FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ovo oko Slobode postaje jako interesantno, nije predstavljen sef struke, nastavlja se rad kluba u konspiraciji u vidu odrzavanja tajne skupstine, imena clanova skupstine se daju u javnost tek kada su provaljeni da je bila skupstina i izabrani izmedju sebe, glavni baja postaje predsjednik skupstine sa svojim vjernim pomocnicima, vlasnici upravljackih prava djeluju sada iz sjene i onda dodju likovi i pisu nam kako placemo za AH.......valjda ne kontaju da mi nismo skontali da je AH nebitan lik u svemu ovome, AH je samo bio neko ko im je bio trenutno poyebao koncepciju ali su se brzo povratitli i zbili redove u vidu SM kojeg su postavili za predsjednika UO mada nisu ga imali namjeru postaviti jer se pojavio AH, evo izabrana je legalno supstina na potpuno nelegitiman nacin van javnosti od uha do uha cak ni novinari nisu znali dok nije odrzana skupstina pa ih neko provalio...a ovaj novi gradonacelnik izgleda neki nebitan lik koji vise lici na postavljenu ikebanu......
🔴⚫️
Aco pozvao narod u skupstinu, oni postali clanovi skupstine i izabrali njega za predsjednika, vrlo jednostavno i jednostrano....to je narodna skupstina, izabrali tajming kada ce napraviti........i to grad sa GV posmatra nijemo i jos ce im dati transu da pguraju svoj rad zajedno sa vlasnicima upravljackih prava.
🔴⚫️
Pa dobro šta ti konkretno predlažeš s obzirom da ne valjaju Fukare skupstina SM AH i sve sto postoji. Šta je dobro i ispravno bas me zanimaSkver je napisao/la: ↑29 jul 2023, 16:28Ovo oko Slobode postaje jako interesantno, nije predstavljen sef struke, nastavlja se rad kluba u konspiraciji u vidu odrzavanja tajne skupstine, imena clanova skupstine se daju u javnost tek kada su provaljeni da je bila skupstina i izabrani izmedju sebe, glavni baja postaje predsjednik skupstine sa svojim vjernim pomocnicima, vlasnici upravljackih prava djeluju sada iz sjene i onda dodju likovi i pisu nam kako placemo za AH.......valjda ne kontaju da mi nismo skontali da je AH nebitan lik u svemu ovome, AH je samo bio neko ko im je bio trenutno poyebao koncepciju ali su se brzo povratitli i zbili redove u vidu SM kojeg su postavili za predsjednika UO mada nisu ga imali namjeru postaviti jer se pojavio AH, evo izabrana je legalno supstina na potpuno nelegitiman nacin van javnosti od uha do uha cak ni novinari nisu znali dok nije odrzana skupstina pa ih neko provalio...a ovaj novi gradonacelnik izgleda neki nebitan lik koji vise lici na postavljenu ikebanu......
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Mojne ba te price, sta predlazes, ovo je kriminalna organizacija, demantuj me da nije onako kao sto sam napisao, sta se pravis blesav....sve regularno, tiket ispravan, jel Hitman??Hitman22 je napisao/la: ↑29 jul 2023, 17:01Pa dobro šta ti konkretno predlažeš s obzirom da ne valjaju Fukare skupstina SM AH i sve sto postoji. Šta je dobro i ispravno bas me zanimaSkver je napisao/la: ↑29 jul 2023, 16:28Ovo oko Slobode postaje jako interesantno, nije predstavljen sef struke, nastavlja se rad kluba u konspiraciji u vidu odrzavanja tajne skupstine, imena clanova skupstine se daju u javnost tek kada su provaljeni da je bila skupstina i izabrani izmedju sebe, glavni baja postaje predsjednik skupstine sa svojim vjernim pomocnicima, vlasnici upravljackih prava djeluju sada iz sjene i onda dodju likovi i pisu nam kako placemo za AH.......valjda ne kontaju da mi nismo skontali da je AH nebitan lik u svemu ovome, AH je samo bio neko ko im je bio trenutno poyebao koncepciju ali su se brzo povratitli i zbili redove u vidu SM kojeg su postavili za predsjednika UO mada nisu ga imali namjeru postaviti jer se pojavio AH, evo izabrana je legalno supstina na potpuno nelegitiman nacin van javnosti od uha do uha cak ni novinari nisu znali dok nije odrzana skupstina pa ih neko provalio...a ovaj novi gradonacelnik izgleda neki nebitan lik koji vise lici na postavljenu ikebanu......
🔴⚫️
U Kini, sjevernoj Koreji se bar zna kada ce biti skupstina CK, jedino u Tuzli se tajno odrzava skupstina FK Slobode i tajno pozivaju njeni buduci clanovi, klub koji je poznat na prostorima bivse YU, i dodju likovi i kazu da je klub vracen narodu tj. gradjanima Tuzle i svim njenim navijacima i simpatizerima, klub koji je u raljama hostaplera, menadzera i raznih kriminalaca.....bice zanimljivo pratit rad tog kluba.
🔴⚫️
A isti oni koji su privatizovali klub ostali u njemuSkver je napisao/la: ↑29 jul 2023, 17:36U Kini, sjevernoj Koreji se bar zna kada ce biti skupstina CK, jedino u Tuzli se tajno odrzava skupstina FK Slobode i tajno pozivaju njeni buduci clanovi, klub koji je poznat na prostorima bivse YU, i dodju likovi i kazu da je klub vracen narodu tj. gradjanima Tuzle i svim njenim navijacima i simpatizerima, klub koji je u raljama hostaplera, menadzera i raznih kriminalaca.....bice zanimljivo pratit rad tog kluba.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Dalipagić
Hadžibeganović
Kapetanović
Čivić
Vulić
Kalesić
Hasanović
Delić
Husejinović
Dilaver
Lelić
Hadžibeganović
Kapetanović
Čivić
Vulić
Kalesić
Hasanović
Delić
Husejinović
Dilaver
Lelić
1-0 vodi Sloboda
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Lelić.
- TzBulevar87
- Kontakt:
How dare you? Oh, ti neprijatelju Slobode !!Beduin je napisao/la: ↑29 jul 2023, 09:09Opet nevezano, a ipak vezano i za nas klub - FC SALINES prekida saradnju sa Husicem jer Heez nije ispunjavao obaveze u zadnje 2 godine i gurnuo klub u probleme.
Opet dolazimo na ono sto sam pisao ovdje, a to je da se Azmir zaletio prije par godina i htio se dokazivati na sve strane, previse obecavao sve i svakome, a finansijske probleme iz Azmerike je morao osjetiti iliti prikriti negdje.
Eksponirao se i skrenuo paznju na sebe, ali je previse gurao nos na svaku mogucu stranu pa polahko izlaze na vidjelo njegova neispunjena obecanja. A to je krajnje neozbiljno za jednog biznismena, da ne kazem i politicara (jer su oni obicno neozbiljni).
Nece ni Sloga SH jos dugo gurati po PL.

