FK Rudar Prijedor

Pikss
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la Pikss » 06 mar 2011, 00:56

LEŠINAR je napisao/la:Neka oni izbore! A ti ne unosi pesimizam među forumaše.
Nedaj boze da ja unosim pesimizam,daleko od toga,al tesko ce da zaigraju znas i sam :cry:

Vlado PD
Kontakt:

Post Postao/la Vlado PD » 06 mar 2011, 02:12

Cuo sam da je Rudar namjestio utakmicu, igra sa Sirokim 6 za 0. :lol:

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 06 mar 2011, 10:42

Vlado PD je napisao/la:Cuo sam da je Rudar namjestio utakmicu, igra sa Sirokim 6 za 0. :lol:
:lol: $, $!

$ су $ " $ ? % у ? & ?, ? " ?. " за*"... :D
Let's go, Fighter!

"!

jeremija

Post Postao/la jeremija » 06 mar 2011, 11:53

Ništa ljudi,odsada sa svima "ugovaramo" kao s Širokim...6 za 0... :lol: :lol: :lol:
Srbin sam i tim se ponosim...

PFC

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 06 mar 2011, 12:39

Od ljudi iz uprave koji su bili u Prijedoru,sam saznao da je bilo odlično suđenje i normala domaćin,bez grube igre.Čestitke na pobjedi i sretno u nastavku!!!

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 06 mar 2011, 12:54

ŠB.TRN je napisao/la:Od ljudi iz uprave koji su bili u Prijedoru,sam saznao da je bilo odlično suđenje i normala domaćin,bez grube igre.Čestitke na pobjedi i sretno u nastavku!!!
Hvala,odigrali ste dobru utakmicu ali mi jednu od boljih u sezoni...puno srece u borbi za Evropu
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 06 mar 2011, 13:36

Poprilicno normalna utakmica. Bez nekih naguravanja, tuca, ruznih situacija.Rudar poprilicno dobar. Nije mala stvar pobijediti Siroki, bez obzira sto igras kuci. Sledeca Drina. Bice j.e.b.e.n.o. ;). Ljudima gori a nasi nisu losi...Vidjecemo..
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 06 mar 2011, 15:21

Odlicno smo usli u utakmicu, sto se i isplatilo.
Dobra utakmica, dobro sudjenje, dobra atmosfera kako na tribinama tako i naterenu. Ako ovako nastavimo da igramo nema sumnje da cemo biti u gornjem dijelu tabele...

UltrasNoFacebookABPD
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNoFacebookABPD » 06 mar 2011, 15:45

Ako uđemo u Evropu, onda će 2 kluba iz RS igrati kvalifikacije na Borčevom stadionu. :D

Vlado PD
Kontakt:

Post Postao/la Vlado PD » 06 mar 2011, 17:05

Imamo sasvim pristojan igracki kadar, imamo odlican odaziv navijaca na utakmici, imamo sve predispozicije za jedan kvalitetan i stabilan klub, samo `fali da neko gurne nesto para u klub, i da se zavrse radovi na stadionu...

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 06 mar 2011, 23:53

Imamo ubjedljivo najgore kamermane u ligi :mrgreen:

zeljovac87
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac87 » 07 mar 2011, 00:12

Kakav rezultat očekujete u utakmici sa borcem i Željom. I oni i mi vam dolazimo. Nas ćete dočekati kako i dolikuje spotskim prijateljima, zar ne ? ;)

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 07 mar 2011, 00:22

zeljovac87 je napisao/la:Kakav rezultat očekujete u utakmici sa borcem i Željom. I oni i mi vam dolazimo. Nas ćete dočekati kako i dolikuje spotskim prijateljima, zar ne ? ;)
Rano je jos govoriti... :P Prvo Borac dolazi,a tu se krv proliva za pobjedu 8-) A do Zelje ima puno,puno...Sve ce biti jasno do tada :D

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 07 mar 2011, 07:59

Iskreno, Rudar odavno nije bio bolji. Kako ce se stvari odvijati do tih utakmica, ne zna se. Ako ne bude nekih steli a mislim da su Krajisnici uvijek bili postena raja( :twisted: ), necete se lijepo provesti. ;) Ali opet, ko zna, mozda se i raspadnemo da tada, sve je moguce. :ugeek:
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 07 mar 2011, 11:22

zeljovac87 je napisao/la:Kakav rezultat očekujete u utakmici sa borcem i Željom. I oni i mi vam dolazimo. Nas ćete dočekati kako i dolikuje spotskim prijateljima, zar ne ? ;)
Koliko ja znam sigurno je da smo sa Zeljom u boljim odnosima nego sa Borcem, iako se moze reci da se popravlja situacija i sa komsijama...Mislim da ce Zeljo uzeti 3 boda ovde sigurno ako Rudaru ne budu trebali bodovi u tom zadnjem kolu za opstanak ili cak evropu, ko ce znati :)
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 07 mar 2011, 12:09

