veličanje ratnih zločinaca.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑31 jul 2023, 17:22Dovoljno si rekao o sebi kad ti smeta sto Srbi smatraju Kosovo svojim od pamtivjeka. Ocito si sa istorijom na Vi.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Spremaju olešine koreo za četvrtak, poručuju CIA-i i Amerima da su vanzemaljci o kojima pričaju zapravo Srbi.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ovog mora da su vratili sa granice Kosova čim je ovako uznemirenVirtu4l je napisao/la: ↑31 jul 2023, 17:29Dug je spisak svega onoga što Srbi smatraju svojim od pamtivjeka, ali to nije poenta ove priče. Poenta je da svako javno okupljanje iskoriste za političke i nacionalističke poruke. Uz standardno veličanje ratnih zločinaca.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑31 jul 2023, 17:22Dovoljno si rekao o sebi kad ti smeta sto Srbi smatraju Kosovo svojim od pamtivjeka. Ocito si sa istorijom na Vi.
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Kad vec filozofiras...kako bi ti nazvao situaciju u kojoj pripadnik onih koji su % najvise dali Handzar diviziji naziva fasistima one koji su % najvise izginuli u borbi protiv tog fasizma?
Ja bi to nazvao inverznim paralelnim univerzumom. To vazi ako imas 20+ godina. Ako si mladji, onda je samo pubertetska osionost, iskrivljeno obrazovanje i drugi sistemski problemi.
Ovdje zakljucujem ovu temu.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
- BosniaBoston
- Kontakt:
U RSu je na vlasti stranka čija je fiskalna politika socijalna (što implicira i sami naziv jel), a socijalna politika nacionalna/nacionalistička. Na šta me to podsjeća…ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑31 jul 2023, 17:38Kad vec filozofiras...kako bi ti nazvao situaciju u kojoj pripadnik onih koji su % najvise dali Handzar diviziji naziva fasistima one koji su % najvise izginuli u borbi protiv tog fasizma?
Ja bi to nazvao inverznim paralelnim univerzumom. To vazi ako imas 20+ godina. Ako si mladji, onda je samo pubertetska osionost, iskrivljeno obrazovanje i drugi sistemski problemi.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.