FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nek se pazi sad Donji Rahić, dolazimo i po njih da ih oducimo od fudbala 2-1
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Sa ovakvim zahtjevima sramote nas sve i Slobodu, treba im zabraniti dolazak na utakmice i otjerat u 3pm dok ne dođu neki normalni momci da organizuju grupu iz temelja.
Da barem njih ima 1000 na svakoj utakmici pa da su nekakav faktor bitan, a koliko su bitan faktor trenutno pokazali su kada se imenovao novi UO.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Fukare su bile prava grupa dok je Marsen bio unutra i mnogi drugi momci sa Slatine, Mosnika.... Ovo ostalo je šega lega.Ali hajde. Danas protiv Bratstva, pa čekamo taj Kakanj.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Pobijedili Bratstvo nakon penala. Zavrseno 0-0
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Treba ovdje još 4 igrača kako bi se vratilo u PL. Ovi kažu da će vratit Slobodu u PL, ja čisto sumnjam. Ne znam zašto se tek tako popustilo i izašlo iz bojkota a isti ljudi su ostali u klubu. Jedino ako nisu čak pojačali svoj položaj.
Današnji meč nam govori na šta će to ličiti ako ne dovedemo još koje PRAVO pojačanje. Krila i još jedan centarfor prije svega... A vjerovatno i jedan DMF tipa Vošnjaka bi nam trebao.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑30 jul 2023, 20:44Treba ovdje još 4 igrača kako bi se vratilo u PL. Ovi kažu da će vratit Slobodu u PL, ja čisto sumnjam. Ne znam zašto se tek tako popustilo i izašlo iz bojkota a isti ljudi su ostali u klubu. Jedino ako nisu čak pojačali svoj položaj.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Slažem se 2 krila, centarfor i Vezni i ovdje se tek onda može pričati o nečemu. Ovako smo u top 5 u ligi al daleko od PL.Sky9 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 20:55Današnji meč nam govori na šta će to ličiti ako ne dovedemo još koje PRAVO pojačanje. Krila i još jedan centarfor prije svega... A vjerovatno i jedan DMF tipa Vošnjaka bi nam trebao.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑30 jul 2023, 20:44Treba ovdje još 4 igrača kako bi se vratilo u PL. Ovi kažu da će vratit Slobodu u PL, ja čisto sumnjam. Ne znam zašto se tek tako popustilo i izašlo iz bojkota a isti ljudi su ostali u klubu. Jedino ako nisu čak pojačali svoj položaj.
- RollingPaper
- Kontakt:
Gledam ovu Slogu i suze mi hoće na oči, ko je sve ostao u ligi, ljudi nas dobili 1:0 na Tušnju u ključnoj utakmici za opstanak
Ma DaBogda krepali svi što ste krivi za ispadanje iz PL. **** YEBEM VAM SVE
Ekipa, a ni igra nije bila za ispadanja. Bilo je puno gorih od nas. Debili iz uprave koji su postavljali trenera/trenere neznalice su nas vratili deceniju nazad.RollingPaper je napisao/la: ↑30 jul 2023, 21:06Gledam ovu Slogu i suze mi hoće na oči, ko je sve ostao u ligi, ljudi nas dobili 1:0 na Tušnju u ključnoj utakmici za opstanak
Pitanje je kad ćemo se vratiti, a i kad se vratimo, bit će gutavo da dođemo do nekog nivoa koji klub kao Sloblda zaslužuje.
Kao što ti reče, i ja im SVE JE.BEM.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Zahtjevi Fukara kao u TLN-a studentski prosvjedi i ono "i da se Ekrem nogira iz kuhinje". Jad i tuga od kluba, uprave, navijacke skupine, simpatizera, grada i građana Tuzle !
Zadnja izmjena: HElo, dana/u 30 jul 2023, 21:16, ukupno mijenjano 1 put.
Hoce to kad vjerujes mrtvom Jahi da ce te izvuci.. Haj i kad je otisao, dovedi nekog iskusnog ko zna ligu i marifetluke iz ove lige. Doveli postenjacinu Pranjica da se uci na klubu i uz to nam ga zavalio i pobjegao na kraju
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Tolika količina nesposobnosti i neznanja koju se demonstrirali debili koji su vodili klub je za proučavanja.
Umjesto da smo sinoć igrali prvo kolo PL pod reflektorima Tušnja, mi igramo na nekom turniru u Klokotnici i to protiv Gornjeg Rahića (bez namjere da ikoga vrijeđam).
