Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Prednost Bayerna nad drugoplasiranim će biti:

1) 7 bodova
30
32%
2) 10 bodova
22
24%
3) 15 ili više
41
44%

Ukupno glasova: 93

Hare_BvB
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la Hare_BvB » 05 mar 2011, 20:17

Je-bo Schiebera, Eigler danas zabio 4 komada za Frankene. :lol: M'gladbach se ne predaje i današnja pobjeda protiv SAP-a ih vraća u život. Drugom pobjedom u nizu, Švabe su nakon dugo vremena iznad crte. Frankfurt i nakon 8 odigranih kola u nastavku, nije zabio. :lol: Na dnu je puno zanimljivije neg' na vrhu. :lol:

H96 u LP!!!
slika
Der Mann für die entscheidenden Tore.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 06 mar 2011, 02:18

Hare_BvB je napisao/la:Je-bo Schiebera, Eigler danas zabio 4 komada za Frankene. :lol: M'gladbach se ne predaje i današnja pobjeda protiv SAP-a ih vraća u život. Drugom pobjedom u nizu, Švabe su nakon dugo vremena iznad crte. Frankfurt i nakon 8 odigranih kola u nastavku, nije zabio. :lol: Na dnu je puno zanimljivije neg' na vrhu. :lol:

H96 u LP!!!
slika
Takodjer i u "Cvajti" Nils Petersen "uvalio" cetiri komada u pobjedi njegovog Cottbusa nad ekipom Paderborna. :D :D
Ovo bi prilikom da igracima HSV-a, Schalke-a, Bremen-a i donekle Bayern-a poselamim najmilije kada su dopustili da jedan Hannover ima realne sanse da igra LP.

slika[/quote]
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 mar 2011, 10:40

Ne gotivim bas nesto Bayern, ali sam prizeljkivao da Bayern pobjedi utakmicu, da Hannover ne bi igrao u Ligi Prvaka. Ali, nazalost, Hannover je pobjedio, i najvjerovatnije ce igrati u LP sljedece sezone :?

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 mar 2011, 12:13

Goalgetter je napisao/la:Ne gotivim bas nesto Bayern, ali sam prizeljkivao da Bayern pobjedi utakmicu, da Hannover ne bi igrao u Ligi Prvaka. Ali, nazalost, Hannover je pobjedio, i najvjerovatnije ce igrati u LP sljedece sezone :?
Jos ogromnih 27 bodova je u opticaju, tako da se sve moze desiti, pa cak da Hannover padne na pozicije koje ne vode ni u EL.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 06 mar 2011, 17:28

Bravo Werder!!! :mrgreen: Izuzetno važna pobjeda u Freiburgu za bijeg iz crvene zone. Al' je ovaj Timmy fakat retard. :lol:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 06 mar 2011, 17:52

Bravo mafijo zvana DFB, hebo Vam Rafati sve po spisku, nadam se da ce Mainz uspjeti sto prije doci do izjednacenja. Ne treba mi ovakva pobjeda. :evil: :evil:
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 mar 2011, 17:56

amerosm je napisao/la:Bravo mafijo zvana DFB, hebo Vam Rafati sve po spisku, nadam se da ce Mainz uspjeti sto prije doci do izjednacenja. Ne treba mi ovakva pobjeda. :evil: :evil:
U posljednje vrijeme se sve vise desavaju greske sudaca, zato suti i raduj se. :D
Necemo Mainza u Europi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Klare

Post Postao/la Klare » 06 mar 2011, 18:06

Kako je krenulo, možda i dobro završi za Bundesligu. Na pozicijama za Evropu treba nekako Hannovera barem spustiti na četvrto mjesto. Ostalo su na trenutnim pozicijama sve jake ekipe.
Gaal ostaje trener Bayerna

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 mar 2011, 18:42

Hannover:
(A) Koln
(H) Hoffenheim
(A) BvB
(H) Mainz
(A) HSV
(A) Freiburg
(H) Gladbach
(A) Stuttgart
(H) Nurnberg

Fc Bayern:
(H) HSV
(A) Freiburg
(H) Gladbach
(A) Nurnberg
(H) Leverkusen
(A) Frankfurt
(H) Schalke
(A) St. Pauli
(H) Stuttgart

Mainz:
(H) Leverkusen
(A) BvB
(H) Freiburg
(A) Hannover
(H) Gladbach
(A) Nurnberg
(H) Frankfurt
(A) Schalke
(H) St. Pauli

HSV:
(A) Bayern
(H) Koln
(A) Hoffenheim
(H) BvB
(H) Hannover
(A) Stuttgart
(H) Freiburg
(A) Leverkusen
(H) Gladbach

To je raspored ekipa za koje ja mislim da ce se boriti za Europu, Leverkusen nisam stavio iz razloga sto su vec u velikoj prednosti, ali kod njih se nikad ne zna. Uz to igrace sa svim nabrojanim timovima osim sa Hannoverom, tako da bi se moglo i njima zakomplikovati.

