On ako zna pertle zavezati dobro je
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Nema nista dok 100 hiljada ljudi ne izadje na ulice,ovako svaka vijest traje dan,dva,politicari malo prospu suplju i zaboravi se.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pa nabavili su vodeni top za razbijanje protesta, ko će se još baviti i ubijanjem na cestama. Izgleda da slute nešto sa tim vodenim topom,
i vrlo je moguće da dobro slute

41:34

Druže SH + međunarodna zajednica su uveli su aparthejd pa se nije moglo skupit 100k ljudi ,tj za mnogo veću stvar od ovog veceras
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- numanumaye22
- Kontakt:
Opet pokosene djevojke. Sada vec skoro na mjesecnoj bazi. Ma nema nama spasa. Smijesno nam je sve, od vozaca koji nema vozacke do sudije koji mu sudi.
Misliš 'nema vama spasa'?numanumaye22 je napisao/la: ↑28 jul 2023, 22:11Opet pokosene djevojke. Sada vec skoro na mjesecnoj bazi. Ma nema nama spasa. Smijesno nam je sve, od vozaca koji nema vozacke do sudije koji mu sudi.

- numanumaye22
- Kontakt:
Gdje sam to ja sebe hvalio samo zato sto sam vani? Ne kontam jer nikad lakse nije bilo otici, bukvalno skoro da mozes birat zemlju na karti gdje ces se skrasiti, sto je prije bila misaona imenica. Otici nije nikakav uspjeh sigurno. Meni roditelji su prvi dole l naravno da me to dotice onda.alemsa je napisao/la: ↑28 jul 2023, 14:47Nisi ti realan burazeru nego cinican, x ih tu napise da ne valja ovo ono pa ok, ali ti to radis na nacin da si bolji od nekog, a to vise govori o tebi odnosno nekom komplexu. Kako god Hans nes biti nikad. Zivionumanumaye22 je napisao/la: ↑28 jul 2023, 14:34Pa zato sto sam se ja davno prestao nadati. Nadao sam se ja mnogo i autputu da se provozam od Save do mora, ali znam da mi to nece ni unuk docekat. Samo sam realan.Centre forward je napisao/la: ↑28 jul 2023, 14:20Čuj "ako se već nadate"?
Zašto imaš potrebu za externim identitetom i uz to još autošovinizmom?
Znas kako je rekao Kurt Cobain:" I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not".
A to gore sto sam napisao ti me demantuj i pobij tu cinjenicu. Znamo i ja i ti da je tacna i bolna.
To sto smo tako mala zemlja i od 3M ljudi, a nemas spojeno nista autoputem 30 zadnjih godina ne govori sigurno o hvaljenju mene nego o neuspjehu nas kao drustva.
- numanumaye22
- Kontakt:
Ako sam vec leorey onda sigurno nisam fukara.Bundesliga je napisao/la: ↑28 jul 2023, 14:56Najgore je kad se fukara dočepa para, pa zaboravi kako je živio/la i osjeća potrebu da nekog ponizi i gleda na njega sa visoka.

Momak hladno bez vozačke za majkin auto. Sad bimamu trebalo fino u zatvor na jedno 10 godina pa bi onda neko drugo razmislio da li će dati ključeve auta za koje je odgovorannumanumaye22 je napisao/la: ↑28 jul 2023, 22:11Opet pokosene djevojke. Sada vec skoro na mjesecnoj bazi. Ma nema nama spasa. Smijesno nam je sve, od vozaca koji nema vozacke do sudije koji mu sudi.
-
- Kontakt:
Govorio sam uopšteno, a tebi sigurno fali poniznosti pa imao milione ili nemao marke.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Nema nama spasa, ti si svakako sad Hans, ti si se spasio...numanumaye22 je napisao/la: ↑28 jul 2023, 22:11Opet pokosene djevojke. Sada vec skoro na mjesecnoj bazi. Ma nema nama spasa. Smijesno nam je sve, od vozaca koji nema vozacke do sudije koji mu sudi.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
Sta je sa autom, jeli izgorio sav?
- akisarajevo92
- Kontakt:
jel moguce da ovo oko Mandica jos niko nije okrenuo na to kako ga se tjera sto je Srbin, da njih neko tjera iz SA i sl.
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
- tuzlak1987
- Kontakt:
To moze jedino on okrenuti kao sto je Zarko Vujovic prije izbora sebi sarao automobilakisarajevo92 je napisao/la: ↑28 jul 2023, 23:03jel moguce da ovo oko Mandica jos niko nije okrenuo na to kako ga se tjera sto je Srbin, da njih neko tjera iz SA i sl.

Takvi Srbi ne zanimaju Srbe preko entitetske linije. Kao kada je Alija pitao Karadzica sto gadja Sarajevo jer ipak tu ima i dosta Srba koji stradaju, pa ovaj odgovorio nisu to Srbi.
- akisarajevo92
- Kontakt:
aham, nisam bas upucen u srz svega ovoga, ni njega kao licnosti ni zasto se trazi opoziv pa mi cudno da nisam naletio na nesto takvotuzlak1987 je napisao/la: ↑28 jul 2023, 23:13To moze jedino on okrenuti kao sto je Zarko Vujovic prije izbora sebi sarao automobilakisarajevo92 je napisao/la: ↑28 jul 2023, 23:03jel moguce da ovo oko Mandica jos niko nije okrenuo na to kako ga se tjera sto je Srbin, da njih neko tjera iz SA i sl.![]()
Takvi Srbi ne zanimaju Srbe preko entitetske linije. Kao kada je Alija pitao Karadzica sto gadja Sarajevo jer ipak tu ima i dosta Srba koji stradaju, pa ovaj odgovorio nisu to Srbi.

Don't believe the hype.
Jasmin Ademovic i njegov babo imaju neke planove u opštini Centar.akisarajevo92 je napisao/la: ↑28 jul 2023, 23:03jel moguce da ovo oko Mandica jos niko nije okrenuo na to kako ga se tjera sto je Srbin, da njih neko tjera iz SA i sl.

Opozvan će izgleda biti i Tanović.
Muzur je za sada jedini siguran.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma SDP i NS su nesposobni i naivni. Oni gledaju na koaliciju kao na vjecno prijateljstvo. Njima je i Dodik drag u koaliciji, a Dino im je rodjeni brat.
A Dino bi ih prvom prilikom izbacio gdje stigne. Naredne izbore ce biti na vlasti Dino i SDA jer ce imati vecinu da bez niti jednog od njih se ne moze formirati vlast. Imati ce NIP 30, SDA 30%.
A Dino bi ih prvom prilikom izbacio gdje stigne. Naredne izbore ce biti na vlasti Dino i SDA jer ce imati vecinu da bez niti jednog od njih se ne moze formirati vlast. Imati ce NIP 30, SDA 30%.
- ASD
- Kontakt:
Biti će zanimljiv 31. Juli.NOVA VEĆINA NAJAVILA ULAZAK U ZGRADU OPĆINE BANOVIĆI: MOŽE DOĆI DO ESKALACIJE I INCIDENTA ŠIROKIH RAZMJERA

- akisarajevo92
- Kontakt:
njemu je mozda i najlakse da izgleda dobar s obzirom kakva je stetocina bila prije njega na poziciji

Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 7 gostiju.