Jeb.em im porijeklo kretensko.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Njima zbog kojih ispadosmo kao i svim trenutnim članovima uprave i onima koji ih podržavajuSky9 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 21:11Ekipa, a ni igra nije bila za ispadanja. Bilo je puno gorih od nas. Debili iz uprave koji su postavljali trenera/trenere neznalice su nas vratili deceniju nazad.RollingPaper je napisao/la: ↑30 jul 2023, 21:06Gledam ovu Slogu i suze mi hoće na oči, ko je sve ostao u ligi, ljudi nas dobili 1:0 na Tušnju u ključnoj utakmici za opstanak
Pitanje je kad ćemo se vratiti, a i kad se vratimo, bit će gutavo da dođemo do nekog nivoa koji klub kao Sloblda zaslužuje.

Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Fino su nam smrde priredile da igramo je.benu FL, a još će nas i ovdje ljudi guziti. Vidjet ćeš kad krenu gostovanja: Gračanica, Srebrenik, Gradačac, za Zenicu i Olovo da ne govorim...senjak075 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 21:22Njima zbog kojih ispadosmo kao i svim trenutnim članovima uprave i onima koji ih podržavajuSky9 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 21:11Ekipa, a ni igra nije bila za ispadanja. Bilo je puno gorih od nas. Debili iz uprave koji su postavljali trenera/trenere neznalice su nas vratili deceniju nazad.RollingPaper je napisao/la: ↑30 jul 2023, 21:06Gledam ovu Slogu i suze mi hoće na oči, ko je sve ostao u ligi, ljudi nas dobili 1:0 na Tušnju u ključnoj utakmici za opstanak
Kao što ti reče, i ja im SVE JE.BEM.![]()
Ma mrš.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Jos im ne pada na pamet da odu iz kluba. Pa yebo ga zivot, kad vidim da nesto ne znam i da mi ne ide, otisao bi sam. Makar da sacuvaju obraz koliko toliko. Da li imaju prijasnje Fukare, ne bi ovi docekali sutrasnji dan u klubu. Ovi se nakon 20 dana prodali.Sky9 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 21:19Tolika količina nesposobnosti i neznanja koju se demonstrirali debili koji su vodili klub je za proučavanja.
Umjesto da smo sinoć igrali prvo kolo PL pod reflektorima Tušnja, mi igramo na nekom turniru u Klokotnici i to protiv Gornjeg Rahića (bez namjere da ikoga vrijeđam).
Jeb.em im porijeklo kretensko.
Mi necemo uci sigurno 2 sezone. Jos kad se sljedece sezone i Celik ukljuci u borbu za PL.... Ulazi ove godine Stupcanica sigurno. Ne vidim stvarno nikog ko moze uci. Nas bi racunao da imamo kojeg boljeg igraca. Ovako mrka kapa
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Sky Tebe baš cijenim kao forumaša, ali se ne slažem baš 100% jer tabela uvijek sve pokaže na kraju. Ne možeš očekivati neki rezultat kad u ekipi imaš jednog Melvina Osmića koji 2 godine nije bio u planovima Veleža i koji se vucarao po tribinama, jednog Kapetanovića koji 90% sezone nije znao centrirati (malo se dozvao pred kraj), jednog Sašu Maksimovića koji je već praktično svoju karijeru završio sa 23 godine (potpisao za njemačkog niželigaša 5-6 lige), dalje Jarović, Mujarić, dodaj tu Bekića i Husejinovića koji su totalno bili nespremni, onda dalje ova pojačanja u vidu Pervana i Varešanovića koji ama baš ništa nisu pokazali i na kraju dobiješ zadnje mjesto u PL. Jedina neka svijetla tačka su bili povremeni bljeskovi Mehmedovića, Vranješa pa i Vošnjaka koji je do povrede držao nekako sredinu, manje-više uz Šuberta oni su jedini nešto i pokazali.Sky9 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 21:11Ekipa, a ni igra nije bila za ispadanja. Bilo je puno gorih od nas. Debili iz uprave koji su postavljali trenera/trenere neznalice su nas vratili deceniju nazad.RollingPaper je napisao/la: ↑30 jul 2023, 21:06Gledam ovu Slogu i suze mi hoće na oči, ko je sve ostao u ligi, ljudi nas dobili 1:0 na Tušnju u ključnoj utakmici za opstanak
Zadnja izmjena: montolivo18, dana/u 30 jul 2023, 21:36, ukupno mijenjano 2 puta.