Malo sam se bavio matematikom i konacni zbir kaze da ce Bayern i Hannover u konacnici imati isti broj bodova i zauzece trece mjesto ekipa sa boljom gol razlikom. Peto mjesto bi trebalo pripati HSV-u sa jednim ili dva boda vise od Mainza.

Takodjer sam izostavio i Nurnberg, mozda nepravedno, ali mislim da ce oni tesko da se izbore za jedno od mjesta koje vodi u Europu.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 mar 2011, 19:07

slika

Novi look Magatha :D

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 mar 2011, 19:19

Najzanimljivi dio lige će biti borba za opstanak do zadnjeg kola : Werder,Wolfsburg,Stuttgart,Kaiserslautern..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 06 mar 2011, 19:24

Samo cu reci najgora liga,najgore sudije dalje da nepricam svaka cast ekipama poput:Mainza,Hanoverai njima slicnim u ovoj jadnoj Ligi,divim se ovim timovima....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 mar 2011, 19:26

Ponos Torina je napisao/la:Samo cu reci najgora liga,najgore sudije dalje da nepricam svaka cast ekipama poput:Mainza,Hanoverai njima slicnim u ovoj jadnoj Ligi,divim se ovim timovima....
Pa zar ovi timovi nisu olicenje lige i zar njihovi rezultati ne pokazuju jacinu lige?
Znam da bol jos nije prestala, ali vrijeme lijeci rane. ;)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 mar 2011, 19:29

Ponos Torina je napisao/la:Samo cu reci najgora liga,najgore sudije dalje da nepricam svaka cast ekipama poput:Mainza,Hanoverai njima slicnim u ovoj jadnoj Ligi,divim se ovim timovima....
Bolje ti je brini se o Staroj Dami konstantno je prcaju... :)

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 06 mar 2011, 19:34

Omerbavarac je napisao/la:
Pa zar ovi timovi nisu olicenje lige i zar njihovi rezultati ne pokazuju jacinu lige?
Znam da bol jos nije prestala, ali vrijeme lijeci rane. ;)

Kakva bol??o cemu ti? :?

Ja kazem objektivno da ova liga nelici ninasta,iz mjeseca u mjesec nazaduje,sto zbog sudija,organizacije utakmica svega...a ovi timovi su dosli do izrazaja bas zbog toga sto timovi poput Hsv-a,Bayerna,Werdera,Stuttgarta igraju katastrofalno...Zato su ekipe poput Hanovera i njemu slicnim dosli do izrazaja....

nemoze me niko ubjediti da je ova liga medju 5 najbolji i da igraju dobar fudbal....

O sudijama da nepricam najgore sudije su u njemackoj,zasto hiljadu razloga ima sto tvrdim tako....cuj nadoknadno vrijeme +1 nakon prekid od 10 minuta to samo mogu glupi njemci niko drugi,tu su zbog para najvise zato igraju fudbal iz interesa i zarade....

Sudije imaju po 15 kardinalnih gresaka na utakmicama ali nikad nisu sankcionisane...itd....

Tuzna liga,Tuzan fudbal koji igraju cast izuzetcima....

Svaka cast Borussiji Dortmund koju najvise cijenim u ligi,uvijek sam ih cijenio....

Nebrini se ti za Staru Damu... ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 mar 2011, 19:39

Ne bi ovako pricao da vam Bundesliga nije nanijela traume.
Da ne duzimo, svako neutralan ce ti potvrditi da je Bundesliga medju top tri lige. ;)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 mar 2011, 19:42

Došao da priča o sudijama a navija za Juventus :lol: .. i koji igra u ligi gdje je se namještaju utakmice naveliko stadioni im liče na rudarska okna i na utakmice im dođe 5 000 ljudi :lol: :lol: ...

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 06 mar 2011, 19:44

na ova zadnja 2 komentara da neduzim :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ;) ajd cao

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 07 mar 2011, 00:30

Ne daj Bože da Hannover završi treći, ne'š moć ostat od ''kreketanja''. :lol:

suicidesquad
Kontakt:

Post Postao/la suicidesquad » 07 mar 2011, 01:04

Kaže navijač kluba koji igra u korumpiranoj i prljavoj ligi i koji kupuje sudije, bodove i titule! :mrgreen: Pojmovi poštenje i obraz za vas su velika nepoznanica. Ako je ovaj Hannover, kojem se toliko diviš, razbio Bayerna kući šta misliš sa koliko bi golova u mreži prošla Stara kur.va iz Torina? Idi gledaj Bari i Bresciu. Prije utakmice uzmi dva-tri Red Bulla da ne zaspeš od dosade.

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.