FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nije tesko uci, nemojte misliti da se svake sezone ulazilo kao sto smo mi prosli put. Vecina sezona nakon toga je bio dosta jednostavniji ulazak u PL. Koliko god nije tesko uci, s trenutnim rosterom u nismo favoriti mada nije ni senzacija ako udjemo.
Samo postavite sebi pitanje - sta kad udjemo? Ako ce biti kao prethodnih 3-4 sezone onda ja nabijem na qurac taj ulazak.
Ako nece biti tako vec ce biti bolje - na koji nacin i sa kojim/cijim parama i/ili sposobnoscu?
Samo postavite sebi pitanje - sta kad udjemo? Ako ce biti kao prethodnih 3-4 sezone onda ja nabijem na qurac taj ulazak.
Ako nece biti tako vec ce biti bolje - na koji nacin i sa kojim/cijim parama i/ili sposobnoscu?
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Nama, Čeliku, Veležu će uvijek biti je.beno, jer se svi maksimalno napale. Veležu je bilo uvijek teško, nama je bilo preteško, i bit će opet. Samo će ti se reći.Madal je napisao/la: ↑30 jul 2023, 21:53Nije tesko uci, nemojte misliti da se svake sezone ulazilo kao sto smo mi prosli put. Vecina sezona nakon toga je bio dosta jednostavniji ulazak u PL. Koliko god nije tesko uci, s trenutnim rosterom u nismo favoriti mada nije ni senzacija ako udjemo.
Evo već prvo kolo, X ko kuća, a ko ne bude i 2. Kobilica nas je već karao zadnji put kad smo bili u FL, i opet će.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Ko ima jači roster od nas?Muminović,Baltić,Vulić,Kalesić,Čivić,Husejinović,Hasanbegović,Madal je napisao/la: ↑30 jul 2023, 21:53Nije tesko uci, nemojte misliti da se svake sezone ulazilo kao sto smo mi prosli put. Vecina sezona nakon toga je bio dosta jednostavniji ulazak u PL. Koliko god nije tesko uci, s trenutnim rosterom u nismo favoriti mada nije ni senzacija ako udjemo.
Vazda,Kurtalić,Lelić,Delić,Mućaj,Dervišagić,Dilaver...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ljudi jel moguce da vi ocekujete ulazak od ovih ljudi?
Ako nas je ista historija naucila to je da oni nikada ne ispune niti jedan rezultatski cilj. Uspjeh ne dolazi u obzir, nesto ce da se desi, da krene lose, alibi ovaj onaj, krive sudije, savez, svi nas mrze, nece dati plate igracima, igrati ce losiji..uglavnom ono sve najgore.
Ako nas je ista historija naucila to je da oni nikada ne ispune niti jedan rezultatski cilj. Uspjeh ne dolazi u obzir, nesto ce da se desi, da krene lose, alibi ovaj onaj, krive sudije, savez, svi nas mrze, nece dati plate igracima, igrati ce losiji..uglavnom ono sve najgore.
Brate moj, Gračanica nas danas nadigrala...montolivo18 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 21:59Ko ima jači roster od nas?Muminović,Baltić,Vulić,Kalesić,Čivić,Husejinović,Hasanbegović,Madal je napisao/la: ↑30 jul 2023, 21:53Nije tesko uci, nemojte misliti da se svake sezone ulazilo kao sto smo mi prosli put. Vecina sezona nakon toga je bio dosta jednostavniji ulazak u PL. Koliko god nije tesko uci, s trenutnim rosterom u nismo favoriti mada nije ni senzacija ako udjemo.
A tek Stupčanica, Čelik, Zvijezda, Rudar, Gradina, Tošk, Simm Bau, Budućnost... U gostima kod ovih pogotovo će biti je.beno.
Nisam ništa htio da pišem do ove tekme sa Gračanicom, sad su stvari puno jasnije...
Zadnja izmjena: Sky9, dana/u 30 jul 2023, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Sila smo drug, pozz.montolivo18 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 21:59Ko ima jači roster od nas?Muminović,Baltić,Vulić,Kalesić,Čivić,Husejinović,Hasanbegović,Madal je napisao/la: ↑30 jul 2023, 21:53Nije tesko uci, nemojte misliti da se svake sezone ulazilo kao sto smo mi prosli put. Vecina sezona nakon toga je bio dosta jednostavniji ulazak u PL. Koliko god nije tesko uci, s trenutnim rosterom u nismo favoriti mada nije ni senzacija ako udjemo.

