Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Politiku i sport ne treba miješati, uvijek to govorite, pa se vratite na priču da navijamo za Zrinjski i kako možemo i spominjete politiku. Svako ima pravo da navija za koga hoće. To što se vi uvlačite pitarima, a to traje sve dok ih ne pobijedite, pa onda pukne veza i tako godinama
Zadnja izmjena: Mamba21, dana/u 30 jul 2023, 15:26, ukupno mijenjano 1 put.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Gdje je bilo slavlje? Na forumu jel
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- morsecode
- Kontakt:
Pa Velez je po svim parametrima zadnjih par godina mnogo uspijesni klub. Po jedan trofej i komsinice i Velez, Velez je imao i dvije ljetne evropske ekskurzije, a sa druge strane Zeljeznicar je nakon 6 godina ponovo izborio Evropu.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑30 jul 2023, 14:57Porediti zelju i velez u bilo kojem kontekstu je krajnje neukusnu

"To je jednostavno SARAJEVO"
Jest zato navijaci Veleza slave titule gradskog rivala samo da Zeljo ne osvojiOnlyLeft22 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 15:02Tako jeBojudaosinebu je napisao/la: ↑30 jul 2023, 14:57Porediti zelju i velez u bilo kojem kontekstu je krajnje neukusnu
Velež tri puta ispao u drugu ligu a željezničar 4 puta
Velež pet puta bio u top 100 UEFA rankinga Željo nikad
Mi izbacili engleskog prvaka, pobjedili Dortmunda
A vi ferencvarosa![]()
Cuj porediti Velež i željezničar
Željo jedino ima vise trofeja poslije rata i to je to
Zeljo bio na korak do finala kup uefe dok vi niste ni blizu bili
U novijoj historiji igrali 2 puta samo europu dok je Zeljo kud i kamo vise puta igrao europu
Zeljo u novijoj historiji nikada nije ispao u 2 ligu dok ste vi kuburili 3 godine u njoj
Uspjeh je da ste izbacili u polufinalu kupa Zelju i na kraju opet niste izborili Europu

Ipak puno pricate za nekog ko je u zadnjih 30 godina izasao 2 puta u Europu i sto ste izbacili AEK,(doduse sezonu kasnije ispali od nekih Maltezana)

MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Aha
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Samo da vas nastavi Zrinjski prĆiti, a i hoće 

IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Ovi jadnici ni nakon toliko godina ne mogu prezaliti sto im Velez nije pustio utakmicu, ja bih umro od sramote da optuzujem drugi klub sto nam nisu pustili da bi nesto osvojili.
kakav jadnik moras biti, boli nas **** i za vas i za njih, te sezone smo nabili i jedne i druge i dokazali da nam je Velez najbitniji.

E to su ti likovi koje imaš na forumu,svi Bošnjaci ali ako se razilazis s njima u misljenju,pišu protiv kluba za koji navijaš i vrijeđaju! Jedno je zezat se a drugo pisat o nečemu što boli... kao što su budale pisale i lijepile slike i video Grbavice kako gori... i podržavaju HDZ prciju koja je skoro isto to uradila u Mostaru..
Ima li neka snimka tog slavlja veležovaca kad je Zrinjski umjesto Željezničara osvojio titulu? 

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Gdje ti vidis to da mi je znati? Bjezi sa sunca.
Gdje bola niste, pa godinama placete da smo dali titulu zrinjskom, a mi smo dobili i vas i njih. Kako smo im dali, valjda je u vašim glavama da smo trebali vama pustiti

Zrinjski je droga
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Opet, ne znam ko prica o pustanju.Rodjeni81 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 15:57Gdje bola niste, pa godinama placete da smo dali titulu zrinjskom, a mi smo dobili i vas i njih. Kako smo im dali, valjda je u vašim glavama da smo trebali vama pustiti![]()
@Only buraz, dobar lezVe, svaka cast, slozili ste ekipu finoOnlyLeft22 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 15:02Tako jeBojudaosinebu je napisao/la: ↑30 jul 2023, 14:57Porediti zelju i velez u bilo kojem kontekstu je krajnje neukusnu
Velež tri puta ispao u drugu ligu a željezničar 4 puta
Velež pet puta bio u top 100 UEFA rankinga Željo nikad
Mi izbacili engleskog prvaka, pobjedili Dortmunda
A vi ferencvarosa![]()
Cuj porediti Velež i željezničar
Željo jedino ima vise trofeja poslije rata i to je to

Tačno tako... vidi se po vama,da vam treba stručna pomoć i rehabilitacija,droga i fašizam u jednom... jedino pozitivno je sto imate samo 500 navijača kad se igra utakmica,a 5000 dođe na proslavu jer moraju zbog HDZ-a,mora se direktiva iz stranke slušat,ipak se od stranke živi...
- Meraak1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Gdje je i sta radi Ibro Rahimic , jednom je Pastrmka rekao da je Velež odbio Saudijce nisu dali Ibru legendu
rishovski je napisao/la: ↑30 jul 2023, 16:07Tačno tako... vidi se po vama,da vam treba stručna pomoć i rehabilitacija,droga i fašizam u jednom... jedino pozitivno je sto imate samo 500 navijača kad se igra utakmica,a 5000 dođe na proslavu jer moraju zbog HDZ-a,mora se direktiva iz stranke slušat,ipak se od stranke živi...
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.