Skontajte gdje idu igraci iz Rudara pa cete dobiti odgovor na pitanje. U Zelju da je neki otisao, ja se ne sjecam..Nije jedini ali je jedan od ociglednih indikatora...sto je i logicno. ;)

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 07 mar 2011, 16:07

Dajte vi Želji bodove kao i prošle godine treba će im za Evropu ako je vi već nećete.

Nego to na stranu, zbijte redovo podržite svoj klub i kod kuće i na strani i pokušajte izganjati tu Evropu jako ste blizu, a ako bi uspjeli eto onda i boljeg stadiona (ne kažem da bi ove godine ispunjavao UEFA norme ali bi bio bolji) i više ulaganja u tim i više interesa za klub u gradu i više djece će se baviti fudbalom... Samo gazite, Prijedor zaslužuje veliki klub bar za nivo BiH

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 07 mar 2011, 16:43

Druze, hvala na lijepim rijecima. Sigurno je da niko ne bi imao nista protiv samo...ne izgleda mi kao da je ovo planirano (99% sam siguran u to) vec vise splet nekih cudnih okolnosti. Nema tu sistema nekog, svaki dan ocekujes ces procitati kako ce igraci u strajk ili tako nesto..Jedino sto me tjesi je to sto je tako u svim klubovima u ligi pa onda ni igraci nemaju nista od toga da raskidaju ugovore i idu negdje gdje je situacija ista. Za sada dobro guramo, sledeca dva kola igramo protiv dvije poslijednje ekipe..Tu kad bi se nakupili bodova, mi smo vec sampioni. Ne treba nam titula da bi to potvrdili.. 8-)

Жика Павловић
Kontakt:

Post Postao/la Жика Павловић » 07 mar 2011, 16:46

Dejan, BL je napisao/la:Dajte vi Želji bodove kao i prošle godine treba će im za Evropu ako je vi već nećete.

Nego to na stranu, zbijte redovo podržite svoj klub i kod kuće i na strani i pokušajte izganjati tu Evropu jako ste blizu, a ako bi uspjeli eto onda i boljeg stadiona (ne kažem da bi ove godine ispunjavao UEFA norme ali bi bio bolji) i više ulaganja u tim i više interesa za klub u gradu i više djece će se baviti fudbalom... Samo gazite, Prijedor zaslužuje veliki klub bar za nivo BiH
? ".

? $ су " $ ? $ $ & " " % ' ' " " ". Познато је ? ? ' унутар ? ' $ $ $ " (Јувентус, ? за " "). % & тога на ове & не & " & ? ". " је % ? та $ " $ $ " & у ?, тј. у ? $ " "/", " у јуну се за & појаве $ $, " $ ' " $ " $ $. & " & ? " $ & $ & посјете (у врху ? ' по ') " " ', ' " $ са $ ', јер је то "$" " за успјех, " не ' се " за $.

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 07 mar 2011, 17:50

Nas "izvlaci" to sto nama ne ode po 5 prvotimaca svake polusezone-sezone, imamo 4-5 igraca koji su tu otkako smo usli u 1.RS, oni su uigrani, i onda se dovodi par igraca koji se veoma brzo uklope, trener je dobar, kad se prodere oni odma lete, imaju solidnu posjetu na stadionu i igraju veoma dobro, veoma smo uigrani, a sad da imamo samo malo bolje uslove to bi bilo odlicno ali nemamo i to je nasa realnost, stvarno igracima svaka cast kako igraju i meni je stvarno zao sto igraju u ovakvim uslovima kad zasluzuju bolje ali kao sto vec rekoh to je nasa realnost i moramo se pomiriti sa tim i moliti Boga da nam se smiluju pa da ubezbjede osnovne uslove, bar taj stadion da naprave!
A volio bi da izbore Evropu samo da osramote svu tu bagru koja "ne moze" da obezbjedi uslove pa da ne igramo evropu zbog govana, i da sve novine pisu o tome, to su djubrat teska!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Pact1921, Riziko i 24 gosta.