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Moderator
- Kontakt:
Postoji li bilo kakva informacija o današnjoj utakmici? Sastav? Kakav je ovo amaterizam..? Pa koliko je već prošlo i koliko treba proći da se neko ažuran nabavi za stranicu. Zadnji put je funkcionirala kad je NKMramor imao tu svoje prste a ovo sad je smiješno, pa čak i prošle godine postava - poluvrijeme il kraj. Više informacija pruža stranica FK Bukovik Gornji Srebrenik il Klokotnica.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Razbili nas ljudi, golman i prečka nas spasili katastrofe, pa na penale dobili...Benjo_AFC86 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 22:12Postoji li bilo kakva informacija o današnjoj utakmici? Sastav? Kakav je ovo amaterizam..? Pa koliko je već prošlo i koliko treba proći da se neko ažuran nabavi za stranicu. Zadnji put je funkcionirala kad je NKMramor imao tu svoje prste a ovo sad je smiješno, pa čak i prošle godine postava - poluvrijeme il kraj. Više informacija pruža stranica FK Bukovik Gornji Srebrenik il Klokotnica.
Na početku susreta nije bilo većih prilika pred oba gola.
Prvo uzbuđenje u desetoj minuti. Sjajna prilika za Slobodu, ali Arnautović majstorski brani.
U 19. minuti novo uzbuđenje, pokušaj Ćosića, otišlo je to malo pored gola.
Njabolja šansa na utakmici za Bratstvo u 30. minuti. Sinanović pogađa prečku, imali su sreće igrači Slobode.
Do kraja prvog poluvremena nije bilo golova i na odmor se odlazi rezultatom 0:0.
Početkom drugog poluvremena velika prilika za Slobodu, no Arnautović je još jednom sjajnom odbranom opet bio junak tima iz Gračanice.
Jako tvrdo drugo poluvrijeme, a novu šansu pišemo u 77. minuti, lopta nakon udarca Hadžimujića odlazi pored gola.
Kayo u 80. minuti izlazi sam na Muminovića, šutita sjajno, ali brani golman Slobode.
Tri minute kasnije majstorski pokušaj Ćosića, ponovo se istakao Muminović.
U 85. minuti pokušaj Šabića, brani Muminović i regualrni dio završen je rezultatom 0:0 i pobjednika turnir aodlučil isu penal.
U penal seriji bolja je bila ekipa Slobode.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Halalite na upaduSky9 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 21:56Nama, Čeliku, Veležu će uvijek biti je.beno, jer se svi maksimalno napale. Veležu je bilo uvijek teško, nama je bilo preteško, i bit će opet. Samo će ti se reći.Madal je napisao/la: ↑30 jul 2023, 21:53Nije tesko uci, nemojte misliti da se svake sezone ulazilo kao sto smo mi prosli put. Vecina sezona nakon toga je bio dosta jednostavniji ulazak u PL. Koliko god nije tesko uci, s trenutnim rosterom u nismo favoriti mada nije ni senzacija ako udjemo.
Evo već prvo kolo, X ko kuća, a ko ne bude i 2. Kobilica nas je već karao zadnji put kad smo bili u FL, i opet će.Odličan igrač, velemajstor...
Nama je svaka utakmica bila na nož. Znaci i u prvoj sezoni kada smo se borili za opstanak. Svako selo napuni svoj stadion kada Velež ili Sloboda dođe. Protivnici daju 200% od sebe itd…
Puno će vam biti teze od očekivanog. Valja otići u Tesanj, Gradačac, Gracanicu a da ne pričam o Zenici i Olovu.
Sretno momci