I da, da se niko ne bi zanosio nekim brzim povratkom u PL. Kakva god da je liga, moraš biti najbolji od 16 ekipa. To neće biti nimalo lako.
Da bi bio najbolji, sve se kockice moraju posložiti. Od novca i jakog glavnog čovjeka, kompetentnih trenera, kvalitetnih igrača, pozitivne atmosfere, ujedinjenih navijača itd.
I sami znate da nam fali puno toga od nabrojanog.
I evo, najbolji je primjer naš zadnji ulazak 2014. godine. Tad smo imali sve: PARE, AZMIRA, ĆIRU, IGRAČE, NAVIJAČE. Čak uz sve to, bilo je gutavo do zadnjeg kola.
Tako da, ja ne očekujem povratak ove sezone. Slobodno me citirajte za 10 mjeseci...
Da bi bio najbolji, sve se kockice moraju posložiti. Od novca i jakog glavnog čovjeka, kompetentnih trenera, kvalitetnih igrača, pozitivne atmosfere, ujedinjenih navijača itd.
I evo, najbolji je primjer naš zadnji ulazak 2014. godine. Tad smo imali sve: PARE, AZMIRA, ĆIRU, IGRAČE, NAVIJAČE. Čak uz sve to, bilo je gutavo do zadnjeg kola.
Tako da, ja ne očekujem povratak ove sezone. Slobodno me citirajte za 10 mjeseci...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Čovječe valjda čekati 10 mjeseci...Sky9 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 21:32I da, da se niko ne bi zanosio nekim brzim povratkom u PL. Kakva god da je liga, moraš biti najbolji od 16 ekipa. To neće biti nimalo lako.

Cijenim i ja tebe druže. Poenta posta je da je bio Pranjić od početka, sa ovom istom ekipom ne bi prišli zoni ispadanja. Očito je mnoge igrače podigao. Onaj debil ih je učinio još gorim nego što jesu.montolivo18 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 21:30Sky Tebe baš cijenim kao forumaša, ali se ne slažem baš 100% jer tabela uvijek sve pokaže na kraju. Ne možeš očekivati neki rezultat kad u ekipi imaš jednog Melvina Osmića koji 2 godine nije bio u planovima Veleža i koji se vucarao po tribinama, jednog Kapetanovića koji 90% sezone nije znao centrirati (malo se dozvao pred kraj), jednog Sašu Maksimovića koji je već praktički svoju karijeru završio sa 23 godine (potpisao za njemačkog niželigaša 5-6 lige), dalje Jarović, Mujarić, dodaj tu Bekića i Husejinovića koji su totalno bili nespremni, onda dalje ova pojačanja u vidu Pervana i Varešanovića koji ama baš ništa nisu pokazali i na kraju dobiješ zadnje mjesto u PL. Jedina neka svijetla tačka su bili povremeni bljeskovi Mehmedovića, Vranješa pa i Vošnjaka koji je do povrede držao nekako sredinu, manje-više uz Šuberta oni su jedini nešto i pokazali.Sky9 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 21:11Ekipa, a ni igra nije bila za ispadanja. Bilo je puno gorih od nas. Debili iz uprave koji su postavljali trenera/trenere neznalice su nas vratili deceniju nazad.RollingPaper je napisao/la: ↑30 jul 2023, 21:06Gledam ovu Slogu i suze mi hoće na oči, ko je sve ostao u ligi, ljudi nas dobili 1:0 na Tušnju u ključnoj utakmici za opstanak
Ali opet, greška je bila čak i dovođenje Pranjića u onom trenutku. Opet su debili sjebali. Morali su dovesti nekoga ko ima iskustvišo u PL, a naročito u borbi za opstanak.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
10 mjeseci i deset dana, tačnije. 09.06.2024. zadnje kolo...montolivo18 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 21:34Čovječe valjda čekati 10 mjeseci...Sky9 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 21:32I da, da se niko ne bi zanosio nekim brzim povratkom u PL. Kakva god da je liga, moraš biti najbolji od 16 ekipa. To neće biti nimalo lako.
Tako da, ja ne očekujem povratak ove sezone. Slobodno me citirajte za 10 mjeseci...![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.