NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

Celicni
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la Celicni » 30 jul 2023, 21:37

redbull93 je napisao/la:
30 jul 2023, 21:23
Celicni je napisao/la:
30 jul 2023, 21:15
redbull93 je napisao/la:
30 jul 2023, 21:07
Misljenja sam da bi nam mozda bilo najbolje provesti jos jednu sezonu u federalnoj, osim u slucaju da negdje dobijemo neka jaca sredstva. Trenutno jos uvijek kuburimo sa dugovima i raznim zajebancijama. Ekipa je takva, kakva je, po meni u ovom trenutku i vise nego dobra. Trebao bi biti uskoro polugodisnji izvjestaj, pa cemo znati detaljniju sliku.

Meni, a vjerujem i vecini navijaca nije problem ostati jos jednu sezonu u ovoj ligi. Kada smo ovoliko izdrzali, jedna sezona manje/vise nista nam ne znaci. Receno je ako nam se otvori sansa za prvo mjesto, da cemo u zimskom roku uraditi sve da je i iskoristimo. Svakako nismo u situaciji da ulozimo neki ogroman novac u tim i onda da ne ostvarimo plasman, tek onda bi se jos vise ukopali. Ovako vise od pola godine mozes ustedjeti na platama tih jacih igraca sto bi doveo.

Svi ovdje gledaju povrsno, ali mora se sira slika gledati i pozadina koja je iza ove ekipe. Ova ekipa nije otisla na pripreme, ova ekipa je sklopljena sa skromnim budjetom, a isto tako vjerujem u ove momke. Jos se neke stvari moraju posloziti da mi PL mozemo igrati.
Pa i da napadaš prvo mjesto i da nam je cilj ulazak ne možeš sa ovim igračkim kadrom biti prvi na kraju sezone.Tako da se ne pitamo samo mi i iduće sezone ako najavis napad na titulu niko ti ne garantuje opet da ces biti prvi.Nema Azota,Rudari B., Jahorina i ostali da ih nabijamo.
Da imamo kapacitet dovesti jace i masnije 💶 igrace, a pri tome priustiti sebi taj luksuz da ne izborimo pl, pa opet sljedece sezone uraditi isto.. Onda bi ih sigurno i sada doveli, a ne ovako do kupresa ne mozemo otici. Ova ekipa je sasvim ok, ukoliko bude sansa za pl na polusezoni, idu jaci igraci. Svi smo ovdje pametni nakon par prijateljskih utakmica, a mozda nas momci bas iznenade.
Možda nas baš iznenade haj znaj, doduše pripreme ne mogu biti neki pokazatelj, jer tu moraš malo mikasti, isporobati sve opcije, da vidiš ko koliko može, koji je domet ekipe i da te pobjedi Rudar K. za to služe provjere.Po meni najbolji pokazetelj će biti protiv Stupčanice, jer su najorganizovaniji i najspremniji tim u 1.FL.Ako sa njima izađemo na kraj možemo sa svima.

flash84
Kontakt:

Post Postao/la flash84 » 30 jul 2023, 21:49

Pa čekaj Truhlo Horic, Hrelja, Durmo, Žuna.. su amateri? Sjeti se kako je slabija ekipa Celika rasula Goska koji je silovao sve navedene ekipe osim Stupcanice i Slobode. Sjeti se i Sarajeva kad si bio pesimista a ja sam tvrdio da ih možemo dobiti.

Pripremne tekme su jedno a ligaške tekme nešto drugo. Dokle god je kod nas zdrav kolektiv i imamo dobar pristup radu nema čega da se bojimo.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 30 jul 2023, 21:59

flash84 je napisao/la:
30 jul 2023, 21:49
Pa čekaj Truhlo Horic, Hrelja, Durmo, Žuna.. su amateri? Sjeti se kako je slabija ekipa Celika rasula Goska koji je silovao sve navedene ekipe osim Stupcanice i Slobode. Sjeti se i Sarajeva kad si bio pesimista a ja sam tvrdio da ih možemo dobiti.

