FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
50
20%
2. Borbu za Evropu
115
45%
3. Sredinu tabele
48
19%
4. Borbu za opstanak
40
16%

Ukupno glasova: 253

Joseph21
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Joseph21 » 30 jul 2023, 19:39

MocMahale444 je napisao/la:
30 jul 2023, 19:34
Golman je posebna prica za sebe, lik cisti paucinu :rol: na pocetku drugog i napravi indirekt.
Kontas a gdje nadjose ovu budalu.
Onda lik stavi zivot na liniju i postavi tintaru da sacuva svoj gol :salut: .

Sta reci koju posluku porati.
Nije da ga branim,ali valjda sudija provjerava sa oba golmana jel sve spremno da krenu, prije zvizduka
Najbolji je on, on je šampion !
🔵⚪🔵⚪

Mana
Kontakt:

Post Postao/la Mana » 30 jul 2023, 19:44

Hulahopka je napisao/la:
30 jul 2023, 18:59
Mana je napisao/la:
30 jul 2023, 11:31
Hulahopka je napisao/la:
30 jul 2023, 10:25

Kakvog kolosijeku? Uprava nam je goli ku.rac. Ovo što smo uradili do sada je zasluga igraca I navijaca jedino. Tu se priča završava. Ova uprava nema nista s ovim
Nemam namjeru svadjati se sa tobom ili bilo kim na forumu. Samo mi nije jasno zasto uvijek pises suprotno od svih nas. Ako ne volis Zelju, ti se onda prebaci na temu drugog kluba kojeg volis a ne da nas sve smaras sa negativom i kako ti niko ne valja, uprava, Samir Bekric ili trener a i igraci su za tebe dno dna. Sramota je da tako nesto pises na ovoj temi u vrijeme kada smo svi ujedinjeni u uspijeh naseg voljenog kluba. Sportski pozdrav al bilo bi lijepo da razmislis prije nego napises…..
Znači ako vi pišete gluposti i razmišljate da je uprava dobra trebam i ja tako. Pa jarane koliko to imaš godina iskreno reći?
Ako hoces da znas mogu ti reci da imam lijepih godina vjerovatno za razliku od tebe. Nadam se da ces i sam skontati da u mom pisanju na forumu neces nista naci s cim cu nekog blatiti i pisati gluposti. Al sam primjetio da si ti poslije svakog Zeljinog uspijeha ucutis par dana a onda pocinju s tvoje strane salve negativnih postova i ako komplet raja puse u jedno, narodski receno ti odmah sve to omalovazavas i ides u suprotnom pravcu. Samo cu ti reci da sam sigurno dosta stariji od tebe i kao sto vidis nisam od onih koji ce te vrijedjati vec samo pokusavam da ti objasnim ljudski ako nisi simpatizer Zelje nemoj nas koji volimo taj klub uciti da trebamo razmisljati kao ti. Jer onaj ko voli svoj klub nemoze pisati vazda protiv onog sto voli. Tako ti je u zivotu, partnerstvu pa i ljubavi prema nekom klubu….

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 30 jul 2023, 19:50

Mana je napisao/la:
30 jul 2023, 19:44
Hulahopka je napisao/la:
Mana je napisao/la:
30 jul 2023, 11:31

Nemam namjeru svadjati se sa tobom ili bilo kim na forumu. Samo mi nije jasno zasto uvijek pises suprotno od svih nas. Ako ne volis Zelju, ti se onda prebaci na temu drugog kluba kojeg volis a ne da nas sve smaras sa negativom i kako ti niko ne valja, uprava, Samir Bekric ili trener a i igraci su za tebe dno dna. Sramota je da tako nesto pises na ovoj temi u vrijeme kada smo svi ujedinjeni u uspijeh naseg voljenog kluba. Sportski pozdrav al bilo bi lijepo da razmislis prije nego napises…..
Znači ako vi pišete gluposti i razmišljate da je uprava dobra trebam i ja tako. Pa jarane koliko to imaš godina iskreno reći?
Ako hoces da znas mogu ti reci da imam lijepih godina vjerovatno za razliku od tebe. Nadam se da ces i sam skontati da u mom pisanju na forumu neces nista naci s cim cu nekog blatiti i pisati gluposti. Al sam primjetio da si ti poslije svakog Zeljinog uspijeha ucutis par dana a onda pocinju s tvoje strane salve negativnih postova i ako komplet raja puse u jedno, narodski receno ti odmah sve to omalovazavas i ides u suprotnom pravcu. Samo cu ti reci da sam sigurno dosta stariji od tebe i kao sto vidis nisam od onih koji ce te vrijedjati vec samo pokusavam da ti objasnim ljudski ako nisi simpatizer Zelje nemoj nas koji volimo taj klub uciti da trebamo razmisljati kao ti. Jer onaj ko voli svoj klub nemoze pisati vazda protiv onog sto voli. Tako ti je u zivotu, partnerstvu pa i ljubavi prema nekom klubu….
Matereti ti citaj šta se pise,nemoj pisati nesto samo da bi napisao. Ova uprava je najgora u historiji kluba..oni nisu obezbjedili marke za klub. Ljudi imali sreće da ne ulozis marku u klub a prodjes jedno pretkolo. Zasluge idu treneru,igracima koji od govana prave pitu.

