I Brko iz Gračanice je nagodan. Menadžer godine, desetljeća i stoljeća
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
- VivaLaStella
- Kontakt:
Njemu i Perezu nema ravnog
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Je li ovo realno sto fukare traze
Da pare od ulaznica idu njima i da im uprava osigura ulaznice za gostujuce utakmice
Kakvi seljazzi
Da pare od ulaznica idu njima i da im uprava osigura ulaznice za gostujuce utakmice
Kakvi seljazzi
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Da si ikad bio na utakmici ne bi ti bilo čudno da se dio zarade od prodaje ulaznica raspoređuje navijačkoj grupi, al bitno je pametovat ovdje.
Ovaj dio za gostovanja jest smiješan.
Ovaj dio za gostovanja jest smiješan.
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Brisite ono, najveca navijacka sramota u BiH. Pa nije ni cudo sto je divizija gate13 za fukare
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Nema para alee raspale se fukareChapman1886 je napisao/la: ↑25 jul 2023, 15:51Hrelja se izvinjava nešto ovoj šaci jada i narkomana iz ZEnice,da ih sve prevrneš naglavačke nećeš marku skupiti,upravu je fudo.Ja eto navijaci Celika nisu znali za koga on navija. Covjek citav zivot "zivi" F.K. Sarajevo i sad je problem sto je pruzio podrsku. Ako voli Sarajevo, ne znaci da mrzi Celik.
Čista glupost. Pravi navijač da navija za bilo koji klub uvijek ce podržati svoj klub iz BiH ako igra EU ligi ili drugom takmičenju.
Bojkotuju utakmice vec 20 godina niko ih nije vidio na gostovanju i sad kao krecu u bojkot, najvece bh seljacine
SAMO ČELIK !
-
RubikovaKocka
- Kontakt:
Kakvo bolan raspoređivanje para navijačkoj skupini od kluba? Jel to fakat i do sada postojalo?
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
RubikovaKocka je napisao/la: ↑28 jul 2023, 09:42Jel to zzajebnacija ili ?Njima samo fali da im se zakuca ekser u kovceg i adio
![]()
OBAVJEŠTENJE
Danas, 27.07.2023e godine, smo poslali mail Upravnom odboru FK Sloboda sa našim zahtjevima u narednoj sezoni. Ovim putem Vas želimo obavjestiti da od bojkota neće biti ništa u slučaju ako UO prihvati sljedeće zahtjeve.
Na sastanku grupe, uz podršku momaka iz nekih boljih vremena, došli smo do zaključka da u ovom trenutku bojkot utakmica ne donosi i ne može donijeti grupi ništa dobro. Uz podršku stare ekipe ulazimo u novu sezonu. Stava smo da je SLOBODA ISPRED SVIH NAS!
Što se zahtjeva tiče oni su sljedeći :
1. Da se sjeverna tribina stadiona Tušanj osigura navijačkoj grupi, što uključuje prodaju ulaznica i točenje pića, a u svrhu finansiranja grupe.
2. Zabrana organizovanog navijanja i stavljanja drugih skupina iz BiH na tribinu SJEVER, kao što je bio slučaj prošle sezone (tuzla city-velež)
3. Osiguravanje ulaznica za gostujuće utakmice (po svaku cijenu)
4. Na polusezoni želimo prvo mjesto i da se bodovno odvojimo od drugoplasiranog.
Zauvrat dajemo bespovratnu podršku klubu kao što smo uvijek i davali, a što se UO FK Sloboda tiče ako prihvate naše uslove onda će dobiti kritiku i prozivke isključivo na osnovu rezultata. Krenut ćemo od nule, pružit priliku do polusezone i vidjeti hoće li se naši zahtjevi ispoštovati u ovih par dana. Više informacija o prihvatanju/ne prihvatanju naših zahtjeva uskoro.
Gdje piše od kluba. Od prodaje ulaznica za navijačku tribinu.
Uzbuđeni Zenićani još ne mogu vjerovat da će igrat ove sezone sa klubom veličine Slobode pa od ranih jutarnjih sati pišu ovdje 
Veca navijacka sramota nije zapamcena u BiH. Ibretimo se, da navijaci jednog kluba reketare klub koji "podrzavaju".
Najsmjesnija navijacka skupina u BiH, ako ne i sire. Uvijek bili i uvijek ce biti.
Ponosni smogovac!
- prisonbreak
- Kontakt:
Sta kaze navijacke tribine, jel ovo realno sto pisu 

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
A majko draga dobro je da je neko kopirao da može Bosna cijela da vidi dok nisu obrisali

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- prisonbreak
- Kontakt:
I to je smijesno
Ljudi ukrali iz prostorija
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Al ovaj treci zahtjev:
Osiguravanje ulaznica za gostujuće utakmice (po svaku cijenu)
Po svaku cijenu, da se plati fukarama ulaznica od 5KM, hej 5KM, kakva bijeda i mentalna sirotinja
-
RubikovaKocka
- Kontakt:
Žalosno !!
Nije smiješno, više pokazuje kakvi ste glupani. Ne bi me čudilo da niste ni zaključali tu prostoriju.
Trenutno korisnika/ca: Beledija, BosnianRahatluk, SeadT i 11 gostiju.