FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Klub imbecila sa upravom, vlasnikom i igračima.
Meni je bitnije da mirzin okot igra. To je vaznije od svakog rezultata. Vidi kako fino solira i dodaje petom.
Varesanovici > Sarajevo

Varesanovici > Sarajevo
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Šahinović ****
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Jbo majku kakvi su ovo amateri 

„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Sad cemo gledati 45 + valjanje njihovo i naše jalove pokusaje, a napade ce kreirati Dal Varešanović

- napoleon72
- Kontakt:
Anicic libera nekog igra ko Bekenbauer jbt. 

GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
- belosevic23
- Kontakt:
A ja ekipe i govana. Prekid sa pola terena primas gol. Ovakvom igrom i pristupom mi ne mozemo cetvrti bit. Samo u nasim glavama smo mi prvi i najbolji. Kad ste vidjeli da je zrinjski ovakav gol primio
- muhamedhulk
- Kontakt:
Bravo imenjak!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Mirvah je jedini krivac što nemamo golmana na terenu, koji **** sjedi na klupi... nesposobni levati.
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 30 jul 2023, 21:20, ukupno mijenjano 3 puta.
Dovedes jednog od najjacih golmana HNLa da ti sjedi na klupi
I kaze nemoj Husrefa, pa yebo bi im milu majku za ovu nonsalanciju na poluvremenu.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Tanki do bola i mi i oni, realan rezultat bi bio 0-0. Dal standardno najgluplji, Vrancic standardno dobar i treba pohvaliti Buljubasica.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ljudi raskidajte ugovor sa Mirzinim kancerom, pa zakla nas maligno govance!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Znam da ce me pljuvati al ovo sto Vrancic igra je rekreacija
Da li kenozoici gledaju pulena od milion eVra ???
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
-
- Kontakt:
Ljudi sa 9 novih igraca igraju,ej neka usrana Sloga, i jos radili analizu pod Mirzinim stilom igre,a kod nas najskuplji tim lige,domaci teren itd i opet ovako mucenje,pa da nas nema trebalo bi nas izmisliti.
Sad cemo gledati patnju nasih da daju gol, ima oči da nam prokrvare.Strah me i pomisliti sta ce mag Dogan da spremi za drugo poluvrijeme.
Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 30 jul 2023, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.
Tako ti je cekas dok pocne sezona da nadjes treneraSanchez87hz je napisao/la: ↑30 jul 2023, 21:22Ljudi sa 9 novih igraca igraju,ej neka usrana Sloga, i jos radili analizu pod Mirzinim stilom igre,a kod nas najskuplji tim lige,domaci teren itd i opet ovako mucenje,pa da nas nema trebalo bi nas izmisliti.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ja sam cuo da je mali Mulalic trebao doci u Klub kao golman, umjesto Dizdarevica. Ali je zapelo oko para i onda je bilo daj sta das…rupa kao i imenjak.
Ovaj Rogic treba da brani.
PS. Danas vidim Delac odbrani penal, odmah flashback na Torpedo i penal seriju…
Ovaj Rogic treba da brani.
PS. Danas vidim Delac odbrani penal, odmah flashback na Torpedo i penal seriju…
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!