istokzeljo
Kontakt:

Post Postao/la istokzeljo » 30 jul 2023, 19:54

Ove hulahopke se množe ko gljive poslije kiše. Čovjek pravi profile da bi mi mislili da ima onih koji imaju stav poput njegovog

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 30 jul 2023, 20:02

Joseph21 je napisao/la:
30 jul 2023, 19:39
MocMahale444 je napisao/la:
30 jul 2023, 19:34
Golman je posebna prica za sebe, lik cisti paucinu :rol: na pocetku drugog i napravi indirekt.
Kontas a gdje nadjose ovu budalu.
Onda lik stavi zivot na liniju i postavi tintaru da sacuva svoj gol :salut: .

Sta reci koju posluku porati.
Nije da ga branim,ali valjda sudija provjerava sa oba golmana jel sve spremno da krenu, prije zvizduka
Jeste istina ali i on mora biti bolje fokusiran.
Zabranit mu teretanu ko tenk je, mozda ga i to malo usporava.
Za lige nije los.

Uz dva pojacanja i posteno sudjenje mogli bi imati dobru sezonu aBd.
Znam da se ponavljam ali vjerujem u ekipu i kouča.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 30 jul 2023, 20:04

Hulahopka je napisao/la:
30 jul 2023, 19:50
Mana je napisao/la:
30 jul 2023, 19:44
Hulahopka je napisao/la:

Matereti ti citaj šta se pise,nemoj pisati nesto samo da bi napisao. Ova uprava je najgora u historiji kluba..oni nisu obezbjedili marke za klub. Ljudi imali sreće da ne ulozis marku u klub a prodjes jedno pretkolo. Zasluge idu treneru,igracima koji od govana prave pitu.
To Hulahopka Care. Neće oni tebe učiti kako stvari stoje. Uz podršku administracije do konačne istine.

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 30 jul 2023, 20:30

Ma hulahopka teski kontras svaka mu cast koliko ga raja ne podnosi a on idalje po svom
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 30 jul 2023, 20:56

AlijagaPetkim je napisao/la:
30 jul 2023, 19:12
obagol je napisao/la:
30 jul 2023, 19:00
30 jul 2023, 18:47

Ja imam vremena da ulazim s tobom raspravu oko toga ali nema smisla. Jer tvoj izvor informacija je toliko povrsan da je suludo uopće ulaziti u komunikaciju s tobom i tebi sličnim.
Nema smisla zato sto pises gluposti. Zapamti, ta ekipa je haman unistila Zelju i nikad vise nece imati priliku za takvo nesto.
Rekoh ti, upućen si u to kao ja u političku situaciju na Zanzibaru.
Ne trebas uopste biti upucen, dovoljno je samo vidjeti kakvo je rasulo ostavila iza sebe prosla uprava. Ova uprava da apsolutno nista ne uradi, je debelo iznad prosle.
Sramota je za sebe da govoris da si navijac Zelje. Sramota.

AlijagaPetkim
Kontakt:

Post Postao/la AlijagaPetkim » 30 jul 2023, 20:58

obagol je napisao/la:
30 jul 2023, 20:56
30 jul 2023, 19:12
obagol je napisao/la:
30 jul 2023, 19:00

Nema smisla zato sto pises gluposti. Zapamti, ta ekipa je haman unistila Zelju i nikad vise nece imati priliku za takvo nesto.
Rekoh ti, upućen si u to kao ja u političku situaciju na Zanzibaru.
Ne trebas uopste biti upucen, dovoljno je samo vidjeti kakvo je rasulo ostavila iza sebe prosla uprava. Ova uprava da apsolutno nista ne uradi, je debelo iznad prosle.
Sramota je za sebe da govoris da si navijac Zelje. Sramota.
Baš ćeš mi ti određivati ko je navijač, de boga ti idi mlati po temama ..

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 30 jul 2023, 21:09

Nemam ti ja sta odredjivati, ja samo kazem da je sramota da neko tako navija za svoj klub. Ne znam da ima bas navijaca koji podrzavaju ljude koji su imali cilj da ti uniste klub i zamalo uspjeli u tome.

AlijagaPetkim
Kontakt:

Post Postao/la AlijagaPetkim » 30 jul 2023, 21:31

obagol je napisao/la:
30 jul 2023, 21:09
Nemam ti ja sta odredjivati, ja samo kazem da je sramota da neko tako navija za svoj klub. Ne znam da ima bas navijaca koji podrzavaju ljude koji su imali cilj da ti uniste klub i zamalo uspjeli u tome.
O čemu ti jadan ne bio pises I šta izmisljas gluposti. Kakve ljude podržavam i gdje si pročitao to? Jesi dobar ti s mozgom?

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 30 jul 2023, 21:41

Da li njih puste vikendom iz Jagomira ili sta? Koji je razlog sto je Hulahopka, tj. Alija, tj. Sanjin najaktvniji subotom i nedjeljom?
1921

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 30 jul 2023, 21:54

Kad se sjetim ovdje pisanja o Doganu hahahaha,stručnjaci pravi..

