Sve zanimljivije postaje u klubu.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Beduin
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Sa druge strane izlaze i zanimljive informacije upumpavanja odredjenih para u klub, tj finansijska injekcija i poguranac Mujkanovica samo da Azmir ne bi usao u klub. To se desilo u zadnji momenat.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Jel zvanično predstavljen Nala? 

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Na kraju će Čengić ili Mitrović voditi sa klupe.
Proslo 3 sedmice, a nisu u stanju 2 recenice napisati za trenera 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Senade
Gigant
institucija 

Gigant

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Evo i ja sam. Koji su kriteriji za clanstvo u skupstini?
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Na stranu bilo čiji stav o ovoj upravi ili o bojkotu utakmica. Jasno mi je da se oko tih stvari teško možemo svi složiti i to mi je ok. Ali, ovi zahtjevi Fukara su mi nevjerovatni. Zar te stvari stvarno tako funkcionišu? Prejadno.
Šta očekivati od Indira i sličnih. Momci koji poveli proteste su vjerovatno sklonjeni od stručnjaka "početaj hin Joge" i sličnih
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Moram priznati da su Secer, Dzambic odradili sa Acom i UG vrhunski posao, zadrzali klub pod potpunom kontrolom, Aco dobio mandat predsjednika skupstine, odradili Fukare vrhunski.....carsija i carsijaneri pomeli Azmira i ekipu na smetljiste istorije.....dzaba Azi kamioni, milioni, kad oni varaju malo bolje....Smrt fukarama, Sloboda carsijanerima. 

🔴⚫️
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dosle Fukare i govore a gde je moj deo?
Svako je dobio nesto, a samo Sloboda izgubila.
Ovaj novi stoper je takav da mu otac koji je sa kesom placa ekipama da ga potpisu.
Svako je dobio nesto, a samo Sloboda izgubila.
Ovaj novi stoper je takav da mu otac koji je sa kesom placa ekipama da ga potpisu.
Bice zestoka borba za plijen, borba krokodila za budzetski plijen.....sve kokuz do kokuza....nije dovoljno imati samo gradjevinsku firmu ili kafic i voditi Slobodu samo sa budzetskim parama, to je za malo vece igrace a ne za lokalne kokuze sa malim firmama.....
🔴⚫️
Glupan Aco misli da je isto voditi kafic sa prometom od 500 KM i klub sa budzetom od 1.7 miliona. Tu je to, razlika 1.699.500 maraka.Skver je napisao/la: ↑29 jul 2023, 14:57Bice zestoka borba za plijen, borba krokodila za budzetski plijen.....sve kokuz do kokuza....nije dovoljno imati samo gradjevinsku firmu ili kafic i voditi Slobodu samo sa budzetskim parama, to je za malo vece igrace a ne za lokalne kokuze sa malim firmama.....
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Taj Aco nije glup nimaloDamirT je napisao/la: ↑29 jul 2023, 15:13Glupan Aco misli da je isto voditi kafic sa prometom od 500 KM i klub sa budzetom od 1.7 miliona. Tu je to, razlika 1.699.500 maraka.Skver je napisao/la: ↑29 jul 2023, 14:57Bice zestoka borba za plijen, borba krokodila za budzetski plijen.....sve kokuz do kokuza....nije dovoljno imati samo gradjevinsku firmu ili kafic i voditi Slobodu samo sa budzetskim parama, to je za malo vece igrace a ne za lokalne kokuze sa malim firmama.....

🔴⚫️
- Beduin
- Kontakt:
Aco ce voditi klub i budzet? Nisam znao to, de mi pojasni malo.DamirT je napisao/la: ↑29 jul 2023, 15:13Glupan Aco misli da je isto voditi kafic sa prometom od 500 KM i klub sa budzetom od 1.7 miliona. Tu je to, razlika 1.699.500 maraka.Skver je napisao/la: ↑29 jul 2023, 14:57Bice zestoka borba za plijen, borba krokodila za budzetski plijen.....sve kokuz do kokuza....nije dovoljno imati samo gradjevinsku firmu ili kafic i voditi Slobodu samo sa budzetskim parama, to je za malo vece igrace a ne za lokalne kokuze sa malim firmama.....
075 ❤
075 ❤
Kad god udjes na forum par njih i dalje plaće za AH i renesansom koju bi on donjeo a pljuje se i bojkotuje sve. Ako je narodna skupstina eto prilike udjite u skupstinu platite nešto i upravljaš
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Aco nece samo da psuje igracima od do, sad kad ima zvanicnu funkciju ima da ih i bije.....Niko bre ne sme da ih bije osim Ace...nesto mi to poznato 

🔴⚫️
Pa imat ce uticaja u vezi budzeta i raspodjele sigurno. Nije dzaba yebavao sve redom dok nije zasjeo na celo skupstineBeduin je napisao/la: ↑29 jul 2023, 15:43Aco ce voditi klub i budzet? Nisam znao to, de mi pojasni malo.DamirT je napisao/la: ↑29 jul 2023, 15:13Glupan Aco misli da je isto voditi kafic sa prometom od 500 KM i klub sa budzetom od 1.7 miliona. Tu je to, razlika 1.699.500 maraka.Skver je napisao/la: ↑29 jul 2023, 14:57Bice zestoka borba za plijen, borba krokodila za budzetski plijen.....sve kokuz do kokuza....nije dovoljno imati samo gradjevinsku firmu ili kafic i voditi Slobodu samo sa budzetskim parama, to je za malo vece igrace a ne za lokalne kokuze sa malim firmama.....
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Hitman znas li ti mi objasnitiFKBilder je napisao/la: ↑29 jul 2023, 02:06Ima li iko ovdje da zna kako i na koji nacin funkcionise klub.
Ukoliko postoji covjek koji je spreman upumpati 500 000 km u klub sta njemu klub daje osim mjesta u skupstini ili UO kluba...
Na koji nacin on moze izvuci svoje pare od kluba zaraditi nesto....Ako ima iko da poznaje materiju pa da mi objasni.
- Beduin
- Kontakt:
Nisam znao da ce se njemu grad obracati i dogovarati oko raspidjele budzeta, kao i da ce toliko imati uticaja na Upravu oko funkcionisanja kluba. Fakat nisam.
075 ❤
075 ❤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Neka neko objasni kako je to skupstina narodna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.