Pripremne tekme su jedno a ligaške tekme nešto drugo. Dokle god je kod nas zdrav kolektiv i imamo dobar pristup radu nema čega da se bojimo.
Trolla lik, samo se malo zapetljao u tom silnom trollanju... Ozbiljna ste ekipa, i uz Stupčanicu glavni favoriti za PL. ;)
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 30 jul 2023, 22:56

Sky9 je napisao/la:
30 jul 2023, 21:59
flash84 je napisao/la:

Trolla lik, samo se malo zapetljao u tom silnom trollanju... Ozbiljna ste ekipa, i uz Stupčanicu glavni favoriti za PL. ;)
Ne znam sto si doso palamudit na nase temu? Razligu..

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 30 jul 2023, 23:02

FliX je napisao/la:
30 jul 2023, 22:56
Sky9 je napisao/la:
30 jul 2023, 21:59
flash84 je napisao/la:

Ne znam sto si doso palamudit na nase temu? Razligu..
Ne provociram, i nisam zlonamjeran. Pravila foruma su da u tom slučaju nije problem kad pišeš na temi protivničkog tima. Kao Only kod nas maloprije što je pisao. I svi mi danas na temi Stupčanice... ;)

Opušteno drug. ;)
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Zenicanin988
Kontakt:

Post Postao/la Zenicanin988 » 30 jul 2023, 23:54

Sta i ako izgubimo od Stupcanice? Proslu sezonu smo startali porazom od Bosne na Bilinom , pa sta? Budjet je skroman, doveli smo omladinu , ali talentovanu, i ako ne bude islo prvih 4-5 kola, vjerujem da ce se dosta posloziti "u hodu". Ma uzivat u sezoni , borba za vrh ce da bude abd.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 30 jul 2023, 23:56

sagitarius je napisao/la:
30 jul 2023, 19:35
Zuna je bolje odigrao drugo poluvrijeme protiv Kaknja nego jucer!A mali Ali, mozemo ga mi hvaliti koliko hocemo i ima ogroman potencijal al cinjenica je da mora ojacati, bar da bude u rangi sa Zunom, koji je dosta jaci igrac u duelima od njega!Pojest ce ga protivnici kad krene liga!

Joj truhlo haj prestani smarati sa svojim postovima, nisi vise smijesan, jesi bio prva tri cetiri posta, sad si samo smor!
Žuna je rutonja naspram Allija! Žuna 23 godine ovaj mali 19,znaš li ti koliko je 4 god razlike??? Ali če ojačat fizički za 2 godine,ne može dijete od 19 god biti razvijen i fizički jači od rutonje 23! Da je bolji igrač Ali od Žune to i Saša Matič vidi,al da je razvijeniji to nije.E to vidi i Dejan Matic!
::::SAMO ČELIK::::

denisov

Post Postao/la denisov » 31 jul 2023, 00:14

Nema sumnje da je naš trener pravi mag u vođenju tima. Njegova predanost i stručnost donose sjajne rezultate, a oko 70 utakmica sa samo jednim porazom govore o njegovoj izvanrednoj sposobnosti.Neka navijači budu strpljivi jer uz ovakvog trenera uspjeh je neminovan
Razumijem da su navijači strastveni i zahtjevni jer žele najbolje zanaš klub.A umjesto sto tražimo dlaku u jajetu, trebamo dati sve od sebe za podršku.Dajmo podršku našoj ekipi i vjerujmo u bolje rezultate koji su pred nama.
I to da je Joldic nadmudrio Duvnjaka je glupa prica jednom sam pisao. Razvalili smo ih pogotovo u Zenici samo nismo imali srece.nogo bolji treneri i analiticari su skautirali nasu ekipu Dudic, Coric Osim,Carevic pa nas niko nije pobjedio.Jedan poraz u mozda zadnje dvije godine govori sve za sebe

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 31 jul 2023, 00:35

Duvnjak je trener koji je pokazao da se isplati u njega ulagati, pokazao je da ima te neke manire da izraste u dobrog trenera. Ako dodju i slabiji rezultati, neka, istrpi i to je sve skola. Ulagati u njegovo znanje i usavrsavanje i nadam se da cemo dobiti Sirr Alex Armin Ferguson Duvnjak, rijesiti pitanje trenera narednih 20 godina :mrgreen:

Pokazalo se u pl da stalno mijenjanje trenera nista ne donosi, samo nanosi jos vecu stetu.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 31 jul 2023, 06:31

denisov je napisao/la:
31 jul 2023, 00:14
Nema sumnje da je naš trener pravi mag u vođenju tima. Njegova predanost i stručnost donose sjajne rezultate, a oko 70 utakmica sa samo jednim porazom govore o njegovoj izvanrednoj sposobnosti.Neka navijači budu strpljivi jer uz ovakvog trenera uspjeh je neminovan
Razumijem da su navijači strastveni i zahtjevni jer žele najbolje zanaš klub.A umjesto sto tražimo dlaku u jajetu, trebamo dati sve od sebe za podršku.Dajmo podršku našoj ekipi i vjerujmo u bolje rezultate koji su pred nama.
I to da je Joldic nadmudrio Duvnjaka je glupa prica jednom sam pisao. Razvalili smo ih pogotovo u Zenici samo nismo imali srece.nogo bolji treneri i analiticari su skautirali nasu ekipu Dudic, Coric Osim,Carevic pa nas niko nije pobjedio.Jedan poraz u mozda zadnje dvije godine govori sve za sebe
70 utakmica protiv teskih amatera. Pavle Skocibusic ima samo 2 poraza od Stupcanice u 45 utakmica pa je odron od trenera. Duvnjak ne zna dovesti pojacanje i integrisati nove igrace u prvi tim. Da dodje mbappe i vinicius, njemu bi i dalje starteri karalic i durmis bili.

Ako hoces napad na vrh, dovede se ozbiljan trener i ozbiljni PL igraci.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 31 jul 2023, 07:32

Pretjerujes.

Za napad na PL nam trebaju ozbiljniji navijaci, sve ostalo imamo.

Peti put cu ponoviti, Aliju ne treba toliko "ojacavanje", mada ce to doci prirodno, koliko mu treba kontinuitet na njegovoj poziciji. I u DLCu su igrali jaci igraci od njeg, pa mu nista nisu mogli. Tehnika je razlika, snaga je samo za igrace koji ne znaju.
Celik!3,2,2.

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 31 jul 2023, 07:51

Truhlo je napisao/la:
31 jul 2023, 06:31
denisov je napisao/la:
70 utakmica protiv teskih amatera. Pavle Skocibusic ima samo 2 poraza od Stupcanice u 45 utakmica pa je odron od trenera. Duvnjak ne zna dovesti pojacanje i integrisati nove igrace u prvi tim. Da dodje mbappe i vinicius, njemu bi i dalje starteri karalic i durmis bili.

Mozgu nama treba sportski direktor. De me prosvijetli i napisi koji su to ozbiljni treneri
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

aeroms33
Kontakt:

Post Postao/la aeroms33 » 31 jul 2023, 07:51

Truhlo je napisao/la:
31 jul 2023, 06:31
denisov je napisao/la:

Nemoze trenutno druze. Kolko para tolko muzike.
Lako je pokupovat igrace kad imas para ali ni to ti nije garancija uspjeha.
Mi jos imamo repova iz proslosti. Dok se sve poslozi. A ni tada nebih volio da se kupuju igraci tipa Partizan,Zvezda nego da se nade perspektivan mladi i onda ga ti afirmises i uzmes koju pinku na njemu.
Ako je jedini cilj Pl onda ta verzija. Ko da je Pl neka liga. Mi imamo druge ciljeve.
Treba praviti sistem . Sad idemo na ovu varijantu. Mladi perspektivni a igraju za dzaba malte ne.

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 31 jul 2023, 08:51

A jeste zakukurikali.

Šta nam uradise Kakanj i Sibenik a tako dobra atmosfera bila. Sad odjednom nista ne valja, ni trener ni igraci. Treba mu odmah reci ako izgubis od Stupcanice napustaj klub jer si neznalica.