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 30 jul 2023, 22:01

Hulahopka je napisao/la:
30 jul 2023, 21:54
Hulahopka
Post 29 apr 2023, 22:07

Ne valja Mulalic. Valja ovaj strucnjak

Strucnjak. Voli da igra fudbal. Ne voli horuk. U tri utakmice ekipa mu primila 13 golova, dala 0.

Došao kod nas imao polufinale kupa i 2 bio boda od Evrope. Već napravio 3 poraza.
Sjeti se i ovoga...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 30 jul 2023, 22:09

Plavi su večeras sa Međunarodnog aerodroma Sarajevo trebali otputovati u Istanbul u 20:30 sati, no zbog velikog nevremena i grmljavine let im je bio odgođen za 22 sata.

Na kraju su ipak Plavi prije nekoliko trenutaka uspjeli poletjeti ka Istanbulu, odakle će nastaviti svoje putovanje u Baku.

U glavni grad Azerbejdžana bi trebali stići sutra, kako bi imali dovoljno vremena za pripremu utakmice.
Vala nas i svaki belaj snasao za ovu utakmicu. Samo da prodje pa kako god.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

1921ljoze
Kontakt:

Post Postao/la 1921ljoze » 30 jul 2023, 22:14

Raja uzivajte,pustite ove sto svasta pisu,toliko je nekako fino zadnjih mjesec dana,ova evropa i ova prica,pa cak i da ispadnemo znam da ce momci odigrati fajterski,na nama je da ih podrzimo sta god bilo i da nastavimo sa podrsko i u ligi....ima i ova uprava gresaka ali pisati kao sto ovi gore pisu da je najgora u historiji a ljudi zatekli 8 miliona duga i sad to vracaju...mi smo skoro pa spasiili klub nez da li su to neki svjesni
Kad kazem MI onda mislim na navijace (sa akcijama.sa podrskom)sa upravom i sa igracima koji se lavovski bore a plate nisu bas visoke....zato treba nastaviti ovako
Porodica ZELJEZNICAR

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 30 jul 2023, 23:39

Sletili naši u Stambol.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 31 jul 2023, 00:19

Lewy21 je napisao/la:
30 jul 2023, 18:15
bojamora je napisao/la:
30 jul 2023, 18:13
Nikakav trol nisam i veči sam navijač od ogromne večine na ovom forumu. Svaka čast i Bašiču i igračima a posebno nama pravim navijačima ali zaslužujemo da imamo puno bolju upravu od ove. To pišem zato što sam pravi Željovac i vidim da ne zaslužuju da vode naš klub
Uredu, voliš Želju, pravi si Željovac i vidiš da ovi ne zaslužuju da vode klub. Hajde nam onda molim te obrazloži zašto i ima li neko koga bi ti radije vidio u ovom klubu?
Popraviše mi pitari dan. hahahaha

Izgleda da moram crtati kao malom djetetu.

Jeli normalno da jedana Sloga , Gošk, Posušje da ne kažem Velež ili Široki mogu dovesti bolje igrače i dati im veče plate.

Samo da ne zaboraviš Željo je klub sa najbrojnijim navijačima i najodanijim u državi a i medju najboljim u regionu koji se ne libe i pare od džeparca dati za klub. Pored toga imamo i svoj stadion,

Ne postoji nikakvo opravdanje za ovaj katastrofalan prelazni rok. Ako ne znaš nači pare za največi klub u zemlji i za klub sa takođe največpm dijasporom idi i to je to- Nema se šta tu puno pričati. Misimovič, čuvjek kojeg sam cijenio zbog istočne tribine ali isto tako čovjek čija je uprava potrošila najviše para, odnosno pročerdala jer su navijači dali pare za tribinu, je opet u klubu. Kada smo imali velike pare u klubu i kada smo trebali napraviti ogroman iskorak nas je unazadio 10 godina. To se isto sada dogadja. Kada je mangup i hoče da vodi klub što javno ne izađe nego preko ovih lutaka na daljinski radi isto što je več radio

Da još jednom kažem i naglasim, svaka čast igračima Bašiču i navijačima

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 31 jul 2023, 00:26

Joj desi li se kakvo čudo pa dođemo do Bešiktaša, ne gine nam se skupiti sa foruma da igramo, što zbog povreda, što zbog suspenzija.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 31 jul 2023, 00:39

19vendetta87 je napisao/la:
30 jul 2023, 22:01
Hulahopka je napisao/la:
30 jul 2023, 21:54
Hulahopka
Post 29 apr 2023, 22:07

Ne valja Mulalic. Valja ovaj strucnjak

Strucnjak. Voli da igra fudbal. Ne voli horuk. U tri utakmice ekipa mu primila 13 golova, dala 0.

Došao kod nas imao polufinale kupa i 2 bio boda od Evrope. Već napravio 3 poraza.
Sjeti se i ovoga...
Što ga ugasi…
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 26 gostiju.