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Halal bilo.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 22:19Halalite na upaduSky9 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 21:56Nama, Čeliku, Veležu će uvijek biti je.beno, jer se svi maksimalno napale. Veležu je bilo uvijek teško, nama je bilo preteško, i bit će opet. Samo će ti se reći.Madal je napisao/la: ↑30 jul 2023, 21:53Nije tesko uci, nemojte misliti da se svake sezone ulazilo kao sto smo mi prosli put. Vecina sezona nakon toga je bio dosta jednostavniji ulazak u PL. Koliko god nije tesko uci, s trenutnim rosterom u nismo favoriti mada nije ni senzacija ako udjemo.
Evo već prvo kolo, X ko kuća, a ko ne bude i 2. Kobilica nas je već karao zadnji put kad smo bili u FL, i opet će.Odličan igrač, velemajstor...
Nama je svaka utakmica bila na nož. Znaci i u prvoj sezoni kada smo se borili za opstanak. Svako selo napuni svoj stadion kada Velež ili Sloboda dođe. Protivnici daju 200% od sebe itd…
Puno će vam biti teze od očekivanog. Valja otići u Tesanj, Gradačac, Gracanicu a da ne pričam o Zenici i Olovu.
Sretno momci![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Beduin
- Kontakt:
Upravo to. Od ulaska u klub ti nisi nista napravio osim borbe za ispadanje, a samo korona te spasila da ne ispadnes i ranije.DamirT je napisao/la: ↑30 jul 2023, 21:29Jos im ne pada na pamet da odu iz kluba. Pa yebo ga zivot, kad vidim da nesto ne znam i da mi ne ide, otisao bi sam. Makar da sacuvaju obraz koliko toliko. Da li imaju prijasnje Fukare, ne bi ovi docekali sutrasnji dan u klubu. Ovi se nakon 20 dana prodali.Sky9 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 21:19Tolika količina nesposobnosti i neznanja koju se demonstrirali debili koji su vodili klub je za proučavanja.
Umjesto da smo sinoć igrali prvo kolo PL pod reflektorima Tušnja, mi igramo na nekom turniru u Klokotnici i to protiv Gornjeg Rahića (bez namjere da ikoga vrijeđam).
Jeb.em im porijeklo kretensko.
I na kraju kad si uspio klub otjerati u Federalnu ligu ti ne odstupis, nego okupis jos vise ljudi oko sebe i vrhunac svega - DADNES OD SEBE FINU SVOTU PARA KAO VID PODRSKE NOVOIZABRANOM Senadu, samo da bi ovaj prihvatio tu ulogu kako ne bi dosao Azmir H. On i jos jedan zajedno.
Pa Horde Zla na Evropsku tekmu nisu dosli dati podrsku jer imaju karakter, sve dok nisu istrajali i otjerali Mirzu i jos neke, a mi za par sedmica popustili kao da se nista nije desilo. Nego neke zahtjeve postavili zarad samofinansiranja grupe, a 100 ljudi se ne moze okupiti.
Kad je bilo 5do12 za Azmira, UG je pokazao svoju snagu tad i okupio odoicji brojku uz Fukare i simpatizere. A mi sad ispali iz lige i onako blijedo gledamo sa tribine, jedni pljescu igracima, drugi im psuju, treci izlaze sa tribine i smiju se, igraci nece ni da dodju pred publiku i izvinu se, Uprava posebna prica.
Ovo je sve otisli u 3 pizde materine i bez totalnog reseta na svim nivoima od organizacije, Uprave, navijaca, svijesti publike, nekog rezultata, nema od ovoga hajra.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Makar smo osvojili titulu turnira u Klokotnici

Racunal' se i to ko trofej?

Nek nam upisu da imamo jedan trofej vise

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Na guzove, ljudi nas rasuli, i pokazali šta nas čeka u FL.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Slažem se za restart, ali nema od toga ništa.Beduin je napisao/la: ↑30 jul 2023, 22:36Upravo to. Od ulaska u klub ti nisi nista napravio osim borbe za ispadanje, a samo korona te spasila da ne ispadnes i ranije.DamirT je napisao/la: ↑30 jul 2023, 21:29Jos im ne pada na pamet da odu iz kluba. Pa yebo ga zivot, kad vidim da nesto ne znam i da mi ne ide, otisao bi sam. Makar da sacuvaju obraz koliko toliko. Da li imaju prijasnje Fukare, ne bi ovi docekali sutrasnji dan u klubu. Ovi se nakon 20 dana prodali.Sky9 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 21:19
Tolika količina nesposobnosti i neznanja koju se demonstrirali debili koji su vodili klub je za proučavanja.
Umjesto da smo sinoć igrali prvo kolo PL pod reflektorima Tušnja, mi igramo na nekom turniru u Klokotnici i to protiv Gornjeg Rahića (bez namjere da ikoga vrijeđam).
Jeb.em im porijeklo kretensko.
I na kraju kad si uspio klub otjerati u Federalnu ligu ti ne odstupis, nego okupis jos vise ljudi oko sebe i vrhunac svega - DADNES OD SEBE FINU SVOTU PARA KAO VID PODRSKE NOVOIZABRANOM Senadu, samo da bi ovaj prihvatio tu ulogu kako ne bi dosao Azmir H. On i jos jedan zajedno.
Pa Horde Zla na Evropsku tekmu nisu dosli dati podrsku jer imaju karakter, sve dok nisu istrajali i otjerali Mirzu i jos neke, a mi za par sedmica popustili kao da se nista nije desilo. Nego neke zahtjeve postavili zarad samofinansiranja grupe, a 100 ljudi se ne moze okupiti.
Kad je bilo 5do12 za Azmira, UG je pokazao svoju snagu tad i okupio odoicji brojku uz Fukare i simpatizere. A mi sad ispali iz lige i onako blijedo gledamo sa tribine, jedni pljescu igracima, drugi im psuju, treci izlaze sa tribine i smiju se, igraci nece ni da dodju pred publiku i izvinu se, Uprava posebna prica.
Ovo je sve otisli u 3 pizde materine i bez totalnog reseta na svim nivoima od organizacije, Uprave, navijaca, svijesti publike, nekog rezultata, nema od ovoga hajra.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Sky9 jesil bio na utakmici?
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Nisam legendo, ali po izvještaju i nekim komentarima ljudi koji su bili, bil smo slabiji protivnik...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Zato sto lupas gluposti a nisi gledao utakmicu, al hajde..
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.