075
Sheme on himTzBulevar87 je napisao/la: ↑29 jul 2023, 19:55How dare you? Oh, ti neprijatelju Slobode !!Beduin je napisao/la: ↑29 jul 2023, 09:09Opet nevezano, a ipak vezano i za nas klub - FC SALINES prekida saradnju sa Husicem jer Heez nije ispunjavao obaveze u zadnje 2 godine i gurnuo klub u probleme.
Opet dolazimo na ono sto sam pisao ovdje, a to je da se Azmir zaletio prije par godina i htio se dokazivati na sve strane, previse obecavao sve i svakome, a finansijske probleme iz Azmerike je morao osjetiti iliti prikriti negdje.
Eksponirao se i skrenuo paznju na sebe, ali je previse gurao nos na svaku mogucu stranu pa polahko izlaze na vidjelo njegova neispunjena obecanja. A to je krajnje neozbiljno za jednog biznismena, da ne kazem i politicara (jer su oni obicno neozbiljni).
![]()
![]()
![]()
![]()

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- tuzlak1987
- Kontakt:
To je narkomanima i klosarima iz grada samo i preostalo. Da piju bambucu ispred prodavnice i pricaju kako je Azmir los 

Iole upuceniji znaju punu pricu o Azmiru ali nije uopste stvar u Azmiru vec sto je klub Acijeva prcija. Pojedinci to svjesno ili nesvjesno prebacuju na pricu o Azmiru.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- Beduin
- Kontakt:
Evo me protiv Azmira sad pisem. Ko kameleon sam jbte, mijenjam se stalno.TzBulevar87 je napisao/la: ↑29 jul 2023, 19:55How dare you? Oh, ti neprijatelju Slobode !!Beduin je napisao/la: ↑29 jul 2023, 09:09Opet nevezano, a ipak vezano i za nas klub - FC SALINES prekida saradnju sa Husicem jer Heez nije ispunjavao obaveze u zadnje 2 godine i gurnuo klub u probleme.
![]()
![]()
![]()
![]()
Zahtjevam od Admina da mi promijeni nick u KAMELEON.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Jel to i mene prozivas neposredno?tuzlak1987 je napisao/la: ↑29 jul 2023, 20:29To je narkomanima i klosarima iz grada samo i preostalo. Da piju bambucu ispred prodavnice i pricaju kako je Azmir los![]()
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Generalno za carsiju, propaliteti pa bi dole da povuku sve sa sobom. Neobrazovanost, klosarstvo, alkoholizam, droga, nesposobnost, laganje, varanje. Ukratko sve ono najlosije, a kriv neko drugi uvijek. A i Slobodu tolikooo vole da se to ne moze opisati.Beduin je napisao/la: ↑29 jul 2023, 20:32Jel to i mene prozivas neposredno?tuzlak1987 je napisao/la: ↑29 jul 2023, 20:29To je narkomanima i klosarima iz grada samo i preostalo. Da piju bambucu ispred prodavnice i pricaju kako je Azmir los![]()
To im je jedina prica za koju se drze, a ljudi nas odradili ko mlade majmune zajedno sa Azmirom, jos bi da uvedu recenziju i ovdje, ako si protiv njih onda si za Azmira ili obratno. Samo neznam koji ce im qurac skupstina kad klub ima vlasnike. Valjda da I Aco ima neku funkciju i da mogu biti face na zapadnoj strani.
🔴⚫️
Promijenio sam misljenje, hebem te Hazmire seoska varalico

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Niko, niko samo Tom Cat

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bili smo danas jako dobri, oba gola iz akcija, dok smo gol primili greškom golmana koji je loše bio postavljen.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.