Kako ce samo lijepih komentara biti ako se uvežu "šareni" rezultati. Ne sumnjam da ce se Duvnjak tjerati a evo zagrijavanje je počelo.

Prosle sezone je receno da je cilj visi rang i svi su se tako ponašali. Ove je receno ako se ukaze prilika, znaci nije imperativ, zavisi od vise faktora. Samim tim, sto praviti ekipu koja bi mozda i da se ukaze prilika zavrsila druga i tek onda bi bilo razocarenje. Novi igraci se ne mogu uklopiti u tim za tri utakmice a dosta ih je Bgmi doslo.

Igrali u četvrtom rangu, završili treći u trećoj ligi, ali ce sad odjednom biti sramota ako se ne zavrsi na prvom mjestu. Zaboravljamo ko smo i sta smo i koliki je put pređen da bi se doslo do ove lige. Isti takav put ce se preci da se uđe i u Premijer ligu.

Sretno igracima a posebno treneru. Ako izguras i ovu sezonu na klupi dobar si.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 31 jul 2023, 08:58

Jonjić: Za rođendan kluba imat ćemo odblokiran račun, narednu sezonu idemo u borbu za vrh tabele
Je li klub najavio borbu za vrh? Jeste. To sto oni u borbu krecu sa juniorima, treceligaskim igracima i uptnim trenerom je njihov rizik. Ako najavis borbu za vrh a budes 9. na tabeli, nisi nista bolji od zaima i zasluzujes tjeranje i prozivanje.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

denisov

Post Postao/la denisov » 31 jul 2023, 09:33

Truhlo je napisao/la:
31 jul 2023, 08:58
Jonjić: Za rođendan kluba imat ćemo odblokiran račun, narednu sezonu idemo u borbu za vrh tabele
Je li klub najavio borbu za vrh? Jeste. To sto oni u borbu krecu sa juniorima, treceligaskim igracima i uptnim trenerom je njihov rizik. Ako najavis borbu za vrh a budes 9. na tabeli, nisi nista bolji od zaima i zasluzujes tjeranje i prozivanje.
Ti si jedan frustrirani momcic koji lozi raju. Celik kompletan u procesu stvaranja i uprava i igraci i trener. Strpljenja u fudbalu ko nema taj je i propao. Sarajevo najbolji primjer.
Problem je sto lozis raju i najavljujes unapred propast a da do sada ide sve dobro. Deset igraca novi doslo gdje ima da su se uigrali nakon 15 dana priprema. Vidi se da nema pojma o fudbalu

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 31 jul 2023, 09:53

Taman convicts popustio, truhlo poceo :D

Ako se i dalje zajebajes, losa ti je furka skroz. Clan si viber grupe i znas kako stvari stoje, tako da nema potrebe za tim. Da je polusezona i da smo 9ti na tabeli, rekao bi ok, upravu si. Ovako samo previse nerovoze, a tek treba da ih vidimo. Sto je najgore citaju vjerovatno ovo svi i savjet klubu da pokusa utjecati na igrace i strucni stab da se sklone od foruma i drustvenih mreza, pogotovo ako bude neki poraz.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 31 jul 2023, 10:00

Nije u pravu ni da smo 9. na polusezoni. A nek tjera na skupstini, ja cu prvi biti protiv.
Celik!3,2,2.

DaDi88
Kontakt:

Post Postao/la DaDi88 » 31 jul 2023, 10:04

Sta mu objasnjavate? Do jucer je to isto truhlo govorio i objasnjavao drugima, ili trolas ili si potplacen da bacas ljagu ili ti je prohakan profil.
Ponosni smogovac!

Nulatridva
Kontakt:

Post Postao/la Nulatridva » 31 jul 2023, 10:21

Da li vas je stid pljuvati, imate li imalo obraza i časti prema ljudima koji rade u klubu...?
Nama treba Zaim, FUDO i kompanija slična njima, da nas prave budalama, jer smo budale, a prave iskrene ljude treba samo tjerati...

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.